Güldürme Garantili Karikatürlü Hediyeler

Kişiye özel hediyeler arasında bulunan karikatür çizimlerinin yer aldığı hediyeler, son zamanlarda pek çok kişinin tercih ettiği farklı hediye seçenekleri arasında yer almaktadır. Peki ne türde karikatürlü hediyeler vardır? Sizin için hazırladığımız listeyi inceleyebilir, en güzel ve en anlamlı karikatürlü hediyeyi seçebilirsiniz.

1.  Karikatürlü Kanvas Tablo

komik hediyeler

Karikatür tasarımlı hediyelikler arasında bulunan tablo seçeneği ile sevdiğiniz kişinin fotoğrafını karikatürize ettirebilirsiniz. Hatta bu tabloya bir isim verip üzerine küçük bir not da bırakabilme imkanınız mevcut! Sizin ve sevdiğiniz kişinin fotoğrafı ile isminizin yer aldığı bu hediye türü oldukça eğlenceli bir seçim olacaktır. Evlilik yıldönümü, doğum günü ya da diğer özel günler için esprili bir hediye vermek isteyen herkese yönelik farklı bir seçim yapabilirsiniz.

2.  Karikatürlü Kupa Bardak

esprili hediyeler

Karikatürlü kupa bardak ile sevdiklerinize esprili bir hediye seçimi yapabilmeniz mümkündür. Üstelik siparişi de oldukça kolay! Yapmanız gereken tek şey fotoğraflarınızı seçmek ve göndermek! Çeşitli karikatürize konuları arasından size uygun olanı ve vermek istediğiniz mesaja uygun bir seçim de yapabilirsiniz. Herkesin gün içinde mutlaka kullandığı eşyalar arasında bulunan kupalar ile bu eğlenceli hediye, her daim sevdiğinizin elinde olacak! Kulağa çok hoş geliyor değil mi?

3.  Karikatürlü Duvar Saati

karikatürlü hediyeler

Sevdiğiniz kişiye tüm zamanımı seninle geçirmek istiyorum alt mesajlı bir hediye vermeye ne dersiniz? Dekoratif ve esprili hediyeler arasında yer alan karikatürlü duvar saatleri ile sevdiklerinize farklı ve adına özel bir hediye verebilmeniz mümkün! Kişisel hediye olarak seçimleriniz arasında bulunabilecek bu eğlenceli hediye ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

4.  Karikatürlü T – Shirt

komik hediyeler

Kişiye özel hediye tasarımları arasında belki de en sık tercih edilen hediye seçeneği t – shirtlerdir. Birbirinden farklı karikatür temaları arasından seçim yapmak zor olsa da herkesin istediği bir tasarım mutlaka bulunmaktadır. Temanızı seçip fotoğraflarınızı hazırlamanız yeterlidir. Bu seçeneği bir kişiye yapabileceğiniz gibi sevgiliniz için de ikinizin de fotoğrafının olduğu karikatürlü tişört hazırlatabilirsiniz. Ayrıca hem kendinize hem de sevgilinize ayrı ayrı t – shirtler hazırlatıp çiftlere özel eğlenceli bir görünüm elde edebilirsiniz.

5.  Karikatürlü Termos Bardak

güldüren hediyeler

Outdoor sporlarla uğraşan, ya da sürekli spor için dışarıda yürüyüp koşmayı tercih eden bir yakınınıza farklı ve eğlenceli bir hediye mi arıyorsunuz? O zaman bu hediye seçeneği tam da aradığınız türden! Hediyelik bardak modelleri arasında farklı bir hediye seçimi yapabilmeniz mümkündür. Karikatürlü termos bardaklar ile hem sevdiğiniz kişiye ihtiyacı olan bir hediye seçmiş olmanın yanında, hem de eğlenceli ve farklı bir hediye seçimi yapabilme imkanınız mevcuttur. Bu hediyeyi doğum günü gibi özel günler için hediye olarak düşünebileceğiniz gibi içinizden geldiği bir günde de verebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye verdiğiniz değeri esprili bir dilde anlatma imkanına sahip olarak, farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

6.  Karikatürlü Anahtarlık

karikatürlü hediyeler

Küçük ama sevimli bir hediye seçimi yapmaya ne dersiniz? Hem de esprili bir şekilde… Kişiye özel hediye modelleri arasında bulunan karikatürlü anahtarlıklar ile sevdiklerinize farklı bir hediye verebilirsiniz. Karikatürlü hediyeleri hazırlatmak için öncelikle kimin adına yaptırıyorsanız o kişinin net bir fotoğrafını da elinizde bulundurmanız gerekmektedir. Sadece fotoğrafının değil, adının ve soyadının da üzerinde yazdığı karikatürlü anahtarlıkları tercih edebilirsiniz. Böylece gerçekten de kişiye ve isme özel bir hediye seçimi yapmış olursunuz. Sevdiklerinizin bu hediye çok hoşuna gidecek olup, onlara gösterdiğiniz değeri ve özeni de daha iyi anlamalarını sağlayacaktır. Belki de verilen değeri anlatmanın en eğlenceli yolu karikatürlü bir hediye vermektir…

