Orjinal Hediye Önerileri

farklı hediye fikirleriÖzel ve önemli günlerde sevdiklerinize orijinal bir hediye vermek için aslında bir çok nedeniniz var! Birincisi artık büyük anne ve dedelerimizden kalma klasik hediye alışkanlıklarından sanıyoruz ki siz de sıkılmaya başladınız ve artık yeni hediyeler denemeyi siz de istiyorsunuz. İkincisi ve en önemli neden ise, hangi özel gün ve kimin için olursa olsun, satın aldığınız hediyenin bir fark yaratmasını, sizin hediyenizin diğer hediyelerin yanına fark edilmesini ve dikkat çekici olmasını istersiniz. Biz de işte tam da bu nedenle sizlere birbirinden farklı, değişik ve dikkat çekici, orijinal hediye önerilerinde bulunacağız. Öyle ki, bu hediyeler gerçekten hem çok ilginç, hem çok sıra dışı, hem de siz bile daha ilk gördüğünüz anda “Yok artık! bunu da mı yapmışlar!” diye hayretler içerisinde bırakacak hediyeler! Aslında bir şeye orijinal diyebilmemiz için o şeyin bir başkasında olmaması gerekir diye düşünüyorum veya kavram olarak “orijinal hediye” deyimi, kanaatimizce tam yerli yerine oturan bir kavram değil. Bunun yerine “parlak hediye fikirleri” desek daha mı doğru olurdu acaba? Şimdi gelelim Orijinal hediye fikirlerimize veya önerilerimize. Önermiş olduğumuz hediyeler, sevgililer gününde, sevgilinizin doğum gününde, Annenize, babanıza kısacası herkese alınabilecek hediyeler. Umarız sitemizde keyifli ve güzel bir zaman geçirirsiniz. Bu onu ile ilgili sizin farklı ve size göre orjinal hediye fikirleriniz varsa lütfen siz de bu düşüncelerinizi bizlerle paylaşınız…

En Orijinal Hediye Fikirleri


sevgiliye orijinal hediye

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi

İşte karşınızda sevgilinize yaşatabileceğiniz en orijinal mutluluk hediyesi. Şöyle ki bu konserve kutusunun içerisinde birbirinden romantik ve dikkat çekici tasarımlarla hazırlanmış acayip etkileyici kartlar mevcut. Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konserve Kutusu, ona olan duygularınızı çarpıcı bir biçimde dile getiriyor. 32 adet özel illüstrasyonlarla hazırlanmış bu kartlarla sevgilinize şiir gibi bir armağan verebilirsiniz.

Fotoğraflı Plaka Anahtarlık

Kişiye Özel Plaka Anahtarlık

Bildiğiniz gibi erkeklerle otomobilleri arasında acayip bir duygusal bağ vardır. İşte bu anahtarlık, bu bağı daha da güçlendirecek bir hediye seçeneği. Üzerine plaka ve isim yazılan, arka yüzüne de fotoğraf baskısı yapılan plaka anahtarlık, bir erkeğe verilebilecek en orijinal doğum günü hediyelerinden biri. Ya da yeni araba hediyesi olarak düşünülebilecek orijinal bir hediye seçeneği.

Kamasutra Pozisyon Kartları

Kamasutra Pozisyon Kartları

Özel illüstrasyonlar ve açıklamalarıyla birlikte hazırlanmış olan 50 adet Kamasutra Pozisyonları işte bu kutuda. Aşk hayatınıza heyecan ve eğlence taşıyacak olan bu erotik hediye ile partnerinize son derece orijinal bir armağan verebilirsiniz.

En Orijinal Hediyeler

Sosyal Ağ Facebook Sertifikası

Facebook, hayatımıza girdi gireli aslında ne kadar da büyük bir değişim yaşıyoruz öyle değil mi? Artık en uzaktaki arkadaşlarımızın ne yediğini, nerede olduğunu, şu an ne yaptığını, kaç tane arkadaşı olduğunu, fotoğraflarını, sevdiği videoları kısacası her bir şeyini çok yakından biliyoruz! Facebook artık bir fenomen! Sosyal paylaşım siteleri arasında ise açık ara önde! İşte bu en çok sevilen sosyal paylaşım sitesi, şimdi Kişiye Özel Fotoğraflı Facebook Sertifikası olarak karşımızda! Sevdiklerinize bu sürpriz ve orijinal sertifikayı armağan ederek, hem mutlu olmalarını, hem de havalı olmalarını sağlayabilirsiniz!

Hayat Seninle Daha Güzel Kitabı

Hayat Seninle Daha Güzel Kitabı

Hayatınıza tatlı bir adrenalin ve mutluluk katan o güzel insana, tüm hatırı sayılır güzel duygularınızı etkileyici bir biçimde yansıtacak romantik bir kitap vermek ister misiniz? Özel illüstrasyon ve aşk dolu mesajlarla hazırlanmış olan Hayat Seninle Daha Güzel Kitabı, biriciksevgilinize armağan edebileceğiniz en orijinal hediyelerden biri. Her zaman beraberinde taşıyacağı bu özel kitapla, sevgilinize aşkınızı sıra dışı bir şekilde göstermeniz mümkün! Kaliteli baskısı ve 25 romantik sayfası bulunan bu kitabı sevgilinize hediye etmek için acele edin.

en orijinal hediye fikirleri

Ruj Şeklinde Kırmızı İç Çamaşırı

Neyin ne zaman lazım olacağı hiç belli olmaz:) Tatilde, iş gezisinde, sevgilinizle sürpriz bir buluşma anında veya kışkırtıcı görünmek istediğiniz özel gecelerde! İşte karşınızda çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz son derece orijinal ruj görünümlü kırmızı iç çamaşırı! Son derece pratik, çantada, çekmecede, otomobilde taşıması kolay ve ruj şekliyle kimsenin ne olduğunu bilmediği sıra dışı bir ürün! Mesela her şeyin normal seyrinde davam ettiği bir günün gecesinde bir de bakmışsınız ki seksi iç çamaşırına ihtiyacınız var:) İşte sizi seksi görünmeye ihtiyacınız olan her yerde imdadınıza yetişecek olan Orijinal Ruj Şeklinde Kırmızı İç Çamaşırı!

orijinal hediyeler

Kitap Görünümlü Gizli Kasa

Kitap Saat değerli ve özel kitaplarınızın bulunduğu kütüphaneniz ile uyumlu olabilecek davetsiz misafirlerin asla gizli bir kasa olabileceğini tahmin edemeyecekleri sıra dışı bir kasadır! Misafirleriniz kütüphanenizde bu ürünü gördüklerinde, gerçek kitaplar ile neredeyse ayırt edemeyecekler. Kitap Görünümlü Kasa, çalışma odanızda hem şık görüntüsü hem de değerli eşyalarınızı koruyacak! Kitap Saat ile odanız hem şık bir görünüme kavuşacak, hem de orijinal görüntüsü ile kütüphaneniz renklenecek Bunun yanında Kitap Şeklinde Gizli Kasa, kitapsever dostlarınıza da hediye edebileceğiniz çok orijinal bir armağan seçeneğidir. Kıymetli eşyalarınızı evinizde, ofisinizde nereye saklayacağınızı kara kara düşünüyorsanız, size de bir Kitap Kasa şart.

