Farklı ve Çok İlginç Hediyeler

ilginç hediyeler
Hediyeleşme kültürü, gelişmiş veya gelişmemiş, az ya da çok, bütün toplumlarda var olan bir durumdur. Hediye, karşılık beklemeden bir kişiyi mutlu etmek ve sevindirmek için verilir. İnsan hayatı süresince, birçok hediye alır ve hediye verir. Bu eylemi belki yüzlerce defa gerçekleştirir. Peki ama, hediye dediğimiz şey, fark yaratabilir mi? Çünkü size de muhtemelen dönem dönem hediyeler geliyordur! Bu hediyeler içerisinde sizce de, en fazla akılda kalıcı ve unutulmaz olan armağanlar farklı ve ilginç hediyeler değil midir? Sürekli olarak hediye tercihlerinizi geleneksel hediyelerden yana kullanıyorsanız bu sefer rotayı ilginç ve farklı hediyelere yöneltmenizin zamanı gelmiş demektir. Çünkü belki de, sizin bile ruhunuza hitap etmeyen ama bir şekilde geleneklere uymak için tercih ettiğiniz hediyeler olmuştur. Peki ama siz bu değilsiniz ki? Değer verdiğiniz insanlara hediye ettiğiniz her şey, aslında bir yerde sizin kişiliğinizin de ipuçlarını taşırlar. Hatta abartmayayım ama, hediye ile kişilik testi bile yapmak mümkün olabilir. Örneğin sevgilinizi ele alalım.  doğum gününüzde size klasik diyebileceğimiz bir hediye aldı ise, muhtemelen tutucu, gelenekçi, prensip sahibi, kurallara dikkat eden bir karakter özelliğinin olduğunu söyleyebiliriz. Duygusal bir yapıya sahip bir sevgiliniz varsa, muhtemelen hediye tercihlerini romantik yönü ağır basan hediyelerden yana kullanır. Romantik hediye tercihi yapan kişi ise, ya  ilişkisine çok değer veren, sevgisini çok fazla önemseyen birisidir. Tersini de düşünmek pekala mümkün olabilir, örneğin suçluluk duygusu, affedilme duygusu ile de romantik hediye tercihi yapabilir. Size içerisinde mizah ve komedi, şaka unsurları taşıyan bir hediye geldiğinde, o kişinin kendisine çok fazla güvendiğini, biraz rahat ve ele avuca sığmayan biri olduğunu, konuşkan bir yapısının olduğunu söylemek sanırım çok zor olmaz. Kısacası hediye tercihleriniz kişiliğinizi yansıtması açısından oldukça önemlidir. Bazen sizin için önem taşıyan kişilere örneğin, sevgilinize, Annenize, Babanıza, Eşinize kısacası erkek ve bayan için seçeceğiniz hediyelerde farklılık ararsınız. İstersiniz ki, hediyeniz farklılığı ile fark yaratsın ve değer verdiğiniz kişilerce  beğenilsin. Bu anlamda bizler de, ilginizi çekebileceğine inandığımız, ilginç ve farklı hediye önerilerimizi paylaşmak istedik. Umarız keyifli ve güzel bir vakit geçirirsiniz…

Farklı ve İlgi Çekici Hediyeler


İlginç Hediye

Sevgiliye ilginç hediyeler & Kelebek Pano

Doğadaki en güzel canlılardan biri kelebekler. Kelebekler, çiçekler ile birlikte Dünya’nın en güzel varlıkları. Gördüğünüz bu çerçeve içerisindeki 9 Adet kelebekler aslında bizlere bir şeyler hatırlatmak için varlar. Evet! Bu ürün bir hatırlatıcı ve not asabileceğiniz bir pano! Ev ve iş yerindeki panoların ne kadar cansız ve ruhsuz olduğunu, sizi bilmem ama ben biliyorum. Hem dekoratif bir ürün, hem de hatırlatıcı bir duvar panosu arıyorsanız , oldukça ilginç ve güzel bir ürün. Aslında bir nevi Tablo! Sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde etkileyici ve uygun fiyatlı güzel bir hediye düşünüyorsanız tavsiye ederim.


