Başarı Tebrik Sözleri

Hayatta elde ettiğimiz başarılar ya da hayatımızın önemli dönüm noktaları güzel bir tebriği hak eder. Herkes gibi biz de bu özel ve önemli günlerimizde sevdiklerimizden tebrik sözleri duymayı bekleriz. Tebrik sözleri evlilik, doğum, sünnet, terfi, yıldönümü gibi diğerlerinden farklı olan günlerde, sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz ve onlara gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı kutlama sözcükleridir.

Hayat oldukça uzun aslında. Hayatımızı anlamlı kılan, bu uzun yolda döndüğümüz köşeler veya anlamlı dönüm noktalarıdır. Bu özel günler ve anlar aslında hayatımızı yaşanılır kılan şeyler. İşte böyle önemli günlerde, sevdiklerinizden veya yakınlarınızdan duyacağınız en güzel tebrik sözleri, hem o anları tam anlamıyla unutulmaz kılabilir hem de gerçekten mutluluğunuza mutluluk katabilir. Unutmayalım ki mutluluğu paylaşmak, mutluluğu katlayarak arttırır. Mutluluğu paylaşmak konusunda bazen cimri davranabiliyoruz. Ya kendi mutluluğumuzu paylaşmaktan imtina ediyor ya da başkalarının mutluluğuna ortak olmaktan çekinebiliyoruz. İşte böyle anlarda, tebrik için başka bir yol bulmak mümkün.

Bazen telefonu elimize alıp sevdiklerimizi tebrik edemesek bile, onlarla paylaşacağımız tebrik sözleri, bağlarımızı güçlendirecek ve onların mutluluğuna ortak olmamızı sağlayacaktır. İşte bu sebeple, sizlerin de sevdiklerinin ve yakınlarının özel günlerinde, başarılarında ya da onlar için özel olan önemli anlarda onlarla paylaşabileceğiniz en güzel tebrik sözlerini derledik. Bu sözleri sosyal medya üzerinden veya akıllı telefonlarını aracılığı ile sevdiklerinize iletebilir, mutlu ve özel günlerinin bir parçası olabilirsiniz.

~ Hırsının elinden hiçbir şeyin kurtulamayacağını unutmadığın, alkış seslerinin kulaklarında çınladığı nice başarıların olsun.

~ Hayat denen bu uzun yolda her ne olursa olsun, kendi doğrularından vazgeçmeden ilerle. Kendi yolunun sana getireceği zorluklara sadece gül geç. Başarı anahtarının her zaman sende olduğunu unutmaman dileğiyle.

~ Başarıya giden her yol unutulmayacak anılar sunuyor. Acısıyla tatlısıyla engellerin aştığın bu yolun sonunda sevinç gözyaşlarının senden eksik olmaması dileğiyle.

~ Hak ettiğin tüm güzellikler ömrün boyunca hep bir adım ötende olsun. Güzel kalbin başarılara doymasın.

~ Pes etmeden, zorluklardan korkmadan, önüne çıkan engellerden asla yılmayan azimli kardeşim bu güzel ve sevindirici başarını tebrik ederim.

~ Başarıya zorluklar diyarından sonra, sabır ülkesinden geçerek ulaşılır.

~ Azim, sabır ve çalışma bir başarı için olmazsa olmaz şartıdır. Sen bunları gerçekleştirerek zoru başardın. Seni canı gönülden tebrik ederim.

~ Canım arkadaşım sonunda çok istediğin işine kavuştun. Seni canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

~ Her dikenli yolu sonu elbette gül bahçesi sunacaktır sana. Dikenli yollarda verdiğin mücadelenin gül bahçesine ulaştığında koca bir mutluluk olarak sana dönmesi dileğiyle. Başarıların daim olsun!

~ Başarıya giden yolun istediklerini kendine tekrarlamandan geçtiğini unutma. Her sabah ne istediğini kendine tekrarla ve yoluna çıkan tüm engellere meydan oku. Başarı her zaman seninle olsun.

~ Hedefinin olmadığı yollarda rüzgarın seni sarmasından doğal bir olay yoktur. Sen hedeflerine emin adımlarla yürüyen kişilerin sahip olduğu başarılar ulaşmak isteyenlerdensen başarmak için attığın adımların sağlam olmasına dikkat etmelisin. Her sağlam adımın beraberinde getirdiği başarıların hep seninle olması dileğiyle.

~ Zihinlerimizi onlara hakim olan ve baskı yapan belirli bir konuyla meşgul etmezsek, hayal gücünün tam tanımlanmamış alanında çılgınca bir oraya bir buraya koştururlar. Uzun yolculuklar tek bir adımla başlar.

~ İsteklerin sonsuz dünyasında her isteğini bir başarı ile taçlandırdığın, bu sonsuz dünyada seni mutluluktan ağlatan nice başarıların olsun.

~ Hedefini bir gün bile unutmadan her zaman en iyisini hak ettiğini kendine tekrarla. Başarmanın hazzıyla ayaklarının yerden kesilmesi dileğiyle.

~ Başarmak istediğin her şey için hayallerine sığın. Hayallerinin gücünü hafif almadığın, her hayalinde başarmanın tadını çıkardığın sayısız günlerinin olması dileğiyle.

