Kız Çocuklar için Hediye Önerileri

kız çocuklara hediye

Çocuk hediyeleri genel başlığı altında, kız çocuklara hediyeler konusu ile herkese selamlar. Bugün kız çocuklara alınabilecek hediyelerden, özellikle doğum günü hediyeleri, karne hediyeleri, yılbaşı hediyeleri ve bayram hediyelerinden bahsetmek ve çocuk hediyeleri konusunda hediye fikirlerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bahsedeceğimiz hediyeler, daha çok 6-14 yaş gurubu kız çocuklara hitap edecek türden ilginç çocuk hediyeleridir. Bildiğiniz gibi kız ya da erkek çocuklar kendilerine duyulan sevgiyi, yine kendilerine alınmış olan hediyelerle ölçmeye pek yatkın varlıklardır. Çocuklara, dayı, amca, hala, teyze veya anne, baba gibi yakınları hediye aldıkları zaman sevildikleri hissine kapılırlar. Çünkü çocuklar henüz yetişkinler gibi sosyal bireyler olmadıklarından, hayatı daha basit ve daha çok fayda-yarar ilişkisi şeklinde değerlendirirler. Bir çocuğu ne kadar severseniz sevin, sevginizi somut bir şekilde göstermediğiniz sürece, çocuk için o sevginin pratikte çok da bir anlamı yoktur. Diğer yandan bir çocuğun kalbini kazanmanın en kestirme ve en kolay yolu ucuz veya pahalı hiç fark etmez, hediyelerden geçer. Çünkü çocuklar için hediye, bir ödül gibi algılanır, hediye çocuk için bir takdir edilme şeklidir, çocuğun  önemsendiğinin özel bulunduğunun somut bir ifadesidir.

Çocuklar, kendileri için alınacak hediyeleri o kadar çok önemserler ki, sırf kendilerine hediye alınacak düşüncesi ile, günlerce doğum gününün gelmesini iple çekerler. Hatta bu yüzden küçük çocuklar, bir yıl içerisinde bir kaç kez doğum günü kutlaması yaptırmak konusunda aileleri ile çatışır. Yine günlerce öncesinden, kendisine yapılacak doğum günü sürprizini, alınacak doğum günü hediyesini kafasından atamaz. Çocukların dünyasının küçük olduğunu düşünüyorsanız bence ciddi bir yanılgı içerisindesiniz. Çocukların küçük bedenleri içerisinde gerçekten o kadar büyük bir hayal gücü vardır ki, bu bazen biz yetişkinleri bile korkutacak kadar büyüktür. O yüzden çocuklar için özel ve önemli olan doğum günü kutlaması, sürprizi veya doğum günü hediyesi gibi çocukların önemsediği şeyleri atlamamanızı, aksi halde büyük hayal güçlerinin, büyük hayal kırıklıklarına dönüşeceğini hatırlatmak isterim.Çocuklar o kadar enteresan varlıklardır ki, insana dair bütün hisler, en doğal ve en bozulmamış hali ile onlarda bulunur. Çocukların, insanlar ile ilgili sezgilerinin yetişkinlerden daha fazla olduğunu ve gerçekten onu sevip sevmediğinizi, hisleri ile çok iyi şekilde algılayabildiğine çok defa şahit olmuşumdur. İnanın bir çocuk, bir yetişkini sevmiyorsa, bunun mutlaka bir nedeni vardır.

Çocuklarımız için hediye seçimi, oyuncak ve çocuk oyunları hafife alınmayacak derecede önemlidir. Çünkü; oyuncaklar, oyun gibi kavramlar, bu bağlamında büyük zenginlikler taşır. Çocuklarımız oyun ve oyuncaklar yardımıyla hayal dünyalarında yer alan şeyleri, gerçek dünya ile kıyaslarlar ve buluştururlar. Hediye tercihi yapılacaksa çocuğun cinsiyetinin yanında mutlaka, beğenileri ve ilgi alanlarında göz önünde bulundurulmalıdır. Ayrıca çocuklarımız için birçok nesne, oyuncak haline dönüşebilir…
Kız çocuklara hediye alırken
* Kız çocuğuna hediye tercihinizde, çocuğun cinsiyeti kadar, ilgi alanlarını da değerlendirmek ve bu şekilde bir hediye seçmek daha isabetli ve uygun bir hediye olacaktır.
 