İlginç Hediye

Facebook Beğen & Beğenme Çantası

Facebook ile ilgili bu blogda en az 10 tane hediye önerisi bulabilirsiniz. Bunun nedenini daha evvel de belirttiğim gibi, toplum olarak facebook’u fazlası ile sevdik ve ailemizden biri muamelesi yapmaya başladık. Hatta affedersiniz ama lavaboya gittiğimizde cep telefonlarımızdan bile facebook hesabımıza girip, bu mecrada neler oluyor, kim kimi beğenmiş, kim hangi sosyal çevreye dahil olmuş, kim şuan nerede, ne yapıyor v.s. gibi bütün detaylarına kadar öğrenir olduk. Facebook bu kadar popüler olunca haliyle üreticiler de boş durmamış ve facebook ile hayatımıza giren bütün simgeleri, ürettikleri ürünler üzerine yerleştirmeye başlamışlar. İşte bu ürünlerden biri de gördüğünüz bu şık koton çanta. Facebook beğen, beğenme çantası, kotondan üretilmiş ve yıkanabilir özellikte bir çantadır. Cadde, AVM ve sokaklarda bütün gözler bu çantada olacak.

sevgililer günü hediyesi

Mıknatıslı Fotoğraf Askısı

Hayatımız o kadar hızlı akıyor ki, bir çok ortamda fotoğraf çektiririz, bir çok yerde anımız olur ve her zaman bu fotoğrafları çerçeveletme imkanına sahip olmayabiliriz. Hele hele şık bir çerçeve yaptırmak istediğiniz bir fotoğraf için, bir dünya para ödemek zorunda kalırız. Şimdi size fiyatı açısından sizi zorlamayacak ve mıknatıs özelliği ile üzerinde 8 adet fotoğraf taşıyabilen fotoğraf askısından bahsedeceğim. Çelik kablosu ve mıknatıs özelliği ile evinizin ve iş yerinizin istediğiniz yerine bu ürünü asabilirsiniz. Bu hali ile sevdiğiniz 8 tane fotoğrafı ve o fotoğraftaki sevdiklerinizi her şekilde görme şansınız olacak. Alternatif ve değişik sevgililer günü hediyesi düşünenlere bu ürünü tavsiye ederim.

Buzdolabı Magneti

Buzdolabı Magnetleri

Bayanlar evlerindeki ankastre veya beyaz eşya cihazların süsüne pek düşkündürler. Çok evde görmüşümdür, buzdolaplarının üzeri sanki aile albümü gibidir. Şimdi önereceğim hediye buzdolabınızın süslenmesi ve buzdolabının kapısının daha işlevsel hale getirilmesi için. Firavun, Çiftlik Hayvanları ve Hayvan Poposu Magnetlerdeki hayvanların bazıları buzdolabına giriyor, bazıları buzdolabından çıkıyor. Figürlerin ebatları yaklaşık 3.81×3.81×1.90 cm. Buzdolabının üzerine notlarınızı, alışveriş listelerinizi, fotoğraflarınızı ve benzer hafif nesneleri asmak için birebir. Hayvan figürlü 3 boyutlu magnetlerin 3 farklı modeli bulunuyor. Her bir model 6 hayvan içeriyor. Aslında her bir hayvan figürünün yarım olduğunu hesaba katarsak tüm bu rakamlar altüst olacak ama biz hiç oralara girmeyelim.

ilginç hediye

Piyano Duvar Anahtarlık ve Aksesuar Askısı

Kocaman, bahçesinde havuzlu bir evim olsa, ilk yapacağım şey, evime bir bilardo masası ve ahşaptan yapılmış harika bir piyano almak olacaktır. Ama benim gibi, eminim ne kadar çok insan benzer şeyler hayal ediyordur. Gerçi sahip olduğumuz, maddi ve manevi her şey için bir yerde şükür etmek gerekir ama yine de hayal kurmak da parayla değil ya! Evinizde belki bir piyano yok ama bir piyanoyu aratmayacak derecede orijinaline yakın piyano askılık olabilir. Doğum gününde sevgilinize, alışılmışın dışında ilginç bir hediye düşünürseniz, sevgiliniz için güzel bir ev hediyesi olabilecek piyano anahtar ve aksesuar askılığı, size doğum günü hediyesi olarak tavsiye ederim.