En orijinal hediye seçenekleri

Kişiye Özel Orijinal Cep Telefonu Kapakları

Birbirinden şık Apple iPhone ve Samsung Telefon kapaklar ile cep telefonunuz hiç olmadığı kadar göz alıcı ve şık olacak. Kişiye özel olarak hazırlanan ve Samsung, iPhone Cep telefonları ile mükemmel bir uyum sağlayan kapaklardan beğenilerinize en uygun rengi seçin ve tarzınızı ortaya koyun. İstediğiniz renk altın, gümüş, siyah, pembe ve kırmızı renk seçenekleri bulunan bu şık telefon kapakları, telefonunuzu fiziksel darbelerden, çiziklerden, tozlardan ve kirden korurken, telefonunuza bambaşka ve çok havalı bir görünüm kazandıracak. Ayrıca kişiye özel bu kılıflar sevgiliye hediye edilebilecek en orijinal armağanlardan!

erkeğe orijinal hediyeler

Spor Ayakkabı Şeklinde Hoparlör

Evet yanlış okumadınız! Gördüğünüz bu orijinal ürün aslında bir hoparlör! 3.5 mm çıkışı ile her bilgisayar ile uyumlu ve 2 Metre Jak kablosu bulunan bu şık hoparlör, size en ilginç şekilde şarkı dinleme deneyimi yaşatıyor. İster masaArtık daha önce ekranlarda ya da konserlerinde elinde mikrofon ile hayranlıkla izlediğiniz starlar gibisiniz! Spor Ayakkabı Şeklinde Hoparlör hem en sevdiğiniz şarkıları dinleyin, hem de şarkılarınızı keyifle eşlik edin! Masanızın en şık ve dekoratif elemanı olacak nostaljik görünümlü Spor Ayakkabı Şeklinde Hoparlör ister kendiniz için satın alın, ister sevdiklerinize hediye edin! İlginç ürünlerden hoşlanan sevdiklerinize bu harika ürünü armağan edebilirsiniz.

orijinal hediye fikirleri

Öksüren Akciğer Küllük

Sigara kullanan sevdikleriniz açık konuşmak gerekirse bu üründen nefret edecek! Akciğer şeklinde ilginç ve orijinal bir tasarıma sahip olan Öksüren Akciğer Küllük görenlere resmen dil ısırtıyor! Aşırı şekilde sigara kullanan babanıza, eşinize, erkek kardeşinize veya erkek arkadaşınıza alabileceğiniz Öksüren Akciğer Küllük erkeklere alınabilecek son derece anlamlı ve orijinal bir üründür. Sıra Öksüren Akciğer Küllük ev ve ofis dekorasyonunuzun en vazgeçilmezi en dikkat çekici elemanı olmaya geliyor. Ev-ofis için orijinal ve ilginç hediye arayanlar Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saatini gönül rahatlığı ile alabilirler. Aynı zamanda bu ürünü 16 Haziran Babalar Gününde Babanıza; Babalar Günü Hediyesi olarak da verebilirsiniz.

orijinal hediyeler

Orijinal Nostaljik Ahşap Radyo

Nostaljiye eski ürünlere meraklıysanız, bu ahşap radyoyu eminiz ki çok beğeneceksiniz! Masanızda, kitaplığınızda, TV ünitesi üzerinde çok şık duracak olan Nostaljik Ahşap Radyo, son derece orijinal ürün! İster evinizde dekoratif bir eleman olarak kullanın, isterseniz de radyo olarak kullanılanın! Pille çalışan bu nostaljik ürün, müzik keyfinizi istediğiniz yerde kesintisiz bir şekilde yaşamanıza imkan veriyor. Gerçek ahşaptan yapılmış olan bu orijinal radyo, Kız arkadaşınıza, erkek arkadaşınıza, sevgilinize ve sevdiklerinize alınabilecek en orijinal hediyelerden biri. Nostaljik Ahşap Radyo aynı zamanda antika ürünlere tutkulu olan sevdiklerinize de alabileceğiniz en harika hediyelerden biri.

orijinal hediyeler

En İlginç Kalem Modelleri

Eyfel Kulesi, Çekiç, Pense, Vida, Pizza, Çiçek, Testere gibi modelleri modelleri bulunan İlginç kalemler tasarımları ile adeta parlak ve estetik bir fikrin nasıl olabileceğinin fitilini ateşliyor. İçerisine mutlaka sizin de çok beğeneceğiniz modellere rastlayabileceğiniz ilginç kalemler masanızda tam da gözünüzün önünde sergileyebileceğiniz estetik birer şaheser! Görmekte olduğunuz bu orijinal kalemler, avukat, iş yerinden mesai arkadaşlarınız, öğretmenleriniz, doktorunuz kısacası tüm sevdiklerinize orijinal ne hediye alabilirim sorusunun da en güzel yanıtı. Sevdiklerinize tasarımsal açıdan dikkat çekici, etkileyici özel bir hediye vermeyi düşünüyorsanız, İlginç kalem modelleri tam size göre bir ürün!

ilginç ve orijinal hediyeler

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

Üzerinde çok titrediğiniz, gözünüz gibi sakındığınız biricik kız arkadaşınıza, duygularınızı çarçpıcı bir hediye ile göstermeye var mısınız? İşte hem gözünüzün hem de kalbinizin inci tanesine verebileceğiniz en şık hediyelerden biri olan İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye! Şık ve orijinal hediye kutusu içerisinde kalbinizin en kıymetlisine! Konserve kutusu içerisinde ve istiridye kabukları içerisinde yer alan İnci taşı, 925 ayar kolye zinciriyle birlikte bayan sevgiliye hediye edilebilecek en anlamlı armağan!

orijinal hediye fikirleri

100 Erotik Görevler İçeren Kalp Kutu

Erotik görevler içeren kalp kutu ile partnerinize en orijinal hediyelerden birini verebilirsiniz. Bu oyunun kuralı gayet açık! Özel cımbızı ile içerisinden bir görev çekip, şartıs ve koşulsuz bir şekilde harfiyen yerine getireceksiniz! Aşk oyunları oynamaktan hoşlananların kaçırılmaması gereken bir ürün. 100’den fazla değişik ve kışkırtıcı erotik görevler bulunan kalp kutu, gecelerinize renk katacak, partnerinizi ise bir hayli heyecanlandıracak. Böylelikle aşk hayatınıza güzel oyunlar katabilecek ve belki de rutin giden evlilik ilişkinizi yine eski heyecanlı günlerine geri götürebileceksiniz.

Dekoratif Metal Arabalar

Dekoratif Metal Arabalar

Nostaljik arabalara, uçaklara, motorlu taşıtlara merakı olanlar, yolda, televizyonda, dergilerde antika bir araba gördüğünde pür dikkat kesilenler size müjdeli bir haberimiz var! Artık bakmaya kıyamadığınız orijinal antika arabalar masanızı süsleyecek dekoratif elemanlara dönüşüyor. Size de “bir gün mutlaka bu otomobile bineceğim” diye hayalini kurduğunuz antika arabaları keyifle izlemek kalıyor. Metalik dekoratif arabaları ister kumbara olarak kullanın, isterseniz de içerisine kalemlerinizi, küçük ofis malzemelerinizi koyabileceğiniz kalemlik olarak kullanın! Birbirinden farklı 16 modeli bulunan dekoratif metal arabalar ile evinizde-ofisinizde nostalji rüzgarları esecek! Dekoratif Metal Arabalardan ister kendiniz için sipariş edin, isterseniz de erkek arkadaşınıza hediye olarak verin! Dekoratif Metal Arabalar metalden üretilmiş ve son derece dayanıklıdır. Uzun yıllar masanızı, vitrininizi, kitaplığınızı süsleyecek Dekoratif Metal Arabaları sakın kaçırmayın!


Orijinal hediyeler

Tebeşir Kupa Bardak

Sevdiklerinize, üzerine tebeşirler yazı yazılabilip silinebilen sıra dışı bir kupa bardak hediye etmeye var mısınız? İşte karşınızda Tebeşir Kupa Bardak. Özel kutusu içerisinde yer alan tebeşir kupa bardak üzerine filediğiniz yazıları yazabilir, figürler çizebilir ve hatta sevgilinizle romantik oyunlar oynayabilirsiniz. Son derece orijinal bir kupa modeli olan Chalk Mug, aynı gün kargoya teslim ve kapıda ödeme seçeneği ile satışa sunuluyor. Bu ürünü satın almak için, “Fiyat Görmek için Tıkla” butonuna tıklamanız gerekmektedir.