* Kız çocuklarına hediye seçerken, klişeleşmiş ve çok bilinen hediyeler dışında (bebek, oyuncak mutfak gereçleri v.b.) çocuğun zeka, bilgi, algı dağarcığını geliştirmeye yönelik hediyeler tercih edilebilir. 
 
* Kız çocuklara hediye alırken, zihnimizde çok fazla sınırlamalara gitmekte doğru olmaz. Zira bir kız çocuğu da, plastik topla oyun oynamayı sevebilir ve bu durum yadırganmamalı onun için de bu tür hediyeler seçilebilmelidir. 
 
* Kız çocuklara için hediye seçiminde, lego, oyun hamurları gibi alternatiflerde değerlendirilebilir. Bu tür hediyeler çocuğun zihinsel gelişimi dahilinde büyük fayda sağlayan niteliktedir. Bu tür hediyelerin yanında hikaye kitapları, boyama kitapları da eğlendiren ve eğiten içerikleri paralelinde iyi birer hediye alternatiftir. 
 
* Kişiselleştirilmiş hikaye kitaplarımız da kız çocuklarının fazlasıyla ilgisini çekmekte ve onlara kitap sevgisi kazandırma yolunda, özgüvenlerinin gelişmesi hususlarında güzel seçenekler arasında yer almaktadır.

Kız Çocuğa Hediye Önerileri

erkek çocuk hediyesi

Kız Çocuk Hediyesi & Müzikli Kaplumbağa Gece Lambası

Çocuğu olan ve özellikle gece uyuma konusunda anne ve babaya zorluk çıkartan aileler çok iyi bilir ki, çocuk uyutmak özellikle 3-7 yaş arası çocukları yatak odalarına göndermek çin işkencesine dönüşür. Bize kalırsa çocuklara uykuyu sevdirmek için öncelikle yatak odalarını ve yataklarını sevdirmek gerekiyor. Çocuk yatacağı yerde kendini mutlu hissetmelidir. İşte çocuklara yatak odalarını sevdirecek ve huzur içerisinde uyumalarını sağlayacak bir üründen bahsedeceğim. Bu ürünü erkek ve kız çocuklara doğum günü hediyesi olarak düşünmek bence çok isabetli bir hediye kararı olacaktır.
kız çocuklar için hediye

Kız Çocuklara Hediye & Gökkuşağı Gece Lambası

Gökkuşağı gece lambası, çocuklarınızın yeni uyku arkadaşı olmaya geliyor. Gökkuşağının tüm renklerini duvara yansıtan ve çocukların kolayca uyumasına yardımcı olacak harika bir ürün. Hediyeniz sayesinde hem çocuklar kendi başlarına uyumayı öğrenir hem ninniler dinler ve tavanda gökkuşağı renkleri sayesinde hayaller alemine kolay bir yolculuğa çıkar. Üstelik istendiği takdirde otomatik kapanma özelliği sayesinde tüm gece gereksiz yere enerji sargiyatı yapmaz! Sarı, yeşil, mavi, kırmızı gökkuşağının tüm renkleriyle harika bir ışık şöleeni sunan gece lambası ile çocuklar kolayca uykuya dalacak, yetişkinler kendilerine daha fazla zaman ayırabilecek

Birbirinden İlginç Kalem Modelleri

Resim çizmeye hevesli bir çocuğunuz mu var? Belki de geleceğin çok ünlü ressamlarından birisi olacaktır! Elbette bu durumun yarattığı bazı olumsuzluklar da yok değil! Örneğin, her renge boyanmış koltuk takımları, yatak altlarından topladığınız boya kalemleri gibi! Ama siz, çocuğunuzun yaratıcı hayal gücüne güvenen bir annesiniz bu konuda O’nu sonuna kadar destekliyorsunuz! Resim çizmek, sadece çocuklara değil, yetişkinlere de inanılmaz bir psikolojik rahatlık sağlar!

