Değişik Doğum Günü Mesajları

Doğum Gününde her insan hatırlanmak ve kendisine verilen değeri görmek ister. Siz de sevdiklerinizi yeni yaşlarına bastıkları o özel günde unutmadığınızı aşağıdaki değişik doğum günü kutlama sözleri ile gösterebilir ve sevdiklerinizden uzak olsanız da yeni yaşlarını tebrik edebilirsiniz. Sizler için çalışmamızda yer verdiğimiz Değişik Doğum Günü mesajları ile Sevdiğinizin Doğum Gününü ilk kutlayan kişi de siz olabilirsiniz. Flörtünüze, yakın dostunuza, anne – babanıza, eşinize ya da arkadaşınıza söyleyebileceğiniz değişik doğum günü mesajları arıyorsanız eğer çok doğru bir yerdesiniz. Sosyal medyada güzel sözler paylaşmak günümüzün modası! Hele ki WhatsApp grupları bir başka! Whatsapp’te resimli Doğum Günü mesajları paylaşmak da oldukça popüler! Biz de sizin için resimli görsel açıdan oldukça kaliteli orijinal sözler hazırladık. Değişik doğum günü mesajları ile sıra dışı mesajlardan kurtulun.

İlginizi Çekebilir » Güzel Doğum Günü Mesajları

Arkadaşınıza çekeceğiniz mesajınızda ya da notunuzu yazın göndereceğiniz mesajda yenilikler yapmak istemez misiniz? Bu sebeple sizlere en yeni ve en sıra dışı doğum günü mesajlarını derleyerek sunmak istedik. Birkaç mesaj içinden mecburi seçim yapmak zorunda kalmayın daha detaylı ve içinize sinecek bir şekilde göndermek istediğiniz mesajı seçerek alabilin diye. Sizler de Uzun Doğum Günü mesajlarını Arkadaşınıza uyum gösterecek şekilde seçerek dilediğiniz şekilde ulaştırabilirsiniz. Bazen ufak bir mektup ile bazen Uzun mesaj ya da sesli mesaj ile. Nasıl kutlama yapacağınız sizden, en farklı ve güzel Uzun Doğum Günü mesajları ise bizden.

Değişik Doğum  Günü Kutlama Sözleri

Gülmek için mutlu olmayı beklememek lazım, belki gülmeden ölürüz. Hep gülümsemen dileğiyle, iyi ki doğdun.

Gözüme, gönlüme, bedenime tüm güzellikleri yaşatan varlık, Doğum günün kutlu olsun.

değişik doğum günü mesajları

Mutlu olmak için gülmeyi bekleme. Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye. Doğum gününde mesaj yazdım sırf sen mutlu ol diye.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım Nice yıllara…

değişik doğum günü mesajları

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için… Doğum günün kutlu olsun Işığım…

Bugün seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes için çok önemli. Doğum gününde ve her zaman her şeyin en mükemmelinin senin olması dileğiyle. Seni seviyorum.

değişik doğum günü mesajları

Önce kardın, eridin çağlayan oldun. Goncaydın, açtın gül oldun. Gözümde yaştın, bittin gülücük oldun. Bir yaş daha büyüdün, iyi ki doğdun.

Bugün mutlu olursun, dertlerini unutursun. Doğum günün bugün senin daha ne diye somurtursun.

En güzel günler, en güzel seneler hep senin olsun ve biz hep beraber olalım. Canım abim iyi ki varsın Nice Nice mutlu yıllara…

değişik doğum günü mesajları

Çok seviyorum söylemiyorum, hediye alıyorum veremiyorum, bugün doğum günün iyi ki yanımdasın bile diyemiyorum…

Eğer yanında olsaydım sana sımsıkı sarılır, her yeni yaşında gözlerindeki ışıltının devam etmesini diler yanağına kocaman bir öpücük kondururdum. Doğum günün kutlu olsun.

değişik doğum günü mesajları

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara!

Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayati tüm güzelikleriyle yaşamanı istediğimi bilmeni istiyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.

İyi ki doğdun, iyi ki benimsin, ve iyi ki benimlesin! Seni Çok Seviyorum…

Arkadaşlar yıldız gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun…

değişik doğum günü mesajları

Bugün senin doğum günün bizim için de özel bir gün çünkü senin gibi özel bir arkadaşımız var Nice Nice yıllara.

Güller, laleler, bütün çiçekler solar. Çelik ve demir kırılır ama sağlam arkadaşlık ne solar ne de kırılır. Doğum gününü kutlarım Canım arkadaşım…

Kutlu olsun doğum günün, kötülükler uzak olsun. Mutlu ol ömrünce, üzülmeler Sana yasak olsun. Sen üzülme sakın, üzülmelerim Sana feda olsun.

Nefes alıyorsak hala umut var demektir. Doğum gününse bugün dilek tutman gerekir.

Bütün hayallerin umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul ve doğum günün kutlu olsun.

değişik doğum günü mesajları

Dostluk, mantar yemeği gibidir. Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı ancak yendikten sonra belli olur. Sen benim için harika bir dost olduğunu belli ettin her zaman. İyi ki doğdun dostum.

En değerlim! iyi doğmuşsun Seni çok ama çok seviyorum Biriciğim…

Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun…

Dostlar acı söyler ama hep doğru söyler. Bugün farklı bir şey yapacağım, hem tatlı hem de doğru bir şey söyleyeceğim. İyi ki varsın. İyi ki doğdun.

değişik doğum günü mesajları

Hayatta en güzel yıllar çabuk geçenlerdir. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki gününden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice yıllara…

İnsanoğlu ne hindir kimse bilmez kendini, kime iyilik eder isen ondan sakın kendini. İyi ki varsın, iyi ki doğdun…

Seninle öyle bütünüm ki. Sen bensin, bende senim. Senin doğum günün benimde doğduğum gündür. İyi ki varsın iyi ki doğdun!

Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

İçinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Gözlerin hep gülsün, mutluluğu sende arasınlar, ama onu öyle bir yere sakla ki gerçekten isteyen bulsun. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun Canım arkadaşım…

değişik doğum günü mesajları

Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. Mutlu yıllar iyi ki varsın Arkadaşım…

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun. Doğum günün kutlu olsun…

Bu gece gökyüzüne bakmayı unutma. Söz verdi yıldızlar, yalnız senin için parlayacaklar. Sana bu geceki hediyem, gökyüzündeki tüm yıldızlar. İyi ki doğdun.

Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Doğum günün kutlu olsun Canım Arkadaşım.

değişik doğum günü mesajları

Geçmişe bakan geleceği göremez. Geleceği göremeyen ilerleyemez. Hayatta hep emin adımlarla ilerle. İyi ki doğdun.

Senin sevginin yeri gönülde hep özedir. Seni sevmek her şeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun.

Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın. Varlığımın tek nedeni, doğum günün kutlu olsun.

değişik doğum günü mesajları

Bir tutam saçı var biraz da keli, bazı günler normal bazı günler deli, mutlu yıllar sana kahramanım benim, başlasın mı artık şu öpücük seli.

Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun, yeni yaşın kutlu olsun.

Hayatının geri kalanı su gibi berrak olsun. Doğum gününde tuttuğun tüm iyi dilekler gerçek olsun.

değişik doğum günü mesajları

Yürek umutlara gebe olduğundan beri arkadaşlıklar ayrılıklara yenik düşmedi, yüreğimiz darağacındayken bile ölüme koşup arkadaşımızı sevmeyi bildik. Mutlu Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Doğum günün kutlu olsun.

