Eşler için Yılbaşı Hediyeleri

Eşlere Özel Yılbaşı Hediyeleri
Çiftlere Özel Yeni Yıl Hediyeleri… Yılbaşı için, hayat arkadaşınıza (Sevgilinize) özel yılbaşı hediye fikirleri ister misiniz? Bu özel günde eşinizin kalbini ısıtacak özel yılbaşı hediyeleri ile sizi buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Gerçekten de eş olmak, aynı kaderi paylaşmak ve aynı çatı altında ortak bir yaşam sürmek, Dünya’nın en özel şeylerinden biri. Hele hele, evliliğinize sadık bir şekilde ve eşinize olan sevginizi uzun yıllar sürdüre biliyorsanız, bu gerçekten de takdir edilmesi gereken bir durumdur. Günümüzde eş olmak ve karı koca arasındaki sevgiyi, evlilik süresince çoğaltmak, öyle her baba yiğidin harcı değil! Yaşamınız boyunca eşiniz, hem en iyi arkadaşınız, hem de tüm problemleri birlikte göğüslediğiniz gerçek bir dostunuzdur. Şimdi ufukta eşinizle birlikte selamlayacağınız yepyeni bir yıl var! Aynı heyecanla, aynı mutlulukla, birlikte özel bir yılbaşı geçirmeyi düşünüyorsunuz! Özel anlar, özel hediyeler gerektirir. Bunun için eşinize özel yılbaşı hediyeleri bakıyorsunuz! Çok şanslısınız! Eşler için yılbaşı hediyeleri yazımızda, erkek ve bayan eş için çok güzel yılbaşı hediyeleri bulacaksınız! Erkek eşe özel yılbaşı hediyeleri ile bayan eşe özel yılbaşı hediyeleri şimdi burada!

Eşler için Yılbaşı Hediyeleri

Bayan Eşe Yılbaşı hediyesi

Melek Eşinize Özel Bir Armağan – Pırlanta Melek Kanadı Yüzük

Bayan eşe yılbaşı hediyesi ne alınır? Eşiniz bir melek! Zaten sizin kahrınızı ancak melekler kadar iyi birisi çekebilirdi! Yılbaşı hediyesi olarak melekler kadar iyi ve düşünceli olan eşinize, Pırlanta Melek Kanadı Yüzük armağan edin! Eğer bütçeniz el veriyorsa, üzerinde melek kanadı süslemesi olan ve anlam itibari ile eşinizi son derece mutlu edecek Pırlanta Melek Kanadı Yüzük ile sizi tanıştırmak isterim! Muhteşem tasarımı ile göz dolduran Pırlanta Melek Kanadı Yüzük üzerinde 0,01 karat pırlanta bulunuyor! Hem mükemmel derecede anlamlı, hem de eşinizin gururla yüzük parmağında taşımak isteyeceği çok özel bir yüzük!
Erkek eşe yılbaşı hediyesi

Erkek Eşe Özel Yılbaşı Hediye Sepeti

Erkek eşe yılbaşı hediyesi ne alınır? Bu hediye sepeti içerisindeki ürünlerin tamamı, eşinizin şıklığına özel! Son derece şık hediye kutusu içerisinde; Kişiye Özel Gömlek, Kişiye Özel Deri Cüzdan ve Deri Kemer var. 2014 yılbaşı için böylesine özel aksesuarların yer aldığı hediye sepeti ile, eşinizin şıklığına özel bir hediye hazırlamış oluyorsunuz! Siyah deri kutusu içerisinde yer alan, gömlek ve cüzdan üzerine eşinizin ismini yazıdırabileceğiniz gibi, gömlek yakasında da O’nu ne kadar çok sevdiğinizi veya Yılbaşı kutlama mesajınızı yazıdrabilirsiniz!
 Yılbaşı hediyeleri