İlginç Hediye Fikirleri

Dekoratif Akvaryum

Akvaryum, bir mekana canlılık ve hava katan en önemli aksesuarlardan biridir. Siz de akvaryum içerisinde yaşayan balıklardan hoşlanıyor ve ışıl ışıl akvaryumların mekanınıza bambaşka hava katacağını düşünüyorsanız, size harika bir teklifimiz var. Dekoratif Akvaryum iki farklı modeli ile görenleri kendisine hayran bırakıyor, mekanınıza büyülü bir atmosfer ve ortama canlılık kazandırıyor. Eğer evinizde ya da iş yerinizde kocaman bir akvaryuma yer açacak kadar yeriniz yoksa, bir de Ampul Şeklinde tasarlanmış olan Dekoratif Akvaryum ile tanışın.


orijinal doğum günü hediyesi

Doğum Gününe Özel Kanvas Tablo

Sevdiklerinizin ismine ve doğum günü kutlama mesajlarınıza özel olarak hazırlanacak kanvas tablo, kız/erkek arkadaşlarınıza en orijinal doğum günü hediyelerinden biri olacaktır. Otoriteler ve işin uzmanları tarafından yeryüzünde gelmiş geçmiş en seksi ve en güzel kadınlardan biri olarak gösterilen bir kadın! Hatta sadece bir kadın da değil o bir fenomen! Kimden bahsettiğimizi sanırız tahmin etmişsinizdir; Marilyn Monroe! Bildiğiniz gibi ölümünden sonra bile hala onu taklit ederek veya ona benzemek isteyen binlerce kadın oldu, kendini daha seksi bulanlar mı dersiniz, ondan daha güzelim diyenler mi dersiniz, ancak kesin olan şey şu ki, kimse Marilyn’in yanına bile yaklaşamadı. Şimdi kız arkadaşınıza alabileceğiniz ilginç ve gerçekten çok güzel bir hediye tavsiyem olacak!


100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

İçerisinde tam 100 değişik dilde seni seviyorum mesajları olan bu özel kavanoz, yıldönümü hediyesi olarak oldukça orijinal ve romantik! Orjinal hediye olarak tavsiye edeceğim şimdiki hediye hem bir duvar saati, hem de çok şık ve birbirinden farklı sizin beğenilerinize uyacağını düşündüğüm şık ve dekoratif bir tablo! Yani hem duvarınız güzel bir tablo ile süslenecek hem de zamanı size bildirecek şık bir duvar saatiniz olacak. Kız kulesi, Galata Kulesi, Eyfel Kulesi, resimdeki gibi Marilyn Monroe, Klasik arabaların far kısmına eklenmiş şık duvar saati, Nostaljik Taksim görüntüsü.


sevgiliye orijinal hediyeler

Sen Her Zaman Gülümse Çikolata Kavanozu

Ev ve Ofisler için düşünülebilecek harika ve orijinal bir hediye. Aynı zamanda Kadın ve Erkek sevgililer için de düşünülebilecek harika bir doğum günü hediyesi olabilir.  Siz de kendi zevkinize veya hediye alacağınız kişinin zevklerine en uygun tabloyu, Pardon! Hem tabloyu hem de duvar saatini seçip hediye edebilirsiniz. Eminim bu ilginç ve orijinal hediyeniz çok beğenilecektir.


Gökkuşağı Gece Lambası

Gökkuşağı Gece Lambası

Gökkuşağının tüm güzel renkleriyle gecelerinizi aydınlatın! Bulunduğu karanlık odaya şahane renklerle ışıklar yayan Gökkuşağı gece lambası, hem ilginç hem de fantastik! Onun yaydığı mükemmel gökkuşağı ışıklarıyla mışıl mışıl ve tatlı hayallerle uykuya dalabilirsiniz. İster yatak odanızda bir gece lambası olarak, isterseniz de salonunuzda dinlenmek için kullanabileceğiniz bu özel lamba, sevdiklerinize de en orijinal hediye seçeneklerinden biri.

Vintage Karaoke Mikrofon

Vintage Karaoke Mikrofon

İyi şarkı söyleme yeteneğinizi dışa vurmanın zamanı gelmedi mi? Vintage Karaoke Mikrofon ile en güzel şarkılara eşlik edip karaoke yapabileceksiniz! Tüm bilgisayara uyumlu Vintage Karaoke Mikrofon ile arkadaşlarınızı davet ettiğiniz partiler daha eğlenceli ve daha keyifli geçecek! Müzik sizin için bir tutku mu? Şarkı söylemeden duramayanlardan mısınız? Son derece şık bu özel mikrofon ile artık sesiniz eskisinden daha gür ve daha güzel çıkacak! Bilgisayarınızda daha önce sadece dinleyici olarak çaldığınız tüm şarkılara Vintage Karaoke Mikrofon ile rahatlıkla eşlik edebileceksiniz! skype gibi sesli ve görüntülü sohbetlerinizde de bu ürünü normal bir mikrofon olarak da kullanabilirsiniz.


Çakmaklı Kol Saati

Çakmaklı Kol Saati

Erkek için en orijinal hediyelerden biri de hem saat, hem de çakmak olan Çakmaklı Kol Saati! Saat tasarımlarına yepyeni bir yorum getiren Çakmaklı Saat akıl almaz tasarımı ile görenlerin tekrar tekrar bakmak isteyeceği acayip bir saat! Küçük ve hatta mini minnacık objeler ile 3 boyut özelliği kazandırılan Minyatür 3D Kol Saatleri hediye edilmek üzere sizi bekliyor! Çizilmek cam, çelik ve paslanmaz gövde, deri kol kemeri ile tasarım harikası bir kol saati! Eyfel Kulesi, 3 boyutlu güller, alış veriş ikonları, düğün ikonları daha bir çok 3 boyutlu figür bu incecik tasarım içerisinde hayat buluyor! Tarz ürünlerden hoşlanan erkek ya da kız arkadaşınıza sıra dışı ve orijinal bir kol saati, doğum günü hediyesi olarak düşünüyorsanız, Çakmaklı Kol Saati müthiş bir hediye! Bu ürüne aşağıda ulaşbilirsiniz.


orijinal hediyeler

Basketbol Topu Duvar Saati

Özellikle son dönemde ülkemizde basketbol da en az futbol kadar popüler ve dikkat çekici hale geldi. Kanımca basketbolun verdiği heyecan başka hiçbir sporda yoktur! Çünkü son periyot ve son 5 saniye içinde bile hangi takımın galip geleceği henüz belli değildir. Maç bitmeden takımınızın o maçı kazandığına emin olamazsınız. Belki de basketbolu bu kadar sevdiren en önemli şey, kurallarının bu sporu, diğer spor dallarına göre daha heyecanlı hale getirmesidir. Neyse bizim konumuz basketboldan bahsetmek değil! Basketboldan bahsetmeyeceğiz ama basketbolu seven sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz harika bir hediyeden bahsedebiliriz öyle değil mi? Bu ürün basketbol topu şeklinde tasarlanmış isme özel şık bir duvar saati! basketbolu seven sevdikleriniz için orjinal bir doğum günü hediyesi olabilecek kadar şık ve güzel bir saat!


