En Güzel Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgiliye hediyeler
Sevgililer Günü için, En Güzel Hediye Seçenekleri
14 Şubat Sevgililer günü için, sevgilimize alabileceğimiz en güzel sevgililer günü hediyesi fikirleri ile hepinize kucak dolusu selamlar. Işıl ışıl ve zarif hediye paketlerini açmak ve içerisinden çıkacak sürpriz hediyeyi heyecanla beklemek ne kadar güzel bir duygu öyle değil mi? Ben hediyeleri sinema filmlerine veya müzik albümlerine çok benzetiyorum. Neden mi? Çünkü hepimiz 1,5 saat süren bir filmi izleriz ve hemen o film hakkında bir karar veririz. Iıı ıııh! iyi olmamış! veya Süper film olmuş. Hiç kimse o filmin ne şartlarda ve nasıl bir çaba ve emek ile hazırlandığını pek düşünmez. Hediyelerde de durum aynen bu şekildedir. Alacağımız bir hediyeye karar vermek için, belki günlerce maddi ve manevi hazırlıklar yaparız, ne alacağımızı belirlemeye, en güzel hediyeyi seçmeye çalışırız, duygularımızı en iyi tarif edecek hediyeyi ararız, hatta bunun için araştırmadığımız, bakmadığımız İnternet siteleri veya alış veriş merkezleri kalmaz.
Bütün çaba bununla da bitmez! Belirlediğimiz hediyeyi almak için, ayrıca bütçemizden finansal bir kaynak ayırmamız lazım. Doğru ya! herkes bu memlekette 10 bin, 20 bin dolarlarla maaşlar alamıyor. Bu yüzden almayı düşündüğümüz hediyenin cebimize de uyması lazım! Yani bu noktada hediye=fedakarlıktır, fedakarlık=mutluluk!
Ayrıca hediyeyi alacağınız kişinin örneğin sevgilinizin, sizin aldığınız hediyeyi beğenmesini ve bu hediye ile mutlu olmasını ümit edersiniz, hediyenizi ilk defa eline aldığında yüzündeki ifadenin nasıl olacağını merak etmeye başlarsınız. Bitmedi! Aldığınız hediye ile, sizin çevreye maddi durumunuz ile ilgili vermiş olduğunuz mesajların da, birbiri ile uyumlu olması lazım. Nasıl mı? Mesela bir avukatsınız veya bir doktor veya bir mimar. örnek verdiğim bu mesleklerde genelde kazancın fazla olduğu düşünüldüğü için, tutup da basit ve fiyatı ucuz bir hediyeyi sevgililer günü hediyesi olarak sevgilinize götüremezsiniz. Toplum veya sevgiliniz, bunu size yakıştırmaz ve sizi yadırgar, belkide hediye alma konusunda sizin cimri biri olduğunuzu düşünür. Ama aynı toplum, sizin işlerinizin o an için, iyi mi kötü mü olduğunu pek de merak etmez.
Şimdi yeni bir sevgililer günü yaklaşıyor. Yandınız valla! Yine yukarıda bahsettiğim telaş yaşanmaya başlanacak! Size, bu konuda rahat konuşuyorum gibi gözükebilirim ama bu durum benim için de, en az sizin için olduğu kadar can sıkıcı ve gergin oluyor. Nihayetinde benim de sizlerden pek bir farkım yok! Hediye konusunda ahkam kesip, bu konuda kafa patlatıyor olabilirim ama ben de sevgililer günü için bir hediye belirlemek zorundayım! Biri bana, en güzel sevgililer günü hediyesinin ne olduğunu söyleyecek mi? Lütfen bana yardımcı olun!
Biraz gevezelik yaptıktan sonra, benim bu yazımı okuyan sevgili okuyucum, muhtemelen Google’dan Sevgililer gününde sevgilime ne hediye alabilirim? veya En güzel sevgililer günü hediyesi? diye bir soru ile arama yaptınız, listelenen siteler içerisinden haspelkader, benim bloga girdiniz ve bence de çok güzel bir soru ile giriş yapmış oldunuz! Biraz sonra sevgililer günü için alınabilecek en güzel hediye tavsiyelerimi siz değerli okuyucum ile paylaşmaya başlayacağım. Sizlerden ricam, bu yazıyı sürekli olarak takip etmenizdir. Çünkü her gün sevgililer günü için en güzel hediyeler başlığını sürekli güncellemeye ve yeni güzel hediyeler eklemeye çalışacağım.

En Güzel Sevgili Hediyeleri

konu çizgisi
Sevgililer günü hediyesi

Özel Sevgililer Günü Hediye Seçenekleri & Kişiye Özel Aşk Filmi Yastığı


Sevgilinize veya eşinize aşkınızın ve ilişkinizin geçmişini, ilk tanıştığınız andan itibaren düşündüğünüzde, aslında sıkı bir filmden farkının olmadığını siz de göreceksiniz. Gerçekten de yeryüzünde yaşanmış aşkların hepsi, sonu mutlu veya acıklı biten birer öykü veya birer filmdir. Bu sinema filmi şerdi şeklindeki aşk yastıklarını hediye olarak düşünüyorsanız, sizin aşkınız mutlu sonla biten filmlerden demektir. Sevgilinize sevgililer günü için güzel bir hediye düşünüyorsanız, üzerinde size ait beş adet fotoğraf baskısı ve sizin isimlerinizin yer alacağı kişiye özel aşk film yastıkları tam da aradığınız hediye olabilir. Bu ürünü de size hediye olarak tavsiye ederim.
konu çizgisi
romantik sevgililer günü hediyesi

Güzel Sevgililer Günü Hediyeleri & Kişiye Özel Fotoğraflı Love Kupa

Şimdi önereceğim hediye için fiyat aralığı olarak 20-30 TL olarak belirledim. Bu hediyeyi bayan sevgiliniz için öneriyorum. Aslında erkek sevgili için de çok müsait bir hediye, varın kararını siz verin! Porland markasını muhtemelen duymuşsunuzdur, bu markanın kaliteli ürünler ürettiğini söylemeye gerek var mıdır? Gördüğünüz bu çay kahve kupası kişiye özel bir kupa! Üzerine sevgiliniz için güzel sözler yazdırabilirsiniz. Ayrıca bu porselen bardağın üzeri aşkı simgeleyen kalp şekilleri ile süslenmiş ve üzerinde Love yazısı bulunmakta. Bayan sevgiliniz için alacağınız bu hediyenin güzel bir hediye olacağını düşünüyorum. Çünkü kişiye özel hediye, bünyesinde daha derin ve özel anlamlar içeren, sadece sevgilinizi adına düzenlenmiş hediye türüdür. Sevgililer arasında hediyeleşmenin amacı, ona duyduğunuz özel hisleri, en içten ve kalbi duyguları hediye yolu ile sevgiliye anlatmaya çalışmaktır.
konu çizgisi
Sevgililer günü hediyesi

CEVAP VER