Öğretmene Hediye Çiçek

öğretmenler için hediyeler

Her başarılı öğrencinin arkasında, bir öğretmeni vardır! İnsanlık tarihi boyunca, hangi meslek dalı olursa olsun, politikacı, bilim adamı, doktor, mühendis, avukat, milletvekili v.s. kısacası her insanın, daha doğrusu insanlığın arkasında öğretmenler vardır. Öğretmenler toplum mimarlarıdır ve toplumdaki bireylerin ruhsal ve kişiliksel gelişimleri üzerinde çok önemli görev üstlenirler. Öğretmenler, öğrenciler için hem örnek insanlar; hem de rol modeller. Hepimizin okul yaşamında örnek aldığı bir öğretmeni mutlaka vardır. Öğretmenimiz gibi konuşmaya çalışır, onun yürümesini, onun bakışlarını veya gülümsemesini taklit ederek hayatı öğrenmeye çalışırız. Çünkü çocukluğumuzdan gençliğimize kadar hayatımızın her alanında mutlaka bir öğretmen ile hayatı paylaşmışızdır. Öğretmenler en az anne ve babalar kadar yaşamımızda söz sahibi insanlardır. Yani özetle öğretmenler ailemizden biridir. Yeni bir Öğretmenler Günü yaklaşıyor. Siz de tıpkı anneler günü veya babalar günü gibi ailenizden biri olan Öğretmeninize hediye bakıyorsunuz. Bakıyorsunuz bakmasına da, ne alsam diye de kara kara düşünüyorsunuz değil mi? Sonra Google veya diğer arama motorlarına girip Öğretmenime acaba ne hediye alsam? Öğretmenimi hangi hediye mutlu eder? veya Öğretmenler günü hediyesi ne olabilir ya da en ideal çiçek armağanı hangisidir? gibi cümleler ile aramalar yaptınız. Karşınıza bir dünya site ve bir dünya hediye seçeneği çıktı. Kafanız daha çok karıştı veya karar vermeniz daha çok zorlaştı, galiba kafanızı karıştıran sitelerden biri de benim bu blog:) En uygun hediye sitesinde bir sürü öğretmenler günü için hediye önerileri var, dilerseniz vereceğim linklerden bakabilirsiniz ama ben özellikle “öğretmene hediye” başlığı altına “Öğretmene hediye çiçek” diye, ayrı bir başlık açmayı daha uygun buldum. Çünkü gerçekten öğretmeninize hangi hediyeyi alırsanız alın, bir çiçeğin yarattığı etkiyi yakalayamaz. Elbette bu benim kendi kişisel görüşüm, ben çiçekleri hediyeler içerisinde ayrı ve özel bir kategoriye sokuyorum. Çünkü doğadaki en güzel şey Çiçek! Aşağıda öğretmenler günü için çiçek tavsiye veya önerilerime bakabilirsiniz. Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlar ellerinden öperim. Vay be! güzel bağladım:)))

Öğretmenler Günü için Çiçek Hediye Önerileri


öğretmene hediye çiçek

7 Adet Kırmızı Gül Buketi: Öğretmenler Günü için ilk önereceğim hediye çiçek Kırmızı gül. Özenle hazırlanmış ve 7 adet gülden oluşan bu şık Kırmızı Gül buketi Öğretmenler Gününde öğretmeninizi çok mutlu edecektir. Gördüğünüz üzere, oldukça şık bir aranjman yapılmış.

öğretmene hediye çiçek
11 Adet Kırmızı Gül Buketi: Yine özenle hazırlanmış bir aranjman eşliğinde 11 Adet Kırmızı Gülden oluşan özel bir çiçek buketi. Bu ürün de Öğretmenler Gününde Öğretmeninizi fazlası ile mutlu etmeye yetecektir.

öğretmene hediye çiçek
Kırmızı Gül Buketi 11 Adet: Öğretmeninize, 11 adet Kırmızı Gülden oluşan ve oldukça güzel bir aranjman ile hazırlanmış bu çiçek buketini Öğretmenler gününde hediye edebilirsiniz. İlgili adresten Öğretmenler günü için çiçek siparişlerinizi güvenle verebilirsiniz.