~ Karanlığa giden yolda aydınlatıcı bir ışık yaktın. Senin gibi biriyle gurur duyuyoruz. Seni canı gönülden tebrik ederim.

~ “Başarı”ya farklı bir anlam yüklediğin, eşi benzeri olmayan daha nice başarılarını bizimle paylaşman dileğiyle.

~ Eğer bile bile gücünüz yettiğinden daha azını olmayı planlıyorsanız; sizi uyarırım, hayatınızın geri kalan kısmında mutsuz olacaksınız. Kendi yeteneklerinizden ve olanaklarınızdan kaçıyor olacaksınız. Nereye gideceğinizi bilmiyorsanız her hangi bir yol sizi oraya götürecektir.

~ Mücadelelerinin daim, gülümsemelerinin hep zafer dolu olması dileğiyle. Daha nice başarılar seninle olsun.

~ Başarıya giden yol hiçbir zaman çiçekli yollardan geçmez, başarıya giden yol dikenliklerden, sarp geçitlerden gider. Senin gibi azimli ve sabırlı insanlar bunu çok iyi bilirler. Başarını tebrik eder seni kutlarım.

~ Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu her nefes alışında hatırla. Bu sürprizlerin nice başarılara gebe olduğunu her anında hatırlaman dileğiyle. Şansın bol yolun açık olsun.

~ Yükseklerden korkanlar büyük başarılara asla imza atamazlar. Büyük başarılar ancak senin gibi güzel ve yüreği temiz insanlara nasip oluyor. Tebrikler güzel arkadaşım.

~ Kendine bir hedef koydun ve o hedefe doğru azimli adımlarla ilerledin ve sonunda haklı olarak başardın. Seni tebrik eder kutlarım.

~ Tek bir adım atman yetiyor bazen başarıya ulaşman için. Derin bir nefes al ve atacağın adımı planla. Geri kalan sürede ise başarmanın verdiği eşsiz haz ile mutluluk dolu anlar seni bekliyor.

~ Hayallerinin peşinden hiç yılmadan gideceğin, sonunun zaferlerle dolu olduğu başarıların daim olsun.

~ Pembe hayallerinin peşinden her gidişinde dönüp arkana bakman yeterli. Baktığın her noktada seni bekliyor, her noktada seninle ve başarılarınla gurur duyuyor olacağım.

~ Güzel dostum azim ile çalıştın, sabır ile bekledin ve sonunda hak ettiğin yere geldin. Huzur ve mutluluk içinde hayatını sürdürmen dileğiyle seni tebrik ederim.

~ Çıkılan yollar her zaman sana çiçekler vermeyebilir. Bu durumlarda sen yoluna çiçekler ekmeyi dene. Başarı ezip geçmekten değil bir şeyleri sunmaktan geçiyor çoğu zaman.

~ Bazıları başarı elde edemeyince başarılı insanların başarılarını küçültmekle kendini teselli ederler. Senin gibiler ise bu tür insanlara inat başararak onlara ders verirler. Tebrikler

~ Her fırsatta bana “yapabilirsin” dediğin için teşekkür ederim. Senden aldığım güvenle her attığım adımda senin başarılarından güç alıyor ve bu özel günde kalbimin her an seninle olduğunu hatırlatmak istiyorum. Başarıların daim olsun!

~ Belki bu sabah her şey zor geldi sana. Belki yarın sabah da zor gelecek. Ama inan bir sabah uyandığında yüzünde hedefine ulaşmanın verdiği tebessümle her yeri aydınlatacaksın. Sabrın her zaman başarının en büyük anahtarı olduğunu unutmaman dileğiyle.

~ Kalbinin sesini asla duymazdan gelme. Mücadele ederken bu seslerin seni yönlendirmesine izin verdiğin sürece hedefine ulaşmaman mümkün değil.

~ Canım kardeşim bu güzel başarını tebrik eder seni muhabbetle kucaklarım.

~ Hayatında yaptıklarının her zaman seni ileriye taşımasını umut ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

~ Tutku dolu bir yaşam istiyorsan başarmanın hazzına erişmen gerekiyor. Her başarı beraberinde eşsiz bir tutkuyu alıp geliyor ve başarmak sandığından daha keyifli hale geliyor. Tutkunlarınla başarılarının hep yan yana olması dileğiyle.

~ Doğru tercih ve kararlı çalışma sana başarıyı getirdi. İnşallah bundan sonra hayatın boyunca hep doğru kararlar verir, her zaman çok mutlu olursun. Tebrikler güzel insan.

~ Başarılarının başkahramanı olan tutkularını her soluğunda yaşaman dileğiyle.

~ İnandığın yolda her zaman daha büyük başarılara kavuşman dileğiyle. İnancın sonsuz başarıların benzersiz olsun.

~ Hayatımız, yaptığımız tercihlerin toplamıdır. Kazanmak için onca emek verdiğin okulun bitiyor artık. Bundan sonra zorlu bir hayat sınavıyla karşılaşacaksın. Ama inanıyorum ki hayatında da tercihlerin hep doğru olacak. Bütün hayatın başarılarla dolu olsun.

~ Hayallerinin gücünü hayatının her anında hissetmen dileğiyle. Başarı senden eksik olmasın.

CEVAP VER