ilginç hediyeler

Şifreli Metal Kasa

İki kişinin bildiği şey sır değildir derler. Bunu ne için söyledim, hemen izah edeyim; Kendimize ait özel bir takım şeyler vardır, mesela günlük gibi, hala yazan var mıdır ama mektuplarımız gibi, özel şahsi eşyalarımız gibi, maddi ve manevi değeri olan eşyalarımız gibi, gerisini siz tamamlayın artık! Bütün bu bizim için özel ve önemli sayılan eşyaların evimizde veya ofisimizde ulu orta kalması kimi rahatsız etmez ki. İşte bu gibi özel ve önemli eşyaların, iyi şekilde muhafaza edilmesi ve korunması gerekmektedir. Şimdi bahsedeceğim ürün işte tam da bunun için var! Bu bir metal kasa ve sizin belirleyeceğiniz bir şifre ile kapısı açılıp kapanır! Nasıl?Küçük bir kasa olması sebebi ile, evinizde rahatlıkla saklayabilirsiniz. Diyelim ki bu kasa bir şekilde bulundu! İçiniz rahat olsun çünkü şifreleri sizde. Gevezelik yapmadan, bu ürünü de yılbaşı için hediye öneri listeme alıyorum. Sevgilinize ilginç ve farklı bir hediye düşünüyorsanız bence iyi bir hediye fikri olabilir.


ilginç hediyelikler

Toz Alma Eldiveni

Üzerinize saldıracak bir kedi veya köpek patisi şeklinde duran bu ürün bir toz alma eldiveni… Yaratıcı düşünce, hayal gücü böyle olsa gerek, yani yüzlerce toz alma bezi v.s. vardır, ama sanırım hiçbiri bu şekilde dikkat çekici ve sevimli durmuyordur. Üründen hemen bahsedeyim; Pati şeklindeki Toz eldiveni üzerinde, mikrofiber kumaşı bulunmakta ve eldiveni gezindirdiğiniz yüzeylerdeki tozlar, bu mikrofiber kumaşa yapışmakta. Dolayısı ile kusursuz bir temizlik gerçekleşmekte. Titiz bayanlara hediye bakıyorsanız iyi bir hediye alternatifi.

ilginç hediyelikler

3D Notluk

Başlık ilginç hediyeler ve ilginç tasarımlı ürünler olunca, bu şekilde bir notluğu da pas geçmek istemedim. Tv ekranı şeklinde tasarlanmış 3D Memo Pad’e ister yazı yazın isterseniz resim çizin. 3D Notluk üzerine çizdiğiniz her şeyi alıp 3 boyutlu bir dünyaya götürüyor. Gerçek dünyaya dönmek için tek yapmanız gereken ise, gözünüzden özel 3D gözlüğünüzü çıkartmak. Tabi bir kere 3 boyutun eğlencesini keşfettiyseniz artık tek boyutlu bakmak çok sıkıcı gelecektir. 3D Memo Pad ile kendinizi Avatar filminin yaratıcısı James Cameron gibi hissedeceksiniz. Her yazdığınız yazı 3D Notluk ile sanat eserine dönüşecek. Ama bu eserleri sadece 3 Boyutlu gözlüğü olanlar görebilecek yani siz! Çünkü not kağıdınızın içinden size özel 1 adet 3 boyutlu gözlük çıkmaktadır.