öğretmene hediye çiçek
Özel Aranjman 5 Adet Gül: Öğretmenler Gününe Özel olarak hazırlanmış 5 adet Kırmızı Gülden oluşan ve özel kutusu ile Öğretmeninizi fazlası ile mutlu edeceğine inanıyorum. Öğretmenler günü için bence vazo içerisinde Kırmızı gül almanız daha uygun olur kanaatindeyim. Özenle hazırlanmış olması açısından bence oldukça cazip bir Öğretmenler günü çiçeği olacaktır.

öğretmene hediye çiçek

Cam Fanus, Vazo içerisinde 21 Adet Gül: Şık bir vazo içerisinde 21 Adet Kırmızı Gülden oluşan ve görüntüsü itibari ile oldukça etkileyici bir çiçek. Öğretmeniniz için şık çiçeklerden arıyorsanız, bence bu çiçek, sizin için ideal bir öğretmenler günü armağanı olacaktır.


öğretmene hangi çiçek hediye edilebilir
Kırmızı Büyü: Öğretmeniniz için şimdi önereceğim çiçek; Zarif bir akvaryum vazosu içerisinde, özel deniz taşlarıyla ve özel incilerle süslenmiş 7 adet kırmızı gül. Çiçeklerin vazo içerisinde verilmesinin en iyi tarafı çiçeğin daha iyi sergilenebilmesidir. Özellikle öğretmeninizin, okulunuzda kendine ait bir çalışma odası varsa veya öğretmeninizin evine çiçek hediye gönderecekseniz, tavsiyem vazo içerisinde çiçek almanız yönündedir. Çünkü hem çiçeğiniz kendini gösterecek, hem de çalışma odası veya evin en güzel yerine baş köşeye konulacaktır.

öğretmene alınabilecek çiçek
Papatya Sepeti: Yine müthiş bir aranjman ve zarif bir sepet ile hazırlanmış Sarı ve beyaz papatyalardan oluşan bu çiçeği öğretmenler günü için tavsiye ediyorum. Hesaplı öğretmenler günü çiçeği arıyorsanız bu çiçek de oldukça güzel ve zarif…

öğrfetmenler için çiçek
Kalp Vazo içerisinde Sarı ve Beyaz Papatyalar: Öğretmeniniz için kalpli, kırmızı bir vazo içerisinde yine inciler ile süslenmiş, beyaz ve sarı papatya çiçeklerinden oluşan, bu şık çiçek, sizce nasıl olur? Bu ürün de yine fiyatı ve hesaplı olması ile ön plana çıkan çiçeklerden. Öğretmenler Günü için, yine iyi bir çiçek tercihi.

öğretmene hediye çiçek
Pembe ve Beyaz Duygular Çiçek Sepeti: Özel olarak hazırlanmış bu sepette yok yok. Öğretmenler günü için ideal bir çiçek hediyesi. İçinde neler var söyleyeyim hemen; 3 adet açmış beyaz Lilyum, 5 adet pembe Gerbera, 5 adet beyaz gül. Aranjmanı süper. Yine Öğretmenize alabileceğiniz en güzel çiçeklerden. Tavsiye ederim.

öğretmene hediye çiçek
Kalbimdesin Gülleri: Kırmızı Güllerden oluşan bir demet çiçek daha nasıl bu kadar zarif gösterilirdi ki? Kalp şeklinde kırmızı ve özel bir vazo ve içerisinde 17 adet gül. Kesinlikle çok şık bir çiçek hediyesi. Öğretmeninize öğretmenler gününde veya özel günlerde alabileceğiniz en iyi hediye çiçeklerden biri. Aradığınız çiçek; vazo içinde gül ise, bence bu ürün bütçenizi fazla zorlamayacaktır.

öğretmene hediye çiçek
Vazo içerisinde 101 Adet Kırmızı Gül: Sıkı durun bu vazonun içerisinde tam 101 adet Kırmızı Gül bulunuyor. Üzerinde özenle hazırlanmış inciler, kurdelalar bulunan bu akvaryum vazonun içi, yine özel bir renklendirici su kullanılarak doldurulmuş. kısacası içerisinde zariflik adına her şey var. Öğretmeninize sevginizi ancak bu kadar büyük bir şekilde ifade edebilirsiniz. Belki bütçenizi biraz zorlayacak bir çiçek vazo, seçimi olacaktır ama bir kereye mahsus böyle bir çiçek hediyesine öğretmeniniz değer bence. Öğretmenler günü için oldukça anlamlı ve güzel bir çiçek hediyesi olacaktır eminim.