Eşinizden Mesajınız Var – Hediye Sepeti

Söz konusu özel gün, yılbaşı olunca ister istemez seçeceğimiz hediyelerde aşk teması veya sevgi teması bulunsun isteriz. Yukarıda gördüğünüz ürün tam da işte Yılbaşına yönelik hazırlanmış bir hediye sepeti. İçerisinde romantizmi anlatacak ne varsa bir arada. Üstelik çok da uygun fiyata! Bu hediye sepetinin en can alıcı noktası, içerisinde bir şişe var ve siz bu şişe içerisine istediğiniz özel mesajınızı yazabiliyorsunuz. Ayrıca hediye sepetinin içerisinde bir adet yapay gül, 5 adet madlen çikolata ve asorti olarak uğur böceği bulunuyor. Hadi! Bu Yılbaşında, Eşinize aslında ne kadar romantik bir eş olduğunuzu gösterin.
Bayan Eş için yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraf İşlemeli Kristal Kalp

Her anı ile çok özel geçen evliliğinizde 2014 ile birlikte yepyeni bir yıla daha girmenin mutluluğunu yaşıyorsunuz! Mutlu yuvanızın temellerini sağlamlaştırmak için, karı koca kim bilir ne kadar emek harcandı! İşte bu emeklere bir teşekkür olarak yılbaşında eşinize şık bir yılbaşı sürprizi yapabilirsiniz. İçerisinde kendi fotoğrafınızın yer alacağı Kişiye Özel Fotoğraf İşlemeli Kristal Kalp ile, ölümsüz bir yeni yıl hediyesi hazırlayabilirsiniz. Lazer işleme yöntemi ile hazırlanan Kişiye Özel Fotoğraf İşlemeli Kristal Kalp, zamana ve yıllara meydan okuyor! İçerisine yerleştirilen fotoğraflar asla silinmiyor!
Yılbaşı hediyeleri

365 Gün Özel Notlar Kavanozu

Yılbaşı için hediye tavsiyelerimden bir diğeri; içerisinde sadece sizin el yazınızla güzel ve sevginizi ifade eden sözlerden oluşturulmuş bir kavanoz olsa ve sevdikleriniz yılın 365 günü o kavanozdan sizin sözlerinizi alıp okusa ve bundan müthiş bir mutluluk duysa güzel olmaz mı? Ben de bu şekilde bir hediyeyi Anneme, sevgilime, eşime ya da can dostuma içinde 365 tane yani yılın her gününe özel not bulunan kavanoz vermek istiyorum ama yazılarını ben yazmak istiyorum diyorsanız, yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozlar tam size göre! 365 boş not kağıdına istediğiniz notu kendiniz yazın sevdiklerinizi çok mutlu edin!
Yılbaşıne Özel Hediyeler

Yılbaşı için Farklı Hediyeler & Gölge Duvar Saati


Yılbaşı için, yüzlerce hediye tavsiyesi içerisinden, Eşinizi en çok mutlu edeceğinize inandığınız hediyede karar kılmaya çalışırsınız. Ancak, bu arada, bir de Eşinize vereceğiniz hediyenin özel bir hediye olması, unutulmaz bir hediye olması için özenle ve titizlikle bir hediye belirlemeye çalışırsınız. İnanın, Yılbaşında etrafınızdaki sevgili olan çiftleri şöyle bir gözlemleyin, siz de fark edeceksiniz ki; bir çok çift sevgilisine ya bir parfüm, ya da bir çiçek veya kazak hediye etmiştir. Bunun için bence sizin hediyeniz herkesin almayı düşündüğü diğer hediye seçeneklerinden farklı bir hediye olmalı!

Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Kitabı

Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Kitabı

Ben bu noktada size bu yukarıda yer alan ürünü önerebilirim. Yani illaki aldığınız hediye üzerinde kalp mi olması gerekiyor? ya da bir çiçek mi almak gerekiyor? Elbette ben çiçek veya kalp figürlü hediyelere karşı değilim! Ama Uzun süren bir gönül ilişkiniz varsa, zaten Eşiniz, sizin kendisine karşı ne hisler beslediğinizi biliyordur. Bunun için her alacağınız hediyede, aşkınızı Eşinizin gözünün içine sokmaya çalışmanız gerekmiyor:) Naçizane ben de tam bu noktada size değişik ve bana göre Yılbaşına özel bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Gölgesi olan bir duvar saati. Bu duvar saatini duvara monte ettiğinizde, hem duvarda loş bir ışık belirecek ve ortama mükemmel bir ambiyans katacak, hem de bence böyle bir hediye özel ve unutulmaz olacaktır.

Yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Bayan Cüzdan

Yılbaşı için alınabilecek en güzel hediyeler kişiye özel hediyelerdir. Kişiye özel almış olduğunuz bir hediye bir de çok sık kullanılan bir hediye olursa o zaman kesinlikle çok isabetli ve doğru bir hediye seçmişsinizdir demektir. Erkek veya bayan fark etmez, insanların en çok kullandığı kişisel eşyalarının başında cüzdan gelir. Siz de Yılbaşı hediyesi olarak Eşinize, onun isminin yazılı olduğu şık bir deri cüzdan hediye edebilirsiniz. Bence inanılmaz güzel bir Yılbaşı hediyesi olacaktır. Kaliteli bir deriden imal edilmiş olan bayan cüzdan ile, Eşiniz bu hediyenizi uzun yıllar boyunca kullanabilecektir. İçerisine 5 adet kredi kartı koyabilir, bozuk para kesesi ile bozukluklarını taşıyabilir ve fermuarlı kısmı ile daha değerli şeylerini bu cüzdanda taşıyabilir.
Yılbaşına Özel Kar Küreleri

Yılbaşı Hediyeleri & Yılbaşına Özel Kar Küreleri

Yılbaşında Eşinizi en fazla onurlandıracak ve mutlu edecek hediyelerden bir diğeri, görmüş olduğunuz, içerisinde Eşinizin lazer ile işlenmiş fotoğrafının olacağı mükemmel ödül hediyesidir. Sizin elinizden almış olduğu ödül ile, eşiniz veya Eşiniz kesinlikle çok mutlu olacaktır. Eşiniz bu hediyeyi ömrü yettiğince ve sevginiz devam ettiği sürece saklayabilir. Çünkü bu kristal ödülün kendisi özel bir maddeden imal edilmiştir. Aynı zamanda ben bu kristal ödülü şık bir televizyon ünitesi üzerinde düşünüyorum da, bence inanılmaz güzel dekoratif bir hediye olacaktır.
Romantik Hediyeler

Yılbaşına Özel Kalpler Yüzüğü

Bazı hediyeler vardır, belirli günler için üretilir ve sadece o özel günlere ait mesajlar içerir. Gördüğünüz gibi üzerinde birbirine dolanmış iki kalp temalı kalpler yüzüğü, sadece Yılbaşına özel olarak üretilmiş bir hediye. Ayrıca kalpler yüzüğünü özel kılan başka bir özelliği de, özel tasarlanmış olan yüzük kutusu! Gül şeklinde tasarlanmış olan kusursuz bir kutu ile bu ürün adresinize teslim edilecek. 14 Ayar yeşil altından yapılmış olan bu yüzük sevginizi ve aşkınızı en iyi şekilde ifade edebilecek eşsiz ve en güzel Yılbaşı hediyesi olacaktır.
Konuşan Fotoğraflar Yılbaşı Duvar Saati

Konuşan Fotoğraflar Yılbaşı Duvar Saati

Yılbaşında, eşiniz ile olan ilişkinize biraz hareket katmaya, farklı bir değişle, muziplik ve espiri katmaya ne dersiniz? Eşinizin tutum ve davranışlarınızı mizahi bir üslup ile puanlamak, ona bir karne hediye etmek sizce de hoş bir sürpriz olmaz mı? Ben şimdiden vereceğiniz puanları tahmin ediyorum. Ama siz de her şeye 100 puan vermeyin canım! Bol keseden not dağıtmayı bırakın. Biraz objektif davranın… Eşinizi şaşırtmak istiyorsanız, ana hediyeniz yanında bu karneyi tatlı niyetine verin. Sevgiliye Aşk karnesi, tamamen kişiselleştirilebilir bir hediye. Yani Adı soyadı veya not alanı tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış durumda. Ayrıca bu ürün adresinize özel çerçevesi ile teslim ediliyor… Eşinize sürpriz yapmak istiyorsanız bence böyle bir hediyeyi düşünebilirsiniz.
bayan eşe yılbaşı hediyesi