Seni Seviyorum Kutuda Hediye Vovsos

Seni Seviyorum Kutuda Hediye Vovsos

Daha önce 2’li Vosvos oyuncaklar mutlaka ki görmüşsünüzdür ancak 3’lü ve son derece romantik hediye kutusu içerisinde olan modelini bence görmemiş olma ihtimaliniz yüksek! Plakasında isimlerinizin ve Size özel tarihin yazılı olacağı rengarenk Vosvos Oyuncak arabalar, Sevgilinize verebileceğiniz en orijinal hediye olacaktır. Özellikle de erkek arkadaşınız için bu şirin oyuncakları düşünebilirsiniz.


sevgiliye orijinal hediye

Mutluluğun Resmi Sevgili Tişörtleri

Mükemmel sevgililere işte bu tişörtler çok yakışacak! Birbirinden renkli ve çarpıcı modelleri ile sevgili tişörtleri bu yaza damgasını vuracak türden! Üzerinde aşkı farklı şekillerde ifade eden esprili ve romantik modellere sahip olan Sevgili Tişörtleri, erkek ve bayan için her beden seçenekleri ile karşınızda. Siz de Sevgilinize, ister evinizde giyebileceğiniz, isterseniz de sokakta üzerinizde taşıyabileceğiniz bu orijinal tişörtlerden hediye edebilirsiniz.

iPhone 4/4S Kapak

Apple Lisanslı iPhone 4/4S Kapak

iPhone 4 ve 4S cep telefonları ile uyumlu, telefonu yandan kavrayan ve arka bölümünde iç içe geçmiş halkalar şeklindeki bu mükemmel tasarım kapaklar, cep telefonunuz ile görsel bir şölen oluşturuyor. Telefonunuzun dahil ses sistemi, kamera, kulaklık gibi bölümleri ile uyumlu olan ve son derece canlı renkleri ile dikkat çekici iPhone 4/4 S kapaklardan istediğiniz rengi seçin. İster kendiniz için kullanın isterseniz sevdiklerinize hediye edin. Bu harika ürünü stoklar tükenmeden kaçırmamalısınız.


İlginç Hediye

Gezegenimiz Dünya Cam Duvar Saati

Gezegenimize en yakın gezegen olan Mars’ta milyonlarca yıl evvel hayat var mıydı veya hala canlı diyebileceğimiz varlıklar yaşıyor mudur, bu tartışma beri dursun! Maalesef insanoğlu başka gezegenlerde hayat var mıdır araştırması içerisinde, üzerinde yaşadığı Dünya’ya inanılmaz şekilde zarar verdi ve hala da vermeye devam ediyor! İşin acı tarafı ise, bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda çok az insan dışında, bu zarar kimsenin umurunda bile değil! Eklediğim ürün gezegenimiz Dünya’ya ait cam bir duvar saati!


ilginç tişörtler

İlginç Tişört Modelleri

Üzerinde dikkatli baktığınızda akrep ve yelkovan ucunda bir uydu ve bir astronot bulunuyor! Doğayı maviyi ve yeşili seven dostlarınıza, öğretmenlerinize verebileceğiniz çok anlamlı ve güzel bir hediye! Belki de bu saati hediye ettiğiniz kişi, saatin kaç olduğunu öğrenmek için bu saate baktığında gereksiz yere sarf ettiği elektriğin, kağıdın ve doğaya verdiği zararın daha iyi idrakine varacaktır! Doğum günü için, öğretmenler günü için, anneler günü ve babalar günü için sevdiklerinize Dünya’yı hediye edin!


Abajur Şeklinde Mum

Abajur Şeklinde Mum

Abajur Tasarımlı Mum, mum ailesinin batıya açılan 2014 modeli ve modern yüzü! Orijinal tasarımlar ve hayal gücü sınır tanımıyor! Neydi daha önceki klasik mumlardan çektiğimiz? Elektrikler kesilir, ara ki mum bulabilesin! O zifiri karanlıkta hadi mumu buldunuz diyelim! Şimdi sıra altına koymak için çay tabağı aramakta! Mumu yak, çay tabağına damlat, bu arada elinize illa ki, erimiş sıcak mum damlaları bulaşır! Abajur Şeklinde Mum, tüm bu karanlık nostaljiye son verecek orijinallikte! Üzerinde “Love” yazılı abajur şapkası ile, odanızı aydınlatırken, romantizm de katacak! Yatak odası için de düşünülebilecek harika ürünlerden biri! İster kendiniz için satın alın, ister sevgilinize hediye edin!


orijinal hediye önerileri

Dekoratif Alarmlı 3D Ev Masa Saati

İlginç ve mükemmel bir tasarıma sahip, ev ve iş yerlerine dekoratif bir hava katacak harika bir masa saati önereceğim. Ev şeklinde pembe renge sahip, bu ilginç masa saatinin rakamları 3 D şekilde tasarlanmış. Asimetrik yapısı ile görenleri hayran bırakacak kare masa saati, modern ortamlara dekoratif bir görünüm kazandıracak! Bu ilginç duvar saatini gönül rahatlığı ile herkese hediye edebilirsiniz. En başta sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz mesela! Sonra Annelere, babalara, öğretmenlere ve yakın arkadaşlarınıza doğum günleri için veya özel günlerde hediye edebilirsiniz.


hediye vosvos

Sevgiliye hediye vosvos

Tavsiye edeceğim bir diğer hediye ise, özellikle klasik araba seven yetişkinler ve araba tutkunu erkek arkadaşınız için! 1969 yılının en popüler arabalarından Vosvos Araba! Gerçeği ile belki değil ama gerçeğine tıpa tıp oyuncak hali ile artık sizin olabilir. Üstelik kişiye özel versiyonuyla! Lacivert ve pembe Vosvos oyuncak arabalar, erkek arkadaşınız için son derece özel ve eğlenceli bir hediye olacak.


orijinal hediye fikirleri

Nostaljik Metal Vosvos Hediyesi

sekiz silindirli bir canavar olan ve 290 beygir gücündeki bu araç,  0 – 100 km’ye çıkması sadece 6,9 saniyelik bir zaman alıyordu. 2012-13 yılları arasında yeniden üretimi yapılmaya başlanan ikinci nesil Ford Mustang Boss 302 kullanıcılarını adeta yarışta hissettiren bir araç! Hem çocukların, hem de yetişkinlerin ellerinden düşüremeyecekleri Uzaktan Kumandalı Ford Mustang Arabalar, gerçeklerini unutturacak cinsten. Ford Mustang Boss 302, saatte 27 km hıza ulaşabilmesiyle, uzaktan kumandalı arabalar konusunda devrim niteliğinde bir yenilik sunuyor.


Metal Nostaljik Klasik Araba

Nostaljik Klasik Araba

Uzaktan Kumandalı Ford Mustang Arabaları ister araba lastiği şeklindeki uzaktan kumandası ile kontrol ederek hız tutkunuzu ödüllendirin, isterseniz de araba koleksiyonunuza ekleyip görenleri koleksiyonunuza hayran bırakın. Araba tutkunu arkadaşınıza veya babanıza hediye edebileceğiniz Klasik 1969 Ford Mustang Boss 302 ile doyasıya eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Çocuklar için de yine inanılmaz güzel bir doğum günü hediyesidir. Bu ürüne de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

ilginç ve orijinal hediyeler

Bugatti Radyolu Hoparlör

Bugatti Radyolu Hoparlör (Car Shaped Music Speaker) otomobil meraklılarının asla hayır diyemeyeceği çok sıra dışı bir hoparlör. Prestijli bir otomobil markası olan Bugatti’den ilham alınarak tasarlanmış olan Bugatti Radyolu Hoparlör ilginç hediye arayanlar için mükemmel bir seçim. Bu çok enteresan Hoparlör ile ister iphone 4/4S telefonunuzdaki müzikleri dinleyin, ister USB belleğine yüklediğiniz favori şarkılarınızı keyifle dinleyin. Bugatti Radyolu Hoparlör, tıpkı efsane Bugatti otomobillerden beklenen yüksek performansı müzik sesi alanında da gösteriyor.


