Etkileyici Aşk Mesajları

Sevgilinizi mutlu etmek istediğinizde ona özel hazırlanmış sevgi sözcüklerini tercih ederek gönderim sağlayabilirsiniz. Bunun için de etkileyici aşk mesajları ideal bir seçim olacaktır. Bu sözleri sevgilinize direk söyleyebileceğiniz gibi bir hediye içerisine not olarak da ekleyebilirsiniz. Hem romantikliğinizi göstermiş olur hem de tüm duygularınızı en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Etkileyici aşk mesajları ile özleminizi de anlatabilir ve ona duyduğunuz sevgiyi kelimelere dökülmüş halini gönderebilirsiniz. Sevmek dünyanın en güzel duygusudur. Bu duyguyu da özel sözlerle süslemek en güzel hediye olarak karşınıza çıkar.

Sevgiliye Güzel Aşk Sözleri

Dünyanın en iyi meleğine yazıyorum tüm sözlerimi. Cennetten dünyaya düştüğün günden beri sana deliler gibi aşık olmayı çok seviyorum.

sevgiliye aşk mesajları

Bakma böyle karamsar olduğuma. Yanımdan sen gidince ne oluyorsa oluyor. Özlüyorum, seni arıyorum. Ondan birazda bu sitemim. Seni çok seviyorum.

Şarkı dinlediğimde adını düşünüyor ve gözlerimi kapatarak seni hayal ediyorum. Masallar diyarında senle dans ediyor, sonra gökyüzüne doğru uçuyorum. İşte aşkının bendeki etkileri.

sevgiliye etkileyici aşk sözleri

Dağlar üzerime gelse, fırtınalar beni uzaklara gönderse, seni asla yüreğimden söküp atmayacak. Çünkü gözlerini kalbime hapsettim.

Neden durgunsun diyorlar. O gittiği günden beri kendinde değilsin. Kendine gel. Susuyorum, tebessüm edip kalbi başkasında olan biri ne yapabilir ki diyorum. Kalbim senin ellerinde. Senle yaşam bulunuyor.

sevgiliye etkileyici mesajlar

Güzelliğin bir inci tanesi kadar saf ve temiz. Dünyanın en değerli mücevheri kadar da değerli. İşte ben seni bu kadar çok seviyorum.

Sevmenin tüm anlamını sende buldum. Aslında kaybettiğim her duyguyu bana sen verdin. Şimdi kalbin senin heyecanınla ayrı atıyor.

Neden gerçekleri söylemiyorsun. Hangi masla kitabından çıktın sen. Çünkü böyle bir güzellik ancak masallarda olur. Söyle nerenin prensesisin.

sevgiliye etkileyici mesajlar

Aşık olmanın en güzel yanı ellerini tutmak galiba. Çünkü elini her tuttuğumda kalbim farklı atıyor. Gözlerine baksam kalbim dışarı çıkacak gibi oluyor.

Ey gözleri okyanus kadar derin olan yârim. Ey saçları sırmalı güzel sevgilim. Güzelliğin yakıcı bir ateşten daha etkili.

sevgiliye Aşk mesajları

Adını ne yere ne göğe yazdım. Ben senin adını sadece aşkım kalbime yazdım. Bir ömür boyu da oradan silinmeyecek.

Seni öyle özledim ki. Gittiğin günden beri hasretinle yanar oldum. Duysa nasıl özlediğimi, melekler ağlar.

sevgiliye etkileyici mesajlar

Sana yazacağım şiirin adını bir türlü bulamıyorum. Ne koysam olmuyor. En iyisi tüm mısraları yazayım. Bu tarifsiz aşkın adını sen koy. Çünkü ben senin aşkına ve güzelliğine başlık bulamıyorum.

Ben seni güzel seviyorum. Ben seni bir çocuğun şekerini sevdiği gibi kaliteli seviyorum. Ben seni galiba çocukça seviyorum. Çünkü senin aşkın beni benden aldı.

sevgiliye etkileyici aşk mesajları

Kalemlerimi elime aldım. Seni yazmaya başladım. İlk dökülen sözler seni seviyorum oldu. Diğer sayfaya geçtim. Oraya da seni seviyorum yazdım. Tüm kitabın sayfaları sadece seni seviyorum ile doldu.

Hangi dağ daha büyük sana olan aşkımdan. Hangi deniz daha derin ki sana olan duygularımdan. Sana olan aşkım ve sevgim tarifsiz bir derya.

sevgiliye etkileyici aşk mesajları

Ayağına taş değse kalbim titriyor. Sana bir şey olacak diye korkuyorum. Ne yapayım ben seni çok seviyorum.

Bugün senden uzaklarda oluşum yanında olmayışım seni sevmediğimi ifade etmiyor. Ben her an senle yan yanayım. Senle konuşuyor senle sohbet ediyorum. Geleceğim az kaldı sabret aşk kokulu sevdam.

sevgiliye etkileyici aşk mesajları

Seni çok ama çok seviyorum. Bunu da bağıra çağıra herkese söylemek istiyorum. Herkes duysun ki ben aşkımı çok seviyorum.

