Nostaljik Oyuncak Arabalar

Nostaljik Oyuncak Arabalar
Antika araba meraklılarını çok mutlu edecek özel bir yazıyla daha karşınızdayız. Çünkü bu yazımızda Sizlere, birbirinden çarpıcı ve dikkat çekici Nostaljik Oyuncak Araba Modelleri tanıtacağız. Klasik Vosvos Araba/Minibüs, Nostaljik Taksim-Tünel Tramvayı, Eski model motosikletler ve birbirinden renkli bisiklet modelleri. Tamamı el yapımı hazırlanmış olan Nostaljik Arabalarla evinize veya ofisinize ciddi manada hava katabilir; mekanınızı bu özel süs eşyalarıyla dekore edebilirsiniz. Veyahut da, Nostaljik Arabalara meraklı erkeklere bu şirin oyuncaklardan hediye edebilirsiniz. Aşağıda yer alan ve seçmiş olduğumuz araba modellerinden her biri, aslına bakarsanız ait oldukları 1950-2000’li yıllar arası dönemlerinin en popüler taşıma araçları. Otomobil, minibüs, tramvay, bisiklet gibi nostaljik araba modellerinin yer aldığı klasik arabalar orijinallerini hiç aratmıyor. Çünkü o kadar kusursuz ve güzel tasarlanmışlar ki, insan kıyamıyor bakmaya:) Her biri artık efsane olmuş Nostaljik arabalarla sevdiklerinize harika sürprizler yapabilirsiniz. Mesela bir öneri isterseniz, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için erkek arkadaşınıza, üzerinde resim çerçevesi bulunan Nostaljik Araba modellerinden hediye edebilirsiniz. Bana kalırsa 14 Şubat’ta erkek arkadaşınıza sevgililer günü hediyesi olarak son derece etkileyici bir armağan vermiş olacaksınız. İşte beğendiğimiz klasik oyuncak araba modelleri.

Nostaljik Klasik Oyuncak Araba Modelleri


Nostaljik Vosvos Minibüs – Büyük Boy El Yapımı

Klasik Vosvos Minibüs
detay
Şipşirin tasarımıyla Klasik Vosvos Minibüs, orijinal haline o kadar yakın bir şekilde tasarlanmış ki, şaşırmamak mümkün değil! Masanıza renk ve hava katacak Efsane Vosvos Münibüs, sevdiklerinize de en güzel armağanlardan biri olacak.

Nostaljik Taksim Tünel Tramvayı – Kusursuz EL Yapımı

nostaljik arabalar
detay
Beyoğlu İstiklal Caddesini bilenler, Taksim-Tünel Tramvayına illa ki binmiştir. İstiklal ile Tüneli birbirine bağlayan demir yolu üzerinde hala hizmet vermeye çalışan emektar Kırmızı Tramvay minyatür haliyle işte karşınızda.

Klasik Metal Oyuncak Vosvos & Efsane Otomobil:)

Nostaljik Arabalar
detay
Klasik Otomobil Vosvos (Tosbağa) aşığı olmayanımız var mı? İlk üretiminin üzerinden neredeyse bir asır geçmesine rağmen, yollarda hala Vosvos görebilmek mümkün! Bu da Alman’ların işlerini ne kadar iyi ve ciddi yaptıklarının açık bir göstergesi. Volkswagen Beetle 1967 model klasik otomobil şeklinde tasarlanmış olan bu oyuncak, gerçeğiyle hemen hemen aynı! Tüm parçaları el işçiliğiyle hazırlanmış olan bu klasik otomobilin üzerinde mini bir resim çerçevesi yer alıyor.

Orijinaliyle Birebir Minyatür Nostaljik Motosiklet

Nostaljik Oyuncak Arabalar
detay
İşte karşınızda klasik motosikletlere merakı olan erkeklere aramağan edebileceğiniz harika bir masa süsü.

Plakasında İsim Yazılı Vosvos Oyuncak & Sevgilinize Özel

kişiye özel vosvos
detay
Plakasına isimlerinizi yazdırabileceğiniz mini Vosvos Oyuncak arabalar, kişiselleştirilebiliyor. Sevgilinize özel günler için şirin ve nostaljik bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye özel oyuncak Vosvos arabalar tam size göre. Nostaljik vosvoslar nerede satılır veya nasılk sipariş verebilirim diyorsanız, “Fiyat Bilgisi İçin Tıklayın” butonuna tıklayarak, Hediyemen.com sitesinden güvenle alış veriş yapabilirsiniz. 2’li olarak satılan ve şık hediye kutusu içerisinde aynı gün kargoya verilen bu şirin otomobiller, sevgilinizi kesin kez çok mutlu edecek!

Çocukluk Hayalimiz Sepetli Mavi Bisiklet & Nostaljik Oyuncak Bisiklet 

oyuncak bisiklet
detay
Nostaljik oyuncaklar içerisinde sadece otomobil, tramvay veya motosiklet dışında Nostaljik bisiklet modelleri de var! İşte karşınızda bisiklet tutkunları için sevindirici bir hediye seçeneği.

El Yapımı Nostaljik Scooter

nostaljik arabalar
detay
Boyaması ve tüm işçiliği el yapımı olarak hazırlanmış olan Metal Nostaljik Scooter, üzerindeki her parçası kusursuz bir şekilde hazırlanmış. Çalışma masasına, kitaplığınıza veya TV ünitesi üzerine çok yakışacak olan bu özel oyuncakları kaçırmamanızı öneririm.

doğum günü hediyeleri

CEVAP VER