Kadınlara Etkili Hediye Notları

Varlığı ile dünya üzerindeki renkleri bile canlandırabilen ve tüm kelimelerin anlamını değiştirebilen sevgili bu koskoca evrende sahip olunabilecek en değerli şeylerden biridir. Hayatınızda eğer size bu sevgiye bu kadar güzel bir şekilde verebilen varsa, sizde şanslı insanların arasındasınız. Bundan dolayı sevgilinize hediye aldığınız zaman o kadınlara özel hediye notları hem sizin için hem de onlar için bir anlam ifade etmesi gerekmektedir. Sevgiliye seçeceğiniz hediyelerde hislerinizi direkt dışarıya vuracak bir etkiye sahip olan hediye almanız yeterlidir. Hediyenizin yanına koyacağınız kendi içinizden gelen bir not almış olduğunuz hediyeden geçerek, ruhunu daha fazla iyi hissetmenize neden olacaktır. Bu da demektir ki hediyenizi çok daha anlamlı kılmış olursunuz.

Sevgilinize almış olduğunuz hediyeyi sadece o şekilde vermek asla kabul edilemez. Bundan dolayı ona verebileceğiniz hediyelerin yanında küçük bir not yazmanız hediyenin değerini daha fazla arttıracağından belki de o not hediyeden bile daha değerli olacaktır. Romantik olduğunuz zaman her kadının kalbini çalabilirsiniz. En dominant kadın bile olsa içinde bir yerlerde gizli kalan o yumuşaklığı bulup çıkarabilirsiniz. Sadece önemli olan karşınızdaki o kişinin ruhuna dokunabilmeniz. Sadece kadınlara özel hediye notları dendiğinde sevgili gelse de akla annelerinize de hediye alırken bu güzel notlardan yararlanarak, bambaşka bir şekilde sevindirebilirsiniz. Anneler için alınan hediyeden daha çok o ufak notlar değerlidir.

Bunların dışında bazen bir kadına ne hediye alacağınızı saatlerce düşünebilirsiniz fakat bulamazsınız. Özel bir şeyler yapmak isteyip de ne olduğunu bir türlü bulamayabilirsiniz. Sevdiğiniz o insana, onu sevdiğinizi söylemeniz bile sadece yeterli olacaktır. Mutlu olacağını bilirsiniz. Gün içinde sevgilinize küçük şirin notlar yazıp, hiç beklememiş olduğu anda yüzündeki gülücüğün nedeni olmayı başarmak isterseniz, bu notlara işinize çok yarayacaktır. Sadece özel günlerde alınan hediyeler veya yazılan yazılar değerli olmaz. Gün içinde de yapacağınız o ufak tefek şirin notlar ile kadınınızın kalbini çok daha fazla çalabilirsiniz. Romantizmin açamayacağı kapının olmadığını bir defa da anlatmamız gerekli.

Sevgilinize ya da kız arkadaşınıza, hoşlanmış olduğunuz o kişiye hediye seçtikten sonra zorlanırsanız eğer yetersiz bulursanız mutlaka yanına ufak bir not yerleştirin. İçinizden gelen o duyguları samimi olacak şekilde kağıda dökün. Gerçekten o kişiye karşı bir şeyler hissediyorsanız zaten o kalem sizi durduramaz ve devamlı yazarsınız. Hediyeler kişiden kişiye değişirken, notlarında değişebileceğini söylemek istiyorum. Çünkü bazı insanlar eğlenceli şeylerden hoşlanırken kimi kadın duygusaldır ve o duygusallıktan hoşlanabilir. Bu durumda not kağıtlarınızda epey bir önemli. Gidip duygusal olan bayana komik ya da eğlenceli şeyler yazarsanız, onun için pek bir anlam ifade etmeyecektir. O yüzden sizin yapacağınız en iyi şey karşınızdaki kişiyi çok iyi bir şekilde tanımaktır.