şişe lamba

Karşılaştığımız ilk günü hatırlıyor musun? Ne manalı bakmıştın bana. Ne derinden yakmıştın yüreğimi. Hala aynı bakışın içimi titretiyor sevgilim.

sevgiliye etkileyici aşk mesajları

Sana nasıl hitap edeceğimi bilemiyorum. Çünkü hangi hitap şeklini seçsem seni tarif etmeye yeterli olmuyor. Bu yüzden sana meleğim demeye karar verdim. Çünkü cennette yanımda ol istiyorum.

Sen benim en özel ve değerli sevgilimsin. Güzelliğin içimi aydınlatan bir güneş misali geziyorum sokaklarda. Her yanına geldiğimde kalbimi çıkarıp ellerine sunuyorum. Kalbim sende olduğuna göre yanından hiçbir zaman ayrılamayacağım.

sevgiliye güzel aşk mesajları

Diyorlar ki ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey nedir. Ben de cevap veriyorum. Aşkım, Aşkım, Aşkım. Çünkü senin varlığının verdiği güç ile biz adadan kurtuluruz.

Masallar diyarındaki masalımsı güzel. Masallar diyarındaki eşi benzeri olmayan sevgili. Geçmişin güzeli, geleceğin prensesi. Hangi söz sana yakışır bilmiyorum. İşte böyle deli seviyorum.

sevgiliye etkileyici aşk mesajları

Senin insan olmadığını ilk gün anladım. Çünkü bir insanda bu vasıflar bulunamaz. İnsan görünümüne girdiğin besbelli. Meleksin, hem de benim gördüğüm en güzel melek. Cennete kadar sana eşlik edeceğim.

Aşkın en güzelini sende gördüm. Ben senle sevmeyi öğrendim. Şimdi ise ellerini tutup uzaklara gidesim var. Bir tek sen ve ben. Bir de senin güzelliğinin ışıltısı. Çünkü ben onla aydınlanıyorum.

sevgiliye etkileyici aşk mesajları

Sen gittiğin günden beri yalnızım. Rüzgarlara fısıldıyorum aşkımı. Götür uzaktaki yârime diye. Bir gün bir rüzgar tenini okşayıp geçerse bilgi o benim sevgimin sıcaklığı.

Güzelliğine tarif bulmanın imkanı yok. Elime kalem alıp tarifi yazıyorum. Ama olmuyor. Hangi tarifi yazsam yetersiz kalıyor. Tarifi olmayan bir güzelliğe sahipsin.

Senin değerini hazineler ile ölçemem. Hele de derinden ve manalı bakışım yok mu, işte onu hiçbir şeye değişemem.

sevgiliye etkileyici aşk mesajları

Ben mecnuna inanmazdım, masal derdim. Ferhat’ın yerinde olsam uğraşmam derdim. Kerem Aslı’ya çok yanmış ne gerek var derdim. Ta ki seni tanıya dek. Sen iste çöllere düşeyim. İste karşı dağdan su taşıyayım. Sen iste kapında bir ömür köle olayım.

Varlığın gücüme güç katıyor. Sen bana baktığında dağları deviresim geliyor. İşte bu kadar deli ve yanmış seviyorum seni. Doğru biraz deliyim. Ama sadece sana deli.

Etkileyici aşk mesajları

sevgiliye etkileyici aşk mesajları

Gördüğüm günden beri kalbim acıyor. İçim titriyor. Bana ne oldu bilmiyorum. Doktora gittiğimde de bir şey bulamadı. En sonunda sahilde biri ile dertleşirken bunun aşk dedi. O zaman anladım ki sana olan aşkım çok büyükmüş.

Erkeğe doğum günü hediyeleri

Sen nasıl bir varlıksın ki. Yüzünden hiç tebessüm eksilmiyor. Nasıl bir şeysin ki, güzelliğin hiç bitmiyor. Söyle hadi itiraf et. İnsan değil meleksin dimi.

sevgiliye etkileyici aşk mesajları

Ben yıldızlara bakıp seni dilemedim. Her duamda senin adını söyledim. Allah seni bana gönderdi. Şimdi bu güzellik kalbimin en güzel yerinde saklı.

Saçların rüzgarda savrulurken seni seyretmek, seyre dalmak. O kadar çok güzel ki. Yanında yanı başında olmak. En güzeli de kulağına eğilip seni seviyorum demek.

sevgiliye etkileyici aşk mesajları

Seni tanımadan önce ben kendimi yaşar sanıyordum. Aslında öyle boş yaşamışım ki. Her şey durgun sıradan, basit, anlamsız ve karmakarışık. Şimdi ise hayat renkli, güzel ve heyecanlı.

Geçen sana getirdiğim güller bir anda soldu. Nasıl solmayacaktı ki, bu kadar güzel birinin karşısında sönüp kalmak elde değildi.

sevgiliye etkileyici aşk mesajları

Bana kıskanç diyorlar, doğrudur kıskanıyorum. Sevdiğim insanı kıskanıyor ve güzelliği karşısında eriyorum.

Prensesim diyerek başlıyorum söze. Çünkü sen en güzel şatoların içerisindeki büyüleyici güzelliğe sahip olansın.

Gözlerine baktığımda okyanusta boğuluyor gibi oluyorum. Nedendir bilmiyorum ama kalbim seni görünce titriyor ve geçme bilmiyor. Biliyor musun galiba ben sana aşığım.

Erkeğe doğum günü hediyeleri

CEVAP VER