ilginç hediyelikler

3 Boyutlu Çöp Kovası

Evlerde ve ofislerde en fazla çöp kovaları ile işimiz olur, bilindik çöp kovalarının yaşadığımız mekanlarda dekoratif etkileri neredeyse sıfırdır. Şimdi önereceğim çöp kovası üzerindeki resim, sizin bakış açınıza göre hareket ediyor. Mesela yukarıda örneğini eklediğim geri dönüşüm çöp kovası üzerindeki ok işaretleri bakış açınızı değiştirdiğinizde oklar soldan sağa doğru dönüyormuş gibi hareket ediyor. Yaşadığınız ortama çöp kovası gibi küçük detaylarla bile olsa fark getirmek istiyorsanız iyi bir alternatif ürün. Bu ürün aynı zamanda güzel bir ofis hediyesi olarak düşünülebilir.

ilginç ürünler

Göz Maskeleri

Ne sıklıkla otobüs veya uçak seyahati yapıyorsunuz bilmiyorum ama, ben özellikle gece otobüs ile seyahat esnasında, karşı yönden gelen arabaların farlarından ve otoban ışıklarından oldukça rahatsız olurum. Ya da evde, tatilde tam uyumak için yatağınızda cebelleşirken çat diye birinin açtığı ışık, tüm uyku düzeninizi bir an için alt üst eder ve sabaha kadar uyuyamazsınız. Bunun çözümü yok mu? Var elbet Göz maskesi! Gördüğünüz bu göz maskelerinin bayan ve erkek modelleri var. Siz de kendi göz renginize göre bir maske bulabilirsiniz.

ilginç hediyelikler

Manyetik Havada Duran Dünya

Yine bu ürün hediyenin en ilgincini arayanlara! Fotoğrafını gördüğünüz üründe, gezegenimiz olan Dünya’nın hiçbir yere temas etmeden, havada asılı kaldığını görüyorsunuz. Bu ürün de, ofis veya bir ev için alınabilecek en orijinal hediyelerden. Aynı zamanda çocuklar için de oldukça faydalı, yeryüzündeki ülkelerin, denizlerin, göllerin hangisinin, nerede olduğunu öğrenmeleri açısından harika bir ürün. Böyle bir ürünün de aynı şekilde bir çalışma masası üzerinde olduğunu hayal edin! Görenler kesinlikle hayrete düşecek. Coğrafya öğretmenleri için de kesinlikle ideal bir hediye! Bir şeyleri keşfetmeye meraklı çocuklar için de önerebileceğim güzel bir hediye.

ilginç hediyelikler

Dekoratif Bantlar

Evinizde veya iş yerinizde muhtemelen bant kullanıyorsunuzdur. Belki bir hediye paketinin üzerini bantlamak için veya hatırlatıcı bir notu buzdolabına yapıştırmak için. Yani bant ihtiyacınız mutlaka bir şekilde oluyordur. Şimdi bahsedeceğim ürün dekoratif ve oldukça güçlü yapışkanı olan özel bir bant. Bu özel bantın bir çok çeşidi bulunmakta. Evde veya ofiste bant ihtiyacınızı, bu dekoratif bantlarla daha iyi bir şekilde karşılayabilirsiniz. Hediye veya ambalaj kolileriniz, bu dekoratif bantlarla daha şık duracak. Belki de siz kavanozlarınızı süsleyeceksiniz.

ilginç hediyeler

Farklı Hediyeler & Klavye Hatırlatıcı Korsanlar

Bilgisayar başında iş yapan, örneğin muhasebeci, doktor, avukat, kısacası ofis çalışanları, daha sonra hatırlamalarına yardımcı olması için sticker’lar düzenlerler, bunu ofisin en görünür yerine iliştirirler ki, bir hata veya sıkıntı olmasın. Şimdi bahsedeceğim ürün, klavye üzerine rahatlıkla yerleştirilebilen ve ellerinde unutmamanız için yazdığınız notları taşıyan sevimli korsanlar. Bir hediye daha ne kadar ilginç ve orijinal olur, takdiri size bırakıyorum…