Uzun süreli bir ilişkiniz varsa zaten bunu başarabilirsiniz ama bu kişiyi daha yeni tanıyorsanız tam olarak duygularınızı belli eden bir not bırakabilirsiniz. Tabii bu sadece başlangıç olacak bunu unutmayın. Sevgilisi olanlar içinse doğum günü ya da sevgililer günü gibi özel olan günlerde, ona vereceğiniz hediyelerin içine not yazarak ulaştırmanız da büyük bir anlam ifade edecektir. Sizden hiç beklenmeyen bir hareketse bu mutlaka yapmalısınız. Hediye almak önemli olsa da o not kendinize ait olacak ve karşınızdaki kişiyi de gerçekten şaşırtmış ve mutlu etmiş olacaksınız. Bunu unutmayın. O yüzden sevdiğiniz kadına sevginizi belli etmekten bir an bile uzak durmayın, sevin ve sevilin.

** Aşkımın ortağı kalbimin sahibi, ruhumun eşi olduğun için teşekkürler sana, girip hayatıma bana dünyaları verdiğin için, teşekkürler sana. Seni çok seviyorum askım.

** Sen. Bulduğuma hala inanamadığım, gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığım, günümü aydınlığa çeviren sevgilim. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

** Aşkım bugün tam 1 ay oldu. Zaman ne çabuk geçti seninle inşallah geri kalan hayatımda da hep beraber oluruz. Seni çok seviyorum daha nice mutlu güzel günlerimize.

** Doğum günün kutlu olsun sevgilim, ömrün benimle, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu olsun 🙂

** İyi ki doğdun bitanem sevdiklerinle birlikte nice mutlu huzurlu yıllar geçirmeni tüm kalbimle diliyorum hep mutlu ol. Nice güzel yaşlara

** Seni her gördüğümde, ilk gördüğüm günün heyecanını kalbimde hissediyorum. Seneler geçse de aynı heyecanla sana gülümseyeceğim. Seni çok seviyorum aşkım 🙂

** Seni çok seviyorum aşkım bir ömür boyu aşkımız bitmesin. Bu gece lambası gibi kalbime ışık saçtın bir ömür boyu kalbimizden ruhumuzdan sevgimiz hiç eksilmesin. Seni çok seviyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

** Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun hayat arkadaşım, ruh eşim, aşkım, her şeyim 🙂 seni çok ama çok seviyorum 🙂

** Nefesim her şeyin seninle anlam bulduğu, sensiz asla diyebildiğim bugüne hoş geldin birtanem iyi ki doğdun iyi ki varsın ömrüm.

** Seni çok seviyorum sevgilim. İyi ki doğdun iyi ki hayatıma girdin. Doğum günün kutlu olsun. Aynı yastığa baş koyacağımız günlerin gelmesi dileğiyle.

** Doğum günün kutlu olsun bitanem iyi ki doğdun nice yaşlara seni seviyorum.

** Yeni yaşında tüm güzellikler seninle, sen de benimle ol. Doğum günün kutlu olsun yegâne biricik aşkım, sevgilim, her şeyim. Seni seviyorum.

** Bugün yine defalarca seni düşündüm ve sana tekrar takrar aşık oldum. Kalbim tüm işlerini bıraktı, tüm zamanını seni sevmeye harcıyor sevgilim.

** Hayatımda olduğun her bir an için minnettarım. İyi ki doğdun aşkım seni seviyorum.

** Kalbimin tatlı işgalcisi, en sevdiğim film göz kapaklarının yavaşça kayıp da rüyaya dalışını izlemek, en güzel parfüm teninin kokusu, varlığın nefes alma sebebi, iyi ki varsın.

** Seni çok seviyorum hayatimin anlamı. Mesafeler aşkımızı güçlendirsin tamam mı sabredelim ki sonu güzel olsun iyi ki varsın

** En muhteşem anlara, en harika yıllara aşkım.

** Doğum günün kutlu olsun bitanem Allah sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin her daim seviliyorsun.

** Şu hayatta en çok seninle gülmeyi sevdim ben, seninle paylaşmayı, yanımda nefes alışını, omzumda huzur buluşunu. Sen benim hayatımın dönüm noktası oldun, işte bu yüzden ömrüm senin aşkım.”

