Yılbaşına Özel Ev Dekorasyon Örnekleri

Yılbaşına oldukça az bir zaman kaldı. Yılbaşını evde karşılayacak ve sevdikleri ile birlikte ev içerisinde yılbaşı geçirecek olan kişilerin en çok araştırdığı noktalardan bir tanesi yılbaşı konseptine uygun evi nasıl süsleyeceğidir. Yılbaşının en önemli ürünü ve olmazsa olmaz ürünlerinden bir tanesi yılbaşı ağacıdır. Eve ayrı bir canlılık katar. Çam ağacının üzerini çeşitli çam ağacı süsleri ile birlikte süslemeniz gerekir. Yılbaşı için süslenen çam ağacı süsleri arasında kırmızı ve gri toplar mevcuttur. Sizler tasarlamış olduğunuz konsepte göre daha farklı renkler seçebilirsiniz. Yılbaşına özel olarak süsleme yapabileceğiniz ev içi konsept fikirleri şu şekildedir;

Kırmızı Yeşil Konseptli Köşe

Yılbaşının has renkleri istisnasız kırmızı ve yeşil renkleridir. Her yıl birçok evde kırmızı ve yeşil tonları ağırlıklı olarak dekor edilir. Sizlerde yılbaşını tam anlamıyla yaşamak ve bunu evinize taşımak isterseniz tercih edecek olduğunuz renklerin ağırlığı kırmızı ve yeşil olmalıdır. Evinizin herhangi bir köşesine kırmızı, gri, sarı toplardan oluşan, üzerlerinde küçük Noel babalar ekleyebilirsiniz. Ağacın üzerine kar konsepti eklemek için strafor köpüğü dökebilirsiniz. Çam ağacının dibine kırmızı kare kutular bulabilirsiniz. Kutuların boyutları büyük, orta ve küçük olabilir. Ufak bir kahverengi deri bir valiz koyabilir ve Noel baba konseptli pelüşleri ağacın alt kısmına ya da valiz içerisine yerleştirebilirsiniz.

Pastel Tonlarında Yılbaşı Ev Konsepti

Kırmızı ve yeşil renklerinden hoşlanmayan ve günlük hayatında daha çok pastel ton seven insanlar için yılbaşı ev dekorasyon fikirlerinde seçecek olduğu renkler yine pastel renklerdir. Konseptin tamamı pastel tonlarda olmasından dolayı çam ağacını da strafor ve köpük yardımı ile rengini beyaz renge çevirin. Hediye kutularınız beyaz ve krem renklerini içeren kutular olması daha hoş olacaktır. Kutuların üzerini krem rengi kalın ip ile kurdele şeklinde bağlayabilirsiniz. Çam ağacını sarı renkli ışıklandırma ekleyerek ortamı daha romantik bir hale çevirebilirsiniz. Ufak bir masa koyarak masanın üzerine beyaz, gold rengi simli mum ile süsleyebilirsiniz. Konseptiniz tamamlandığı an oldukça şık duracak bu güzel konsepti en güzel şekilde yılbaşında kullanabilirsiniz.

Ahşap Temalı Yılbaşı Ev Dekorasyon

Ahşap ev dekorasyonu tam anlamıyla kış mevsimini yansıtan ve detaylar ile taçlandırıldığı zaman çok şık duran bir yılbaşı dekorasyonu yapabilirsiniz. 3 adet farklı boyutlarda kütükleri duvar dibine ya da çam ağacının yan taraflarına koyabilirsiniz. Kütük kullanmanızdan dolayı rengi ile uyum yakalamak için çam ağacını hafif üzerine strafor dökerek yeşil tonları ile kullanabilirsiniz. Diğer kısımlara ise Noel babalı biblolar ekleyebilirsiniz. Dilerseniz biblo yerine çam ağacının boş noktasına mum yakarak ortamı aydınlatabilirsiniz. Kullanacak olduğunuz masaların ise kütük şeklinde olmasına özen gösterirseniz tam anlamıyla yılbaşı dekorasyonunu eve getirmiş olursunuz.

Kutuları Ev Dekorasyonuna Göre Seçin

Hediye kutuları ev süslenmesinde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden bir tanesi kutulardır. Kutuların kare kesimli olması evin görünümünün anında değişmesine yardımcı olur. Eğer sizlerde çam ağacının önünü ihtişamlı bir şekilde süslemek isterseniz kesinlikle kullanacak olduğunuz kutu modeli kareli olan modeller olmalıdır. Özellikle içerisinde kırmızı ve yeşil tonlarının ağırlıklı olması evinizin daha şık olmasını sağlayacak ve tam anlamıyla yılbaşı konseptini evinize getirerek güzel ve farklı bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Küçük Biblolar Ortamı Daha Da Şık Gösterir

Evinizin Yılbaşı akşamında daha şirin ve daha gösterişli gözükmesini istiyorsanız eğer küçük bibloları ev içerisinde kullanmayı kesinlikle ihmal etmemeniz gerekir. Siz ne kadar dekorasyon yaparsanız yapın ufak çaplı ürünler olmadan ev içerisinde ki dekoru göstermek neredeyse imkansızdır. Sizlerde yaptığınız dekorasyonu en iyi şekilde göstermek ve şık bir alan oluşturmak için ufak çaplı bibloları evinizin en güzel noktasına koyun. Özellikle yılbaşı akşamı için evinizi hazırlayacaksanız eğer çam ağacınızın alt kısmında biblo kullanabilirsiniz. Çam Ağacınızın üzerini küçük noel babalar, ışıklandırma, farklı renklerde simli topları ağacın üzerinde kullanabilirsiniz. Evinize gelecek küçük çocuklar var ise onlar için de ufak çaplı bir organizasyon yaparak farklı renklerde ve farklı şekillerde olan şekerleri bir kutu içerisine koyup en çok dikkat çekecek ve ilgi duyulacak olan çam ağacının önüne koyarak renkli bir ortam yaratabilirsiniz.

CEVAP VER