Bayan Öğretmene Hediye Fikirleri

öğretmenler günü için hediye
Hepimizin kafasında, öğretmen için hediye dendiğinde, ilk etapta akla gelen hediyeler, öğretmenimiz erkek ise; kravat, kemer, kalem veya erkek gömlek, öğretmenimiz bayan ise; parfüm, takı veya çanta hediyesidir. Fakat biz bu sefer bir değişiklik yapacak ve artık geleneksel hale gelmiş öğretmenler günü hediyeleri konusunda biraz sıradanlıktan uzaklaşıp farklı, şaşırtıcı ve daha çok öğretmene özel hediyeler üzerine de dikkatinizi çekmeye çalışacağız. Öğretmenler için hediye konusunda bir diğer detay ise şudur; genelde öğretmenlerimizin diğer insanlardan farklı bir konumda olduğunu düşündüğümüzden, onların da bir yerde bizim gibi insanlar olduğunu unutup, aslında işin kolayına kaçıp kendimizin bile kullanmayacağı türden, sıradan hediyeler seçmeye çalışıyoruz. Bu durumda öğretmenler gününü değil ama öğretmenler günü hediyesini maalesef oldukça sıradanlaşmış bir hale getiriyoruz. Hatta alacağımız hediye konusunda, araştırma bile yapmaya üşenip, bizlere en yakın mağazadan hediye alış verişimizi yapmaya çalışıyoruz. Şimdi hep birlikte bir empati yapalım mı? Mesela kendinizi bir öğretmenin yerine koyun! Sınıfınızda 50 öğrencinin olduğunu varsayın ve öğretmenler günü geldiğinde, öğretmen masanızın üzerinde sürpriz diye konan hediyelerin hepsinin içerisinde ya bir dolma kalem vardır, ya da hediyeyi alan kişinin ne hakkında yazıldığını dahi önsözünden okumadığı bir kitap! Bu sizi bir öğretmen olarak heyecanlandırır mıydı? Elbetteki öğretmenler, illa da bir hediye beklentisi içinde değillerdir. Hediye gönülden gelen bir şeydir. Ama dediğim gibi öğretmenlerin de, bizler gibi bir insan olduğunu, onların da hediyeler konusunda sürprizler ile sevinebileceğini veya mutlu olabileceğini sanırım unutuyoruz.

Bayan Öğretmene Alınabilecek Hediyeler

Film Şeridi Resim Çerçevesi

Bayan Öğretmen Hediyeleri & Film Şeridi Resimlik Çerçeve

Öğretmeninize bir çok siteden hediye baktınız ama genelde fiyatını yüksek bulduğunuz için, belkide almaktan vaz geçtiniz. o zaman Öğretmeninize alabileceğiniz ve bütçenizi fazla zorlamayacak uygun fiyatlı bir hediye önerisi ben buradan vereyim.
KAPIDAKİ AYAK

Bayan Öğretmen için İlginç Hediyeler & Ayakkabı Kapı Tutacağı

Öğretmenler Gününde, öğretmenlere kalem, kağıt dışında herkesin düşünemediği farklı bir hediye ile gitmeniz sizin daha fazla aklında kalmanıza yardımcı olacaktır. Hediye konusunda cidden de biraz cesur davranmalısınız. Öğretmeninize güzel ve bir o kadar orjinal bir ev hediyesi daha… Topuklu ayakkabı şeklinde olan bu zarif Kapıdaki Ayakkabının boyutları: 18 cm (Uzunluk) x 12.5 cm (yükseklik) x 6 cm(genişlik) Büyüklüğünü anlayabilmeniz için hem cm boyutlarına, hem resimlerine, hem de videolara bakmanızı önemle rica ediyoruz. Farklı ve fiyat olarak uygun bir hediye.
hediye

Bayan Öğretmene İlginç Hediyeler & Her şey Ortada Çantası

Buyurun size dikkat çekici bir hediye önerisi daha… Bildiğiniz üzere X-ray cihazları çantamızın içerisinde ne var ne yok ortaya çıkartıyor. Bu çantalar ile x-ray cihazına girmeden çantanın içerisinde temsili olarak neler var bunun negatifini gösteriyor. Oldukça dikkat çekecek bir çanta. Artık siz bu çantayı kime hediye edeceğinize karar verin. Belki kendinize alırsınız.
Yasak Elma Hoparlör

