Hediyelik Kişiye Özel Yastıklar

kişiye özel yastıklar
Bir yastıkta değil, bu yastıklarda kocayın!  Sizler için birbirinden güzel, hediyelik ve en önemlisi ise Kişiye Özel Yastık önerilerini bu başlık altında toplamayı uygun buldum. İnsanlara “Yastık” da hediye edilir mi? Eğer, ürün kaliteli ise, üzerinde mesajınız, fotoğrafınız yer alıyorsa ve bu sebeple hediyeniz bir anlam taşıyorsa neden olmasın? Üstelik, yastık deyip geçmemek lazım! Normal bir insanın günde 8-10 saat uyuduğu düşünüldüğünde, insan hayatı süresince yüzünüze en fazla temas eden eşyanın yastık olduğu kendiliğinden ortaya çıkıyor. Sevgilinizden size hediye edilmiş olan ve üzerinde romantik mesajların yer aldığı bir yastıkta uyumak sizce de daha keyifli olmaz mı? Daha kafanızı yastığınıza ilk koyduğunuz anda, sevgilinizin o sevgi sözcükleri yastığınızda sizi selamlıyor olacak! Ne zaman uykunuz gelse, başınızı bu özel yastık üzerine koyacak ve sevgilinizi/eşinizin sizi ne kadar sevdiğini, bu yastık üzerinde yer alan sözlerle, resimlerle ya da sembollerle görmüş olacaksınız! Eee! bu durumda artık rüyalarınızda bile aşkınız olmuş olacak! Aşağıda birbirinden şık kişiye özel yastık modellerini sizlerin beğenisine sunacağım! Bu harika yastık modellerinden ister, sevgilinize hediye edin, ister eşinize hediye edin!

Kişiye Özel Yastık Modelleri


Kişiye Özel Başıma Gelen En Güzel Şeysin Yastık

kişiye özel yastık
fiyat bilgisi
Yatak odasının herkesçe bilinen klişe lafları vardır. Mesela; “Bugün başım çok ağrıyor” ya da bayan eşin aslında horul horul uyuyan kocasına “Aşkım uyudun mu?” lafları gibi. Aşkım Uydun Mu? 2’li Yastık Seti işte yatak odası klişeleri üzerine tasarlanmış bir yastık setidir. Siz de yatak odanıza biraz eğlence biraz komiklik katmak isterseniz, hem kullanışlı hem de son derece şık bu yastık setlerinden edinebilirsiniz. Üzerindeki yazı tamamen kişiselleştirilebilir olan Aşkım Uydun Mu? 2’li Yastık Seti üzerine, dilerseniz size özel kendi mesajınızı ekleyebilirsiniz. Bu harika 2’li yastık setini aynı zamanda yeni evlenmiş karı-kocaya, kendi mizah anlayışınıza espri gücünüze göre, yastık üzerine kendi sözlerinizi ekleyerek de, hediye edebilirsiniz. Ya da aynı yastığa baş koyduğunuz eşinize sevgi sözcüklerinizden oluşan yastık seti hazırlayarak, bir sürpriz bir hediyeye dönüştürebilirsiniz. Bu arada, Bu şirin ve eğlenceli yastıkları kişiye özel hale getirmek için lütfen ilgili alanları doldurmayı ihmal etmeyin.

Kişiye Özel 9 Fotoğraflı Sosyal Medya Yastık

Kişiye Özel Sosyal Medya Yastık
fiyat bilgisi
Evlilik ne enteresan şey öyle değil mi? Allah öyle bir sabır veriyor ki, bir ömür boyunca, eşiniz ile birlikte yaşlanıyorsunuz ve hayata dair acı tatlı her şeyi birlikte göğüslüyor, birlikte paylaşıyorsunuz. Bunun için erkek ve kadın çiftlerin sevgilerinin ve aşklarının öyle büyük olması gerekiyor ki, yoksa başka türlü sanırım kimse böyle bir birlikteliğe katlanamaz. Bir düşünün bakalım, sekiz saatlik bir otobüs yolculuğundan sonra, yanınızda oturan şahsı belki de hayatınız boyunca görmek istemezsiniz. Ama eşiniz için bir ömür feda etmeyi göze alabiliyorsunuz. Muhteşem bir şey! 14 Şubat sevgililer gününde sevgilinize gelin güzel bir sürpriz yapalım. Sizin ve eşinizin isimlerini, oldukça şık ve sağlıklı bir yastığa yazalım ve o yastığa da “Seni Seviyorum” yazalım. Sevgililer günü için inanılmaz güzel bir hediye seçiyorsunuz emin olun. Kişiye özel aşk yastıkları sevgililer günü için Sürpriz hediyelerden biri.