İsme Özel Kalpli Bayan Kolye


Bazen insan biricik aşkına olan sevgisini avazının çıktığı kadar haykırmak istiyor, ama maalesef öyle kalabalık şehirlerde yaşıyoruz ve böyle bir çılgınlık yaptığınızda etrafınızdan size kötü bakışlar gelebilir. Gerçi bu şekilde taksim meydanında haykıran birinin bizzat gidip elini sıkıp, tebrik etmek isterim. Bu cesareti gösterdiği için. Siz aşkınızı haykırarak söylemeye cesaret edemiyorsanız, gelin bunu güzel bir hediye ile haykırın. Görmüş olduğunuz kalpli pırlanta kolye de yine çok güzel ve çok romantik bir Yılbaşı hediyesi olacaktır. Veya gelin hem sevginizi haykırın hem de bu pırlanta kolyeyi Eşinize hediye edin. Pırlanta kelimesi fiyat olarak sizi korkutmasın, ilgili linkten fiyat bilgisine ulaşırsanız orada bence böyle bir hediye için iyi ve makul bir fiyatının olduğunu siz de fark edeceksinizdir.
Yılbaşıne Özel Hediyeler

Yılbaşı Hediyeleri & Küp Resim Çerçevesi


İnsanoğlunun keşfettiği en güzel icat, bence fotoğraf makinesidir. Bakın, kamera demedim altını çizerek fotoğraf makinesi dedim. Bizlere ait video kayıtları elbette çok güzel ve özeldir. Ancak, bir fotoğraf karesinin insana verdiği duygu veya his, video kaset veya CD’den daha etkilidir. Çünkü video kaydı akıp giden bir zamanı işler ve sizin düşünmenize müsaade etmez. Tamamen hareketlere odaklanırsınız, duygularınıza o an yoğunlaşamazsınız, beyninizden ziyade, gözleriniz ön plandadır. Fotoğraf karesi öyle değildir, o kareye bakıp saatlerde duygularınızla baş başa kalabilirsiniz. Örneğin; size ait bir küçüklük fotoğrafı size bir çok şeyi anımsatabilir. Donuk bir karedir ama çok şey anlatır. Lafı çok uzatmadan; Eşiniz ve size ait en güzel 3 adet fotoğrafı, bu küp şeklindeki resim çerçevesine yerleştirebilir, küp resim çerçevesi masanızda olduğu sürece küpü sürekli değiştirir ve Eşinizin hallerine bakarsınız. Yılbaşı için özel ve değişik hediyelerden biri olabilir.
Gülümse Sürpriz Konserve Hediyesi

Gülümse Sürpriz Konserve Hediyesi

Eşinizin, günün her anında, karşınızda olmasını , sürekli size gülümsemesini istemez misiniz? Bunun için gerekli malzemeleri açıklıyorum; 1 adet yumurta, 2 tutam zencefil! Bunun için size gerekli olan iyi ve çözünürlüğü yüksek 8 adet Eşinize ait fotoğraf ve yukarıda resmini gördüğünüz bu şık metal çerçeve. Yetmedi aynı zamanda bu Metal çerçeveli resimlik, bir masa saati. Yani sizin ve Eşinizin fotoğrafları ile bu şık masa saati aynı yerde. Bu son söylediğim söz, beşi bir yerde gibi oldu ama, öyle! Yılbaşı için alternatif hediye fikirleri olarak resim çerçeveli masa saati de cepte bulunması gereken bir hediye seçeneği.
En Güzel Yılbaşı Hediyesi