Boya Kalem Seti

Kız Çocuklara Hediye & Özel Kutusunda Boya Kalem Seti

Çocuğunuz resim çizmeye meraklıysa aman, bu hevesini ya da bu yeteneğini köreltmesinden kaçının! Bırakın özgürce ne çizmek istiyorsa çizsin! Şimdi önereceğimiz hediyelik ürün, tam da resim çizmeye meraklı çocuklar için! Özel kutusu içerisinde yer alan Boya Kalemleri ile rengarenk resimler çocukların hayal gücünü zenginleştirecek! Boya kalemleri ile işi bittikten sonra tekrar kutusu içerisine kaldırılıp saklanabilir! Boya Kalem Seti, hem kız çocukları hem de erkek çocukları için düşünülebilecek en yaratıcı hediyelerden biri!

Twigy Kırmızı Başlıklı Kız ve Kurt Çocuk Terliği

Kız Çocuklara Hediye & Kırmızı Başlıklı Kız ve Kurt Çocuk Terliği

Hemen hemen her çocuğun masalını dinlediği ve hayal dünyasında karakterlerini canlandırdığı Kırmızı Başlıklı Kız ve Kurt, bu sefer Twigy markası ile şirin ev terlikleri olarak karşımızda! Bir teki Kırmızı Başlıklı Kız, diğer teki ise Kurt olan bu sevimli ev terlikleri ile, bu dünyaca ünlü masal kahramanları, minik ayakları ısıtmaya geliyor! 29-31, 31-33, 33-35 ayak numarası seçenekleri ile, kız çocuklara doğum günü hediyesi olarak yıllarca hiç unutamayacakları mükemmel bir hediye verebilirsiniz!

Katlanılabilir Penguen Seyahat Yastığı

Kız Çocuk Hediyesi & Penguen Seyahat Çantası

Çocuklu aileler için seyahat, zaman zaman oldukça sıkıntılı olabiliyor. Hiç olmadık anlarda “Baba çok tuvaletim var”,”Anne uykum var. Arabada uyuyamıyorum!!!” tarzında çocukların yolculuktan şikayetleri olur… Şimdi önereceğimiz ürün çocuklar için yolculuğu gerçek bir eğlenceye çeviriyor. Katlanılabilir Penguen Seyahat Yastığı, yolculuklarda, kırda, piknikte, plajda çocukların başlarını yaslayıp dinlenebilmeleri için tasarlanmış çok sevimli bir ürün! Siyah beyaz renkleri ile sevimli penguenler, kutupların soğuk ikliminden Türkiye’nin güneşli ve sıcak iklimine sırf çocukları eğlendirmek ve dinlendirmek için geliyor! Aynı zamanda yetişkinlerin de kullanabileceği Katlanılabilir Penguen Seyahat Yastığı, uzanarak televizyon izlerken boynunuzun rahat etmesini sağlıyor!

Kız Çocuk Hediyesi & Pepee Şila Kalemlik

Çocukların hayranlıkla izlediği %100 Türk animasyon kahramanı Pepee filminden Şila karakteri çok şirin bir kalemlik olarak karşınızda! Anaokuluna giden minik Prenseslerin çok beğeneceğini düşündüğüm bu harika kalemlik ile, kız çocuklara özellikle okul öncesi, kalemlerini daha tertipli ve düzenli yerleştirmelerini sağlayabilirsiniz. Pepee Şila Kalemlik minik kız çocukları için ucuz ve beğenebilecekleri hediyeliklerden biri.