Pizza Tasarımlı Duvar Saati

Pizza Tasarımlı Duvar Saati

Kütüphanenizde rengârenk boy boy kitaplar olması sizi mutlu ediyorsa, mutluluğunuza mutluluk katacak olan Kitap Saat kütüphanenize çok yakışacak. Saatin görüntüsü 3 tane kitabın yan yana durmasından ibaret, bunun yanında, Kitap Saatin gerçek bir kitaptan eksiği yok fazlası var, çünkü size bir de zamanı bilidiriyor! Kitap okumayı çok seven arkadaşınıza hangi kitabı alacağım diye düşünüp duruyorsanız Kitap Saat alın. Emin olun kitap saat arkadaşınızın en sevdiği kitap olacaktır. Sarı kırmızı ve mavi renklerdeki renkli kitapları isterseniz siz de kütüphanenizde kullanabilir arkadaşlarınıza ne kadar kitapsever biri olduğunuzu gösterebilirsiniz. Bu ürünü Öğretmeninize hediye edebilir, doğum günü hediyesi olarak sevgilinize alabilir veya Babanıza hediye edebilirsiniz.


orijinal hediye fikirleri

USB LED Bilgisayar Lambası

Bildiğiniz gibi bilgisayarlar günümüzde artık, ekmek kadar, su kadar ihtiyaç duyulur hale geldi. Yediden yetmişe herkesin mutlaka, Hotmail hesabı, gmail hesabı ya da facebook profili veya twitter profili mutlaka vardır. Peki sıklıkla kullandığınız ve onsuz bir hayat düşünemediğiniz laptop bilgisayarınızı daha ilgi çekici hale getirmek ister misiniz? Bunun için size çok güzel bir ürün önereceğim! Gördüğünüz ürün bir dizüstü bilgisayar lambası. Laptop bilgisayarınıza artık geceleri eskisinden daha çok dikkat çekeceksiniz. Çünkü bu lamba, bilgisayarınıza rahatlıkla monte ediliyor ve tüm enerjisini USB girişinden alıyor. Orijinal USB LED Bilgisayar Lambası bilgisayarınızın çehresini değiştirecek!

orjinal hediye

Orijinal Laptop Yapıştırmaları

Laptop Yapışkanı ile görenler diz üstü bilgisayarınıza hayran hayran bakacak!  Siz de hem farkınızı hem de tarzınızı ortaya koyabileceksiniz. Laptop Yapıştırmaları kolayca 15,4 inc. ve daha küçük her boydaki laptop üzerine hava kabarcığı oluşturmadan kolayca uygulanabilmektedir. Gerektiğinde de kolayca çıkarılabilmektedir. Hangi modelleri var peki? Televizyon, Zebra modelleri ile bilgisayarınızı benzersiz ve şık hale getirebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarınızı 15,4” den küçük ise üzülmeyin! Laptop Yapıştırmaları istediğiniz boyutlarda kesebilir ve bilgisayarınıza uygulayabilirsiniz. Yapıştırıcıların en kötü tarafı hava kabarcığı bırakmalarıdır ama bunun çaresini de bulmuşlar ve ürün hava kabarcığı bırakmamak üzere özel olarak tasarlanmış.


Orijinal hediye

Kahve Fincanı Duvar Saati

Sevgilinize, Sevgililer Günü için veya onun doğduğu gün olan, yaş gününde ilginç ve değişik bir hediye düşünüyorsanız, size önerebileceğim en iyi hediyelerden biri, görmüş olduğunuz şık ve içinde kahve varmış gibi duran duvar saati. Beyaz, kırmızı, yeşil, siyah gibi renkleri bulunan kahve fincanı duvar saati, sevgilinizin odasına veya evine alabileceğiniz harika dekoratif ürünlerden biri. Gerçekten üzerindeki fincanda kahve varmış gibi duran bu fincan duvar saati görenleri hayrete düşürecek. Sevgililer Günü için kırmızı bir gül ile birlikte verebileceğiniz en iyi hediyelerden biri… 1 Adet AAA pil ile çalışır.


Samsung Galaxy S III Koruma Kılıfı

Cep telefonu pazarında artık hatırı sayılır bir konuma gelen ve her geçen gün kullanıcı sayısı hızla aratan Samsung Galaxy S sahiplerine çok güzel bir haberim var! Artık Samsung Galaxy S III telefonunuza hiçbir darbe zarar veremeyecek. Hem de telefonunuz orijinal görüntüsünü kaybetmeden. Samsung Galaxy S III korumu kılıfı ile telefonunuz hem şıklığından bir şey kaybetmeyecek, hem de tüm fiziki darbelere karşı korunacak. Samsung Galaxy S III koruma kılıfları birbirinden güzel renkleri ile telefonunuzu korurken tarzınızı yansıtacak.


Balık Gözü Cep Telefonu Lensi

Balık Gözü Cep Telefonu Lensi

iPhone ve Galaxy serisi telefonlara nerdeyse bir servet ödenen günümüzde, yeni telefon alanlar için telefonuma bir zarar gelir mi kabusu artık tarih olacak! Siz de telefonunuzu yeni aldınız ve üstüne toz bile değsin istemiyorsanız Samsung Galaxy S III koruma kılıfı almanızın işte tam da zamanıdır. Şık görünümlü Koruma kılıfı ile telefonunuzun hem arkası, hem de önü mükemmel bir şekilde korumaktadır. Samsung Galaxy S III koruma kılıfı kullanırken, telefonunuzun arka kapağını çıkartıyorsunuz ve onun yerine seçmiş olduğunuz renkteki kapağınızı takıyorsunuz hepsi bu kadar!


Havalandırma Izgarası Telefon Tutucu

Araç İçi Telefon Tutucu

Samsung Galaxy S III koruma kılıflarının Çakıl Mavisi, Beyaz, Siyah, Turuncu, Pembe renkleri bulunmaktadır. Eğer ben S III kullanıyorsanız sizin için de Çakıl Mavisi, Beyaz, Siyah renkler bulunuyor. Ayrıca ürün çeşitleri arasından telefonunuza en uygun olan kapağı seçmeyi unutmayınız.


orijinal hediyeler

Sihirli Plazma Küre

Plazma Küre içerisindeki elektrik akımları, dokunduğunuz bölgelere hücum ederek adeta sihirli bir küre şekline dönüyor. Bu orijinal ürünle ilgili detaylı bilgilere resim üzerine tıkladıktan sonra ulaşabilirsiniz. Bir diğer ürün ise akıllı telefonlarda oyun olarak yüklü olan, herhangi bir yerine dokunulduğunda komik sesler çıkartan ve insanların konuşma taklitlerini ince ses tonu ile geri yansıtan, çocukların sevimli kahramanı komik Tom’u sanırım biliyorsunuzdur. Akıllı cep telefonu olan babalar ve anneler derin bir nefes alabilirler artık!


Orijinal hediye fikirleri

Sihirli Dinozor Yumurtası

Çünkü sırf sevimli kedi Tom’u konuşturmak için, saatlerce telefonunuzu rehin alan çocuklarınız, artık telefon oyunundaki Tom’u değil, gerçek kedi tom’u konuşturacak ve sevecekler. Tıpkı akıllı telefon uygulamasındaki gibi oyuncak Tom’a dokunduğunuzda da, Tom sizi taklit edecek ve komiklikler yapacak. Çocuklar için güzel bir karne hediyesi veya doğum günü hediyesi düşünenler için, bu sevimli oyuncağı tavsiye ederim.


ilginç hediyeler

Koşucu Alarm Saat

İstanbul’un en önemli sembollerinden biri olan Kız Kulesi şimdi çok şık bir duvar saati tasarımı ile huzurlarınızda! İstanbul’a uğrayan yerli ve yabancı turistlere, İstanbul’a dair görmeleri gereken en önemli yerlerden biri olarak tavsiye edilen çok özel bir yer! Bu denli göze hoş görünen Kız Kulesi, şimdi artık evinizi süslemek için geliyor! Üstelik bu duvar saati, bir tablo değil ama bir tablo kadar şık ve alımlı. Kız Kule’sinin sizde bir hatırası vardır belki de?


