Dayıya Doğum Günü Mesajları

Yeni bir yaş almak ne kadar da heyecanlı bir an değil mi? Koca bir yılı geride bırakmak ve yeni bir yıla umutla girmek. Sizler de dayınızın bu özel anında ona biraz güç vermek, biraz umut vermek ve güzel bir doğum günü mesajı ile kutlama yapmak isterseniz mesajınız ile kutlamanızı yapabilirsiniz. Dayınız için doğum günü mesajınızı seçerken ona ilham olacak, onu yansıtacak ve ona yeni yılında umut verecek bir mesaj seçebilirsiniz. En özel ve en anlamlı dayıya doğum günü mesajları ile bu yıl da en güzel kutlamayı siz yapıyor olacaksınız. Dayınız için bu özel anı asla atlamayın ve içten duygular içeren en güzel doğum günü mesajınız ile ulaşın. Dayıya kısa doğum günü mesajları ile dayınıza günün en erken saatinde hoş bir sürpriz yapmak ister misiniz?

ilginizi çekebilir » Doğum Günü Mesajları

Doğum günü herkes için çok önemli ve özeldir. Kim doğum gününün kutlanmasını istemez ki? Dolayısı ile dayınız de sizin için önemli biri olduğundan dolayı onun bu güzel gününü en anlamlı kısa doğum günü mesajları ile kutlayabilirsiniz. Özellikle mesaj ile ya da alacağınız hediyenin not kısmına kısa doğum günü mesajınızı yazabilirsiniz. Yani kısaca siz nasıl bir kutlama yapacaksanız yapın mutlaka yazılı ya da sözel de olsa doğum günü kutlamasını ihmal etmeyiniz. Dayıya kısa doğum günü mesajı sayesinde bu özel günü bir kez daha önemsemiş olacaksınız.

Varlığın varlığım, sebebin sebebim, niyetin niyetimdir, yanımdasın ya bundan ötesi yok. Doğum günün kutlu olsun canım dayım. Seni çok seven yeğenin!

Dayıya doğum günü mesajları

Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye. Doğum gününde mesaj yazdım sırf sen mutlu ol diye. Doğum günün kutlu olsun biricik dayım.

Yaşa. Sev. Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara yakışıklı dayıcığım.

Dayıya doğum günü mesajları

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara canım dayım.

Sevgi dolu aşk dolu yolunun hep aydınlık olduğu ve her günün doğum günü tadında olduğu bir yıl yaşaman dileğiyle doğum günün kutlu yarınların umutlu olsun dayım.

Dayıya doğum günü mesajları

Hayatının geri kalanı su gibi berrak olsun. Doğum gününde tuttuğun tüm iyi dilekler gerçek olsun. İyi ki doğdun biricik dayım.

İyi ki doğdun İyi ki varsın benim dünya iyisi yakışıklı dayım. Doğum günün kutlu olsun canım dayıcığım.

365 sayfalık bir öykü daha başlıyor. Her güne bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır ve mutluluk de adına. Nice güzel öyküler senin olsun. Doğum günün kutlu olsun biricik dayım.

Dayıya doğum günü mesajları

Nice yaşlara, doğum günün kutlu ve mutlu olsun biricik dayım. İyi ki doğdun, seni çok seviyorum dayıcığım.

Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dayım.

Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! Gönlünden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle. Mutlu yıllar canım dayım!

Gözlerime baksana, sevincimi anlasana, bugün en güzel gün bana. Doğum günün kutlu olsun canım dayım. Seni çok seven yeğenin!

Dayıya doğum günü mesajları

Bugün umutların daha güzel olmalı, hayatı daha çok sevmelisin, çünkü sen bugün doğdun. Doğum günün kutlu olsun biricik dayım.

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun dayım.

Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. İyi ki doğdun biricik dayım.

Dayıya doğum günü mesajları

Sevdiklerin yıldızlara benzer, birçoğunu her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını bilirsin. Doğum günün kutlu olsun bir tanecik dayım. Mutlu yıllar.

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara dayıcığım.

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün kutlu olsun canım dayım. Seni çok seven yeğenin!

Dayıya doğum günü mesajları

Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. Mutlu yıllar Dayıcım.

Gülmek için mutlu olmayı beklememek lazım, belki gülmeden ölürüz. Hep gülümsemen dileğiyle, iyi ki doğdun biricik dayım.

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun. İyi ki doğdun biricik dayım.

Dayıya doğum günü mesajları

Canım dayım İyi ki doğdun, seni çok seviyorum dayıcığım Sağlık, başarı, huzur, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun!

Hani bir selam beklersin ya uzaklardan kimden olursa olsun. Bu selam sana seni unutmayandan olsun. Doğum günün kutlu olsun biricik dayım.

Hayatın gökkuşağı gibi olmalı rengarenk, başarıların yıldızlar kadar bol, yüzün hep gülücük dolu olsun. Doğum günün kutlu olsun canım dayım. Seni çok seven yeğenin!

Dayıya doğum günü mesajları

Doğum günün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle. İyi ki doğdun ve iyi ki varsın bir tanecik dayım.

Yeni yaşında her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dayım.

Dünyada essiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun dayım.

Dayıya doğum günü mesajları

Özel günlerde özel insanlar hatırlanır güzel hediyeler özel insanlara verilir. Benim için çok özel olan bir tanecik dayım İyi ki doğdun, seni çok seviyorum dayıcığım

DaIgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun canım dayıcığım.

Adım attığın yeni yaşında yeni umutlar ve güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun dayım.

Sağlık başarı, mutluluk, aşk senin Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun canım dayıcığım.

Dayıya doğum günü mesajları

Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun, yeni yaşın kutlu olsun dayım.

Farkında mısın Dayı biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın. Doğum günün kutlu olsun.

Aramızda mesafeler olsa da her zaman kalbimdesin. Doğum günün kutlu olsun canım dayım. Seni çok seven yeğenin!

Yeni bir yaşın önce sağlık, sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin! Nice yıllara dayım.

Dayıya doğum günü mesajları

Farkında mısın biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı en tonton ihtiyarsın. Doğum günün kutlu olsun Dayı!

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere canım dayım!

Her zaman mutlu ve neşeli olman dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dayım.

Bir Dayı düşün tatlı mı tatlı yakışıklı mı yakışıklı. O kim deme sensin Dayı. İyi ki varsın iyi ki doğdun Dayı.

Dayıya doğum günü mesajları

Güneş kadar sıcak. Kar tanesi kadar berrak. Yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun canım dayıcığım.

Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Doğum günün kutlu olsun canım dayım. Seni çok seven yeğenin!

Gelemedik ama unutmadık da; Doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler seni bulsun dayıcığım. Nice yıllara seni çok seven yeğenin!

Doğum günün kutlu olsun canım dayım. Seni çok seven yeğenin!

Dayıya doğum günü mesajları

Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın kutlu olsun canım dayım. Seni çok seven yeğenin!

Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanacağın çok mutlu geçecek yeni bir yaş dilerim. İyi ki doğdun canım dayım. Seni çok seven yeğenin!

Doğum günün kutlu olsun, mutluluğun bir ömür boyunca sürsün. Nice mutlu yıllara bitanecik dayım.

Erkeğe doğum günü hediyeleri

CEVAP VER