ilginç hediye

İlginç Hediyeler & Dozer Bantlık

Gel vatandaş Geeeel! Batan Geminin malları bunlar! Bilemiyorum hala bu şekilde bir satış stratejisi var mıdır acaba? Hatırlarsanız, eskiden halk pazarında, kafasında beresi, ağzında sigarası, balıkçı kazağı ve uzun sarı çizmeleri ile abiler bu şekilde vatandaşa tezgah malları satmaya çalışırlardı. Nereden geldiyse aklıma şimdi! Efendim, orjinal bir ofis hediyesi arıyorsanız, ve aklınıza da bir türlü ne alayım fikri gelmiyorsa, size alternatif bir hediye önerisi yapıyorum; Dozer şeklinde bir bantlık. Ofislerin ihtiyacı olan bantlığı siz daha şık bir şekilde hediye etmiş olacaksınız…

ilginç hediye

İlginç Hediyeler-Yarış Pisti Şeklinde Bardak Altlığı 6’lı Set

Şimdi bahsedeceğim ürünü çocuklara yönelik bir hediye olarak da değerlendirebilirsiniz. Çocukların bardakta süt içmeleri çoğu zaman anne ve babaya işkenceye dönüşür. Çocuklara süt içirme alışkanlığı veya sıkılmış portakal suyu içirme alışkanlığı kazandırmak için, şimdi bahsedeceğim ürünü yardımcı bir ürün olarak değerlendirip, bu üründen istifade edebilirsiniz. Misafirler artık ikram ettiğiniz içeceklerden daha çok Yarış Pisti şeklindeki Bardak Altlığı ile ilgilenecek. Yarış Pisti Bardak Altlığı kullandıktan sonra, sıradan bardak altları size çok yavaş gelecek. Eğlencenin en hızlı yolu 6’lı set halinde evinizde… Buzdolabını açtınız içeceğinizi bardaklara koydunuz ve yarış başladı. Bardaktaki her içecek Yarış Pisti Bardak Altlığı, üstünde kendini yarış pistinde hissedecek. Birbirinden ayrı olan bardak altlarını görenler ister istemez onları bir araya getirmek isteyecekler. Bu Yarış Pisti Bardak Altlıkları herkesi bir araya toplamakta bir numara.

ilginç Hediyeler

Farklı Hediye Seçenekleri & Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saati

Kişiye özel bu duvar saatinin üzerine memleketinizi, adınızın baş harflerini ve doğum tarihinizi yazdırabilirsiniz. Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saati hemşehrilik bağı ile birbirine bağlı sevdiklerinizi çok mutlu edecek. Bazı insanlar büyük şehirlerde kendi memleketlerine ait bir aracın plakasını bile gördüklerinde inanılmaz derecede mutlu olurlar. Plaka numarası o memleketi ve hatırlarını anımsatır. Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saati işte bu şekilde memleket sevdalılarına hediye edilebilecek çok özel bir hediye. Kişiye ÖZel Plaka Tasarımlı Duvar Saatini dilerseniz iş yerinizde hemen arkanızda görünebilecek şekilde asın ve iş icabı sizinle görüşmeye gelen herkes sizin hangi memleketten olduğunuzu görsün! İnanıyorum ki bu şekilde bir çok daha önce tanışmadığınız hemşehrileriniz ile tanışacaksınız. Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saati üzerinde yer alan iki haneye memleketinizin kodunu, harfli bölüme isminizi ekletebilirsiniz. Sonraki kısıma ise rakamlara da doğum tarihinizi yazdırabilirsiniz. Ya da isterseniz de sizin için önemli olan diğer rakam ve harfleri kullanarak kendinize özel bir duvar saati oluşturabilirsiniz.

3D Kedi Oyun Kartı

Sevgiliye ilginç Hediye & 3D Sevimli Kediler Oyun Kartları

Dikkat ettiyseniz artık son dönemde, sinemalara gösterime giren filmler, yeni çıkan LCD televizyonlar, Smart TV’ler artık 3D olarak piyasaya sürülüyor. İnsanlar artık yeni bir boyut karşılarında görmek istiyorlar, böylesi daha keyifli ve gerçekçi geliyor. Her şeyin üç boyutlusu olur da, oyun kağıtlarının neden olmasın? Ayrıca üzerinde bir de sevimli dostlarımız kediler olsun! Çok mu şey istedik? Bence hayır! Sevimli kedilerden oluşan 3D oyun kağıtları ile oyun keyfiniz ikiye katlanacak. Bu ürünü aynı zamanda bir ilginç bir ev hediyesi olarak da düşünebiliriz.