Sevgiliye Özel Mesajlı Kalpler Yastık

Sevgiliye Özel Mesajlı Kalpler Yastık
fiyat bilgisi
Çoğu zaman sırtınızı yasladığınız veya kafanızı koyduğunuz yastıkların sizin için pek bir anlamı olmaz ama şimdi hediye olarak önereceğim yastık çok özel ve çok kıymetli! Çünkü bu yastık size sevgilinizin hediyesi ve sevgiliniz bu özel yastık ile size duyduğu sevgiyi dile getiriyor. Sevgililer günü hediyesi olarak Erkek Sevgilinize, maç izlerken şöyle sırtını keyifle dayayabileceği veya en güzel sohbetlerin geçtiği bir arkadaş toplantısında keyifle dayanabileceği, üzerinizde sizin bir esprinizden veya aşk sözlerinizden oluşan özel bir saten yastık hediye etmeye ne dersiniz? Kız arkadaşınıza da böyle bir hediye kanımca çok isabetli ve güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.

İsme Özel Fotoğraflı Love Yastık

İsme Özel Fotoğraflı Love Yastık
fiyat bilgisi
Hemen hemen bütün kadınlar her fırsatta dakikalarca sevgilisini ya da eşini kapıda istisnasız mutlaka bekletirler. Eminim sizler de şuna benzer sahnelere çok defa şahit oluyorsunuzdur. Erkek ve bayan birlikte yemeğe çıkacaklardır. Erkek telefon ile eşini arar ve şöyle der. “Hayatım yarım saate kadar kapıdayım, bu arada sen de hazırlan, geç kalmayalım.” Bayan ise “Sen meraklanma beş dakikaya kadar hazır olurum” der. Ama hiçbir zaman o beş dakika bitmez. ya da kadınların beş dakikadan algıladıkları şey, erkeklerin kolundaki saate göre beş dakika değildir. Çünkü erkeğin kapıda ya da arabada beklediği saatlerde, kadın makyajını yapar, belki beş yüz kez kıyafet değiştirir, makyajını siler ve tekrar tekrar yapar. Bekletilmek erkeklerin en sevmediği kadın davranışlarından biridir. Neyse, biz burada şu an bir hediye ürün tavsiyesinde bulunacaktık değil mi? Efendim, şimdi bayanlara alınması yönünde tavsiye ettiğimiz ürün, şık bir yastık. Bu yastığı klasik, sıradan yastıklardan ayıran özelliği ise, özellikle süslenmesine, bakımına ve güzelliğine düşkün bayanlara yönelik olmasıdır. Sevgilinize özel hazırlatabileceğiniz çok şirin bir yastık. Süslenmesine düşkün eşinize şöyle teması olan bir hediye düşünüyorsanız Süslü Yastık tam size göre bir hediye ürün. 50 x 35cm. ebatındaki elyaf dolgulu beyaz yastık üzerine istediğiniz mesajı yazdırabilir, kişiye özel hale getirebilirsiniz.

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık
fiyat bilgisi
Sevgilinize veya eşinize aşkınızın ve ilişkinizin geçmişini, ilk tanıştığınız andan itibaren düşündüğünüzde, aslında sıkı bir filmden farkının olmadığını siz de göreceksiniz. Gerçekten de yeryüzünde yaşanmış aşkların hepsi, sonu mutlu veya acıklı biten birer öykü veya birer filmdir. Bu sinema filmi şerdi şeklindeki aşk yastıklarını hediye olarak düşünüyorsanız, sizin aşkınız mutlu sonla biten filmlerden demektir. Sevgilinize doğum günü için güzel bir hediye düşünüyorsanız, üzerinde size ait beş adet fotoğraf baskısı ve sizin isimlerinizin yer alacağı kişiye özel aşk film yastıkları tam da aradığınız hediye olabilir. Bu ürünü de size hediye olarak tavsiye ederim.

