Öğretmene El Yapımı Kalem Vazo Hediyesi

Öğretmenler günü hediyeleri el yapımı
Öğretmenler günü için el yapımı hediye önerilerine mi ihtiyacınız var? O halde tam da yerindesiniz. Çünkü bu yazımda size Öğretmeninizi çok mutlu edeceğine inandığım şık ve dekoratif bir hediyenin nasıl yapıldığından bahsedeceğim. Bana kalırsa siz de şu dakikaya kadar, bir çok hediye sitesi içerisinde gezinip durdunuz ama, sizi tatmin edecek güzel bir hediye bulmadınız! Bu nedenledir ki en güzeli ve en anlamlısı öğretmenime öğretmenler günü hediyesi olarak kendim el yapımı bir hediye yapayım dediniz! Gerçekten de insan bazen basma kalıp ve piyasa ürünü olan hediyelerden uzak durmak istiyor. Çünkü hazırlanmasında emek olan, sevgiyle yoğrulmuş bir hediyenin değeri paha biçilemez! Oysa ki, parayla kolay bir şekilde elde edilen bir ürün için aynı şeyi söylemek pek de mümkün değil. Ben de bu nedenle 24 Kasım Öğretmenler Günü için işin kolayına kaçmayıp, emek vererek bir hediye hazırladığınız için sizi canı yürekten kutluyorum. Bu yazımda sizlere, öğretmenler günü hediyesi olarak göze son derece hoş gelen, dekoratif ve hazırlanması son derece kolay El Emeği Kalem Vazo yapımını anlatacağım. Sakın bu hediyenin şık görüntüsü sizi “Acaba yapılması zor mudur?” şeklinde bir düşünceye sevk etmesin. Biraz sonra adım adım anlatacağımız Kalem Vazonun yapımı gerçekten de kolay! Yeter ki kendinize güvenin ve sabırlı olun! Üstelik, herkesin kalem, defter gibi öğretmeninize sıradan hediyeler götürdüğü öğretmenler gününde, siz farkınızı ortaya koyacaksınız! Sırf bunun için bile bu şık armağanı el emeği ile hazırlamaya değer öyle değil mi? Hadi hemen başlayalım.

Öğretmenler Günü İçin Adım Adım Kalem Vazo Yapımı

El Yapımı Kalem vazo
Kalem Vazo İçin Gerekli Malzemeleri
***Vazo kullanabileceğiniz gibi kutu veya evinizde kullanmadığınız kalem uzunluğundaki boş kavanozları da kullanabilirsiniz.
***40-50 Sarı Ahşap Kalemler
*** Kırmızı Pauntiyeli Kurdele
*** Sarı Renkte Yapay Çiçekler (Canlı olursa olay olur da, uzun soluklu olması ve dekoratif olması için yapay çiçek daha ideal olacaktır)
*** Sıcak Tutkal
öğretmene el yapımı hediye
Tutkal tabancasıyla, vazonun etrafına düzgün ve aralık kalmayacak biçimde sırasıyla kalemleri yapıştırıyoruz. Kalemleri, kırmızı renkteki silgilerin hepsi yukarıyı gösterecek şekilde dizmeye özen gösterin!
Kalem Vazo
Yapıştırma işlemi bittikten sonra vazonun içerisine çiçeklerimizi yerleştiriyoruz. Son olarak da bunu şık bir formata sokmak için, kalemlerin orta yerinden puantiyeli kurdele ile bağlıyoruz. İşte hepsi bu kadar.

CEVAP VER