Asker Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

Sevgiliniz askerde ve onun doğum günü yaklaşıyor. Muhtemelen hem içinizi benzersiz bir mutluluk hem de benzersiz bir hüzün kaplıyordur diye düşünüyoruz. Herkes sevgilisinin yanında olmak ve doğum gününü kutlamak ister ama bazen imkanlar buna izin vermiyor olabilir. Asker sevgiliye doğum günü mesajları da onların orada ki ruh hallerini anlayarak, onların daha mutlu olmalarını9 sağlayacak şekilde düzenlenebilir. Mesajınızı okuduğunuzda hasretlik hissetmeyeceği, orada tek başına diye üzülmeyeceği bir mesaj olması en doğru seçim olacaktır. Dolayısı ile en güzel asker sevgili doğum günü mesajlarını sizler için derlemek istedik.

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

Erkekler askere gittiğinde eğer arkalarında bir sevgili bırakıyorlarsa bu süreç onlar için çok daha zorlu oluyor. Tüm günleri onu özlemek ile geçiyor elbette. Onlar için en namı olan gün olan doğum gününde de oldukça mahzun ve üzüntülü olabilirler. Ama sizlerden gidecek bir mesaj ya da sizlerden gidecek bir mektup onlara dünyalara verecektir. Asker sevgiliye doğum günü için ne yapılabilir diyorsanız aslında çok şey yapılabilir. Kargo ile bir hediye gönderilebilir, bir mektup yazılabilir, bir mesaj atılabilir. Elbette ki o gün mutlaka bir imkan yaratıp onun sesini de duymalısınız. Duygularınızı karşılıklı olarak yansıtmak her ikinize de çok iyi gelecektir.

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

Askere doğum günü mesajlarında olabildiğince sıcak kanlı ama sitemkar olmayın. Onu çok özlediğinizi yazın ama elinden gelmeyecek üstesinden gelemeyecek duygular içinde kalmasına da izin vermeyin. Asker için doğum günü kutlanması çok önemlidir. Ne olursa olsun o gün ona mutlaka ulaşmayı denemelisiniz. Bunu sadece sevgili olarak düşünmeyin. Çok yakın bir asker arkadaşınızın da doğum gününü sade ama içten bir mesaj ile kutlayabilirsiniz.

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

Bizler sizler için birbirinden güzel asker doğum günü mesajları paylaştık. Bu harika mesajlardan hangisi sizin için uygunsa onu seçerek sevdiğinize ulaştırabilirsiniz. Özellikle ilk saatlerde ulaşmaya ve günün sonlarına doğru bırakmamaya dikkat edin. Ufak bir hediye alarak da kargo ile ona ulaştırmanız inanın kutlamaların en güzeli olacaktır. Asker için doğum günü kutlaması pek önemli değil ama sevdiği tarafından hatırlanması çok önemlidir.

Askere Doğum Günü Mesajları

** Nice mutlu, huzur dolu yıllara askerim.

** Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin.. Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.. Birlikte daha nice yaşlara

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun

** Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara..

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Bu söyleyeceklerimi aklından çıkarmamaya çalış; Ay akşamdan ışıktır. Bugün seninle hayat bana ışıktır. Doğum günün kutlu olsun.

** Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler..

** Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. Doğum günün kutlu olsun bitanecik asker arkadaşım.

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Komandolar vurulunca değil unutulunca ölürler. Doğum günün kutlu olsun dostum.

** Nice güzel doğum günlerine asker arkadaşım.

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Şafak ne kadar zengin olursa olsun, bir gün fakirleşmeye mahkumdur. İyi ki doğdun askerim, nice mutlu yıllara.

** Her doğan güneşle şafak yaklaşıyor. Musmutlu yılların, güzel günlerin olsun askerim. Doğum günün kutlu olsun.

** Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Doğum günün kutlu olsun!

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Dünyada essiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

** 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seni seviyorum.

** Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun bir tanem.

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğum günün kutlu olsun!

** Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum Günün Kutlu Olsun.

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğunen farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın.

** Güneş kadar sıcak Kar tanesi kadar berrak Yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle.. Doğum Günün Kutlu Olsun…

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Bir ulusun kuvvetini belirleyen en önemli faktör askeri kuvvetidir. Bana kuvvet verende senin varlığındır. Doğum günün kutlu olsun.

** Yeni bir sayfaya güzel hikayeler yazman dileğiyle. İyi ki doğdun canım asker arkadaşım.

** Sensiz bir babalar günü geçiriyorum ve inan bana, kendimi çok yalnız hissediyor, çok üzülüyor ve çok üşüyorum, beni üzmeden dön lütfen babacığım.. Seni seven yavrun..

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara

** İyiki doğdun canım askerim. Şafak azalıyor, sen büyüyorsun. Gel teskere, bitsin bu hasret.

** Sen benim bahar gülüm sen benim ekmeğim sen benim içtiğim suyum iyi ki doğdun iyi ki varsın ve en önemlisi iyi ki benimsin daha nice beraber mutlu yaş günlerine..

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Dalgalar vuruyor sahile,yıldızlar parlıyor sonsuz mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun.

** Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun…

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Aramızda mesafeler olsa da her zaman kalbimdesin. Doğum günün kutlu olsun canım asker arkadaşım.

** Dağların aslanları geceniz gündüz gibi olsun dualarım sizinle askerim. Nice mutlu yaşların olsun, iyi ki doğdun.

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara..Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara..

** Kalbin hangi güzel şey için çarpıyorsa her doğan güneş sana onu getirsin Doğum günü kutlu olsun

Asker sevgiliye doğum günü mesajları

** Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara

** Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara

CEVAP VER