Bayan Öğretmen Hediyeleri-Elma Hoparlör

Öğretmeninize Elma Şeklinde bir hoparlör hediye etmeye ne dersiniz? Çantada taşınabilen, evde, ofiste, yolculukta doya doya müzik keyfi yapılabilecek bir hediye. Bu hediye de bence oldukça orjinal ve güzel bir hediye. İphone nu yanından ayırmayanlar için ideal bir hediye olur…Sizin öğretmeninizin de bir iphone si varsa muhtamelen bu hediye vaz geçemeyeceği sürekli kullanacağı bir ürün olur.

öğretmenler günü hediyesi

Bayan Öğretmen Hediyeleri-Bilgisayar İkonu magnetler

Öğretmenler gününde öğretmeninize verebileceğiniz sıra dışı ilginç bir hediye daha. Bilgisayar ile haşır neşir olanların yakından bildiği simgeleri hediye etmeye ne dersiniz? Mıknatıs özellikli bu dijital ikonlar ile sevdikleriniz not kağıtlarını buz dolaplarına iliştirebilecek… Bence bu da hem fiyatı uygun hem de orjinal bir hediye.
Özel Hediye

Bayan Öğretmene Değişik Hediye & Nefes Alan Oyuncak Sevimli Hayvanlar

İnsanın şu fotoğraftaki gibi sevimli bir köpeğinin olması, inanılmaz güzel bir duygu olurdu sanırım. Apartman hayatının getirdiği en büyük zorluklardan biri, evlerimizde dilediğimiz gibi hayvan bakamıyor olmamızdır. Zavallı hayvanlar! maalesef, Dünya’yı tek başımıza sahiplenmiş durumdayız. Hayvanlara nefes alma şansı bile tanımıyoruz. İşin bu acı yönü bir tarafa, evinizde belki canlı hayvan beslemekte sıkıntı duyuyorsunuzdur, ama içinizdeki hayvan sevgisini, bu nefes alan sevimli hayvancıklarla gidermek isteyebilirsiniz. Öğretmenler Günü için, nefes alan bu Oyuncak sevimli hayvanları hediye etmeyi düşünebilirsiniz…
Anubis Mücevher Kutusu

Bayan Öğretmen Hediyeleri-Anibus Mücevher Kutusu

Bayan öğretmenlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm bir hediye önerisi…Takı Kutusu… Kadınların en değerli varlıkları malum takıları.. Takılarınızı korumak için Mısır ölülerini korumakla yükümlü meşhur Anubis Mücevher Kutusu artık emrinize amade… Anubis, pırıl pırıl görüntüsü ve rahat kullanımıyla mücevherlerinizi en güvenli şekilde muhafaza edecek… Bu hediyeyi de önerilerim arasına alıyorum.
Sevgililer günü için ilginç hediye

İlginç Öğretmenler Günü Hediye Fikirleri & Çikolata Not Defteri

Bir hediyenin iyi olması demek, o hediye çuvalla para ödemeniz gerektiği anlamına gelmez. Hediye gönülden gelen bir duygu olduğu için, önemli olan sizin, karşınızdaki kişiyi düşünmüş olmanız ve ona bütçeniz ölçüsünde küçük de olsa bir hediye almış olmanızdır. Yani hediyedeki olay tamamen, hatırlanmak ve önemsenmek üzerine kuruludur. Elbette siz de hayatınızda sizin için özel ve önemli olan kişilere, bütçenizin elverdiği ölçüde hediyeler seçeceksiniz. Herkes sevgilisine bir ferrari veya iPhone telefon alamıyor bu hayatta. Şimdi size çok tatlı bir hediyeden bahsedeceğim! Yeryüzünde herkesin en çok sevdiği tatlılardan biri olan çikolata, şimdi şık bir not defteri olarak, karşımızda. Hatta tasarımcısı bu not defteri o kadar güzel tasarlamış ki, sanki ucundan gerçek bir ısırık alınmış gibi. Dikkat ederseniz, ucunda diş izi bile var. Bu ürünü, Doğum gününde, çocuklara da hediye edebilirsiniz. Fiyatı cazip, ilginç ve iyi bir hediye olur kanaatindeyim.
çocuklara hediye

