Hediyelik Kişiye Özel Retro Gaz Lambası

Özellikle karşınızda ki kişi hediyeye değer veriyorsa ve kalıcı bir şeyler arzuluyorsa o halde tercihiniz kesinlikle dekoratif hediyeler olmalıdır diye düşünüyoruz. Hediyeyi vereceğiniz kişi retro/antika gaz lambanıza harika bir yer bulacak ve hediyeniz her zaman sizi temsilen en güzel yerinde sergileniyor olacak. Dekoratif hediye konusunda kendi zevkinize pek güvenmiyorsanız bırakın nehediyealinir sizi yönlendirsin. Birbirinden güzel dekoratif hediyeler ile seçim yapmak çok daha kolay olacak.

Nehediyealinir’da tüm dost veya arkadaşlarınız için bireysel olarak hazırlatabileceğiniz kişiye özel yılbaşı hediyeleri olduğu gibi, kurumsal yılbaşı hediyelerinizi de bizden yaptırabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Yeni yıl için sürprizlerinizi düşündünüz değil mi? Arkadaşlarınıza hazırlayacağınız yılbaşı partisinin davetliler listesi, akşam yemeği, güzel bir kutlama ve güzel sözler planladıklarınız arasında! Peki ya hediyenizi belirlediniz mi? O halde en iyi yeni yıl hediyeniz de bizden gelsin.

gaz lambası

Kişiye özel nostaljik gaz lambası alternatifleri ile arkadaşlarınıza sizin için ne kadar özel olduklarını hissettirebilirsiniz. Arkadaşınıza hediye edeceğiniz şey, en az onun kadar özel ve anlamlı olmalıdır. Üzerine eklettireceğiniz özel notlar veya resimler ile birlikte eşi, emsali olmayan ve sadece arkadaşınıza özel üretim olan bir hediye elde edebilmeniz mümkün.

kişiye özel nostaljik gaz lambası

Uzunca bir müddet ev ve iş yerlerinde kullanılan gaz lambaları, elektrik hatlarının yaygınlaşması ve ampulün icadı ile birlikte nostaljik bir özelliğe kavuştu. Retro ve antika ürünlerden hoşlanan geçmişe özlem duyan sevdikleriniz eminiz ki bu gaz lambasını hediye olarak almaktan müthiş bir keyif duyacaklardır. Annenize, babanıza, eşinize veya akrabalarınıza evlerinin dekorasyonuna harika bir katkı sunacak bu nostaljik gaz lambasından yaptırabilirsiniz. Hediyelik kişiye özel retro/antika gaz lambası için sevdiklerinize yeni ev hediyesi arayanları için harika bir hediye seçimi ve nostaljik bir ev aksesuardır diyebiliriz.

Hediyelik Kişiye Özel Retro Gaz Lambası Teknik Özellikleri

kişiye özel gaz lambası

1 -) Gaz lambası kaliteli %100 cam malzemeden yapılmıştır.
2 -) Gaz lamba yağı doldurularak hemen kullanılabilir. DİKKAT: Gaz lambası kargo taşımasında yasaklı olduğundan şişe boş şekilde yani gaz olmadan gönderilmektedir.
3 -) Son derece şık 35 X 25 X 11 cm. ölçülerinde hediye kutusu içerisinde gönderilmektedir. Ayrıca hediye paketi yaptırmanıza gerek yoktur.
4 -) Arka kısmında yer alan askısı ile duvara kolaylıkla asılabilir. Ölçüleri: 33 cm yükseklik – 11 cm genişlik.
5 -) Ürün kişiselleştirme gaz lambası üzerine lazerle yapılmakta olup silinmez özelliktedir.
6 -) Dekoratif etkisi ile salon, yatak odası, ofis gibi mekanlarınızın dekorasyonuna çok yakışacaktır.

CEVAP VER