Erkeklere Hediye Elektronik Ürünler

erkeklere hediye
Erkekler için Hediye Seçenekleri. Akıllı cep telefonları, HD kayıt yapan video kameralar, 3 boyutlu Navigasyon cihazları, Blu-Ray disc, Flash Bellek, Ses Sistemleri daha neler neler, teknolojideki baş döndürücü gelişmeler ve teknolojinin insan yaşamına sunduğu kolaylıklar, insanların hediye tercihlerini de etkiliyor. Günümüzde artık, insan eli ile yapılmış ürünlerin yerini, robotların veya makinelerin yaptığı ürünler almaya başladı. Ayrıca teknolojinin olmadığı hemen hemen hiçbir alan kalmadı neredeyse. Elektronik cihazlar ve bilgisayarlar hayatlarımızla artık o kadar iç içe geçmiş durumdaki, neredeyse onlarız adım atamayacak duruma gelir olduk. Bir çoğumuz affedersiniz ama, lavaboya bile elimizde telefonlarla giriyoruz. Teknoloji bu kadar hayatımıza girmiş durumda… Bu iyi mi, kötü mü bunun tartışmasını bir tarafa bırakıp, hayatımızı kolaylaştıran elektronikler ürünler ile ilgili hediye seçeneklerini bugün işlemeye çalışacağım. Umarım faydalı ve işinize yarayabilecek elektronik hediye önerilerinde bulunurum. “Erkeğe hediye ne alınır?” diye düşünüyorsanız, hemen söyleyeyim erkeklere otomobillere, tuttukları takımlara ve teknolojiye çok düşkün oldukları için, hediye seçenekleri konusunda doğru bir yerdesiniz deyip içinizi rahatlatabilirim. Erkek arkadaşınız, sevgiliniz, babanız, nişanlınız veya eşiniz için hediye seçerken daha çok onların hayatlarını ne kolaylaştırır diye düşünürsek, sanırım doğru bir yol izlemiş oluruz. Örneğin erkekler sık sık tıraş oldukları için elektronik bir tıraş seti, iyi bir hediye seçeneği olabilir, yine erkekler otomobil ile seyahat konusunda, kadınlardan daha fazla ilgili oldukları için, araçlarında onlara adres bulma konusunda yardımcı olacak bir navigasyon cihazı iyi bir hediye seçeneği olabilir. Ben sözü fazla uzatmadan kendi hediye önerilerimi paylaşmak istiyorum. Dediğim gibi, erkekler için hediye önerirken, izleyeceğim yöntem, erkeklere en fazla hangi hediye yararlı olur düşüncesi…

Erkekler için Elektronik Hediye Önerileri


erkeğe hediye

Navigasyon Cihazı

Hediye alacağınız erkek, otomobil ile fazla seyahat eden biri ise, Ona alacağınız bir navigasyon cihazı, hayatını fazlası ile kolaylaştıracaktır. Özellikle, metropollerde gideceğimiz adres konusunda, zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Ya da bazen trafik çilesi içinden o kadar içinden çıkmaz bir hale geliyor ki, alternatif tali yollara girildiğinde, ana yollara ulaşma konusunda sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz. Bu gibi sıkıntıların önüne geçmek için sizin, erkek arkadaşınıza , babanıza veya eşinize alacağınız bir navigasyon cihazı onun hayatını kolaylaştıracaktır.

hediye

Dijital Resim Albümü

Yüzlerce mekanda fotoğraf çektiniz ve bir çoğunu TAB ettirmeden, ya da daha farklı ifade ile baskısını yaptırmadan bilgisayarınızda saklıyorsunuz veya baskısını yaptırdınız ama albümlerin içerisinde öylece duruyor. Neyse şimdi önereceğim Dijital fotoğraf çerçevesi, sevdikleriniz ile en güzel anlarınızı, siz otururken karşınızda slayt olarak izlettirecek… Bence bu ürün de yine iyi bir hediye tercihi olabilir. Böyle bir ürünü erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz.


hediye

Taşınabilir Disk

Günümüzde, cep telefonları ile, veya Fotoğraf makineleri ile yüzlerce fotoğraf çekeriz veya çalışma hayatımızda, ofisimizdeki, evimizdeki bilgisayarlarda, bizim için oldukça değerli bilgiler depolarız. Bunların güvenliği için, harici bir hafıza veya yedekleme sistemi sanırım oldukça faydalı bir ürün olacaktır. Dolayısı ile erkeklere alacağınız böyle bir ürün, onlar için oldukça yararlı olacaktır. Taşınabilir disk de yine erkek için alınabilecek güzel ve kullanışlı hediyelerden biri. Sevgiliniz, sınıf arkadaşınız, kankanız veya babanız için böyle bir ürün iyi bir doğum günü hediye seçeneği olabilir.

