Evde Evlenme Teklifi Nasıl Yapılır

Evlenme teklifi bir kadının hayatında oldukça önemli bir yere sahiptir. Sevdiği kişi tarafından yapılacak bir evlilik teklifi onun yıllarca bu anı yalamasına ve hatta çocuklarına bile anlatmasına olanak sağlıyor olacak. Sizler de sevdiğiniz kadın için yakın zamanda evlenme teklifi örneklerine göz atmaya başlamış olabilirsiniz. Özellikle evde evlenme teklifi yapmak istiyorsanız bu yazımız sizlere çok yardımcı olacak. Evde evlilik teklifi için neler yapılabilir bir bakalım. El birliği ile bu anı ölümsüz kılmak için elimizden geleni yapmaya hazırız.

Evde evlenme teklifi için yemek masası süslemeleri

 Evde evlenme teklifi nasıl yapılır

Elbette evde yapılacak evlenme teklifinin en olmazsa olmazı yemek masası olacaktır. İki kişilik çık bir masa hazırlamak adımların en başında geliyor. Sizler de özellikle kırmızı temayı ön plana alarak süslemeler ile harikam bir masa ortaya koyabilirsiniz. Biraz mumlar, biraz gül yaprakları bir masayı özel yapmaya yetecektir bile. Yemek kısmı bir erkek için zor olabilir ama artık onun da çok kolayı var. Eğer kendiniz yapamıyorsanız dışarıdan ev de bu şık masada yemek için uygun yemekler sipariş edebilirsiniz. Yemeğinizin sonunda ağızları tatlandıracak olan tatlınızı da unutmayın deriz. Özellikle kalpli küçük bir pasta hoş bir seçim olabilir.

 Evde evlenme teklifi nasıl yapılır

Masanıza otururken centilmen olmayı ihmal etmeyiniz. Sandalyesini çekiniz, ona servisi siz yağınız. Böylelikle onu bu adımlarınız ile bir kez daha etkilemiş olacak ve alacağınız evet sözüne katkı sağlamış olacaksınız. İçecek alternatifi olarak elbette iyi bir seçim olan şarabı ön plana çıkarabilirsiniz. Eğer alkol almayı sevmiyorsanız gazlı içeceklerde şık bardaklarda oldukça güzel durabilir.

Evlenme teklifi için süsleme alternatifleri

 Evde evlenme teklifi nasıl yapılır

Evlenme teklifi yapacağınız zaman özelikle evi biraz süslemeniz ortama çok daha fazla anlam katacaktır. Bunun için çok detaylı da bir çalışma yapabileceğiniz gibi sah sade bir süslemede yapabilirsiniz. Ben biraz abartı olsun istiyorum diyorsanız kapıyı ilk açtığı anda onun gül yaprakları ile küçük yanan mumlar ile karşılanmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda uçan balonlar ile odayı süsleyebilir ve özellikle yemek masasının olduğu odaya ağırlık verebilirsiniz.  Zaten yemek masanızı da süsleyerek ortama tam olarak ayak uyduracaksınız.

Evde evlilik teklifi için planlamalar

 Evde evlenme teklifi nasıl yapılır

Sevgilinizi o gün ortaya çağırdığınızda asla bu durumu belli etmemelisiniz. Onun böyle bir sürprizi hissetmesi gecenin anlamına biraz sekte vurabilir. Dolayısı ile onu eve çağırmak için birçok bahane bulabilirsiniz. Öncesinden planlı olarak film izleme teklifi gibi sunabilir ya da ansızın çok hasta olduğunuzu iletebilir ya da bir konuda size yardım etmesi gibi bir fikir bularak onu davet edebilirsiniz. Eğer bu evlilik teklifi organizasyonunu tek başınıza yapabiliyorsanız kimseye bir sır vermeden tamamen gizli kalmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle kız arkadaşınızın yakın arkadaşlarına söylemekten çekinin. Bilirsiniz ki iki kişinin bildiği asla sır değildir?

Kalabalık mı? Baş başa mı?

 Evde evlenme teklifi nasıl yapılır

Evde evlilik teklifini iki türlü yapabilirsiniz. Biri daha kalabalık bir arkadaş grubu ile biri baş başa yapacağınız bir planlama ile. Bu tamamen kız arkadaşınızın neden hoşlanacağı yönünde olmalıdır. Eğer baş başa olmayı sever diyorsanız ve bu gün sadece bize kalsın diyorsanız o halde kimseyi davet etmeye gerek yok. Ama bu özel anımızı herkes ile paylaşmak istiyoruz diyorsanız o halde ev sevdiğiniz arkadaşlarınızı eve toplayarak ve onları bir odaya saklayarak, evlenme teklifi sonrasında onların bir anda alkışlar ile odadan çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bu şok karşısında bu evlenme teklifi biraz da unutulmaz kılınabilir. Kızlar özellikle bu denli büyük organizasyonlardan çok hoşlanırlar. Gecenin devamında hep beraber bir parti havasında kutlamalarınızı yapabilir ve dolayısı eğlenebilirsiniz.

Ufak notlar

 Evde evlenme teklifi nasıl yapılır

Evde evlenme teklifini biraz daha hareketlendirmek içine evin birçok yerine notlar bırakabilirsiniz. Böylelikle gece hiç bitmeyecek. Her an her yerden okunabilecek bir not, bir şiir sizi daha romantik bir erkek olarak kılıyor olacak.

Tek taş ve evlenme teklif anı

 Evde evlenme teklifi nasıl yapılır

Artık günümüzde tek taş olmadan evlenme teklifi yapılamaz oldu. Dolayısı ile bütçenize uygun bir modeli alarak şık bir kutu içine koyabilirsiniz. Evlenme teklifinin en can alıcı o kurduğunuz sözcükler olacaktır. Muhtemelen sonra hiçbir hatırlanmayacaktır o an ki şaşkınlıkla ama olsun. Evlenme teklifi için diz çökmek anı daha da romantik bir hale getirebilir. Kendinizi hazır hissettiğiniz bir anda yüzüğü çıkarak ona evlilik teklifini yapabilirsiniz. Kendinizi asla çok sıkmayın. Bırakın dilinizden ne dökülüyorsa dökülsün.

CEVAP VER