Parmak Mumlar

İlginç Hediyeler-Parmak Mumlar

İlginizi çekebileceğini düşündüğüm bir enteresan ürün daha. Şayet sürpriz doğum günü hazırlığı içindeyseniz, ve bir parti yapacaksanız, burası önemli partiye davet ettikleriniz yetişkin kişiler ise parmak mum ile partiye ilginç, biraz da korkunç bir boyut katmaya ne dersiniz? Beş parmağın beşini de mükemmel şekilde modelleyen Parmak Mumlar, biraz komik, biraz gotik. Her bir parmak gerçek ölçülerinde, ve tam olduğu gibi ten renginde. Parmak Mumlar pastanın üzerine dizildiğinde, ortaya pastanın içinden size uzanan bir el çıkıyor. İşte bu yüzden Parmak Mumlar, korku soslu bir pastanın ideal aksesuarı. Ya da pastayı es geçin, Parmak Mumlar’ı bahçenizde bir yere dikin. Topraktan kopup gelen bir zombi, bir vampir görüntüsü yaratın, sevdiklerinize (ya da sevmediklerinize) korku dolu anlar yaşatın. Doğum günlerinde, Cadılar Bayramı havası estirmek istediğinizde, yeryüzüne ulaşmaya çalışan bir zombi görüntüsü yaratmak için… Parmak Mumlar, korkunun baş mimarlarından.

ilginç hediyeler

Özel Tasarım Metal Askılıklar

Evlerimizdeki askılıkları göz önüne getirdiğimizde, ne kadar sıradan oldukları konusunda sanırım hepimiz hem fikir oluruz. Şimdi önereceğim askılık modelleri, tamamen özel tasarım askılıklar. Evlerimize veya iş yeri, ofislerimize şıklık katacak cinsten askılıklar. Evimdeki Askılık özel olsun, şık olsun ve göz doldursun diyorsanız farklı modellere de aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz.

Sihirli İp Şişe Tutacağı

Orijinal Hediye Fikirleri-Sihirli Şişe Tutucular

Şimdi görenleri şoke edecek bir hediyeye var mısınız? Ben sizlere bu şişenin zincir üzerinde dengede durduğunu söylesem, bana inanır mısınız? Yani orjinal hediye bu değilse artık hangi hediye orjinal denilebilir, ona siz karar verin. Bu bir İplik şişe tutucu. Bence orjinal bir ev hediyesi olarak düşünülebilir bir ürün… Gördüğünüz gibi Sihirli ip Şişe Tutucu fizik kurallarına ters bir görüntü oluşturuyor. Hemen hemen bütün şişelere uygun olan, bu göz alıcı sihirli ip, şişelerinizi adeta havada asılı duruyor gibi gösterecek. Sevdiklerinizi bu sihirli hediyeyle havalara uçurabilirsiniz! Sihirli ip şişe tutucusu evlerin en çok bahsedilen objesi olacak.

Plak Bardak Altlığı

İlginç Hediyeler-Plak şeklinde Bardak Altlığı

Doksanlı yıllarda, yerini CD’lere bırakan plakaların dönüşleri muhteşem oldu. Plak Bardak Altlığı artık evlerinizde, iş yerlerinizde, içeceklerinize bardak altlığı olarak eşlik ediyor. Bu Plak Bardak Altlıkları ile bir şeyler içmek çok daha keyifli. Yıllarca anneleriniz “ O bardağın altı sıcak, o bardak soğuk sakın masaya öyle koyma” uyarılarından yorulduysanız, hem anneniz hem kendinizi bu Plak Bardak Altlıkları ile ödüllendirin. Mobilyalarınız içtiğiniz içeceklerin lekelerinden korunurken, eviniz de Plak Bardak Altlığı ile çok dekoratif gözükecek. Eski 45’likleri dinleyip maziye döndüğünüz o özel anlarda içeceklerinizi Plak Bardak Altlığı ile ortama uygun hale getirebilirsiniz. Misafirleriniz de Plak Bardak Altlığı a bayılacaklar. Plak koleksiyoncusu babanıza, arkadaşınıza hediye edebileceğiniz bu bardak altlıkları artık koleksiyonlarının önemli bir parçası olacak.

