Harika Hediyelik Eşyalar II

Sevgiliye en güzel hediye

 

Bayanlara Harika Hediyeler & Kaykay Şeklinde Duvar Aynası: Özellikle genç bayanlara/kızlara yönelik düşünülebilecek, tasarım harikası bir ürün. Bu ürünü Kız arkadaşınıza, doğum günü hediyesi veya yılbaşı hediyesi olarak verebilirsiniz. Orjinal ve unutulmaz bir hediye olur düşüncesindeyim. Ürün hakkında kısaca bilgi vermem gerekirse, Paslanmaz çelikten yapılmıştır ve aynalı cam ve de gerçek kaykay tekerlekleri kullanılarak üretilmiştir. Size gelecek olan ürün kutusundan ek olarak kay kay çıkartmaları çıkıyor. kutu içerisinden çıkan  etiketleri ile kaykayınızı dilediğinizce kişiselleştirebiliyorsunuz. İster duvarınıza yatay ya da dikey olarak asın, isterseniz odanızın köşesinde duvara yaslayın. Bence özellikle 15-20 yaş arası çocuklara hediye olarak verilebilir, kaldı ki bu ayna genç odalarına, ayrı ve çok güzel bir hava katacaktır.
Sevgiliye doğum günü hediyesi

Aksiyonu ve macerayı Seven Sporculara Hediyeler & iPhone Bisiklet Data Seti: Bisiklet tutkunlarına verilebilecek güzel ve motive edici hediyelerden biri… Ülkemizde her ne kadar bisiklet kullanma alışkanlığı almasa da hala bisiklet sürmeyi tutku olarak yaşayanlar var. İşte siz de bu şekilde bisiklete binmeye meraklı dostlarınıza bu ürünü hediye edebilirsiniz. Satıcısının açıklaması: Live Rider ile bisiklet binmek artık eşsiz bir deneyime dönüşüyor. Live Rider ile bisiklete binerken hızınızı, rotanızı ve performansınızı görerek , kendinize yeni hedefler seçebilir ve bisiklet binmeyi hem daha keyifli, hem de yararlı hale getirebilirsiniz…

Sevgiliye doğum günü hediyesi

iPhone, iPad, iPod Touch’ı uzaktan kumanda yapan mükemmel cihaz: Hediye olarak düşünülebilir mi tam emin değilim ama benim evimde de fazlası ile sıkıntısını yaşadığım kumanda bulma problemi yüzünden bu ürünü de hediye öneri listeme alıyorum… Teknoloji geliştikçe evlerde kumanda ile çalışan cihazların sayısı da arttı haliyle. Televizyonların yanı sıra müzik setlerinin, ses sistemlerinin, kablolu kanalların her birinin ayrı ayrı kumandası ile evler kumanda pazarına döndü.:))) Artık evinizdeki, bu kadar fazla kumandaları arayıp bulamamaktan, birbirleriyle karışmasından siz de mi bıktınız? Uzaktan Kumanda kiti ile artık her zaman yanınızda taşıdığınız telefonunuz uzaktan kumandanız olacak ve tüm kumanda dertleri tarih olacak.

Sevgiliye doğum günü hediyesi

Hediyelik Eşyalar & Dev Angry Birds peluşları: iPhone’larla oynanarak tüm dünyada nam saran, Angry Birds çılgınlığı şimdi peluşları ile karşınızda! Çocukların ve bayanların fazlası ile ilgisini çekebileceğine inandığım bir hediye… Bu kırmızı, sarı, mavi, siyah, beyaz ve hatta kötü karakter yeşil domuz figürü ile Angry Birds çılgınlığını canlı canlı yaşamaya hazır mısınız? Görmüş olduğunuz gerçek Angry Birds figürleriyle oynarken, diğer iPhone oyununu oynamayı artık hiç aklınızdan geçirmeyeceksiniz! Çünkü gerçeğiyle oynarken, iphone oyununu oynamak size çok sıkıcı gelecek… Dev Angry Birds figürleri 40 cm lik boyları ile ele avuca sığmıyor! Evinizde ve ofisinizde Angry Birdslerinizi yeşil domuzlara fırlatma yarışmaları yaparak, heyecanı naklen yaşayın:)))

Sevgiliye doğum günü hediyesi
Değişik Hediyelikler & iPhone Şarj Cihazı: Bu hediye ürün ile sevdiklerinizin telefonun şarjı bitti sorunu tarih olacak. Piyasada iphone telefon kullanıcısı fazla olunca, bu telefona ait aksesuar ve yan aletleri de aranılır oldu. Şimdi tavsiye edeceğim hediye cihaz, iphone telefonu olan sevdiklerinizin şarj sorununu çözecek cinsten. Sevdikleriniz için farklı bir Doğum günü hediyesi sayılabilir. Powertraveller’ın, bu en son geliştirdiği ürünlerden biri olan Powermonkey Discovery ile, her zaman ve her yerde şarj sorununuz bitmiş olacak. Hem ofisinizde, hem de günlük hayatınızda ipad’inizin, iphone nuzun, fotoğraf makinenizin, blackberry nizin ve diğer birçok marka cep telefonunuzun şarjının bitmesi mümkün değil, çünkü Powermonkey Discovery şarjınız bittiğinde yedek pil olarak yardımınıza koşacak. Şık tasarımı ve yüksek teknolojisi ile Power monkey Discovery i yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceksiniz.
Sevgiliye doğum günü hediyesi

Mikrop ve virüsleri %99,9 oranında yok eden nano teknoloji cihazı: Özellikle insanların iç içe yaşadığı, kalabalık şehirlerde ortaya çıkan salgın hastalıklar inanılmaz bir hızla, etraftaki sağlıklı diğer insanları özellikle çocukları, bebekleri tehdit ediyor.   Günümüzde bilim adamları buna nano teknoloji ile bir çözüm bulmuş.  Mikrop ve virüslere karşı %99,9 temizlik garanti eden bu cihaz, ameliyathanelerde hijyenik ortam sağlanması için bile kullanılıyor. Bu ürünü özellikle bebek sahibi ailelere  doğum sonrası hediyesi olarak, ev hediyesi olarak veya titizlik konusunda aşırı duyarlı arkadaşlarınıza hediye etmeyi düşünebilirsiniz… Mükemmel bir icad olan bu ürünün sahip olduğu açık mavi, renkli ultraviyole ışınlar ile, eşyalarınızın üzerindeki tüm bakteri, virüs ve mikropları %99,99 oranında temizleye bileceksiniz. İşin güzel bir tarafı da küçük ve cebe sığan bir cihaz olması sebebi ile cebinizde bile rahatlıkla taşıyabilmeniz. Su ve sabun her bakteri ve virüsü öldüremiyor, bazılarını öldürse bile, cep telefonunuzu ya da klavyenizi bunlarla yıkayamıyordunuz değil mi?. İşte Nano UV Temizleyici bu sorunları tam olarak çözmek için üretildi.

CEVAP VER