7.  Karikatürlü Yastık

karikatürlü hediyeler

Eğlenceli hediyeler arasında yer alan karikatürlü yastık seçeneği, rahatına düşkün olan kişilere verilebilecek en güzel hediyeler arasında yer almaktadır. Bunun için çeşitli temalar bulunmakla birlikte, daha farklı tasarımlara da yönelim yapabilirsiniz. İsme özel ve karikatürlü olarak hazırlanan bu hediye seçeneğini, sevdiklerinize ofis hediyesi olarak bile vermeniz mümkündür. Mesleği ile ilgili küçük bir gönderme yapan karikatür temalarını seçerek farklı olarak seçtiğiniz hediyenizi güzel bir paket yapıp, sevdiğiniz kişinin çalıştığı ofise gönderebilirsiniz. Esprili bir kişilikse bu hediye onun da çok hoşuna gidecektir. Ofis hediyesi dışında ev hediyesi ya da doğum günü hediyesi olarak da bu karikatürlü yastıkları seçebilirsiniz. Hem dekoratif hem de eğlenceli bir görünüme sahip olan yastıklar ile bulunduğunuz ortama da neşe katabilirsiniz.

8.  Karikatürlü Taş Baskı

karikatürlü hediyeler

En çok ofis hediyeleri ve iş tebriği için tercih edilen taş baskıları, karikatürlü tasarımlar ile farklı ve özel bir hale getirmeniz mümkün! Pek çok teması bulunan karikatürlü taş baskı modellerinin arasından, sevdiğiniz kişinin mesleğine ya da bir takım davranışlarına gönderme yapabilirsiniz. Komik bir dille onun nasıl biri olduğunu anlatabileceğiniz ve aynı zamanda da özen gösterdiğinizi belli edebileceğiniz bir hediye türü olan taş baskı ile tamamen farklı bir seçim yapmış olursunuz. Hediye seçimi yaparken farklılık da aranmıyor mu zaten?

9. Karikatürlü Mousepad

karikatürlü hediyeler

Ofis hediyesi olarak tercih edebileceğiniz gibi sürekli bilgisayar başında olan kişiler için de eğlenceli bir hediye seçimi yapabilmeniz mümkün. Nasıl mı? Tabi ki karikatürlü mousepadler ile… İlginç hediye önerileri arasında bulunan bu seçim ile sevdiğiniz kişiye kendine özel bir hediye verebilmeniz mümkündür. Bu kişi sevgiliniz de olabilir, eşiniz ya da çocuğunuz da olabilir… Sevdiğiniz kişi eğer bilgisayar başında çok zaman geçiriyorsa ve siz ona bilgisayar ile ilgili bir hediye almayı istiyorsanız seçiminizi, karikatürlü mousepadlerden yana yapabilirsiniz. İsim ve soy ismin d eyer aldığı tasarımlarda hem eğlenceli hem de kullanışlı bir seçim yapabilme olanağınız da bulunmaktadır.

10.  Karikatürlü Puzzle

karikatürlü hediyeler

Hediye önerileri arasında bulunan puzzleları daha farklı ve eğlenceli hale getirmek isterseniz, karikatürlü puzzlelar ile bu mümkün olmaktadır. Alışılmışın dışında ve komik bir hediye tercihi olabilecek karikatürlü puzzleları istediğiniz kişiye istediğiniz zaman hediye edebilirsiniz. Bunun için pek çok karikatür teması bulunmaktadır. Sevdiğiniz kişinin fotoğrafını kullanabileceğiniz gibi, birden fazla kişi için de karikatürlü puzzle yaptırabilirsiniz. Bir aile fotoğrafını karikatürize ettirebilir ve ya sevdiğiniz kişiyle yan yana olabileceğiniz puzzle hazırlatabilirsiniz. Puzzleda karikatürize edilmiş kişilerin isimleri de yazacağından dolayı çok fazla kişinin fotoğrafının olması hoş gözükmeyebilir. Ama iki kişi için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Hediyeyi vereceğiniz kişinin mesleğine yönelik bir tema seçerek, hediyenizi iş tebriği için de kullanabilme olanağınız mevcuttur.

11.   Karikatürlü Kumbara

Eğlenceli hediye önerileri arasında bulunan karikatürlü kumbara tasarımı ile sevdiklerinize anlamlı bir hediye vermeniz mümkün… Özellikle para biriktirmek isteyen ama bir türlü biriktiremeyen kişilere yönelik tercih edebileceğiniz bu kumbaraları isme özel ve karikatürize edilmiş olarak tasarlatma olanağınız mevcuttur. İstediğiniz kişiye, istediğiniz zaman verebileceğiniz gibi özel günlerde verilen hediye çeşitleri arasında da değerlendirebilirsiniz. Ayrıca çocukların para biriktirmesini teşvik edecek bu eğlenceli kumbara seçeneklerini onlara hediye olarak da verebilirsiniz. Kendine özel tasarımlı bir kumbarası olduğunu gören çocuklar daha da istekli olarak para biriktirmeye başlayacaktır. Bu kapsamda çocuğun ilgi duyduğu bir konu üzerine tasarlanan temalardan seçebilirsiniz.

CEVAP VER