** İyi ki doğmuşsun aşkım, iyi ki benim olmuşsun, iyi ki sevmişim seni. Seni çok seviyorum meleğim…

** Şâhid olsun aşkıma arz u semâ sevdim seni. İyi ki’sin iyi ki’sen.

** Mıknatısların çekim etkileri var da insanların yok mu? Hayattaki tek zıt kutbum. sevgilim. Mıknatıslar gibi sonsuza dek yan yana olmak dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

** Sevginin sıcaklığı kırmızı ışığıyla aydınlatsın aşkımızı. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

** Yanında olamasam da her zaman kalbimdesin canım aşkım peynirim benm.

** Pembiş sevgilim 🙂 Seninle başlayan sevgim şimdi kocaman bir aşk ateşine dönüştü 🙂 seviyorum seni sevgilim hep de çok 🙂 iyi ki doğdun iyi ki varsın ve iyi ki de benim tatlı askım (sın).

** Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin. Seni çok seviyorum aşkım.

Işıklı Anı Çerçevesi

** Canım aşkım mutluluk kaynağımsın, iyi ki varsın. Bir ömür yanında olacağıma söz veriyorum. Seni çok seviyorum.

** Bütün doğum günlerini yan yana huzur ve mutlulukla geçirmek dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun bitanem.

** Aşkımızın her zaman sonsuz olması dileğiyle.

** Kalpsiz dolaşıyorum artık sokaklarda, çünkü sende bıraktım onu. Sen benim ilk gözağrım, son sevdamsın. Beni hiç bırakma. Beni affet aşkım seni çok seviyorum.

** Dünyamı aydınlatan gözlerindeki büyülü ışığın varoluşu, sadece bugün değil, hergün kutlanmalı. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

** Canım benim bitanem 🙂 doğum günün kutlu olsun daha nice imiz olsun inşallah 🙂 seni çok seviyorum 🙂

** Nice güzel yılların olsun aşkım amaaa benimle. Seni çok seviyoruz, babamız.

** Uçmak için kuş olmak gerekmiyor. Sen yanımda ol. Yeter! Seni çok seviyorum aşkım. Işığımız hiç sönmesin.

** O kadar şanslı bir gün ki; sen doğdun, büyüdün. Hayat seni bana getirdi ve birbirimizi bulduk. Hiç eksilmeyelim, hiç. İyi ki doğdun sevgilim!

** Canım sevgilim iyi ki varsın iyi ki benimsin seni çok seviyorum Allah’ım bir ömür boyu seninle yaşlanmayı mutlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin. İyi ki doğdun her şeyim.

** Mucizelere inanmamı sağlayan adam. ben hayat ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi iyi ki doğdun sevgilim seni çok seviyorum.

** Ve sonra sen geldin.gökuşağının tüm renkleri ile beraber. İyi ki doğdun sevgilim, nice mutlu yaşlarına.

** Seni çok seviyorum sevgilim ilk sevgililer günümüz ayrı geçti ama olsun sen hep benimlesin umarım istediğim gibi gelir ürün ve beğenirsin aşkım seni çok seviyorum.

** Seni tanımadan önce ben hiç yaşamamışım. Senin hayatıma girdiğin gün benim de doğum günüm. Birlikte nice yıllara sevgilim.

** Çok kilişe olacak ama idare et aşkım iyi ki varsın iyi ki tanıdım seni. Seni çok seviyorum ömrüme ömür kattın hep benimle ol sultanım.

** Canım sevgilim doğum günün kutlu olsun iyi ki varsın aşkım benli nice yılların olsun inşallah senı çok sevıyorum.

** Seni çok seviyorum sevgilim iyi ki doğdun iyi ki hayatıma girdin birlikte nice senelere iyi ki varsın.

** Hiçbir özel günümüzün ayrı geçmemesi dileğiyle. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım. Seni çok seviyorum.

** Kalbimin sahibi, hayatımın anlamı, canım sevgilim. İyi ki doğdun, iyi ki varsın ve iyi ki benimlesin. Seni çok seviyorum.

** İyi ki hayatımdasın doğum günün kutlu olsun bitanem.

** Yaşadıklarımız yaşayacaklarımızın teminatı aşkım bunlar da ispatı.

** Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara. Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle doğum günün kutlu olsun sevgilim.