hediye

Telefon Kulaklık

Özellikle araba kullanırken cep telefonu ile konuşmak, hem çok riskli, hem de maazallah ölümcül kazalara sebebiyet verebilmektedir. Uzun ve sürekli telefon ile görüşme zorunluluğundaki erkeklerin işine yarayabileceklerini düşündüğüm bu telefon kulaklığını da hediye önerilerim içerisine ekliyorum. Kullanışlı bir hediye ve fiyat açısından biraz daha aşağıda bir ürünü erkek arkadaşınıza hediye etmeyi düşünüyorsanız bu şekilde bir ürün de iyi bir doğum günü hediyesi veya tanışma yıl dönümü hediyesi olarak düşünülebilir.


hediye

Tıraş Makinesi

Özellikle çalışma hayatındaki erkekler, hemen hemen gün aşırı sakal tıraş ı olurlar. Bu durum bazen çoğu erkek için işkenceye dönüşür. Hatta bu sebeple erkekler tatile çıktıklarında genelde tatil süresince sakal tıraşı olmazlar. Ancak ne yazık ki o tatil bitecek ve tatil dönüşü iş onları bekliyor olacaktır. Kaçınılmaz son. Şaka bir tarafa, şimdi önereceğim elektronik tıraş makinesi erkeklerin bu sorununa bir nebze olsun ilaç olacaktır. Hem daha hızlı tıraş olacaklar hem de daha keyifli… Tıraş Makinesi hediye etmek de bence erkekler için alınabilecek en iyi hediyelerden biri.

hediye

Fotoğraf Makinesi

Cep telefonlarda bulunan fotoğraf çekme özelliği hala malesef bir fotoğraf makinesinin çekme kalitesine ulaşamadı. Siz de Sevgilinize farklı bir hediye arıyorsanız, hem çantasında veya arabasının torpido gözünde taşıyabileceği ebatta bir fotoğraf makinesi hediye edebilirsiniz. Elbetteki bütçenizin el verdiği ölçüde, erkek arkadaşınız için profesyonel bir fotoğraf makinesi almanız daha uygun ve etkileyici olur ama atalarımızın dediği gibi bizler de ayaklarımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız, öyle değil mi? Fotoğraf makinesi de yine bir erkek için alınabilecek elektronik hediyeler arasında iyi bir tercih olabilir.


hediye

USB Bellek

Erkeklere ait bilgisayar, cep telefonu veya Fotoğraf makinesindeki verilerini depolayabileceği bir harici depolama aygıtı da fazlası ile işine yarayacak türden hediyeler… Erkekler için farklı ve fiyatı oldukça uygun hediyelerden biri. Yukarıda belirttiğim gibi günümüzde, cep telefonları ile, veya Fotoğraf makineleri ile yüzlerce fotoğraf çekeriz veya çalışma hayatımızda, ofisimizdeki, evimizdeki bilgisayarlarda, bizim için oldukça değerli bilgiler depolarız. Bunların güvenliği için, harici bir hafıza veya yedekleme sistemi sanırım oldukça faydalı bir ürün olacaktır. Dolayısı ile erkeklere alacağınız böyle bir ürün, onlar için oldukça yararlı olacaktır. Taşınabilir USB Bellek de yine erkek için alınabilecek güzel ve kullanışlı hediyelerden biri. Sevgiliniz, sınıf arkadaşınız, kankanız  veya babanız için böyle bir ürün iyi bir doğum günü hediye seçeneği olabilir.


hediye

Harici WEB Kamera

Diz üstü bilgisayarların hemen hemen hepsinde kendi iç webcam’leri zaten bulunuyor ama masa üstü PC’lerde WEBCAM bulunmaz. Şayet Erkek arkadaşınız, babanız, eşinizin bir masaüstü bilgisayarı var ve kamerası yoksa böyle bir hediye onların işine yarayabilir. Hem de siz internetin olduğu her yerde, vakit bulduğunuzda onları, istediğiniz zaman görebilirsiniz. Bu hediyeler ilk etapta aklıma gelen hediyeler. Elbetteki elektroniğin sonu yok! Her geçen gün hayatımıza yeni yeni yüzlerce ürün giriyor.  Kalın Sağlıkla…


hediye

CEVAP VER