Sevgiliye Romantik Hediye Kutusu Yapmak

Sevgiliye hediye yapmak

Belki de türlü türlü maddi güçlüklerle boğuşarak, imkanlarınızı sonuna kadar zorlayarak sevgilinize romantik bir hediye aldınız! Sevgilinizin kalbini okşayacak özel bir hediye aldınız almasına da, bu hediyeyi nasıl daha romantik hale getirebileceğinizin ve Ona nasıl daha güzel bir şekilde sunabileceğinizin romantik yollarını arıyorsunuz! Gerçekten de insanın aşık olduğu bir sevgilisi olunca, hediyeyi alırken de, paketlerken de, Ona verirken de istiyor ki A’dan Z’ye her şey dört dörtlük olsun! Çünkü O, hem bizim biricik yarimiz, hem de kalbimizin baş tacı! Sevgilinize ne hediye aldığınızı bilmemize olanak yok ancak, sevgilinize vereceğiniz hediye kusursuz olması için bu hediyeyi nasıl daha romantik bir hale getirebileceğinizin püf noktalarını biliyoruz! İşte bu yazımızda siz ne hediye alınır takipçilerine, özel günlerde sevgilinize satın aldığınız ya da el yapımı olarak hazırladığınız her hangi bir hediyeyi, çok daha etkileyici, çok daha romantik ve çok daha özel nasıl hazırlayabileceğinizin yöntemlerinden bahsedeceğiz. Yani sizlere, sevgiliye romantik hediye kutusu yapma/hazırlama yollarından bahsedeceğiz.

Sevgiliye Romantik Hediye Kutusu Hazırlamak

Sevgiliye hediye kutusu hazırlamak
Özellikle bayan sevgiliye hediye almak, pek de zor sayılmasa gerek! Yeter ki, hediyeniz, aşk mesajları taşısın, sevgi dolu olsun ve romantik olsun! Erkekleri ayrı tutmakta yarar var çünkü gerçekten de erkekler için hediye seçimi biraz daha emek ve araştırma gerektiriyor. Eğer bu kriterlere sahip herhangi bir hediyeyi sevgilinize satın aldıysanız, Onu gerçekten de çok mutlu edeceğiniz değim yerindeyse garanti sayılır! Diğer taraftan işin aslına bakarsanız, kadınlar, hediyeden kendisinden ziyade, onun anlamıyla ve süsüyle daha çok ilgilenirler. Velhasıl kelam diyelim ki, sevgilinize Onun çok beğeneceği bir hediyeyi satın aldınız! Şimdi bu hediye ile nasıl romantik bir hediye kutusu yapabileceğimizin yöntemlerine geçelim artık. Hediyenizi kişiselleştirmek her zaman için baş vurulabilecek en geçerli ve en romantik yoldur.  Sevgilinize hediye olarak neyi satın alırsanız alın, bu hediyeye yaratıcılığınızı konuşturarak kendinizden romantik bir şeyler mutlaka katın! Şimdi bunu örneklendirmek gerekirse şayet; Mesela sevgilinize doğum gününde el yapımı hediye hazırladığınızı düşünelim. Bu, dekoratif bir hediye olabileceği gibi, yoğun aşk mesajları taşıyan aşk kavanozu gibi romantik bir hediye de olabilir. Ya da isterseniz ilginç bir şeyler de olabilir. Şimdi el emeği ile hazırladığınız hediye için, adım adım romantik bir hediye kutusu yapacağız!

Sevgiliye Romantik Bir Hediye Kutusu Hazırlamak İçin;