Öğretmenler için Hediyeler & Çikolata USB Çoklayıcı

Öğretmeninize Çikolata şeklinde bir USB çoklayıcı güzel bir hediye olmaz mı? Artık öğretmeniniz sizin cevap kağıdınızı okuduğunda bu hediyeniz yüzünde bir tebessüme yol açacaktır diye düşünüyorum. Bütün çocuklar çikolataya bayılır ve çikolataya karşı koyamaz. Şimdi önereceğim hediye çikolata görünümlü USB çoklayıcı. Sizce de doğum günlerinde böyle bir hediye iyi bir fikir sayılmaz mı? Bu arada aman küçük çocuklara dikkat, bunu gerçek çikolata sanıp yemeye filan kalkmasınlar. Siz üstü bilgisayarınızın USB çıkışları size yetmiyorsa o zaman bu lezzetli çikolata görünümünün yanı sıra bir tane USB çıkışını 4 farklı USB çıkışına çoğaltan USB Çikolata şeklindeki USB Hub tüm sorunları tatlıya bağlayacak. Küçük ve çok kullanışlı olan Çikolata USB ile artık usb girişi sıkıntısı çekmeyeceksiniz. Bu ürünü de çocuklar için doğum günü hediyesi olarak önerebilirim.

Televizyon Saat

Bayan Öğretmen Hediyeleri-Kumandalı TV Saat Alarm

Öğretmenler günü hediyesi ya da Ev hediyesi, veya doğum günü hediyesi olarak düşünebileceğimiz güzel bir hediye. Televizyon Saati görenler gözlerine inanamayacak! Buna televizyon kılığına girmiş bir alarmlı saati mi desek ya da kendini saat zanneden uzaktan kumandalı bir televizyon mu desek bilemiyoruz. Aslında her ikisi! Televizyon Saat ile sabahları uyanamamak imkansız olacak.
erkek hediyesi

Bayan Öğretmen Hediyeleri-Eski Kitap Şeklinde Laptop Çantası

Değişik ve dikkat çekici bir hediye arıyorsanız. üst tarafta fotoğrafını gördüğünüz bilgisayar kılıfı oldukça başarılı tasarlanmış bir ürün. Yani çevrenizdeki herkes basma kalıp ve çoğu zaman siyah laptop çantası ile gezinirken, bu kılıfı hediye ettiğiniz Öğretmeniniz, sıra dışı bir laptop kılıfına sahip olacak.
Sevgiliye Çok özel ve orijinal hediye

Bayan Öğretmen Hediyeleri-Hayat Hikayem Anı Defteri

Öğretmeninizi duygulandıracak bir hediye; Öğretmeninizin kendi yaşamını kayıt altına alabileceği bir defter yani anı defteri hediye etmek ister misiniz? Bu öneri sizin için de geçerli. Sevdikleriniz, aşklarınız, aileniz, arkadaşlarınız, seyahatleriniz ve yaşadığınız yerler… hepsi bir cilt Hayat Hikayem’de. Başarılarınız, aldığınız ödüller, yetenekleriniz… Sevdiğiniz kitaplar, müzikler, filmler, kişile! Ayrıca özel mektuplar ve kartlar… Hayattaki arzularınız ve bir kez olsun gerçekleştirmek istediğiniz hayallerini. Hepsini kaydedebilirsiniz.
bayan sevgiliye en iyi sevgililer günü hediyesi

Bayan Öğretmene İlginç Hediye & Hoparlör Bayan Topuklu Ayakkabılar

Öğretmenler gününde Bayan öğretmeninizi bu ürünü hediye ettiğinizde inanın, O’nu fazlası ile şaşırtacak ve hayrete düşüreceksiniz. Bu gördüğünüz gerçekte bir ayakkabı değil, yanlış söyledim aslında, bir ayakkabı, ama giyilmek için değil, müzik dinlemek için bir hoparlör. Evet hediye önerilerim içerisinde bence en ilginç olanlarından biri. Öğretmenler gününde ben öğretmenime farklı bir hediye arıyorum diyorsanız bu hediye işte tam onlardan biri. Kabul edin değişik ve sıra dışı bir hediye… Bu ürün bilgisayara USB bağlantı kablosu ile bağlanıyor… Müziği seven yakınlarınız, arkadaşlarınız için de bence çok şık bir hediye…
MANYETİK VAZO TAKIMI