Kız Çocuk Hediyeleri – Kız Çocuk için Okul Sırt Çantası

Aileler için de, çocuklar için de yaz dönemi bitip de okullar açılmaya başladığında, evi kocaman bir telaş sarmaya başlar. Daha okulların açılmasına haftalar kala, çocuklar için alış verişler yapılmaya çalışılır. Okul alış verişleri içerisinde ise çocuklar için tüm araç gereçlerini koyabilecekleri, hatta evde hazırlanan yiyeceklerin konabileceği geniş sırt çantaları bakılır. Ben de bu sebeple özellikle kız çocuklarının beğenebileceklerini düşündüğüm, şirin bir kız çocuklar için okul sırt çantası önereceğim. Kız çocukların favori rengi olan pembe ile bezenmiş ve son derece sevimli üzerinde “Hello Kitty” yazılı, kız çocuk okul sırt çantası uygun fiyatı ile karşınızda. Yaklaşan okul döneminde, komşunuzun, akrabalarınızın, sevdiklerinizin kız çocuklarına hediye düşünüyorsanız, “Hello Kitty” yazılı, kız çocuk okul sırt çantası hem çok beğenilecek bir hediye hem de son derece kullanışlı bir hediye olacaktır.

Kız Çocuk Hediyeleri – Barbie’nin Güzel Kıyafetleri Oyuncağı

Özellikle küçük yaştaki kız çocuklarının en beğendiği oyuncak tartışmasız Barbie Bebek Oyuncaklarıdır. Kız çocuklarının yıllardır bir numaralı tek oyuncağı olan Barbie Bebek Oyuncaklar şimdi hediye edilmek üzere sizleri bekliyor. Etrafınızdan mutlaka sizler de gözlemlemişsinizdir, kız çocuklar ellerinde Barbie Bebekler ile saatlerce oynarlar. Tarak ya da saç fırçası ile saçını tararlar, yüzünü boyamaya çalışırlar, kıyafetlerini değiştirmeye uğraşırlar, hatta ve hatta Barbie Oyuncakları ile banyo bile yapmak isterler. Madem Barbie Oyuncaklar Kız Çocuklarının bu kadar beğendiği bir ürün, o halde kız çocuklar için alınabilecek en ideal hediye şüphesiz ki Barbie bebeklerdir. Kız çocuklar için Önermiş olduğumuz Barbie Oyuncağın adı: Barbie’nin Şık Kıyafetleri… Ürün kutusu içerisinde gelen birbirinden renkli kıyafetleri çocuklar Barbie Bebek üzerinde deneyecekler. Kız çocukları için eğlenceli ve beğenebilecekleri bir hediye için Barbie’nin Şık Kıyafetleri Oyuncağı düşünülebilir.

Kız Çocuk Hediyeleri – Steffi Love Havuz Partisi Oyun Seti

Steffi Love Havuz Partisi Oyun Seti kız çocuklarının çok beğeneceği rengarenk bir oyuncak. Steffi Love Havuz Partisi Oyun Seti’ni çocuklar banyo yaparken bile yanlarından hiç ayırmak istemeyecekler. Işıl ışıl ve rengarenk tasarımı ile Steffi Love Havuz Partisi Oyun Seti‘ni kız çocuklarına hediye edebilirsiniz. Aman Dikkat! Bu arada hediye edeceğiniz bu oyuncak seti, minik parçalar içerdiğinden yutma va Allah Korusun Boğulma gibi riskler içerebilir. Bu sebeple özellikle 4-5 yaş altı kız çocuklarına hediye edilmesini tavsiye etmiyoruz. Ufak tefek parçalar içeren bu tarz oyuncaklar ancak ve ancak, ebeveyn kontrolünde çocukların oynamasına müsaade edilmelidir. Kız çocuklara belki de banyo, havuz ya da genel tabiri ile su korkularını giderebilecek bir hediye oyuncak öneriyorum. Neden derseniz, kız çocuklarının en sevdiği oyuncak bildiğiniz gibi Barbie Bebek oyuncaklardır. Kız Çocuklara Hediye olarak önermiş olduğum üründe de gördüğünüz gibi Barbie Bebek içi su dolu bir küvette. Belki de minik kız çocukları oyuncakları ile bu şekilde oynadıklarında su korkularını da yenmiş olacaklardır.
Çocuk Hediyeleri