1- Hediyenize Romantizm ve Şıklık Katın: Kendiniz el yapımı bir hediye kutusu yapabiliyorsanız ne ala. Ancak eğer hediye kutusu hazırlamak için yeterli bir zamana sahip değilseniz İnternetten boş hediye kutusu sipariş edebilirsiniz! Eğer nasıl alacağınızı merak ediyorsanız aşağıdaki “Fiyat Bilgisi İçin Tıklayın” butonuna tıklayabilir, hediye kutusu siparişi verebilirsiniz. Hediye kutusunu teslim aldıktan sonra, şimdi sıra bu kutuya romantizm katmaya geldi!
kalp kutu
hediye kutusu
2- Romantik Hediye Notları veya Aşk Mektubu Yazın: Hediye kutusunun içerisine konulmak üzere sevgilinize duygularınızı anlatan romantik bir aşk mektubu yazabilirsiniz! Bu kesinlikle muhteşem bir şey olacaktır. Yalnız mektubunuzu kesinlikle el yazınız ile hazırlamanızı öneriyoruz! Çünkü kendi el yazınız ile hazırlayacağınız bir mektubunun etkisini, hiçbir bilgisayar çıktısı karşılayamaz! Bir kere, hem mektubunuzda emek var, hem de çok daha doğal! Tıpkı aşkınız gibi.
aşk mektubu
3- Hediye Kutusuna Aşk Şiiri Koyun: Yazabiliyorsanız O’na hediye kutusu içerisine koyabileceğiniz bir aşk şiiri yazın… Kabul edelim ki, şiir yazmak biraz yetenek gerektiriyor ancak kim sizden usta bir şair olmanızı istiyor ki? Önemli olan bu zarif düşünceye sahip olma ve bunu sevgilinize hissettirmek! Sevgiliniz kendisi için bir şiir yazıldığını, bunun için kafa yorulduğunu bilsin yeter! Şiirinizde anlatım bozuklukları da olsa, saçma sapan da olsa, kafiyeler yerli yersiz de olsa hiç sorun değil! Oturun sevgilinize romantik bir şiir yazın! Şiir ya da mektup hangisine karar kıldıysanız, bunu kırmızı kurdele ile süsleyin ve hediye kutusu içerisine bu şekilde koyun! Bu şekilde romantik bir hediye kutusu hazırlamak ve sevgilinize el yapımı hediyenizi bu şekilde takdim etmek, inanın ki Onu göz yaşlarına boğacak ve hediyenizin etkileyiciliğini en az iki  misli daha arttırmış olacaktır.
4- Bırakın içinde ne olduğunu merak etmeyi, şirin bir hediye kutusunu görmek bile kadınları heyecanlandırmaya, mutlu etmeye yeter! Gerçekten de kızlar, kendilerine sunulan özel bir hediyede mutlaka samimilik, şirinlik, sevimlilik görmek ister. Sevgilinize romantik hediye kutusu hazırlamak istiyorsanız, sevgilinizin kalbine hitap ettiği kadar, gözlerine de hitap etmesini hesaba katmalısınız! Süslü, cicli bicili bir hediye kutusu hem değerini, hem de kız arkadaşınızın yaşayacağı mutluluğu arttıracak bir unsurdur! Bu sebeple kız arkadaşınıza romantik bir hediye kutusu yapmak istiyorsanız hediyenizi olabildiğince süslemeye çalışın. Mesela hediye kutusu içerisine oyuncak sevimli bir ayıcık, gül yaprakları, çakıl taşları, nazar boncukları koyabilirsiniz! Süslü ve romantik bir hediye kutusu hazırlamakla, hem kız arkadaşınıza sevginizi en berrak bir biçimde göstermiş olacak, hem de hediyenizi daha da anlamlı bir hale getirmişolacaksınız!
5- En Sevdiğiniz Şarkılardan Ona güzel bir CD hazırlayın: Sevgilinize hazırladığınız el yapımı bir hediye kutusunu daha romantik ve özel bir hale getirebilmek için bir diğer etkili yol da; hediye kutusu içerisine koyabileceğiniz Ona özel hazırlanmış bir CD’dir. Sevgilinize özel CD’hazırlamak için kolları sıvasanız hiç de fena olmayacak! İster sevgilinizin sevdiği şarkılardan oluşacak bir CD, isterseniz de kendi sesinizi kaydederek Ona özel bir CD hazırlayabilirsiniz! Böyle bir girişiminiz de sevgilinizin gözünde inanılmaz şekilde takdir görecektir. Dilerseniz sadece CD içerisinde kendi yazdığınız şiirleri okuyun! Ya da yazdığınız mektubu kendi sesinizle okuyup, Onun dinlemesini sağlayın! Hediye kutusu içerisine CD koymak, inanılmaz etkileyici olacaktır.
6- Sevgilinize El Emeğinizle Kendiniz Bir Hediye Hazırlayın: Hediyenizi ister binlerce lira ödeyerek satın alın, isterseniz de el emeğinizle Ona özel hediyeler hazırlayın; Nihayetinde iki her iki yol da ciddi anlamda maddi ve manevi fedakarlık gerektiriyor. İşte bu emeklerinizin amacına ulaşabilmesi için yapılabilecek son bir şey daha var; Hediyenizin etkileyiciliğini daha da arttırmak için, Ona hediyenizi takdim ederken mutlaka güzel bir sürpriz eşliğinde verin! Yani sevgilinize sürpriz yapın!

romantik yıldönümü hediyeleri

CEVAP VER