Öğretmene Sıradışı Hediye Önerileri- Manyetik Vazolar

Öğretmeninize, Öğretmenler Gününde bir ev hediyesi almak da hoş bir sürpriz sayılabilir… Vazolar, bence alınabilecek ideal ev hediyelerinden… Bu vazoları değerlerinden farklı kılan özelliği manyetik olmaları ve görüntü itibari ile diğer vazolardan daha şık durmaları. 5 adet manyetik vazoyla beraber gelen mıknatıslı metal altlıkları masa örtüsünün altına yerleştiriliyor ve üstüne de vazolar konuyor, bu şekilde mesela bir yemek masası daha şık kendini gösteriyor… Öğretmeninize Ev hediyesi arıyorsanız bence iyi bir tercih olur.
Sıra dışı hediyeler

Öğretmene Hediye Önerileri- benim Saatim

Öğretmeninize Öğretmenler Gününde bir ev hediyesi daha… Duvar Saatleri de, yine öğretmenlere alınabilecek ideal ev hediyelerindendir… Yukarıda gördüğünüz duvar saati, kendinden yapışkanlı ve özellikle dekoratif duvar kağıtlarının döşeli olduğu salonlarda çok şık durur düşüncesindeyim. Çünkü rakamların aralıkları, saatin çapı v.s. tamamen ayarlanabilir durumda ve ne şeklide durmasını istiyorsanız o şekilde konumlandırılabilecek bir saat. Yani istenildiği gibi ayarlama yapılabilir… Ev hediyesi arıyorsanız bence bu ürün de iyi bir tercih olur.
Farklı ve orijinal hediyeler

Ucuz Fiyatlı Hediye Fikirleri & Çöp Kovası Kalemlik

İlginç ve orijinal bir hediye almak için bir ton para ödemenize gerek yok. Ucuz fiyata da pekala orijinal hediye alınabilir. Mesela, gördüğünüz bu çöp kovası şeklindeki kalemlik gibi. Öğrenci çocuklara, masalarına çeki düzen vermeleri açısından doğum günü hediyesi olarak düşünülebilir bence. Ya da ucuz fiyata ofis ve büro hediyesi almak isteyenler, bu ürünü düşünebilir. Yediğimiz içtiğimiz her şeyin artığını, kağıtları, ambalaj kağıtlarını kısaca çöpleri attığımız çöp kutularını bilirsiniz. Çöp kovası kalemlik aynı bu çöp kutuları gibi ama birazcık minik. Her şeyin ufağı daha sevimli olur ya çöp Kutusu kalemlik de sokaktaki pis kokulu çöp kutularının aksine oldukça sevimli ve ter temiz.
ev hediyeleri

İlginç Öğretmen Hediyeleri & Silikon Bardak Kapağı

Bu hediye de, çayını ve kahvesini sıcak içmeyi seven ve içeceği üzerinde toz toprak oluşmasından nefret eden dostlarınız için gelsin. Oldukça şık ve orijinal bir ürün olduğunu hemen belirtelim. Hem içecekleri tozdan uzak tutuyor, hem de sıcaklığını muhafaza ediyor. Silikon Bardak Kapağı ile birlikte artık çay keyfiniz daha bir renkli ve eğlenceli olacaktır. Türk kadınının televizyondan, buzdolabına, reçel kavanozuna kadar her şeyin üzerine dantel örtü serme alışkanlığını biliyorsunuz. Çünkü maşallah kadınlarımız kullandıkları veya kullanmadıkları her şeyin narin ve şık görünmesine çok özen gösterirler. Ee! Tabi eşyaları da onlar kadar hanım hanımcık olmak zorundadır. Bardak kapağı da şık hanımların bayılacağı kadar tatlı ve dantel görünümlü silikon bir kapaktır. Bu ürün kırmızı ve mavi renkleri ile hem günlük kullanım için, hem de misafire çay sunumu için çok kullanışlı ve şık bir üründür. İsterseniz evde kendiniz kullanın, isterseniz hediye edin. Silikon Bardak Kapağı uzun yıllar boyunca kullanıma hazır bir şekilde bozulmadan durabilir.
Sevgililer günü için ilginç hediye