öğretmene hediye çiçek
Kırmızı ve Beyaz Güller: Ben sadece Kırmızı Gül istemiyorum içerisinde yeşillikler ve güzel bir aranjmanla hazırlanmış beyaz gül de olsun diyorsanız, bu kalpli ve incilerle bezenmiş şık vazo çiçek, sizi bekliyor. İçerisinde 21 adet Kırmızı ve Beyaz Gül bulunuyor. Öğretmenler Günü için yine anlamlı ve Ona olan sevginizi ifade eden güzel bir hediye çiçek olacaktır.

öğretmene hediye çiçek
Pembe ve Beyaz Lilyumlar Aranjmanı: Öğretmenler Günü için veya Öğretmeninizin doğum gününde Hangi çiçeği alayım diye düşünüyorsanız, Pembe ve Beyaz Lilyum çiçeklerinden oluşan bu muhteşem aranjman da oldukça iyi bir çiçek tercihi olur. Şık bir vazosu ve içerisi yeşil yapraklar ile süslenmiş oldukça şık bir öğretmenler günü çiçeği. Tavsiye ederim. Siz de beğendiniz mi?

öğretmene hediye çiçek
Vazo içerisinde Antoryumlar ve Güller: Şu çiçeğin zarafetine bir bakar mısınız lütfen? Anthoryumlarla zenginleştirilmiş harika bir vazo içerisinde Kırmızı Güller. Yine Öğretmenler Günü için kesinlikle harika bir çiçek. Öğretmeniniz bu hediye çiçeğe kesinlikle bayılacaktır.

öğretmene hediye çiçek
Beyaz Güller Resitali: Vazoda Beyaz Anthoryum, Beyaz Gül, Beyaz Garbera ve Beyaz Lilyum Aranjmanı. Yine zarafet dolu bir çiçek hediyesi. Kırmızı Gül dışında farklı bir çiçek arayanlar için ideal bir çiçek hediyesi. Şık vazosu ve estetik görünümü ile kesinlikle alınabilecek bir çiçek.

öğretmene hediye çiçek
Sepet içerisinde Antoryum ve Güller: Çiçeğinizi vazo veya solo olarak değil de şık bir sepet içerisinde ve içerisinde 7 Antoryum ve 4 adet Açmış Beyaz Lilyum, ve 15 adet Beyaz Gül ile sunmak isteyebilirsiniz. :))) O zaman de ben size Öğretmenler günü için bu ürünü öneririm. Gerçekten zarif bir görüntüsü var. Bu çiçeği Öğretmenler günü dışında Öğretmeninizin doğum gününde de hediye olarak düşünebilirsiniz…

öğretmene hediye çiçek
Seramik Vazo içerisinde Orkideler: Şimdi önereceğim çiçek ise seramik bir vazo içerisinde 2 adet Phalaenopsis çiçeği ve canlı Orkide çiçeklerinden oluşuyor. Duruluğu temsil eden bir çiçek. Bu hediye çiçek Öğretmeninizin evinin en güzel köşesinde duracaktır bunu garanti ederim. Öğretmenler odasına ondan daha mutlu kimse giremeyecek:)))

öğretmene hediye çiçek
Zarif Orkideler: Şimdi önereceğim çiçek Şık bir metal altlık içerisinde 5 adet Phalaenopsis çiçeği ve canlı Orkide çiçeklerinden oluşuyor. Üzerinde inci süslemeleri var ve oldukça şık bir çiçek hediyesi. Elbette böylesine şık ve albenisi olan bir ürünün fiyatı biraz yüksek olabilir. İnternetten minik bir araştırma yaparsanız bana kalırsa uygun fiyatlı bir şeylerle karşılaşma olasılığınız yüksek:) Ancak, gerçekten de oldukça zarif bir Öğretmenler Günü hediyesi. Fiyat bira yüksek olunca aklıma şöyle bir öneri geldi aslında sınıfça bütçenizi birleştirip, böyle zarif bir çiçek hediye edebilirsiniz öğretmeninize. Sadece bir öneri:)))

öğretmene hediye çiçek
Cam Vazo içerisinde Antoryum ve Gül: Seçenek olarak sunduğum bu çiçek yine, şık bir kırmızı vazo içerisinde, beyaz güllerden ve antoryumlardan oluşuyor. Bu çiçdek de gerçekten oldukça zarif bir Öğretmenler Günü hediyesi.

CEVAP VER