** Canımınnn içiiii bitaneciiik aşkım kurbannn olurum iyi ki varsın iyi ki doğduunn senii çok seviyorum iyi ki benim iyi ki benimlesin hep benimle kal

** İlk doğum günün kutlu olsun birtanem. Daha nice 35 doğum günü kutlamak dileklerimle. İyi ki varsın. Sevgilin

** Sende yüreğim var, canım var, aklım fikrim var sende her şeyim var iyi ki doğdun sevgilim.

** İyi ki varsın aşkım bir ömür boyu yan yana olmak duasıyla sevgilim.

** Aşkım bitanem hayatım tontisim seni çok seviyorum nice senelerimiz olsun birlikte yaşlanalım nefesim.

** Sen benim görmek için bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin. Seni çok seviyorum sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim. Bir öpücük borçlusun bana aşkım.

** Seni her gün daha fazla büyüyen bir aşkla, sonsuza kadar seveceğim. Nice güzel günlere aşkım. Yeni yılın tüm güzellikleri bize nasip etmesi dileğiyle.

** Güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin! Sen hep kalbimde yatan ilk aşkımsın. Sevgililer günün kutlu olsun.

** Sonsuza kadar hep çok seveceğim canım aşkım iyi ki doğdun her şeyim..

** Nice beraber yaşlara sevgilim. İyi ki doğdun seni çok seviyorum.

** Takvimin en güzel yaprağıydı seni tanıdığım gün aşkım 4. Yıl dönümümüz kutlu olsun. Bir ömür beraber yaşayalım bu hayatı. Seni çok seviyorum.

** Mutluluk yakamızı bırakmasın, bu fidan yeşerdikçe mutluluğumuz aşkımız daha da artsın 🙂

** Sende bunun kadar nadide, saf ve kusursuzsun benim dünyalar güzeli sevgilim seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun.

** Sana olan aşkım hiç bitmesin hep canlı kalsın istiyorum…

** Benden uzakta biralarını açarken de yanındayım artık aşkım 🙂 her zaman olduğu gibi.

** Seni çok seviyorum aşkım, birlikte yaşlanmak dileğiyle.

** Sayılı günlerin ardından sayısız günler bizi bekliyor sevgilim. Doğum günün kutlu olsun beraber nice senelere. Seni seviyorum askerim 🙂

** Hayatımın anlamı doğum günün kutlu olsun nice birlikte gülmeye eğlenmeye… Seni çok seven bir sevgilin var.

** Seni seviyorum aşkım sevgililer günümüz kutlu olsun nice mutlu 14 şubatlara.

** İyi günde kötü günde hep yan yana olmak dileği ile doğum günün kutlu olsun sevgilim seni seviyorum 🙂

** Senin ellerinde yavaş yavaş büyüyecek tıpkı aşkımız gibi seni seviyorum.

** Aşkımız sonsuza kadar yaşasın bitanem.

** Yönümüz bizim aşkımız ve gideceğimiz yer ebedi saadetimiz.

** Bundan sonra çikolatalı süt içerken beni hatırlarsın aşkım.

** Aşk ki en güzel sende. bir ömür boyu aşkımıza ve birbirimize sadık kalalım. Seni düşündüğünden çok çok daha fazla seviyorum. Her şeyimsin.

anneye özel hediyeler

** Beni kalbinden hediyeni de cebinden hiç çıkarma kocacığım bir ömür sürsün aşkımız seni çok ama çok seviyorum.

** Doğum günün kutlu olsun sevgilim. Geri kalan ömrümüzde tüm yaşlarımızı birlikte kutlamak dileğiyle. Nice bizli yaşlara aşkım. Seni seviyorum.

** Birlikte daha nice senelerimiz olacak inşallah aşkım seni çok seviyorum sen her şeye değersin.

** Dağları, yolları geç. Ne kadar yakın olmak isterse o kadar yakındır insan birbirine. Mesafeler aslında koca bir yalan. Bu beraber geçiremediğimiz son yılbaşımız aşkım

** Sensiz bu dünya karanlık ve kocaman bir boşluktu. Geldin ve açtın ışıkları, dünyam aydınlandı. Hayatımın ışığı sen hep hoş geldin. Doğum günün kutlu olsun canım sevgilim.

** Doğum günün kutlu olsun iyi ki hayatımdasın seni çok seviyorum aşkım…

** Gökkuşağının hikâyesini bilir misin sevgilim? Bittiği yerde bir hazine yatarmış. Sen benim gökkuşağımın bittiği yerde çıktın karşıma. Iyi ki doğdun iyi ki varsın sevdiğim.