Doğum Günü için İlginç hediyeler & Balık Kalem

Eminim bugüne kadar yüzlerce kalem kullanmışsınızdır ama kullandığınız veya gördüğünüz hiçbir kalem, bu balık kalemler kadar etkileyici ve ilginç olmamıştır. İddialı bir laf mı ettim? Biraz sonra yazdıklarımı okuyunca bence siz de bana hak vereceksiniz. Efendim, bu kalemlerin birbirinden farklı onlarca modeli var, köpek balığı şeklinde olanı var, Balina şeklinde olanı, kılıç balığı, çekiç balığı, levrek daha sayamadığım bir çok modeli var. Bu bir mavi tükenmez kalem ve bu kalemin baş kapak kısmı ise balın kafası! Yaklaşan Doğum günü için Çocuklara uygun fiyatı ile ilginç bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız bence bu fiyata olabilecek en iyi hediyelerden biri. Verdiğim linkte ürün detaylarını göreceksiniz, oradaki editör arkadaş güzel de bir tavsiyede bulunmuş; Balık burcu olan veya balık hafızalı diye dalga geçtiğiniz sevdiğiniz arkadaşlarınıza da bu ürünü hediye edebilirsiniz.
Sevgililer günü için ilginç hediye

Öğretmenler Günü Hediyeleri & Masa üzeri Düzenleyicisi Ağaç

Bazı insanlar için, bulunduğu ortamın dağınık olması durumu psikolojilerini ciddi bir biçimde olumsuz etkiler. Özellikle masa başı iş yapan insanlar için, düzgün ve verimli bir çalışma için olmazsa olmaz şey, düzenli ve derli toplu bir masa düzenidir. Yoksa ciddi şekilde, iş performanslarında düşüşler yaşarlar. Düzenli olmayı ve tertipli bir çalışma şeklini benimseyen insanlara, çalışma masalarını bir düzene sokabilmeleri için hediye olarak önereceğim bu ürün, bir ağaç şeklinde ve içerisine kalem koyabileceğiniz gibi, yine ağacın dallarına sizin için önemli hatırlatıcı notlarınızı ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda ağaç şekli ile, masa üstü için çok güzel bir dekoratif ürün! İlginç ve güzel bir hediye düşünenler için bu hediyeyi tavsiye ediyorum.
Sevgiliye Hediye

Öğretmenler Günü Hediye Fikirleri & Heykel El Kalemlik

Çalışma masamızda bazen o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki, mesela cetvel, makas, maket bıçağı, fosforlu kalem, tükenmez kalem, kurşun kalem daha neler neler… Bunların hepsini bir arada tutmak için kalemlik kullanmak neredeyse kaçınılmaz oluyor. Bir de en lazım olan anlarda, mesela yaptığınız işi için makas lazım, ama makas ortada yok! Nereye koymuştunuz acaba? Ee! o an tamda işinize konsantre olmuşsunuz ne olacak şimdi? Hadi bakalım, kalk da makas bul şimdi! Bütün buna benzer sorunları çözmek için yumruğunuzu masaya vurmanın zamanı geldi! Hem de bu heykel el kalemlik ile. Lafı fazla uzatmadan, dağınık bir çalışma masası olan erkek Çocuklara Doğum günü için ilginç bir hediye düşünüyorsanız, size bu şık kalemliği tavsiye edebilirim.
erkek hediyesi

