Kadınlar ve Hediyeler

hediyeler
Yeryüzünde bir varlık vardır ki, size göre çok basit ve sıradan gelen bir hediyeyi göklere çıkarabilecek kadar bazen anlaşılmaz olabiliyor. Ya da, “kesin bu hediyeye bayılacak” diye, tonlarca para harcadığınız bir hediyeyi beğenmeyip, burun da kıvırabiliyor. Kim mi bu varlık? Cevabı çok basit: Sevgiliniz, Anneniz, iş arkadaşınız ve hatta öğretmeniniz yani Kadınlar! Günümüzde inanın hediye sanayisi %99 oranda, kadınlar için hediyeler üretiyor. Ama gelin görün ki, o kadar hediye seçeneği arasından kadınlara hediye seçmek ve hediyeyi beğendirmek her zaman kolay olmuyor. Bu sebeple erkekler için hediye almak dönem dönem bir işkenceye dönüşebiliyor! Zavallı Erkekler! Peki kadınlara hediye almak ve beğendirmek zor, bu yüzden vaz mı geçelim diyorum? Elbetteki hayır! Yıl içerisinde bayanlara hediye almanızı gerektirecek çok sayıda gün var! Sevililer günü, anneler günü, doğum günü, yılbaşı, bayram! Biraz sonra size bayanlara alınabilecek hediyeler konusunda dikkat etmeniz gereken hususları kendimce izah etmeye çalışacağım. Şayet seçeceğiniz bayan hediyelerinde bunlara dikkat ederseniz bence sizin için hediye seçmek işkence olmaktan çıkabilir.


Bayanlara Hediye Alırken Bunlara Dikkat


– Kadınlar Bildiğiniz üzere kadınların yaşları ile ilgili takıntıları, saplantıları oldukça fazladır. Kadınlar yaşları konusu espiriye açık varlıklar asla değillerdir, mümkünse bir aradayken yaş mevzusu filan yapmamaya gayret edin… Hatta Futbol muhabbeti bile daha ilgi çekici gelebilir kadınlar için. Bu sebeple kendisine alacağınız kırışıklık karşıtı bir krem veya gençleştirici losyon veya maskeler moralini bozmaya fazlası ile yeter, bu hediyelerden uzak durun derim. Aklınızdan çıkarmamanız gereken bir altın kural daha “kadınlar, her zaman hem genç; hem de güzeldir.”

– Pahalı bile olsa kalem, anahtarlık, gibi basit şeyler olmamalı. Hiç değilse görünürde değeri yüksek olsun. Ucuz bir şeyler alacaksanız da birkaç parça ile birlikte verin ki, zengin dursun. Seri sonu, defolu satan mağazalardan alış veriş yapmayı asla düşünmeyin. Modayı takip etmeyen bir kadın bile anlar. Mutfak robotu, meyve sıkacağı, süpürge v.s. küçük ev eşyası da olmaz. Onları annenize elini öperek verirsiniz.

– Hediyeniz sürpriz içermeli ve sevgilinizi şaşırtmalı. Yine mi aynı hediye! Bu düşünceden sevgilinizin veya eşinizin sıyrılması gerekir. Mesela düşününce Parfüm seçeneği güzel bir hediye gibi görünüyor. Ama parfüm alırken unutmayın bir çok erkek de aynı şeyi sizin gibi düşünüyordur; ek olarak parfüm yanında ne bileyim siz yanına bir de vücut losyonu ekleyin. Hem bunlar en çok sizin işinize yaramayacak mı?

– Mesela bir Cep telefonu alacaksanız mutlaka tasarımına bakın. Kadınlar için fonksiyonundan çok şekli ve rengi önemlidir. Kapak zenginliği olan bir telefon tercih edin mesela! Bayanların şu renk uyumu takıntısı yok mu! işte ben de tam bu sebepten söyledim. 

– Çok paranız varsa elbette pırlanta, altın gibi ağır hediyelere yönelin. Mümkünse marka olmuş, kaliteli bir takı alın. Altın olması şart değil fakat marka olsun. Takı takmayı sevmiyorsa saat güzel bir hediye olabilir. Kadın saatlerinde çok fazla çeşit vardır. Ve en azından üç tane saati zaten vardır. Sıradan değil, yeni ve değişik bir şey bulmalısınız.

– Kadınların mutlaka üzerine denenmesi gereken örneğin giyim, ayakkabı gibi hediyelerden uzak durmanız sizin menfaatinize olur. Çünkü tonlarca para harcayıp satın aldığınız hediyenin kıyıda köşede unutulması için o hediyeyi almadınız!

– Asla giyim, ayakkabı v.s. almayı aklınızdan geçirmeyin. Nasıl olsa beğenmeyecek ve size şu renginden yok muydu diye sorular soracaktır, hele tezgahtar tavsiyesi üzerine asla almayın derim. Çiçek alacaksınız düzgün bir aranjman yaptırın. üzerine not koymayı ihmal etmeyin derim…

– Bütün kadınlar oyuncaklara bayılır. Peluş, kalpli, sevimli şeylere her yaştan kadın deli olur. Akşamları yanı başında sarılıp uyuyacağı bir ayıcık veya kalpli bir yastık sizi düşünüp uyumasını sağlayabilir…

Not: Hediye paketine değiştirme kartı koyun. Beğenmiyorsa değiştirme şansı olsun. Hem sizin de paranız çöpe gitmemiş olur.

CEVAP VER