Romantik Yılbaşı Hediyesi & İsme özel Mesajlı Duvar Saatleri

İsme özel hediyelerin çıkması ile, hediye sektöründe adeta bir rönesans yaşanmıştır. İyi ki de birileri bunu akıl edebilmiş yani. İsme özel hediye, fark yaratan hediyedir, isme özel hediye, kişiye gerçekten de özel olduğunu hissettirir. Kısacası sizin için özel ve önemli birine hediye alacaksanız bence mümkün mertebe özel hediye olmasına dikkat edin. Yılbaşı için güzel hediye kategorisine aldığım bu duvar saati üzerine, bayan Eşinizin ismini ve kendi isminizi şık bir yazı karakteri ile yazdırıp, duvar saati içerisine de, bayan arkadaşınızın okumasını istediğiniz bir mesajınızı ekletebilirsiniz. Kişiye özel hediye işte tam da tanım olarak bu duvar saati demek:) Yılbaşı için bence çok iyi bir hediye…

çizgi

bayan sevgililer için en iyi hediye

Yılbaşı Hediyesi & Yılın Sevgilisi Sertifikası

Özellikle bayanlar için bu sözü söylüyorum, bütün bayanlar kendilerine duyulan sevgiyi, somut olarak karşılarındaki bayanlarda görmek ve hissetmek isterler. Yani bayanlar sevgide eylem arayan taraftır. Bayan ise, sevgi belli etme konusunda, istisnalar kaideyi bozmaz ama, pasif olan taraftır. Bayanlar sürekli sürekli, aşk oyunları oynamayı pek sevmezler. Bilmiyorum yanılıyor muyum? Kısacası kadınlar, kendilerini onure eden, sevgisini belli eden, bu konuda samimi ve sıcak davranan bayanları daha çok beğenirler. Neyse nasihat etmeyi bir tarafa bırakarak, Eşinize, Yılbaşında ne hediye almayı düşünüyorsunuz veya ne hediye alacaksınız bilmiyorum ama bu Yılbaşında Eşinizi mutlaka gururlandırın! Onun harika bir insan olduğunu, çok iyi bir sevgili veya eş olduğunu hissettirin. Bu sertifika size bu konuda destek olacaktır. Ayrıca Eşinize takdim edeceğiniz bu sertifika ile, bu Yılbaşı onun için unutulmayacak bir Yılbaşı olacak, sizin hediyeniz ise en özel hediye!
Sevgiliye en iyi hediye

İlginç Yılbaşı Hediyeleri & Kabartmalı Silikon Duvar Saati

Bugünlerde malum, her şey 3D (Üç boyutlu) Seçeneği ile piyasaya sürülüyor. Her şeyin 3D’si olur da Duvar Saatinin neden üç boyutlusu olmasın? Gördüğünüz duvar saati kabartmalı rakamlardan oluşuyor, yalın ve göz kamaştıran bir duvar saati hediyesi arıyorsanız, bence bu ürünü düşünebilirsiniz. Ayrıca kabartmalı duvar saatine ait üç farklı renk alternatifi de bulunmakta. Yılbaşında sevgiliye alınabilecek en iyi hediyelerden biri… Bu ürünü hediye ettiğiniz Eşiniz, evinin veya ofisinin en güzel köşesine bu saati asacak ve sürekli sizi düşünecektir.
Eşler için yılbaşı hediyeleri

Farklı Yılbaşı Hediyeleri & Erotik Konserve

Bayan Eşinize, Yılbaşı için ilginç ve değişik hediyelerden biri daha! Evinizde veya iş yerinizde, özel eşyalarınızı saklamakta sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Şimdi önereceğim kitap, bu sorununuzu tarihe gömecek. Eski antika bir kitaba benzeyen bu kutu, sizin en değerli eşyalarınızı veya mektup, değerli evraklarınızı saklayacak ve hiç kimse sizin o kutu içerisinde özel bir eşyanız olduğunu bilmeyecek. Küçük, orta ve büyük boy seçenekleri bulunan bu antika görünümlü kitaplardan dilerseniz dünya klasikleri içerisine girmiş olan, Anna Karenina veya Tom Sawyer kitapları şeklinde satın alabilirsiniz, tercih sizin. Ya da dilerseniz, National Geographic şeklinde de alabilirsiniz. Eşinize yılbaşında veya Eşinizin doğum gününde bu ürünü hediye edebilirsiniz.
sevgiliye en iyi romantik hediye