Sensizlik yok olmak kadar acı, sen nefes kadar gerekli, Canım kadar değerlisin. Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. İyi ki doğdun her şeyim.

doğum günü

Doğum günü olan sevdiğinize daha önce hiç okumadığı değişik doğum günü mesajı göndererek hem hassas davrandığınızı ve kendisini önemseyecek hem de Kişiye özel doğduğun gün neler oldu kartları ile Ona inanılmaz güzel bir sürpriz yapacaksınız. Bu hediye, oldukça sürprizli. Şöyle ki sevdiğiniz kişinin doğduğu tarihe göre hazırlanıyor ve içerisinde yer alan 50 adet özel tasarım kart sevdiğiniz için sıfırdan hazırlanıyor. Doğduğun gün neler oldu kartlarında doğum günü tarihinde ekmeğin kaç lira olduğu, Türkiye’nin nüfusu, Dolar kuru, Başbakan – Cumhurbaşkanı – Şampiyon takım, TIME Dergisinin kapağı ve daha birçok enteresan bilgi yer alıyor. Ürün resmine tıklayarak bu sürprizli doğum günü hediyesini sevdiğiniz için özel olarak hazırlatabilirsiniz.

Belki mutlusun, belki hüzünlü, belki de kırgın ama artık hoşgörünün zamanı gelmedi mi? Doğum gününden sonra yeni bir yıla merhaba diyeceksin… Hayatına yeni bir sayfa açman dileğiyle mutlu yıllar…

Güller hep ellerinde açsın, ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın. İyi ki doğdun Sevdiceğim.

değişik doğum günü mesajları

Dünya’da birçok insan vardır, kimi mutlu, kimi mutsuz, kimi gülüyor, kimi ağlıyor, ama tüm güzelliklere layık biri var! O da şu anda bu mesajı okuyor… Nice yıllara…

Geleceğini oluşturarak yaşamını belirleyen her yeni günün bir öncekinden daha güzel, arzularına uygun ve mutluluk getirecek şekilde olmasını dilerim. Nice güzel doğum günlerine…

Gözlerime baksana, sevincimi anlasana, bugün en güzel gün bana… İyi ki doğdun…

Günesin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. Doğum günün kutlu olsun.

Güzellik insanın içinde, önemli olan onu görmekte. Görmek de değil aslında bakmasını bilmekte. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun!

Tesadüfen doğduk mecburen yaşıyoruz… Doğarken neden ağladığımızı maalesef yaşarken anlıyoruz… Doğum günün kutlu olsun.

değişik doğum günü mesajları

Doğum günün kutlu olsun biriciğim. Sana çok teşekkür ediyorum hayat ışığım, varlığımın tek nedeni iyi doğdun… Doğum günün kutlu olsun. Bana tüm bu güzellikleri yaşatan varlık…

Arkadaş vurulunca değil; unutulunca kahrından ölürmüş. Biz arkadaşlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. Mutlu yaşaman dileğiyle doğum günün kutlu olsun arkadaşım…

Yeni bir sayfaya güzel hikayeler yazman dileğiyle. İyi ki doğdun…

Mendili ipek, kokusu mis çiçek, her gün giysin çeşit çeşit yelek. Yemesin karpuzu kelek, bugün doğan bir melek. Nice yaşlara…

değişik doğum günü mesajları

Her doğan güneşte umutlanacağın yeni bir gün ve batan güneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum. İyi ki doğdun.

Hayata gülüşünle ceza ver, kötülüklere yıkılmadığını anlasınlar. Yaprak misali dökülsen de seni seven dostlarınla yeniden yeşer. Kimse yoksa bile ben varım sakın unutma dostum. Nice mutlu yıllara…

Kalbin, hangi güzel şey için çarpıyorsa, her doğan güneş sana onu getirsin. Doğum günün kutlu olsun.

Gerçek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür. İyi ki varsın arkadaşım, iyi ki doğdun Nice yaşlara…

Sen doğdun çünkü kaderimsin! Sen doğdun çünkü nefesimsin! Sen doğdun çünkü sen yalnız benimsin! İyi ki Doğdun Biriciğim!