iPhone Kılıfı Cüzdan

İlginç Hediyeler-iPhone Cüzdan Kılıfı

Erkekler genelde pek çanta taşımadıkları için, dışarı çıkarken yanlarına telefon, cüzdan, varsa araba anahtarı alırlar ve bunları ellerinde taşırlar. İki üç parça eşyayı bir arada ve göz önünde tutmak oldukça zordur. Bir şey gözden kaçsa gün içinde yapılan tüm planlar alt üst olur. Cüzdan kılıf sayesinde artık iPhone’unuzun kılıfını cüzdan olarak da kullanabileceksiniz. Paralarınız, elektronik biletiniz, öğrenci kimliğiniz, ehliyetiniz, kredi kartlarınız iPhone Kılıfı Cüzdanınızda yer bulacak. Sizin de tüm eşyalarınız bir arada olduğu için içiniz rahat edecek. Babalar gününde, yılbaşında, doğum günlerinde erkeklere hediye bulmak çok zordur. iPhone kılıfı Cüzdan her erkeğin beğenerek kullanacağı çok amaçlı bir hediye alternatifi olacaktır.


Minyatür Pinpon & Masa Tenisi

Değişik Hediyeler-Minyatür Masa Tenisi ve Pinpon Topu

Masa tenisi oynamadaki hünerinizi eve veya boş zamanlarınızda ofise taşımaya ne dersiniz? Bu ürün, 60 Cm. uzunluğunda ve 30 cm. genişliğindeki tenis masası ve beraberinde gelen 2 adet raket ve pinpon topu ile size bu keyfi evinizde veya boş zamanlarınızda ofisinizde yaşamayı garanti ediyor. Çocuklar için de düşünebileceğiniz bu ürün, özellikle yemek sonralarında, kalori yakmak için de düşünülebilir. Çocuklara masa tenisi oynama alışkanlığını, daha erken yaşlarda öğretebilirsiniz.

ilginç hediye

İlginç ve Orijinal Hediyeler & Kadeh Etiketleri

Cem Yılmaz’ın stand-up gösterisinde, çok güldüğüm, içki ile ilgili bir esprisi vardı, Dallas dizisinde kimin başı biraz ağrısa, “Dur sana bir içki koyiyim, hemen geçer” her derde deva içki:) Neyse, yukarıda gördüğünüz ürün bir kadeh etiketi. Kadehinizin bir başkasının kadehi ile karışmasından nefret ediyorsanız, ve benim kadehim daha renkli ve eğlenceli gözüksün diyorsanız, bu kadeh etiketleri ilginizi çekebilir. Bir kafede, barda veya restoranda bir şeyler içerken, yanlışlıkla yan tarafta oturan kişinin bardağından bir yudum alınabiliyor veya bazen de fark etmeden başkasına ait bardaktaki içeceği bitirebiliyoruz. Artık böyle bir sorun olmayacak, çünkü Kadeh etiketleri var. Kendinize ve yanınızdaki arkadaşınıza Kadeh Etiketlerinden alın. Kadehleriniz birbirinden ayrılırken sofranız da rengarenk eğlenceli desenlerle dolsun. kadeh etiketleri ister evinizde sıradan bir akşam yemeğinde, ister doğum günü veya özel günlerde kullanın. Ya da iş yerinizdeki bardağınızın üzerine Kadeh Etiketlerinden yapıştırın.

Mıknatıslı KapakÇorap ÇiftleyiciUSB Bardak IsıtıcıTeneke KumbaralarToast Tattoos - Tost Dövmeleriucuz hediyelerucuz hediyelerucuz hediyelerDijital Kol Saati
ilginç ürünler

CEVAP VER