En iyi Yılbaşı Hediyeleri & Solar Işıltılı Kavanoz Lamba

Farklı ve romantik bir hediye deneyimi yaşamaya hazır mısınız? Romantik ve iyi bir Yılbaşı hediyesi arayanlara şık bir hediye tavsiye edeceğim. Mekanların en güzel yerine bu ışıldayan kavanozu asın ve kendinizi romantik ve masalsı bir maceranın kollarına bırakın! Işıldayan Lamba pil veya elektrik prizi gibi objelere gereksinim duymaz. Güneş enerjisini depolar ve karanlık çöktüğünde ışıldamaya başlar. Işıkları değiştiği için, bulunduğu mekana bambaşka bir güzellik ve romantizm katar. Yılbaşı için Eşinize alınabilecek bence çok iyi ve özel bir hediye!
Özel Hediye

Yılbaşı için Değişik Hediyeler & Eyfel Kulesi-Cam Duvar Saati

Sitemde ilginç duvar saatleri başlıklı bir yazımda dünya üzerindeki en tanınmış şehirlerin sembolleri haline gelmiş eserlerinin baskısının olduğu şık ve güzel duvar saatleri örnekleri vermiştim. Yılbaşı için sevgilisine şatafatlı veya rengarenk duvar saatleri dışında daha sade ve düz model duvar saati arayanların ilgisini çekecek bir duvar saatinden bahsedeceğim. Dünyada modanın, romantizmin baş kenti diye Fransa’nın başkenti Paris söylenir. Paris’in ise en sembol yerlerinin başında Eyfel Kulesi bilinir. Her yıl milyonlarca insan bu şaheseri görmek ve önünde bir fotoğraf karesi çektirmek için bu şehire gider. Yoksa Facebook’a ekleyeceği fotoğrafta nasıl Paris’e gittiğini ispatlayabilir ki? Bu meşhur Eyfel Kulesi’nin de cam duvar saati bulunmakta! Yılbaşı için Eşinize dekoratif ve evinde veya iş yerinde kullanması için dikkat çekici ve dekoratif duvar saatleri arıyorsanız tavsiye ederim.
En Güzel Yılbaşı Hediyesi

Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna

Yılbaşı için bayana hediye tavsiyeme geçmeden önce, Tarkan’ın son dönemde popüler olan bir şarkısı “Adını kalbime yazdım.” Evet şimdi bu sözü siz gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Gerçekten de Eşinizin adını kalbinize yazdırabilirsiniz. Elbette Eşiniz de sizin adınızı kalbine yazdıracak. Görmüş olduğunuz kalp şeklindeki dekoratif ayna sizin ve Eşinizin adını üzerinde taşıyacak. Sevginiz ve aşkınız devam ettiği sürece, o ayna evinizin en güzel eşyası olacak. Yılbaşı için özel ve çok güzel bir hediye bakıyorsanız, bence inanılmaz etkileyici ve romantik bir Yılbaşı hediyesi olabilir. Koyu tonlarda bir duvar rengi üzerinde çok dekoratif ve hoş duracak bir ürün.
sevgili hediyesi

Romantik Hediyeler & Metal Dekoratif Resim Çerçevesi

Bu ürüne geçmeden önce, siz değerli ziyaretçilerime hemen bir soru sorayım. Sizce hediyenin büyüğü veya küçüğü olur mu? Hani, yarım elma gönül alma derler ya, sizce günümüzde insanlar hala küçük şeylerle mutlu olabiliyorlar mı? Ben bu konuda kendi fikrimi söylemeyeceğim. Fikri olan varsa lütfen paylaşsın. Sevgilisine hediye arayanlara önerebileceğim, bu metal dekoratif resim çerçevesi orijinal ve uygun fiyatlı bir hediye alternatifi olabilir. İnsanlar ilk çağlarda özel anlarını ölümsüzleştirmek için sağlamlığına güvendikleri yerler olan mağara duvarlarına resimler semboller çizerlerdi. Zamanla teknoloji gelişti ve mükemmel fotoğraf makineleri ortaya çıktı. Önce siyah beyaz olan fotoğraflar zamanla cıvıl cıvıl rengarenk bir hale geldi. Ama bu renkli mi renkli özel mi özel fotoğraflar kenarda köşede dura dura yıpranmaya yüz tutarlar, bunun için en güzel çözüm şık fotoğraf çerçeveleridir.
sevgiliye hediye