Kız Çocuklara Hediyeler- Hayvanlı Battaniyeler

 
Şimdi önereceğimiz hediye ürün çocukları çok mutlu edecek çok! Bir yandan çocuklarınızı sımsıkı kucaklayacak, diğer yandan çocukların kalbini ısıtacak, birbirinden renkli ve sevimli hayvan kuklalarından oluşan şirin mi şirin battaniyeler sizi bekliyor. Çocuklarınızı sevgiyle
sarıp sarmalayacak sevimli battaniyelere siz de merhaba deyin. Hayvanlı Battaniyeler yumuşacık dokusu ile şık bir battaniye ve aynı zamanda sevimli hayvanların yer aldığı kuklalar. Çocuklara hem kullanışlı hem de eğlenceli özel bir hediyeye bakıyorsunuz şu an! Çocuklar şirin Hayvanlı Battaniyeleri asla yanlarından ayırmak istemeyecekler. Her yaştan çocuklar için uygun olan bu yumuşacık sevimli battaniyeler ile çocuklar eğlenceyi yatak odalarına taşıyacaklar. Klasik battaniyelerin pabucunu dama atan ve son derece şık bir tasarıma sahip Hayvanlı Battaniyeler çocuklara eğlenceyi vaat ediyor. Çocuklara değişik, eğlenceli güzel bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, Hayvanlı Battaniyeler hiçbir çocuğun asla reddedemeyeceği güzellikte ve şirinlikte. Köpek, Timsah, Maymun, Fil ve Ayı
modelleri bulunan Hayvanlı Battaniyeler aynı zamanda çocukların ellerini geçirip seslendirme ler yapıp oynayabilecekleri çok sevimli birer kuklalar.
ilginç ofis hediyesi

İlginç Hediyeler- Üzerine Not da yazılabilen Mousepad

Ben bu satırları yazarken, kullandığım mousepad üzerinde bir bankanın reklamı vardı. Yani eşantiyon olarak almış olduğum bir mousepad. Bunu itiraf ettikten sonra gelelim şimdi tanıtacağım ürüne. Efendim bu mousepad diğerlerinden çok farklı. Çünkü üzerinde sadece Mouse’nizi gezdirmekle kalmıyorsunuz, aynı zamanda üzerine hatırlamak istediğiniz bir takım notlar da alabiliyorsunuz. Nasıl ilginç bir ürün değil mi?
ofis hediyeleri

İlginç Hediyeler- Yardım Eli Kitap Ayıracı

Gördüğünüz bu ürün bir kitap ayıracı. Kitabınızı kapattığınızda, daha sonra nerede kaldıysanız, oradan kitabınıza devam eder okursunuz. Buraya kadar her şey normal. Bu ürünü ilginç kılan tarafı, ayıracın bir yardım eli şeklinde olması. Belki size çok basit gelmiş olabilir ama, ben işin tasarım ve düşüncesine önem veriyorum. Bence iyi düşünülmüş bir ürün. Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyorsanız, unutmayın ki, bazı alışkanlıklar detaylarda saklıdır.
Özel Tasarımlı Kulaklık