Parmakların Aşkı Duvar Saati

Kişiye Özel Parmakların Aşkı Saat

Belki sevgilinize evlenme teklifini kız kulesine bakarak yaptınız kim bilir? Ya da ilk aşkınızı orada tanıdınız! Bu tarihi yapının sizin için bir anlamı varsa, buyurun size hediye etmek için harika bir hediye seçeneği! Bu ürünü Anneler günü için Annenize hediye edebilir, İstanbul’da görev yapan öğretmeninize öğretmenler günü için hediye edebilir ya da Eşinize doğum günü hediye edebilirsiniz.


orijinal hediyeler

Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük

Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük sayesinde
artık bulunduğunuz ortam duman altı olmayacak! Özellikle pasif içici konumundaki sigara içmeyen kişiler sanıyorum ki bu ürüne bayılacaklar. Araba şeklinde, oldukça sevimli tasarlanmış olan Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük sigaranın yol açtığı olası zararları en aza indirir. Sigara Dumanını Çeken Araba Şeklindeki Küllük nasıl çalışıyor hemen söyleyeyim. Bu ürünün içerisinde bulunan karbon filtre özelliği sayesinde, ortamda serbest halde dolaşan hem sigara dumanı, hem de kötü kokuları içerisine hapseder. Artık sohbetleriniz duman altı olmayacak!


Sigara Dumanını Hapseden Dumansız Küllük

Sigara Dumanını Hapseden Küllük

Sevimli bir oyuncak araba şeklindeki Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük sadece sigara dumanını çekmek için değil, aynı zamanda mutfakta, salonda, banyoda ya da ofisinizde oluşan Kötü Kokuları da yok eder. Bu ilginç ürünü bulunduğunuz ortamda hava temizleyici olarak da kullanabilirsiniz. Kullanımı da çok kolay olan ürün, kapağını açtığınız anda hemen çalışmaya başlar. Sigara Dumanını Çeken Araba Küllüğün mavi, kırmızı, sarı, ve yeşil renk seçenekleri bulunmaktadır. Sigara Dumanını Çeken Araba Küllüğü ister 2 adet AA boy pil ile, isterseniz de bilgisayarınızın USB bağlantı noktasından çalıştırabilirsiniz. İlginç, orijinal ve oldukça sevimli görünen, son derece yararlı olan bu ürünü, ev hediyesi, ofis hediyesi olarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.


Aşk Çeki

 Aşk Çeki

Sevgilinize bu sefer vereceğiniz doğum günü hediyenize hem romantizm hem de komiklik katmaya ne dersiniz? Sevgilinize bir çek yazın! Çek yazın derken, üzerine belli bir ödeme yapılacağını gösterir bir çekten bahsetmiyorum, Sevgilinize aşkınızın çekini yazın ve büyük bir bonkörlükle bu çeki ona uzatın! Örneğin, onu ihmal edip gittiğiniz halı saha maçlarına şu tarihten itibaren ara vereceğim şeklinde bir çek olabilir. Ya da ne bileyim, Ona bundan sonra pembe yalanlar söylemeyeceğinize dair bir çek yazıp verebilirsiniz veya bilgisayar başında fazla vakit geçirmeyeceğinize dair.


Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Kitabı

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Bu konuda yaratıcılık tamamen size kalmış durumda. Sevgilinizin elinde artık kapı gibi bir çek olacak ve siz sözünüzde durmadığınızda bu çeki tahsile sokacak belki de icralık olacaksınız kim bilebilir. Aşk Çeki ile verilen tüm sözleri garanti altına alabilirsiniz. Aşk Çekinde hem kadınları hem de erkekleri ilgilendiren 40 adet aşk çeki bulunuyor, çeklerde yazan sözlerden birkaç örneği aşağıda bulabilirsiniz. 8 adet çek ise boş, yani tam 8 adet de açık çekiniz var. Bunları da dikkatlice kullanmanızı, ödeyemeyeceğiniz borçların altına girmemenizi tavsiye ederiz.


Özel Tasarım Papyon Çeşitleri

İnsanların her zaman bir nostalji arzusu olmuştur. Belki de özellikle son dönemde TV’lerdeki Seksenler dizisi, bir dönemi anlatan dizilerin bu kadar yoğun ilgi çekmesinin nedeni de, insanların nostalji yaşama arzularından kaynaklanmaktadır. İnsanların modern çağa adım atmaları ile birlikte kılık kıyafetlerinde de değişiklikler yaşanmıştır. Bunlardan biri de ilk defa 1763 yılında İngiliz Kraliyet ailesi tarafından giyim için bir aksesuar olarak kullanılan Papyon da yaşanmıştır. Bildiğiniz gibi Papyon, kelebek biçiminde bağlanan ve ağırlıklı olarak erkeklerin kullandığı, giyilen kıyafetlere bir şıklık  katmak amacı ile kullanılan bir erkek aksesuarıdır. Kelebek şeklindeki aksesuara ek olarak, çengelle veya lastik bağla yakaya tutturulur. Eskilerin kullandığı Papyon Modası yeniden ve farklı bir tasarım ve farklı bir yorumlama ile tekrar hayatımıza giriyor.


Kütük Yastık

Kütük Yastık

Artık kırda ya da açık havada uyumak için çok da heveslenmeyin! Çünkü Kütük Yastık ile doğa evinize geliyor! Kendinizi adeta bir ağaç kütüğünün üzerinde uyuyormuş gibi hissedeceksiniz! Kütük Yastık, orijinal bir ağaç kütüğü şeklinde tasarlanmış olup, içi kaliteli dolgu malzemesi ile doldurulmuştur! Sıradan dikdörtgen şeklinde tasarlanmış olan yastıklardan farklı olarak, orijinal kütük görünümüne sadık kalınarak silindir şeklinde tasarlanmış bir ürün. Bu kütüğe sarılıp uyumak size inanılmaz keyif verecek! Ekran başında, uzanarak maç, film, belgesel izlemek hoşunuza mı gidiyor? Sarılın Kütük Yastığınıza televizyonunuzun keyfini iki katına çıkarın! Kütük Yastık ile bundan böyle uzun seyahatleriniz de daha mutlu bir şekilde geçecek! Keza, uzun otobüs ve uçak yolculuklarında herkes özellikle boyun ağrılarından şikayetçi olur! Alın yanınıza Kütük Yastık hem seyahatleriniz daha keyifli ve ağrısız geçsin, hem de kendinizi doğa içindeymişsiniz gibi hissedin! Bu son derece ilginç ve görenleri şaşırtacak olan ürünü, sevdiklerinize ev hediyesi ya da otomobil hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.