Hayatımın anlamı iyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

Rüyaların en güzelini görürken Allah’ın sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki, en masum anında bile sana kimse zarar veremesin. İyi ki doğdun.

değişik doğum günü mesajları

Güzellik insanın içinde, önemli olan onu görmekte… Görmek de değil aslında bakmasını bilmekte. İyi ki doğdun.

Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.

Küçük bir cenindin zamanında fetüs oldun, embriyo oldun, bu hale geldin iyi ki doğdun…

Senden önce yaşamıyordum, seninle doğdum iyi ki varsın iyi ki seni sevmişim Nice beraber mutlu yıllara Seni seviyorum Canım.

konsept kutu

Doğum gününe özel olarak hazırlanmış konsept hediye kutusuyla da yine özellikle sevgilinizin yaş gününü harika bir hediye ile kutlayabilirsiniz. Gerçek bir görsel şölen sunan ve bir hediyeden çok daha fazlasını içeren konsept hediye kutusu sevgiliye doğum gününde verilebilecek harika hediyelerden bir tanesidir.

Gönüllerimizde hiç yerin eksik olmazken yanımızda olman ne de güzel iyi ki doğmuşsun.

Sen doğduğunda yağmur yağıyordu. Aslında yağmur değil yıldızlar ağlıyordu. Çünkü aralarından en güzel yıldız kayıp, dünyaya doğuyordu. İyi ki doğdun.

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün kutlu olsun.

Kalbimin tek atışı anlatır sana ne hissettiğimi belki. Kelimeler yetersiz kalıyor sevgimi anlatmakta çünkü. Seni hep sevdim ve seveceğim. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun.

değişik doğum günü mesajları

İnşallah yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, sevgilerin en güzelini tadar, başarı merdivenlerini bir bir tırmanırsın. Hak ettiğin güler yüzünü ve neşeni hiç yitirmezsin. Doğum gününü tebrik ederim.

Yeni yaşın hayırlı olsun. Mutluluklar seninle olsun. Bu yeni yaşında hayallerin gerçek olsun.

Üzgünüm, belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle beraber kutluyorum. Yakında görüşmek üzere, Nice yaşlara…

Sen Allah’a dilenen dilek, göklere uzanan Ellerimsin. Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Doğum günün kutlu olsun biriciğim…

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler…

Sen ol da; ister yar ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da. Sen benim başımın tacısın. İyi ki varsın doğum günün kutlu olsun, Nice mutlu senelere…

Hayatım aldığım her nefeste ve attığım her adımda seni düşünüyorum. Nice doğum günlerinde birlikte olmak dileğiyle.

değişik doğum günü mesajları

Tek istediğim bugün dilediğin tüm isteklerin gerçek olması. Belki çok uzaktayım, yanında değilim ama bilmelisin ki kalbimin en derin yerindesin. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Arkadaşlık çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneş vurunca kurusun. Bizim arkadaşlığımız deniz misali buharlaşsa da yağmur misali geri döner iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun Canım ARKADAŞIM.

Unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar. İyi ki doğdun.

Doğum günün kutlu olsun şekerim. Her ne kadar sen benimkini unutmuş olsan da.

Dost dediğin yürekten sever, sermayesini dostluğa sarf eder, böyle güzel sevgiler dünyalara değer, dünyalara değecek dostuma yürekten sevgiler. Nice mutlu yıllara…

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Mutlu Yıllar…

değişik doğum günü mesajları

Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Doğum günün kutlu olsun.

Yeni yaşını kutla eski yaşını şutla… en taze, sağlıklı, mutlu günler senin olsun. Nice Nice yıllara doğum günün kutlu olsun…

Sevgi dolu kalman ve her zaman mutlu olman dileğiyle, doğum günün kutlu olsun.