** Bugün tanışmamızın üzerinden iki yıl geçti. İlk günkü gibi hala seni çok seviyorum. Ömrüm seninle olsun istiyorum. İyi ki varsın iyi ki hayatıma girmişsin. Seni çok seviyorum aşkım.

** Okumak ikimiz içinde çok önemli ve aşkımız okurken kaldığımız yerde, tekrar okumaya başlayana kadar seni beklesin.

** Seni hak edebilecek kadar ne yaptığımı soruyorum her gece kendime. Bir yanıt bulamadıkça anlıyorum ki sen bana bu dünyada karşılıksız verilmiş en güzel şeysin sen benim biricik aşkım..

** İyi ki girmişsin hayatıma sevgilim. 3. Yılımız kutlu olsun seni çok seviyorum aşkım.

** Benimle daha nice mutlu seneciklerimiz olsun aşkım.

** Önemli olanda eksik parçalarımızı tamamlayabilmekti zaten. Benim sol yanımı tamamlayanım iyi ki varsın iyi ki benimsin. Doğum günün kutlu olsun bitanem.

** Canımın içine öğretmenler günü hediyem. Öğretmenler günün kutlu olsun aşkım.

** Doğum günün kutlu olsun sevgilim. Nice mutlu birlikte senelere. Seni çok seviyorum.

** Hayatıma güneş gibi doğan aşkım iyi ki varsın iyi ki benim sin senı her şeyden çok seviyorum

** Seneler gelip geçse de aşkımız, sevgimiz, sevdamız hep bu resimlerdeki gibi taze kalsın inşallah.

** Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen, yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış; tutabildiklerin senin sevgin. Tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir. Seni çok seviyorum aşkım.

** Aşkım bu bizim ilk sevgililer günümüz ve inşallah daha nicelerini birlikte kutlayacağız seni seviyorum bir ctanem.

** Sen bu dünyada başıma gelen en güzel şeysin, tüm güzellikler seninle, sende benimle ol. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

** Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

** Zaman değişir,yer değişir,dil değişir ama sene olan aşkım değişmez bitanem::.

** Hayatımda olan her güzel şeyin altında senin imzan var ve hep böyle olması dileğiyle aşkım

** Benim hayat arkadaşım can yoldaşım sevgilim her şeyim sevgililer günümüz kutlu ve mutlu olsun bu küçük hediyemi en güzel günlerde kullanman dileğiyle seni çok seviyorum aşkım.

** Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahamül edemeyeceğin kadar çok seviyorum aşkım. Sana sevgilim diyebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Seni seviyorum bebeğim.

** Benim pusulam sensin. Bu pusula seni bana getirsin. İyi ki doğdun iyi ki varsın sevgilim. Seni seviyorum.

** Sana bir parça gökyüzü hediye etmek istedim sevgilim sen bnim yıldızım gezegenin her şeyimsin bütün yıldızlar senin olsun altında beni düşün. Benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında iyi ki doğdun sevgilim

** Senin varlığın benim tek varlığımdır. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

** Aşkım canım kardeşim iyi ki varsın seni çok seviyorum.

** Canım sevgilim seni çok seviyorum nice beraber yaşlanmalara iyi ki doğdun iyi ki benim hayatımdasın ve iyi ki hayatımsın.

** Dünyalar güzeli aşkıma seni seviyorum.

** Bu basit bir hediye ama sen bana en değerli hediyesin, seni çok seviyorum aşkım.

** Her an her saniye her güne beraber başlayalım aşkım sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım seni çok seviyorum.

** Sen benim en kıymetlimsin en güzel vazgeçilmezimsin sevmekle bitmeyenimsin. İyi ki doğdun iyi ki varsın sevgilim hep beraber nice zamanlarımız olsun seni seviyorum.

** Doğal bir inci tanesinin doğumu ve o eşsiz parlaklığa ulaşması uzun bir zaman alır. Tıpkı kalbimizde özel yeri olan kişilere duyduğumuz gerçek sevgi gibi seni seviyorum sevgilim.

** Sevdiceğim, ömrüm, aşkın mânasını anlamama sebep olan yârim. Unutma her ne kadar sana uzakta olsam seni çok seviyorum sevgilim. İlk sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

** Beni ben yapan senin varlığın aşkım! Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler. Yıl dönümümüz kutlu olsun. Seni seviyorum.

