İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

İstiridye kolye
Bayan sevgilinize canlı İnci Kolye hediye etmeye ne dersiniz? Bu şekilde sevgilinize hem son derece anlamlı, hem de özenle seçilmiş güzel bir armağan vermiş olacaksınız. Neden İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolyenin bir bayana verilebilecek en anlamlı armağan olduğuna gelince. Şöyle ki; İnci Taneleri istiridye içerisinde doğal bir süreç neticesinde meydana gelirler. Gerçek bir incinin oluşumu için çok uzun bir zaman geçmesi gerekmektedir. Doğal yollarla meydana gelen kültür incileri, öyle kolay kolay her yerde bulunmaz. Böylesine bir kolye hediyesi ile sevgilinize, kalbinizin gerçek sahibi ve sizin gerçek inci taneniz olduğu mesajını da en güçlü şekilde göstermiş olursunuz. Yüzük, küpe ve gerçek inci kolyeden hazırlanan Aşk İncileri Takı Seti ile kız arkadaşınıza sizin için ne kadar özel biri olduğunu hissettirebilirsiniz. İstiridye sert bir kabuğa sahip, okyanus ve denizlerde zor şartlarda yaşayabilen son derece güçlü canlardan biridir. Beslenmek istediğinde kabuklarını açar ve bu esnada içerisinde deniz kumu gibi parçalar doluşur. İstiridyeler, kabukları içerisine doluşan deniz kumundan pek de haz etmezler. Bu nedenle bu kum tanelerinin üzerini kendinden ürettiği salgı maddesi ile örtmeye çalışır. Gel zaman git zaman, üst üste tekrar eden bu durum ile beraber, kum ve salgı maddesi sert ve gösterişli bir taş olan, inci tanelerine dönüşür. Normal şartlar altında bir inci tanesinin oluşması için, yılların geçmesi gerekmektedir. Doğal şekilde oluşan bir inci tanesi ile sevgilinize hediyelerin en özelini ve değerlisini vereceksiniz. Nasıl? Kulağa oldukça güzel gelmiyor mu? Sevgilinize olan aşkınızı, değerli olduğunu yeniden ve özel bir armağanla, yani içerisinde inci tanesi bulunan bir kolye ile göstermenin mutluluğu size fazlasıyla yetecektir.
satın al
İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye, o çok parlak, ışıltılı ve gösterişli inci tanesini içinde bulunduran çok özel bir üründür. Doğum gününde sevgilinize hediye edebileceğiniz Aşk İncileri Takı Seti ile sevgilinize onun ne kadar kıymetli olduğunu hissettirebilirsiniz.
 Kolye görüntüsü

Sevgiliniz için doğum gününde alabileceğiniz diğer hediye seçeneklerine şu linkten ulaşabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Sevgiliye doğum günü hediyesi

CEVAP VER