Sevgililere Özel Aşkımızın Yıldönümü Yastık

Sevgililere Özel Aşkımızın Yıldönümü Yastık
fiyat bilgisi
Hani bize has, “Bir yastıkta kocamak” diye bir deyimimiz vardır. İşte o yastıklar, görmüş olduğunuz bu romantik isme özel yastıklar. Sevgililer günü için eşinize veya sevgilinize güzel bir sürpriz hediye düşünüyorsanız, isme özel sevgili yastıkları sevgilinizi veya eşinizi eminim çok mutlu edecektir. Bir yastıkta kırmızı kalp şekilleri arasında ve harika bir yazı karakteri ile sizin isminiz, diğer yastıkta ise eşinizin ismi yazılı olan sevgili yastıkları, evinizin artık en değerli eşyalarından biri olacaktır.

Kişiye Özel Aşkın Çekim Gücü 2’li Yastık Seti

Kişiye Özel Aşkın Çekim Gücü 2'li Yastık Seti
fiyat bilgisi
Sevgilinize veya eşiniz olan sevgilinize, bayanlar için sevgililer gününe özel hediyelerden biri olarak tavsiye edebileceğim bir başka hediye de, görmüş olduğunuz komik aşk yastıkları. Üzerinde birbirinden güzel çöp adam çizgilerinin bulunduğu, esprili yastıklar, sevgililer gününüzü eğlenceli bir havaya sokacaktır. Şekil-A ‘da görüleceği üzere, erkek çöp adam, elinde baloncuk ile sevgilisine kalp baloncukları gönderiyor. Oldukça romantik değil mi? Aslında hediye olarak, sevgililer günü için hem romantik bir hediye, hem de komik ve esprili bir hediye. Şayet sevgiliniz ile henüz evlenmediyseniz, yastıklardan biri sizde kalsın, diğer yastık ise onda kalsın ve siz evlendiğiniz gün, bulmacanın parçaları bir araya gelsin! Vay be ne laf ettim ama! Bu bir nevi, kendi aranızda takmış olduğunuz yüzük gibi olacak yani… Evlilik sözünden dönenin kaşığı kırılsın!

Kişiye Özel 2’li Sonsuzluk Yastık Seti

Kişiye Özel 2'li Sonsuzluk Yastık Seti
fiyat bilgisi
Sevgilinize özel bir doğum günü hediyesi düşünüyorsunuz ama öyle bir hediye olmalı ki, hem O’na olan sevginizi ifade etsin, hem O’nu ne kadar çok sevdiğinizi anlatsın, hem romantik bir hediye olsun, hem de fiyatı ile bütçenizi fazla zorlamayacak bir hediyelik eşya olsun! Düşündüğünüz bu özelliklerin hepsi aslında gördüğünüz bu kişiye özel üründe bir arada! Dolu dolu aşk mesajı veren, üzerinde herkesçe bilinen ingilizce I Love You (Seni Seviyorum” mesajı taşıyan ve en önemlisi sizin seçeceğiniz fotoğrafın baskısının olacağı bu şık yastık sevgiliye verilebilcek en güzel ve en romantik hediyelerden biri. Kalp şeklindeki, aşkın rengi olan kırmızı ile renklendirilmiş, yumuşacık kadife kumaş yüzeyi ile I Love You Yastık buram buram aşk yüklü! Yastık üzerinde kırmızı renk ile son derece uyumlu olan beyaz renk ile yazılmış “I Love You” ifadesi yer alan Kalpli Fotoğraflı Yastık, 42 x 42 cm boyutlarındadır. Sevgilinize güzel bir sürpriz yapabileceğiniz bu özel yastık aynı zamanda 14 Şubat Sevgililer Günü için de düşünülebilecek en sevgi dolu hediyelerden biri.