Disko Topu Cam Duvar Saati

Disco Topu Cam Duvar Saati

Eski ve klasikleşmiş Türk filmlerinde bir mekanın disco olduğu hissini verdirmek için, kamera ilk önce ışıl ışıl disco topuna zoom yapar ve daha açıyı genişleterek esas oğlan ile sevgilisini görüntülerdi. Belki geçmişi geri getiremeyeceğiz ama size geçmişte 70’li yıllarda yaşıyormuşsunuz gibi hissettirebiliriz. Hem de işinize yarar bir ürünle Disco Topu Cam Duvar Saati ile! Evinizde, ofisinizde nostalji rüzgarları estirmek istiyorsanız Disco Topu Cam Duvar Saati tam da sizin aradığınız şey! Bu ürünü sevdiklerinize de armağan edebilirsiniz. İçinizden dans etmek geliyorsa sizi dans havasına sokacak harika bir ürün olan bu cam duvar saati sevgiliniz için de düşünülebilecek harika bir hediye!


ilginç hediyeler

Para Sayan Kavanoz Kumbara

Kumbaranızda ne kadar bozukluğunuz var? Son attığınız para ile hedeflediğiniz miktara ulaşabildiniz mi? Sevdiğiniz ayakkabıyı almak için ne kadar para biriktirmeniz gerekiyor? Para sayma işini bu kumbaraya bırakın! Şaka değil… Gerçekten de bu kumbara paranızın hesabını tutuyor! Üzerinde yer alan LCD ekranından içine atacağınız 10, 50, 100 kuruşları ve 1 TL’yi anında tanıyor ve size kumbarada ne kadar paranızın olduğunu anında söylüyor! Şaşırtıcı değil mi? Evet ama gerçek… Dahası para sayan kumbarayı alarm olarak da kullanabiliyorsunuz. İÇine her para atışınızda bip sesi çıkartan, hedeflediğiniz para miktarına ulaştığında sizi hemen uyaran para sayan kumbara, özellikle çocuklara armağan edilebilecek en orijinal hediyelerden biri.

ilginç ve değişik hediye

Şeşbeş Duvar Saati

Evinizin veya ofisinizin duvarında böyle bir duvar saati varken, gözlerinizi ondan alamayacaksınız. Çünkü bu duvar saatinin sağ gözü dakikayı, sol gözü ise saati gösteriyor. Gözler birbirinden ayrık durumdayken ise ortaya çıkan surat ifadesi çok şapşal veya deli divane olabiliyor. Birbirinden farklı bir çok surat modeli bulunan, Mesela; psikopat, fanatik, deli, şımarık, agresif hatta Sezen Aksu dudaklı gibi birçok modeli bulunan şeşbeş duvar saatleri, ev veya ofislerin en çok dikkat çekecek eşyalarından olacaktır. Sevgiliye yılbaşında ne alınır diye, google’ın başının etini günlerdir yediyseniz, durun artık size bu duvar saatini öneriyorum… Bu ürün aynı zamanda çocuklara doğum günü hediyesi olabilir, ev veya ofis hediyesi de olabilir.


Bayan Hediyesi

Kişiye Özel iPhone Kılıf

İnsanlar sahip oldukları her şeyde kendilerine ait izler bulmak ve eşya ile bir bağ kurmak ister. Örneğin erkekler bir araba alırlar ama arabanın içerisine, camlarına değişik uygulamalar yapıp o arabayı daha çok sahiplenmek ve sevmek isterler. Şimdi önereceğim ürün iPhone cep telefonu olan sevdiklerinizi çok mutlu edeceğe benzer. Çok sevdikleri cep telefonu iPhone telefonu için bir koruma kılıfı ama bu kılıf tamamen kişiye özel bir kılıf! Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıfları üzerine ister kendi fotoğrafınızı, isterseniz sevdiklerinizin fotoğrafını ekletip telefonunuzu kişiye özel ve daha sevebileceğiniz bir hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıflarını arkadaşlarınıza da gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz. Telefonunuz için en güzel kılıfı kendinizin tasarlayacak olması kulağa sizce de hoş gelmiyor mu? Kendi kılıfınızı kendiniz tasarlayabilirsiniz. Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıflarını ile istediğiniz fotoğraf telefonunuzun üzerinde yer alabiliyor. İster sevgilinizin, ister çocuğunuzun, ister köpeğinizin isterseniz de hayran olduğunuz ünlünün fotoğrafını gönderin.

ilginç ve değişik hediyeler

Yayın Yok Duvar Saati

Yaşı 30’nin üzerinde olan ve çocukluk döneminde saat 19:00 dan sonra televizyonun başlama saatini bekleyen herkes, bu saat ile ne anlatılmak istendiğini tahmin edebilir. Ama ben yine de bilmeyenler için söyleyeyim, Seksenli yıllarda, şimdiki gibi sayısını hatırlayamadığım kadar TV kanalı bulunmuyordu. Sadece Ulusal yayın yapan TRT1 kanalı bulunmaktaydı ve TRT1 yayını saat 19:00’da başlar, gece yarısı 24:00’da sona ererdi. Şayet siz o saatler dışında televizyonunuzun Power düğmesine basarsanız karşınıza bu saat içerisindeki renkli şekiller gelirdi. Bu saat o anlamda nostaljik sayılabilir. İlginç ve Nostaljik hediye arıyorsanız, iyi bir tercih olabilir.


Orijinal hediye

Game Over Kapı Paspası

Dikkat etmişsinizdir mutlaka, özenle süslenmiş gelin damat arabasının ön plaka kısmında “Evlendik” arka plaka kısmında ise “Ayvayı yedik” veya “Eyvah Yandık!” şeklinde, evlilik olayına esprili bir bakış açısı ile yazılar bulunur. Hatta bazıları olayı daha da abartır. Neyse, siz de ev hediyesi olarak alacağınız hediyenin içerisine biraz espri veya mizah katmaya ne dersiniz? Gördüğünüz bu ilginç kapı paspasında evliliğe ilk adımını atmış olan damat için, artık oyunun bittiğini gösteren “Game over” kapı paspası. Damadın surat ifadesine dikkatli bakarsanız, şaşkın ve üzüntülü, gelin ise halinden oldukça memnun. Dikkat çekici ve esprili sürpriz bir ev hediyesi olur kanaatindeyim.


Orijinal hediye

Dil Sabit Masaüstü Telefon

Bir hediye bu kadar mı ilginç ve etkileyici olur? Yani hediye konusunda bir blog yazarı olarak hayretler içerisinde kaldım. Dil olarak gördüğünüz şey aslında bir telefon ahizesi! Dudak ve dişler ne kadar orjinal ve güzel duruyor değil mi? Ağzından bal damlıyor sözünü ben bu telefon için bal gibi de söylerim. Şaka bir tarafa, Annenize sürpriz ve etkileyici bir yıl dönümü hediyesi bakıyorsanız, güzel bir dudak, o dudağın içerisinde inci gibi dişlere sahip ve karşısındaki kişiye dil çıkartan, mükemmel olarak tasarlanmış bu masaüstü telefonu öneririm. Telefon hakkında: Ahize: Yaklaşık 16 x 6 cm – Telefon: Yaklaşık 17 x 14 x 10 cm – 1 adet hat bağlantı kablosu dahildir.


ilginç ve romantik hediye fikirleri

Tek Fotoğraflı Sihirli Çay&Kahve Kupası

Bu hediye Sevgilinizi çok mutlu edecek garanti ederim. Bir hediye, ancak bu kadar özel ve ilginç olabilir. Bu sözü söyledikten sonra hemen, neden özel ve ilginç olduğunu izah edeyim. Şimdi güzel ve sizin için anlamı olan bir fotoğrafınızı verdiğim linkte “Resim Ekle” kısmından ekliyorsunuz, buraya kadar her şey normal, asıl işin can alıcı noktası; bu bardak size geldiğinde siyah bir kupa olarak geliyor ve ne zaman ki içerisine sıcak içecek koyarsanız, o siyah renk yerini sizin fotoğrafınıza bırakıyor. Harika bir fikir bence. Sevgiliniz için Sürpriz bir hediye arıyorsanız, kesinlikle kaçırmayın derim.