Yılbaşı Romantik Hediyeler & Kalpli El Isıtıcı

Yaklaşan soğuk kış günleri için, eşinize güzel bir kalpli el ısıtıcı hediye etme fikri, iyi bir düşünce olabilir. Yılbaşı için fiyatı uygun ve duygularınızın yansıması olabilecek türden, farklı bir hediye bakıyorsanız, el ısıtıcı eldivenler hem cebinizi, hem de Eşinizin ellerini ısıtacak. Kış günleri için, sevgilime hediye ne alsam ne alsam diye düşünüyorsanız, bu hediye ürün tam size göre… Havalar çok soğuk, elleriniz buz kesiyor. Soğuktan parmaklarınız uyuşuyor, bir işi yapmak için ellerinizi kullanmakta zorluk çekiyorsunuz. Fakat bu durumun çok basit bir çözümü varken acı çekmek neden ki? Kalpli el ısıtıcı son derece ergonomik ve pratik el ısıtıcınız. Üstelik kalp desenli 4 farklı renkteki örgü kılıfıyla acayip de sevimli. Örgü kılıf aynı zamanda donmakta olan parmaklarınızın sıcaklıkla aniden temas ederek şok geçirmesini de önlüyor.
fantezi ürünleri

Sevgiliye Hediyeler & Kürklü Aşk Kelepçeleri

+18 Hediyelerden biri daha! Yılbaşı gecesi genelde, sevgili ve çiftler ne pahasına olursa olsun, yeni yıla birlikte girmek isterler. Bu konudaki en önemli düşünce; “Yılbaşına nasıl ve kiminle girersen o yıl hep öyle geçer…” inanışıdır. Ayrıca sevgililer

Sevgiliye Hediye

Eşler için Yılbaşı Hediyeleri & Kürklü Ayak Kelepçeleri

Yine +18 Hediyelerden biri daha! Bir üsteki hediye önerisinde kürklü aşk el kelepçesinden bahsetmiştim, şimdi bu ürünün ayak için olanı da var. Yılbaşı akşamı eşi veya sevgilisi ile özel planları olanlara önerebileceğim bir diğer seksi hediye de işte bu kürklü ayak kelepçeleri. Yılbaşı akşamı için, veya daha sonraları için farklı fantezileri olanlara seksi kırmızı kürkten, Aşk kelepçeleri… Eşinizle beraberken hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldıysanız ve yeniliklere açıksanız Kürklü Ayak Kelepçelerini bir de deneyin. Kalbinizi çalan gönül hırsızı eşinizi, Kürklü Ayak Kelepçeleri ile bağlayın yeni senaryolarla ilişkinize heyecan katın. İster hırsız-polis, ister mahkum- gardiyan olun tek sınırınız sizin hayal gücünüz.
En Güzel Yılbaşı Hediyesi

En Güzel Yılbaşı Hediyeleri & Kişiye Özel Anahtarlık

Seçeceğiniz Yılbaşı hediyesi için bir ton para ödemek zorunda değilsiniz. Önemli olan Eşinize onu hatırlamış olduğunuzu hissettirmek ve bütçeniz ölçüsünde bir hediye belirlemek. Bu anlamda yine fiyatı ucuz ve üzerinde sizin ve Eşinizin isimlerinin yer aldığı anahtarlık seti, güzel bir Yılbaşı hediyesi olabilir. Eşinizin bütün anahtarlarının yükünü taşıyacak olan bu kişiye özel anahtarlık, gün içerisinde Eşinizin eline çok defa geçecek ve her dokunduğunda her baktığında sizi hatırlayacaktır. Fiyatı ile de uygun ve kişiye özel bir Yılbaşı hediyesi düşünüyorsanız, bu şık anahtarlık seti ilginizi çeker diye düşünüyorum.

CEVAP VER