Kız Arkadaşa Hangi Çiçek Alınır

Pek çok kişi kız arkadaşına çiçek hediye etmeyi tercih etmekte ve hediye seçerken ilk olarak çiçekleri göz önünde bulundurmaktadır. Çünkü erkekler hediye konusunda bazen emin olamamakta ve karşıdakine güzel bir hediye seçmek istemektedir. Bu yüzden seçeneklerin çokluğu dolayısıyla kararsız kalabilir ve kız arkadaşlarının hediyeyi beğenip beğenmeyeceği konusunda endişeye düşebilirler. Bu yüzden kız arkadaşa çiçek hediye etmek daha risksiz ve daha romantik bir tercih olabilecektir. Bu yüzden pek çok erkek kız arkadaşı için özel bir çiçek yaptırır ve ona özel günlerde bunu hediye eder. Yalnızca özel günlerde hediye edilmeyen bu çiçekler kişinin içinden geldiği her an kız arkadaşına hediye etmesi için uygundur. Bu yüzden çiçek almak yeri ve zamanı önemli olmayan hediyeler arasında yer almaktadır.

kız arkadaşa hediye çiçek

Karşıdaki kızın kendisini değerli hissetmesi ve özel görmesi için ona çiçek almak çok iyi bir davranıştır. Pek çok erkek kız arkadaşına içinden geldiği zaman ya da özel anlarda çiçek alarak onu mutlu eder. Aradaki ilişkinin sevgi boyutunu da ayakta tutan ufak hediyeleşmeler çiçek konusunda da geçerli olmuştur. Zaten kadınlar genel olarak kendilerine çiçek alınmasından ötürü çok mutlu olurlar ve ona çiçek alan kişilere minnet duyarlar. Bu da aradaki sevgi bağının daha da artmasına ve kişinin kendisini özel hissetmesine destek olur. Bu yüzden değer verdiğiniz kız arkadaşınıza onun ne kadar özel olduğunu hissettirmek için çiçek alabilirsiniz.

Laleler

kız arkadaşa hediye çiçek

Çiçek tercih ederken pek çok kişi kararsızlık yaşayabilmektedir çünkü çiçekler çok fazla seçeneğe sahiptir. Görüntüsü ya da kullanım alanıyla farklılık yaratan çiçekler aynı şekilde sahip olduğu nitelikler dolayısıyla kişiye birçok seçenek sunmaktadır. Kokularıyla da farklı olan çiçekler hediye olarak çiçek seçecek kişilerin kararsız kalmasına neden olur. Bu yüzden kız arkadaşınıza çiçek hediye etmeden önce onun hangi çiçekleri en çok sevdiğinden emin olun. Bu şekilde hem seçenek sayısını azaltır hem de kararsızlığın önüne geçersiniz. Size fikir belirtmesi için kız arkadaşınızın çiçek tercihini ve renk zevkini bilmenizde fayda vardır. Onun hiç sevmediği renkleri çiçeklerde bulundurmak belki de iyi bir tercih olmaz. Bu yüzden kız arkadaşınızın zevkini ön planda tutmaya çalışarak ona çiçek almak daha uygun bir davranış olacaktır.

Kırmızı gül

kız arkadaşa hediye çiçek

Özellikle kırmızı gül aranızda duygusal bir bağ olan kız arkadaşınıza hediye olarak alabileceğiniz en iyi çiçekler arasında yer almaktadır. Kırmızı güller romantikliği simgelemesi ve karşıdakine duyduğunuz yoğun duyguları ifade etmesi açısından en sık tercih edilen gül çeşitleri arasında yer almaktadır. Renginin canlılığı ve görkemli oluşuyla dikkat çeken bu güller karşıdakine duyduğunuz aşkı da ifade etmektedir. Aynı şekilde ona duyduğunuz bağlılığı ve tutkuyu ifade eden bu güller pek çok kişinin özel günlerde de tercih ettiği çiçekler arasında yer almaktadır. Asil renge sahip olan bu güller pek çok kişinin en sevdiği çiçeklerden biridir ve özellikle kadınlar bu renkteki güle karşı ayrı bir beğeni duymaktadır.

Beyaz gül

kız arkadaşa hediye çiçek

Saflığı simgeleyen çiçek çeşidi sahip olduğu renk ve duruş dolayısıyla pek çok kadının en sevdiği güller arasında yer almaktadır. Karşıdaki insana duyduğunuz temiz bağlılığın ve içten duyguların simgesi haline gelen bu güller pek çok özel günde de tercih edilmektedir. İçten duygularınızı ve karşıdakine duyduğunuz samimi sevgiyi net bir şekilde ifade etmeyi sağlayan bu güller bazı evlilik teklifinde de erkeklerin kadınlara verdiği güller arasındadır.

Pembe Gül

kız arkadaşa hediye çiçek

Görüntüsünün oldukça şirin olması ve rengi dolayısıyla daha samimi bir sevginin iletilmesi açısından en çok tercih edilen gül çeşitleri arasında yer almaktadır. Kız arkadaşınızla aranızda var olan samimiyet ve içten sevginin ona tekrar hissettirilmesi açısından iyi bir hediye olacaktır. Özellikle yeni başlayan bir ilişkide yeni başlangıcın güzel olmasını arzuladığınızı ifade etmek için uygun bir tercihtir. Temiz ve saf duyguların iletilmesine yardımcı olan bu güller tutku ve içtenliği bir arada barındırmaktadır. Bu da karşıdaki insana hissetmiş olduğunuz farklı duyguların tek bir çiçekte toplanmış halidir. Böylece kız arkadaşınıza karşı hissettiğiniz yoğun duyguları ona bu şekilde ulaştırarak aranızda güzel anlar yaşanmasına fırsat verebilirsiniz.

Sarı Gül

kız arkadaşa hediye çiçek

En çok tercih edilen renkler arasında yer almaktadır ve bu renkteki güler daha çok bir barışma durumu için uygun görülmüştür. Kısa bir ayrılık yaşadığınız kız arkadaşınızla barışmak için ya da beraberliğinizi kutlamak için bu renkte gül almak oldukça iyi bir tercih olacaktır. Aynı şekilde normal bir kız arkadaşınıza da bu tarz bir gül almak aranızdaki arkadaşlığın pekişmesi ve ona duyduğunuz bağlılığın yansıtılması açısından etki sahibidir.

Orkideler

kız arkadaşa hediye çiçek

En sık tercih edilen çiçekler arasında yer almaktadır ve görüntüsünün zarif olmasıyla kız arkadaşınızın hoşuna gidebilecek bir çiçektir. Mor renkli olan orkideler beyaz renkli olanlarla harika bir uyum içindedir ve bu görüntü kız arkadaşınızı mutlu edecektir. Kendisinde hoş duyguların var olması ve kendisini değerli hissetmesi açısından ona renkli orkideler alabilirsiniz.

kız arkadaşa hediye çiçek

Beyaz renkli orkideler de daha romantik ve sevginin hissettirildiği çiçekler arasında yer almaktadır. Doğal kokulu bu çiçekler kız arkadaşınızın çok hoşuna gidecek ve onun mutlu olmasını sağlayacaktır. Aranızdaki bağlılık da bu orkidelerin iletilmesiyle daha da güçlenebilir.

Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi

CEVAP VER