Şık Masa Saati

Meriç Masa Saati

Gördüğünüz bu özel saat tasarımı ve şıklığı ile masa saatini yeni bir yorum ve yeni bir bakış açısı getiriyor. Bildiğiniz gibi köstebek saatler eskilerin çok revaçta olan saatleriydi. Şimdi ise şık ve zarif görüntüsü ile Meriç Masa Saati klasik köstekli saatlerin yepyeni bir tasarımla yeniden yorumlanmış hali. Alarm özellikli olan Meriç Masa Saatinin iç içe geçen çerçevelerine dilediğiniz mesajı ekletebilirsiniz. Özel günler için, özel ve şık bir hediye arayanlar bu saatin detaylarına göz atabilirler. Mesaj eklenme özelliği ile, babanıza, annenize, patronunuza, iş arkadaşınıza çok özel bir hediye verebilirsiniz. Yeni nesil masa üstü Saat olan Meriç Masa Saatiyle siz de tanışın. Eskiden sadece cepte kullanılan köstekli saatler, günümüzde farklı bir tasarım yorumlaması ile yeniden hayat buluyor. Meriç Masa Saati evlerde ve ofislerde dekoratif bir hediye olarak düşünülebilir. 3 cm çapındaki bu alarmlı saat içi içe geçen halkalardan oluşuyor. Meriç Masa Saatini çerçevelerin içine özel mesajınızı saklayarak hediye ederek yakınlarınıza hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Kalem Tasarımlı Duvar Saati

Kalem Duvar Saati

İlginç tasarımı ile dikkat çeken bu duvar saati kurşun kalemlerden oluşmuş çok orijinal bir saat. Kalem Tasarımlı Duvar Saati zamanı gösteren bir saatten çok öte! Özellikle Öğrencilerde ders çalışma şevkini ateşleyen bir duvar saati. Ders çalışmaktan yorulup da saate baktığınızda eksik kalan konularınıza tekrar bakmanız için ve daha fazla çalışmanız gerektiğini hatırlatmak için her saat başı tekrar size ders çalışmanız gerektiğini hatırlatıyor. Bazen çok ders çalışmaktan sağa sola baktığımızda olmadık nesneler gözümüze ilişir. Kalem duvar saati de tam öyle bir his yaratacak bir saat çalışıp biraz mola verdiğinizde duvarda duran kalemleri gördüğünüzde gözlerinize başta inanamayabilirsiniz ama Kalem Tasarımlı Duvar Saati hayal ürünü değil tamamen gerçek! Gökkuşağı şeklinde Yeşil, lacivert, sarı ve kırmızı 12 tane kurşun kalemden oluşan Kalem duvar saati ortasındaki Metal gövdesi ile hem çok sağlam hem de zarif bir saat. Çocuk odası için, çalışma odası için ve ofisler için hediye olarak düşünülebilir. Bu orijinal Tasarımlı Duvar Saatini siz de henüz bitmeden alın ister sevdiklerinize hediye edin isterseniz kendiniz kullanın.

İlginç Duvar Saatleri

Bisiklet Duvar Saati

Bisiklet Duvar Saati özellikle çocukların odası için düşünülebilecek harika bir duvar saati. O sadece sıradan bir duvar saati de değil bu arada! İlginç bir özelliği de bulunmakta; Akrep ve yelkovan hareket ettiğinde Bisiklet Duvar Saatine adını veren mini bisikletin tekerlekleri de zaman aktıkça dönüyor. Son dönemde Türkiye’de de bisiklet kullananların sayısı bir hayli artmış durumda, Hatta bisiklet sevenlerin oluşturduğu ve bir buluşma noktası haline gelen internet sitelerinin bile olduğunu biliyorum. Bisiklet tutkunu sevdiklerinize de armağan edebileceğiniz bu şık duvar saati, güzel bir doğum günü hediyesi olabilir. Şöyle bir düşündüğünüzde eminiz sizin de etrafınızda gönlünü iki tekerleğe kaptırmış yakınlarınız vardır. Bisiklet Duvar Saati hem sizin için hem de bisiklet sever yakınlarınız için ideal bir duvar saati. Bisiklet Duvar Saatinin zemini Ahşaptan yapıldığı için oldukça sağlıklıdır ve çevreye duyarlı sevdikleriniz için yine ideal bir hediyedir. Saat ilerledikçe Bisiklet Duvar Saatinin üzerindeki bisikletin tekerlekleri de dönüyor, böylelikle yerinde duramayan bir duvar saatiniz oluyor

Orjinal Hediyeler

LED Işıklı Araba Lastiği Duvar Saati

Bazı insanlar için, otomobil sevgisi bir tutkudur. Otomobillere ait haberler, otomobil fuarları, antika otomobiller kısacası otomobillere ait ne varsa, hepsine kulak kesilirler, satın almak veya sahip olmak isterler. Şimdi önereceğim hediye, otomobil sevgisi olanlara yönelik şık bir otomobil lastiği şeklinde duvar saati. Bu duvar saati aynı zamanda Led ışıklara sahip. Yani karanlıkta bile kendisini çok güzel belli eden ve sergileyen bir duvar saati. Yılbaşı için orijinal, alımlı, gösterişli bir hediye arayanlar için önerebileceğim en iyi hediyelerden biri. Bu ürünü ister Ofis hediyesi, ister bir ev için dekoratif bir hediye, ya da bayanlar tarafından otomobil meraklıları erkeklere yılbaşı hediyesi olarak düşünün. Kesinlikle iyi bir tercih olacaktır. Ya da erkek sevgiliye doğum günü hediyesi için de çok orijinal bir armağan.


Tasarım Telefonlar

Nostaljik Tasarım Telefonlar

Çalışma masanızın üzerinde dekoratif olduğu kadar, son derece orijinal bir masaüstü telefonunuz olsun ister miydiniz? Nostalji meraklıları Tasarım Telefonları gördüklerinden adeta kendilerinden geçecekler! 4 Farklı model seçenekleri ile bu telefonlar, masanızda, mekanınızda en çok ses getirecek elemanlar olmaya aday! 4 seçeneği bulunan Tasarım Telefonlar bakın hangi modellerden oluyor; Dünya’nın en meşhur şehirlerinden bir olan Londra Telefon Kulübesi şeklinde modeli, motosiklet şeklindeki modeli, İstiklal Caddesinin en bilindik sembollerinden biri olan tramvay şeklindeki modeli ve yukarıda örneğini görmekte olduğunuz kitap modeli. Hangi modeli seçerseniz, aklınız bir diğerinde kalacak! Tüm modellere sahip olmak isteyeceksiniz! İyisi mi, Tasarım Telefonlardan birini kendiniz için, diğerlerini ise sevdiklerinize hediye edin! Ofis hediyesi, ev hediyesi olarak da düşünülebilecek olağanüstü tasarımlı telefonlar bulundukları mekanda nostalji rüzgarları estirecek!


Erkeğe Hediye, Babalar Günü Hediyesi

Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

İnsanlık tarihindeki en önemli buluşlardan biri şüphesiz tekerleğin icadıdır. Tekerlek sayesinde göçler yapılmış, savaşlar kazanılmıştır. Ama tekerleği icat edenler sanıyoruz ki hiç, bir gün gelecek de bu tekerlek zamanı gösteren bir duvar saatine dönüşecek diye düşünmemişlerdir. Şimdi sizlere özellikle erkeklerin çok beğeneceğini düşündüğümüz ilginç bir hediye tavsiyesinde bulunacağız. Otomobillerden bildiğimiz jantlı araba lastikleri farklı bir tasarım anlayışı ile çok şık bir duvar saatine dönüştü. Tasarımı son derece dikkat çekici, şık ve orijinal olan Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saati artık sizlerle.


Erkekler için hediye

1 YORUM

  1. Sevgilinizle veya eşinizle olan fotoğrafı atıyosunuz HD tablo olarak kapınıza geliyor fiyatlarda uygun.modellere bakabilirsiniz.

CEVAP VER