Sanki dünyada bir sen eksikmişsin gibi doğmuşun ki eksikmişsin arkadaşım iyi ki doğdun. Nice yıllara…

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

değişik doğum günü mesajları

Doğduğunda bulutları açarak, güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle mutlu yaşa! Nice yaşlara doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. Doğum günün kutlu olsun…

Yaşam dolu yaşlara, bakım yap azcık saçlara, bugün doğum günün senin hadi süslen gidelim barlara…

Mutlulukların Kafdağı kadar yüksek, üzüntülerin kibrit kadar küçük olsun. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

değişik doğum günü mesajları

Sen bana Allah’ın bir armağanısın. İyi ki doğdun sevdiğim sevdiceğim!

Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken. Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere. Öyle bir dost edin ki; kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın. Doğum günün kutlu olsun, Canım arkadaşım.

Uyarı! Bu mesaj aşırı sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için seni düşünen biri olduğunu bil ve sevincini hisset! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu senelere…

Elimi sallasam ellisi mi diyorsun, sen benim gibisini zor bulursun biliyorsun. İyi ki doğdun.

İyi ki doğdun dünyaya, iyi ki doğdun yüreğime, iyi ki doğdun hayatıma, Nice mutlu yıllara Canım.

Kimsesiz zamanların yalnızlığında, aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde, küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

değişik doğum günü mesajları

Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek için. Doğum günün kutlu olsun!

Fedakâr olan insan, gönülden sevendir. Yürekli olan insan, kendini bilendir. Umutlu olan insan, yaşamı sevendir. Unutmayan bir arkadaş ise uğrunda ölmeye değendir. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım…

Dillerim bahar ayaklarına serilsin, gözlerinde yıldızlar parlasın, ılık esen bir rüzgar sana sevgimi fısıldasın… Doğum günün kutlu olsun..

365 günlük bir öykü daha başlıyor, her güne bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır. Mutluluk de adına, Nice güzel öyküler senin olsun, Nice yıllara…

Sesim güzel olmadığı için sana bir doğum günü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Mutlu yıllar!

değişik doğum günü mesajları

Arkadaş kış ortasında yaz getiren, dost çöl ortasında suyunu paylaşandır. Sen benim Canım dostumsun. İyi ki doğdun, Nice mutlu yıllara.

O büyük gün daha dün gibi; resimler sarardı ama doğum günü pastamızın tadı hala damağımda! Bu sene böyle olsun, yakında görüşmek üzere Nice yıllara…

Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Başarılar seninle olsun, Doğum Günün kutlu olsun.

Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

Kimine göre sevmek ölmek demektir, kimine göre ölmek sevmek demektir, ama asıl gerçek ölümüne sevmektir. İyi ki doğdun..

Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın kutlu olsun Yaşam Kaynağım. Her şeyim benim seni çok seviyorum iyi ki doğmuşsun doğum günün kutlu olsun.

doğum günü

Karikatürünüzle hazırlanacak bu ışıklı dekor ürünü, sevgilinizin masasını süsleyecek ve her baktığında da tatlı tatlı tebessüm etmesine vesile olacak. İsminize ve karikatürünüze özel olarak hazırlanacak bu güzel gece lambasını sizin yerinizde olsam kaçırmam:)

Elini kalbine koy, gözlerini kapat, ruhumu sana gönderiyorum. Birazdan öpüleceksin, yeni yaşın kutlu olsun.

Yaşanacak güzellikler gözlerinde ki ışık gibi umut verici olsun, umutların kalbin gibi temiz olsun, temiz umutların seni huzurla doldursun, doğum günün kutlu olsun Canım.

İşte bir yıl daha bitti, lütfen üzülme zaman çabuk geçiyor diye. Unutma ki her canlı aynı şeyi yaşıyor. Bu senenin sonunda arkana baktığında umarım ”harika bir yıldı” dersin. Yaş günün kutlu olsun.

Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın, Mutlu yıllar…

Şu An senden uzakta olabilirim. Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi… Nice günlerde birlikte olmak dileğiyle…

Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve huzur vermesi dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

Dostluk kavramının sözlükteki karşılığı olduğun için, her zorlukta yanımda olduğun için, beni karşılıksız sevdiğin için… Seni çok seviyorum, iyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun…

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha Nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle.

CEVAP VER