** Canım sevgilim iyi ki doğdun, iyi varsın veee iyi ki benimsin seni çok seviyorum…

** Gözlerinin kahve’sinden koy ömrüme, kırk yılın hatırına sen’de kalayım! İyi ki ömrümün sahibi olmuşsun. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

** Canımın içi güzel bir hediye seni bekliyor. 🙂 o zaman doğum günün kutlu olsun aşkım. Seni seviyorum. 🙂

** Aşkımıza küçük bi hatıra.

** Rabbim aşkımızı sonsuz kılsın.

** Son aşkıma ilk yârime en sevdiğime iyi doğmuşsun.

** Sen benim kalbimde her gün yeniden doğuyorsun ey sevgili. Seni çok seviyorum iyi ki doğdun.

** Günler, haftalar ve aylar geçtikçe aşkımız büyüyor.

** Bu dünyada ki tek aşkım tek eşim tek dünyam tek evim olacaksın ilk sevgililer günümüz kutlu olsun nefesim.

Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi

** Sana olan aşkım sonsuza kadar çözülmeyecek kördüğüm gibi

** Sevgilim ve minik sevgilim sizleri çok seviyorum sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

** Canım sevgilim, bu benimle ilk doğum günün. Beraber nice doğum günlerine inşallah. Bir dahaki doğum gününde yanında olmam dileğiyle doğum günün kutlu olsun.

** Canım sevgilim, nice mutlu sağlıklı beraber yıllarımıza. Doğduğun gün neler olduğunu tam bilemiyorum ama küçücük dişimin bana neler verdiğini biliyorum. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun

** Yanında olmayı öylesine çok isterdim ki şuan, duygularımı anlatamam. Seninle nice güzel günlerimiz ve dolu dolu hatıralarımız olacak biricik aşkım. Beni asla bırakma. İyi ki doğdun canım karım…

** Hayatım bu bizim mutluluğumuzun fidanı ben gelene kadar bunu dikip ve korumak senin görevin. Ben geldikten sonra bu fidanı beraber sulayıp büyüteceğiz aşkım benim. Ama o güne kadar sana emanet.

** Ömrüm boyunca bu gözlere bakmak bu kalbi sevmek ve bu aşık olduğum adamla yaşamam dileğiyle başıma gelen en güzel şeysin iyi hayatımdasın bitanem seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun.

** Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım kabul olmuş en güzel dua’msın sevgilim.

** Varlığın ile yaşamıma değer ve anlam kattın güzel sevgilim benim doğum günün kutlu olsun. Nice senelere. Beraber nice doğum günlerine inşallah. İyi ki varsın hayatımda seni çok seviyorum…

** Bu küçük istiridye inci tanesini bugüne kadar sımsıkı tutarak saklamış. Tıpkı senin de aşkımızı sımsıkı kalbinde sakladığın gibi. Seni çok seviyorum her şeyim benim. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

** Her zaman yanımda olup o sıcacık kalbinle beni hep mutlu ettin seni çok seviyorum nice senelerimiz olsun aşkım ikinci yılımız kutlu olsun hayatım.

** Işığın enerjisi olduğunda sonsuza kadar gidebilme gücü vardır. Tıpkı bizim aşkımız gibi; ışığımızda sonsuzluğumuzu temsil etsin. Hayatımın en değerli hediyesi:)

** İyi ki benimlesin iyi ki benimsin ölümsüz aşkım seni çok seviyorum.

** Kalbim hep seninle. İyi ki varsın. Birlikte daha nice yaşlara. seni çok seviyorum aşkım…

** Canım aşkım benim, seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun hayatımın anlamı. Ömrüm boyunca yanımda olman tek dileğimdir. Sen benim kalbimin tek sahibisin, her şeyimsin.

** Sana olan aşkımı anlatacak kelimeler yok. Her ne söylesem, ne yazsam duygularımın yüzde yüz karşılığı olamaz. Belki sarılınca anlarsın, benim sana anlatamadığım özlemimi. İyi ki varsın.

** Sevgilim iyi ki doğdun beraber nice yıllara bu ilginç hediyeyi beğenirsin umarım seni çok seviyorum bebeğim.

** Hayatımın anlamı 25.evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun daha nice yıllara beraber yaşlanmak dileğiyle aşkım seni çok seviyorum.

