Hediyelik Mesajlı Çikolata Kutuları

Öesajlı Romantik Çikolatalar
Çikolata, mutluluk hormonunu ve onu yiyen kişilerde keyif duygularını harekete geçiren bu yönleriyle de bilimselliği kanıtlanmış en özel tatlardan biri. Aynı zamanda çikolatalar, sevgililer günü, yıl dönümü, doğum günü, yılbaşı ve özür dilemek gibi hem en özel anların, hem de en özel günlerin favori hediye seçeneklerinden de biri! Hediye Satışı yapan internet sitelerinde ve piyasada farklı modellere sahip, değişik fiyat aralıkları içerisinde  kişiye özel çikolatalar, mesajlı-fotoğraf baskılı çikolatalar bulabilmek pekala mümkün! Eğer bu yakın zamanlarda sevgilinize çikolata hediye etmeyi düşünüyorsanız, bütçenize uygun olabileceğini düşündüğüm ve içerisindeki romantik mesajlarıyla da oldukça etkileyici sevgililere özel çikolatalara göz atmanızı tavsiye ediyorum. Kalpli kartlar üzerine işlenmiş şahane sözlerin de içinde yer aldığı; ambalajı üzerinde romantik mesajlarla hazırlanmış sevgili çikolataları bu yazımızda işte karşınızda! Şayet sevgilinize içinde sadece çikolataların olduğu klasik bir çikolata kutusu hediye etmek istiyorsanız, işin doğrusu sizin bileceğiniz iş:) Yok, içinde hem çikolata olsun, hem de romantik yan unsurları olsun diyorsanız, mesajlı çikolatalar, tam da Size göre! Şık hediye kutusuna sahip, gül yaprakları ile süslenmiş, yıldönümü çikolatası, doğum günü kutlama çikolataları ve özür dilerim çikolataları ile sevgilinize kendisini çok özel hissettirecek en güzel çikolata modellerinden hediye etmiş olacaksınız!

Hediyelik çikolatalar

Yıldönümüne Özel Romantik Hediye Kutusu

İlişkinizin kaçıncı yıldönümünü kutluyor olursanız olun, sevgilinize alacağınız hediyenin yanında çikolata mutlaka olsun! Hem ağzınız tatlansın, hem de mutluluğunuz ikiye katlansın! Yıldönümüne Özel Romantik Hediye Kutusu içerisinde, lezzetli çikolatalar kadar, kalpli kartlarda işlenmiş romantik aşk mesajları da çok konuşulacak! Her biri son derece özel mesajlardan oluşan Yıldönümü çikolatası ile sevgilinize lezzetli olduğu kadar anlamlı bir hediye verebilirsiniz!

Özür çikolatası sevgiliye

Mesajlı Özür Dilerim Çikolatası

Bazen insan çok iyi niyetli olmasına rağmen, kalp kırıcı da olabiliyor. Belki bir sinir haliyle, belki yanlış anlaşılma sebebi ile aslında istenilerek yapılan bir şey değildir belki ama, ortada kırgın ve üzgün bir kalp bırakılmıştır. İşte bu gibi özür dilemeniz gereken anlarda yapılabilecek en güzel şey, sevgilinizin karşısına özür dilerim çikolataları ile çıkmak! Sevgilinize içinde 10 adet “Eşeklik Ettim Özür Dilerim ” yazılı çikolata bulunan ve 20 adet gönlüne geçecek romantik özür dilerim mesajlarının yer aldığı bu çikolata kutusunu hediye edebilirsiniz. Diğer Özür Hediyelerini görmek için lütfen TIKLAYIN: Özür Hediyeleri

Doğum günü çikolatası

Doğum Gününe Özel Mesajlı Çikolata

Şık hediye kutusu ve hesaplı fiyatıyla Bu da doğum gününe özel çikolata! Üzerinde Doğum Günün Kutlu Olsun ambalajı bulunan 10 adet sütlü çikolata ve 20 adet renkli kalp kağıtlar üzerine yazılı doğum günü kutlama mesajlarıyla oldukça güzel bir doğum günü hediyesi! Sevgilinize, arkadaşlarınıza, eşinize, dostunuza, kısacası tüm sevdiklerinize doğum günü çikolatası arıyorsanız, Doğum Gününe Özel 10’lu Çikolata Hediye kutusu kaçırılmayacak enfes ürünlerden biri.

kişiye özel mesajlı çikolatalar

CEVAP VER