Aşkım Seni Çok Seviyorum Kare Yastık

Aşkım Seni Çok Seviyorum Kare Yastık
fiyat bilgisi
Konuşma faaliyeti insan beyninin sol tarafında gerçekleşmekte. Erkeklerin sol beyni kadınlara göre daha az geliştiği için konuşma konusunda kadınlara göre iyi değiller. Erkekler çoğunlukla kafalarının içinde düşünüp konuşurlar ve kadınların iletişim kurma konusundaki sözel yetenekleri gibi bir özelliğe sahip değiller. Gün sonunda erkeğin işten döndükten sonraki suskunluk halinden günümüzde pek çok kadın şikâyetçidir! Bunun sebebi erkeklerin düşünmeye kadınların ise konuşmaya ihtiyacı olması. Bu söylediklerim ne kadar bilimsel bilmiyorum ama çok konuşan kadınlara mizahi açıdan sus demenin zamanıdır. Kadınların yapmış olduğu dır dır, Dır Dır Yastık Kılıfı sayesinde somut bir sahneye dönüşüyor. Çoğu zaman kadın konuşur erkek susar, bazen de kulaklarını tıkar Dır Dır Yastık Kılıfı ise bunun en esprili ifadesi.  Kadınların kendilerini ifade ettikleri konuşmalar çoğu zaman gereğinden fazla uzar ve erkelerin kulağına sadece kuru gürültü olarak gelir. İlişkileri tüketen, ömrü bitiren “Dır Dır”ın bir gün yastıkların üzerinde yer işleneceği kimin aklına gelirdi. Dır Dır Yastık Kılıfı çiftler için tasarlanmış en eğlenceli yatık kılıflarından biri. Bir yüzünde kulakları tıkayan eller, diğer yüzünde de Dır dır konuşmaların yer aldığı iki adet yastık kılıfından oluşan Dır Dır Yastık Kılıfı evlilik içindeki Dır Dır ile ortaya çıkan sorunları Gır Gır ile yok etmeye geliyor. Her sorunun çözümü sağlıklı iletişim kurmakta yatar, Dır Dır Yastık Kılıfı ile yattığınızda ise sözlü olmasa da eşinizle birlikte espri yollu bir iletişim kurmuş olursunuz.

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık

kişiye özel yastık seçenekleri
fiyat bilgisi
Sevgiliye özel hediyenin en kötü tarafı, maazallah bir ayrılık olması durumunda, yani sizin terk edilmeniz durumunda, hele bir de ayrılık acısı içinizdeki aşkı daha da alevlendirmiş ise, karşınızda ve gözünüzün önünde duran hediyenin sizi perişan etmesidir. Çünkü ne zaman o hediyeyi gözünüz ilişse, birlikte geçirdiğiniz dakikalar ve özel anlar aklınıza geliverir. Nereden girdim şimdi ben bu konuya ki? Allah ayrılık yaşatmasın! (Amin) Sevgililer günü için evli çiftlere tavsiye edebileceğim çok özel bir sevgililer günü hediyesinden bahsedeceğim şimdi. Kişiye özel saten ve kalpli aşk yastıkları. Sizin ve sevgilinizin en güzel iki tane fotoğrafını ve isimlerinizi bu harika saten yastıklara işliyoruz. Sevgililer günü için özel bir hediye düşünenler bence bu hediye fikrini cepte tutsunlar…

Kişiye Özel Seni Seviyorum 2’li Yastık

Kişiye Özel Seni Seviyorum 2'li Yastık
fiyat bilgisi
Sevgiliniz, sürekli olarak sizin romantik biri olduğunuzdan yakınıyor, siz ise tam tersine, romantik olduğunuzu düşünüyorsunuz ve sevgilinizin bunu göremediğinden yakınıyorsunuz. Gelin bu tartışmaya sevgililer gününde bir son verin. Kalp şeklinde, sizin fotoğraflarınız ve konuşma balonları içerisindeki kendi mesajlarınızla oluşturulan bu şık yastıkları hediye edin. O zaman kim romantik değilmiş de herkes görsün. Şaka bir tarafa da, kalpli ve özel mesajlı yastıklar sevgililer günü için çok romantik bir hediye.