İlginç Öğretmenler Günü Hediyesi & Objektif Kalem Kutusu

Yarım elma gönül alma derler ya atalarımız, siz de çocuklara doğum günleri için veya bir arkadaşınıza ev veya ofis hediyesi olarak, ucuz fiyatlı ama ilginç bir hediye düşünüyorsanız, şimdi tavsiye edeceğim hediye dikkatinizi çekebilir. Profesyonel Fotoğraf makinesinin objektiflerini bilirsiniz, adamlar bunu kalemlik halinde tasarlamışlar ve bence de oldukça başarılı bir iş çıkartmışlar. Objektif şeklindeki bu kalemlik sevgilinizin de eminim çok hoşuna gidecektir. Ucuz ve şık olan bu hediye için, iyi bir doğum günü hediye tercihi olabilir diyebilirim.
Ledli Avatar Mantar Çiçeği

Öğretmene İlginç Hediye Tavsiyeleri & Ledli Mantar Çiçeği

Avatar filminden hatırlayacağınız üzere, karanlık orman içerisinde rengarenk ışıklar saçan çiçekler vardı. Şimdi o çiçekler filmlerden çıkıp evinize kadar geldi. Mantar çiçeğinin muhteşem görüntüsü ve gece LED ışıkları ile ortamı aydınlatan gece lambası özelliği, bu ürünü de sevgiliye, sevgililer gününde alınabilecek hediyeler arasına eklememe yetti açıkçası:) Bu ürün ile sevgilinize, sevgililer günü için bence çok güzel bir hediye vermiş olacaksınız. Hem sevgilinizin evinde dekoratif bir etki yaratacak, hem de gece uyurken yatak odası, bu özel çiçeğin led ışıkları ile aydınlanmış olacak. Bence iyi bir tercih olabilir, aklınızda bulunsun.
Su Geçirmez Led Aydınlatma

Öğretmene Orjinal Hediye Fikirleri & Su Geçirmez Kumandalı Led Aydınlatma

Yaşanılan ortamların şık ve güzel görünmesi, o ortamın aydınlatılması veya ışık oyunlarıyla mümkündür. Ne kadar şık mobilyalarınız veya tablolarınız olursa olsun, aydınlatma ve ışıkların yetersiz veya etkisiz olması ortamın ve ambiyansın kötü olmasına neden olur. Şimdi bahsedeceğim ürün, su geçirmez LED ışıklara sahip bir ürün, ürün ile birlikte gelen kumandası ile isterseniz mavi, isterseniz kırmızı, isterseniz sarı ışık ortama verebilirsiniz. Su geçirmezlik özelliği ile akvaryumunuz varsa içerisinde, ışık oyunları ile muhteşem bir görüntü elde edebilirsiniz. Farklı ev hediyeleri arayanlar için bir alternatif.
Dim Sum USB Nemlendirici

ilginç Öğretmen Hediyeleri & Orjinal USB Ortam Nemlendirici

Özellikle kış aylarında yanan kaloriferler, ortamın nem dengesini bozar ve odada kup kuru, nefessiz bir hava oluşur. Kuru ortam havası ise , kişilerde baş ağrısı, göz sıvısında kuruma, cilt kuruluğu gibi sorunlara yol açar. Şimdi önereceğim hediye ürüne, geçmeden önce klasik değimi ile adamlar neler yapıyor diyesi geliyor insanın! Bilgisayarınıza, USB nemlendirici bağladığınızda ortam neme doyacak. Az önce bahsettiğim sorunlar da en aza inmiş olacak. Şık bir krem kutusu şeklindeki bu USB nemlendirici içerisine, güzel kokular da koyabilir ve ortam havasını değiştirebilirsiniz. Nasıl? Sizce de çok orjinal bir hediye değil mi?
Kristal Ayna

Bayan Öğretmene Hediye – Kristal Ayna

Her yerde şık ve bakımlı görünmek oldukça önemli bir durum olduğundan, özellikle bayanlar çantalarında, birçok bakım ürününü beraberlerinde taşımaktadır. Bunlardan en önemlisi şüphesiz Aynalardır. Aynalar bayanların olmazsa olmazıdır. Ben de bu sebeple bu şık ve zarif Kristal aynayı hediye önerisi olarak bloguma eklemek istedim. Bayan öğretmenlere, değişik hediye arıyorsanız, Kristal ayna dikkatinizi çekebilir.
öğretmenler günü hediyeleri

CEVAP VER