** Ben küçükken aşkın ne olduğunu bu sakızlardan öğrenmiştim. Şimdi seninle öğrendiklerimi yaşıyorum. Doğum günün kutlu olsun sevgilim:)

** Hep böyle mutlu olalım. Seni çok seviyorum aşkım.

** Yaşadığın müddetçe sevdiklerinle mutlu ve huzurlu ol bitanem. Seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun.

** Canım her şeyim benim aşkım ben seni çok seviyorum ve çok özledim. Elimi tuttuğunda ısınan kalbim seni çok özledi. Sana aşığım iyi ki seninim.

** Benim sıcacık gülen yüzüm, güzelliklerle doldurduğum kalbim; hayatının en güzel ve en anlamlı yıllarını birlikte yaşamamız dileğiyle. İyi ki doğdun sevgilim.

** İnsan sarıldığına değil, deli gibi sarılmak isteyip sarılamadığına aşık olurmuş. Sana olan aşkım ilelebet payidar kalacak.

** Hayatıma iyi ki girdin doğum günün kutlu olsun sevgilim.

** Adın dilimden dökülen en güzel şiir, ah sevgilim sana bir kutuda kalbimi sunmak isterdim. Seni seviyorum.

** Diğer yastığı unut ve buna her gece sımsıkı sarıl sanki yanında ben varmışım gibi. Doğum günün kutlu olsun aşkım

** Hangi buluş benim seni bulmamdan daha büyük etki yaratır dünya için, tüm dünya yıkılsa bir sana aşkım kalır; dizlerimin üzerine çömüşüm çok mu?

** Hatıralara değer biçemem, fakat bunlara bir parça güzel hatıra daha ekleyebilirim. Aşkım.

** Tatlı mı tatlı sevgilime onun kadar olamasa da tatlı bir hediye vermek istedim, umarım beğenirsin aşkım. Seni çok ama çok seviyorum sevgililer günün kutlu olsun bir tanem.

** Hep birlikte nice güzel senelere doğum günün kutlu olsun aşkım 🙂

** Güzel bir yaş diliyorum sana. Mutlu bir gelecek. Gülümseyen gözlerinle. İyi ki doğdun. Hayatımın en güzel varlığı…

** Bizim aşkımız, aklımızın erdiğinde başladı.

** İyi ki hayatımdasın seni çok seviyorum aşkım.

** İyi ki hayatımızdasın güzel insan seni seviyoruz doğum günün kutlu olsun biricik aşkım.

** Seni çok seviyorum aşkım her şeyim ben prenses olmuştum sende benim yakışıklı prensim.

** Bu kutunun içinde sana olan aşkım var bir tanem hayatımın kadını doğum günün kutlu olsun.

** Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım. Seni canımdan çok seviyorum.

** Tüm mevsimleri tek güne, tüm yılları tek mevsime sığdırmaya rağzıyım. Ömrünün en güzel yıllarını benimle geçirmen dileğiyle iyi ki doğmuşsun sevgilim. Seni çok seviyorum aşkım.

** Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun. Doğum günün kutlu olsun. Sevgilim.

** Benim mino aşkım çok seviyorum seni ben. Özür diliyorum her şey için.

Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi

** Doğum günün kutlu olsun sevgilim. İyi ki doğmuşsun, iyi ki benimsin!

** Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle doğum günün kutlu olsun sevgilim.

** Sen hayatıma girmiş en güzel ayrıntısın. İyi ki doğdun sevgilim.

** Canım eşim sevgili yarım seni çok seviyorum iyi ki varsın doğum günün kutlu olsun.

** Tüm mevsimleri tek güne, tüm yılları tek mevsime sığdırmaya razıyım. Ömrünün en güzel yıllarını benimle geçirmen dileğiyle iyi ki doğdun sevgilim.

** İyi ki doğdun bitanem seni seviyorum başıma gelen en güzel şeysin hayatımın anlamı…

** Sen dileklerimsin, yaşadığım hayatın içinde can nefesisin, bir değil bin asra bedelsin, sen hayatımdaki tek özelsin, seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun bir tanem…

** Senin sevginin yeri gönülde hep özeldir. Seni sevmek her şeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Canım sevgilim.

Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi

CEVAP VER