Kişiye Özel Çok Üzgünüm Beni Affet Emoji Yastık

Çok Üzgünüm Beni Affet Emoji Yastık
fiyat bilgisi
Artık kırda ya da açık havada uyumak için çok da heveslenmeyin! Çünkü Kütük Yastık ile doğa evinize geliyor! Kendinizi adeta bir ağaç kütüğünün üzerinde uyuyormuş gibi hissedeceksiniz! Kütük Yastık, orijinal bir ağaç kütüğü şeklinde tasarlanmış olup, içi kaliteli dolgu malzemesi ile doldurulmuştur! Sıradan dikdörtgen şeklinde tasarlanmış olan yastıklardan farklı olarak, orijinal kütük görünümüne sadık kalınarak silindir şeklinde tasarlanmış bir ürün. Bu kütüğe sarılıp uyumak size inanılmaz keyif verecek! Ekran başında, uzanarak maç, film, belgesel izlemek hoşunuza mı gidiyor? Sarılın Kütük Yastığınıza televizyonunuzun keyfini iki katına çıkarın! Kütük Yastık ile bundan böyle uzun seyahatleriniz de daha mutlu bir şekilde geçecek! Keza, uzun otobüs ve uçak yolculuklarında herkes özellikle boyun ağrılarından şikayetçi olur! Alın yanınıza Kütük Yastık hem seyahatleriniz daha keyifli ve ağrısız geçsin, hem de kendinizi doğa içindeymişsiniz gibi hissedin! Bu son derece ilginç ve görenleri şaşırtacak olan ürünü, sevdiklerinize ev hediyesi ya da otomobil hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.

İsminize ve Mesajınıza Özel 2’li Yastık

İsminize ve Mesajınıza Özel 2'li Yastık
fiyat bilgisi
Böylesine ilginç bir ürünü, sevdiklerinize hediye etmek gerçek anlamı ile cesaret ister. Sizi anlıyorum ilginç hediyelerden hoşlanıyorsunuz ama bu ilginç ürünü espri kaldırmayan arkadaşlarınıza filan hediye etmemenizi tavsiye ederim. Çünkü son derece ilginç bir tasarımı olan bu 2’li yastık seti adeta vahşet filmlerinden fırlamış gibi. Ölü Gibi Yorgun Yastık Seti aslında tema olarak, yoğun ve yorucu geçen bir iş gününün ardından kendinizi ölü gibi yatağa atarsınız ya hani işte bunu işlemeye çalışıyor. 2’li yastık setinden birinde üzerinde sanki bir cinayette kullanılmış kanlı bir balta, diğer yastıkta ise yatak odası cinayeti işlenmiş gibi kan lekeleri var. Espriden hoşlanan sevdiklerinize alınabilecek en ilginç hediyelerden biri olan Ölü Gibi Yorgun Yastık Seti ile aynı zamanda muhteşem şakalar da yapabilirsiniz. Bu ilginç ürün yalnızca yastık kılıflarından ibaret değildir, içerisinde yumuşak elyaf dolgulu bulunan tam anlamı ile bir yastık setidir.

Erkeğe Özel Karizmatik ve Havalı Yastık

Erkeğe Özel Karizmatik ve Havalı Yastık
fiyat bilgisi
Bazı insanlar gerçekten telefonlarına aşık yaşarlar. Yeni modeli çıktı mı ne pahasına olursa olsun o telefona sahip olmak isterler. iPhone çılgınlığı da böyle bir şey olsa gerek! iPhone telefon bu kişiler için bir yaşam biçimi olmuştur artık ve telefonlarını asla ellerinden düşürmek istemezler. Şimdi bahsedeceğim ürün iPhone’ aşığı sevgilinizi çok mutlu edecek bir ürün. Bu bir telefon değil yastık ama, sevgilinizin telefon hasretini dindirecek türde bir yastık! iPhone telefon menüsünde gördüğünüz simgelerin hemen hemen hepsini bu şık yastıklar üzerinde görebilirsiniz. Bu ürünü sevdiklerinize ilginç doğum günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. iPhone çılgınlığı karşımıza bir yastık olarak çıkabiliyor işte! Neredeyse her işinize yarayan akıllı telefonunuza şöyle yeni bir uygulama çıksa da yüklediğinizde yumuşacık bir yastığa dönüşse, yorgun başınızı koyup rahatça uyuyabilseniz. Ne hoş olur değil mi? Ama maalesef öyle bir teknoloji şu an için yok. Şimdilik Iphone Görünümlü Yastık ile idare etmeniz gerekiyor. Teknoloji meraklılarının kaçırmayacağını düşündüğümüz Iphone Görünümlü Yastık hem yumuşacık hem de akıllı telefon görüntüsü ile çok orijinal.

CEVAP VER