10-14 Yaş Kız Çocuklara Değişik Hediyeler & Özel Tasarımlı Kulaklık

Dünyada hangi şey müzik dinlemek kadar insanın ruhunu ve bedenini harekete geçirebilir ki? Müzik dinlemek birçok kişi için vazgeçilmez bir zevk. Müzik dinlemek günün sıkıntısını, yorgunluğunu zihninizden atmak ve kimi zaman sakinleşmek, kimi zaman da enerji dolmak için güzel bir yol. Ama müzik dinlerken başkalarını da rahatsız etmemek çok önemlidir. O yüzden toplum içerisinde kulaklıkla müzik dinlemek gerekir. Peki, saatlerce kulağınızda olan bu küçük aparatın şık ve eğlenceli olmasını istemez misiniz? Bu özel tasarım Kulaklıklarla müzik dinlerken tarzınızı ortaya koyun. Özel Tasarımlı kulaklıklarınızı kulağınıza takın kendi dünyanızda bir yolculuğa çıkın.
değişik hediye

Kız Çocuklara Hediyeler & Disco Topu Dijital Alarm Saat

Sabahları sinir bozucu alarm sesi ile uyanmak zor mu geliyor? Ya zıııır diye öten ve kulak gıcıklayıcı klasik alarm saatler? Sabah yataktan nasıl kalkarsanız gününüz öyle geçiyor. Sabah sinirinizi bozan bir ufak şey bile, gün boyu tüm enerjinizi almaya ve sizi negatif düşünmeye sevk edebiliyor. Çoğu zaman sabah kulağınıza ilişen bir radyo şarkısı veya Televizyonda izlediğiniz bir şarkı klibi gün boyu dilinize dolanıyor değil mi? Yatak odanızı gece ve sabah eğlenceli bir havaya sokma fikri size nasıl gelir bilmiyorum ama, gördüğünüz bu disco saat, gece gök kuşağını andıran ışık oyunları ve çıkardığı alarm sesi ile, yatak odalarını şenlendirmeye aday! Kız çocukları için güzel bir doğum günü hediyesi veya yılbaşı hediyesi olabilir.
değişik hediyeler

Kız Çocuklara Hediyeler & Orman Sahnesi Sensörlü Çerçeve

Muhteşem ve orjinal bir ofis veya ev hediyesi. Tamamen harekete duyarlı içerisinde ürkek hayvanların olduğu bir tablonuz olsun istemez misiniz? Çocuk odası için de kesinlikle ideal. Şimdi sebebini açıklayayım hemen. Her şeyin interaktifi makbul de tabloların neden olmasın? Woodlands Diorama Scene, sizin hareketlerinize göre değişen bir resim. La Fontaine’in bir fabl sahnesine girmek üzereyiz. Orman Sahnesi Sensörlü Çerçeve’mizin düğmesine basıp, bir köşede sessiz ve sakin oturarak izlemeye koyuluyoruz. Karga, tilki, geyik, sincap ve tavşan yavaş yavaş Orman Sahnesi’nde gezinmeye başlıyor. Fakat aniden bir hareket yapacak olursanız, hayvancıklar aniden kaçışıp yerlerine saklanıyor.
Özel Hediye

Çocuklara Doğum Günü Hediyesi & Nefes Alan Oyuncak Sevimli Hayvanlar

İnsanın şu fotoğraftaki gibi sevimli bir köpeğinin olması, inanılmaz güzel bir duygu olurdu sanırım. Apartman hayatının getirdiği en büyük zorluklardan biri, evlerimizde dilediğimiz gibi hayvan bakamıyor olmamızdır. Zavallı hayvanlar! maalesef, Dünya’yı tek başımıza sahiplenmiş durumdayız. Hayvanlara nefes alma şansı bile tanımıyoruz. İşin bu acı yönü bir tarafa, evinizde belki canlı hayvan beslemekte sıkıntı duyuyorsunuzdur, ama içinizdeki hayvan sevgisini, bu nefes alan sevimli hayvancıklarla gidermek isteyebilirsiniz.
Kız çocuklara Hediye

Kız Çocuklara Farklı Hediyeler & Sıcak Çoraplar

 

Özellikle 12-15 yaz arası Kızlar pek süslerine düşkün olurlar. Siz de özellikle kışın evde giyebilecekleri türden sıcak tutan bu şık çoraplardan hediye etmek ister misiniz? Oldukça rahat ve ergonomik olarak tasarlanan bu ev için çoraplar kızların çok beğenecekleri ve evdeki şıklıklarını tamamlayacak cinsten bir hediye olacak. Bu hediyeniz evin her yerini gezecek.
İlginç hediyeler

14-16 Yaş Kızlara Hediye & Zarif, Taşlı Kolye USB Bellek

Sevdiğiniz için en özel kişisel dijital verilerin, şık ve taşlı bir kolye üzerinde taşınması fikri sizce de çok orjinal ve ilginç sayılabilir mi? Gördüğünüz ürün şık bir USB kolye Bellek! Hemde bayanların aldığı diğer taşlı takı kolyelerden hiçbir farkı da yok! Taşlı USB kolye Bellek ile sevgilinizin hem şıklığına şıklık katacak hem de USB bellek her zaman yanında olacak! İşte ben tam da bu USB bellek için taşınabilir kavramının uygun olduğunu düşünüyorum. Gerçek anlamda taşınabilir bellek bu! Sevgilinize hem zarif; hem de çok kullanışlı bir hediye düşünüyorsanız Taşlı USB Kolye Aradığınız o güzel hediye olabilir. Bu ürünü bayan Öğretmeninize de doğum günü ve öğretmenler gününde hediye edebilirsiniz. 4 GB hafızası olan bu özel USB bellek ile, tüm saklanması gereken veriler güvende olacak!
ODAMDAKİ AY

Çocuklar için Hediye Önerileri-Ay Dede Gece Lambası

Güzel bir ev hediyesi veya kendiniz için, çocuklarınız için gece lambası.. Moon in My Room yani Odamdaki Ay için “Eğlendirirken öğreten harika bir gece lambası” diyebiliriz. Uzaktan Kumandasıyla dilerseniz ayın istediğiniz bir evresini, dilerseniz sırayla ayın tüm evrelerini izleyebileceksiniz. Gece karanlık ortamda otomatik olarak devreye girebilen bu harika ürün, 30 dk. sonra kendiliğinden kapalı konuma geçiyor.
Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Sevimli ve Şirin Hediyeler & Şirinler Kitap Tutucu

En şirin sevgililer günü hediyesi nedir diye sorarsanız, cevabım Şirinler olur. Berbat ve ucuz bir espri oldu farkındayım. Çizgi film karakterleri içerisinde, en sevimli ve Şirin olanı kuşkusuz Şirinler’dir. Türkiye de ve tüm dünyada neredeyse çeyrek asırdır, hala Şirinler çizgi filmi izleniyor. 2012 içerisinde sinemalarda vizyona giren sinema filmi de, oldukça başarılı oldu ve fazlası ile beğeni topladı. Şirinler çizgi dizisinin bu kadar başarılı olmasının en önemli nedeni bence, sınıfsal farklılıkların olmaması, Şirinlerin büyük bir dayanışma içerisinde ve en önemlisi bu küçük varlıkların içlerindeki büyük sevgileri… Hayranlıkla izlediğimiz çizgi film Şirinlerin sevimli karakterleri şimdi evlerimize Kitap tutucu olarak geri dönüyorlar. Kitapların raflarda düzenli görünmesi ve kitap raflarının bir çekiciliğinin olması, evinde minik bir kütüphane veya büyük bir kütüphane için çok önemlidir. Kütüphane içerisinde kitapların sağa sola yatması veya gelişi güzel, yatay veya dikey konması, kitapların okunurluğunu da önemli ölçüde azaltır. Ama Şirinler Kitap Tutucu ile raflardaki kitaplar, hem çok düzenli hem de çok şık görünecektir.

6 YORUMLAR

  1. kızlar kitap ayracı yapın güzel oluyo çok güzel hatta yapımını da anlatayım;dosya kağıdını kıvırıp kıvırıp dikdördgen uzun cubuk yapıyosunuz üstüne de eva dan şekil yapıp yapıştırın ta-da oldu! Rica ederim….

CEVAP VER