Anneler için Hediye Fikirleri

Anneler için hediye

Dili, dini, ırkı, mezhebi, doğusu veya batısı hiç fark etmez, annelik, annelik iç güdüsü, yeryüzünün tüm coğrafyasında, her santimetre karede aynı lisanı konuşur. Bizleri karşılık beklemeden, ufacık bir menfaat ummadan seven tek varlık olan Annelerimizin, kendilerine adanmış olan Anneler Gününü, hediye sitemiz aracılığı ile, en samimi ve içten duygularımızla kutluyoruz. Dünya üzerinde nefes alan her Annenin Anneler Günü Kutlu Olsun. Bildiğiniz gibi, Anneler Günü yaklaşıyor. Bu sebeple, hem Anneler Gününde Anneler için alınabilecek hediyeler, hem de Anneler için doğum günü hediyeleri konusunda siz değerli ziyaretçilerimize hediye tavsiyelerinde bulunmak istedik. Anneye hangi hediyeler alınır? Annelere anlamlı hediyeler nelerdir? Hangi hediyeler Anneye doğum günü hediyesi veya Anneler Günü Hediyesi olarak alınabilir? Anneye en güzel hediyeler nelerdir? Bu ve buna benzer sorular için, Anneye hediye fikirlerimizi biraz sonra sizlerin beğenisine sunacağız. Anneliğin ne kadar kutsal bir görev olduğunu, anne olmanın ne kadar büyük bir sorumluluk ile eş değer olduğunu bilmem hangi kelimeler izah edebilir veya nasıl açıklayabilir! Anne olmak, sadece bir çocuk sahibi olmak, onu emzirmek, bakmak, büyütmek ile izah edilebilir veya bu denli basite indirgenebilir bir durum asla değildir.

Anne olmak, yeni bir yaşam biçimi benimsemek ve asla geri dönüşü olmayan ve son nefese kadar sayısız, milyonlarca fedakarlığa göğüs germektir. Bu konuda ahkam kesmek ve annelik ile ilgili bir şeyler telaffuz etmek haddimize değil elbette! Çünkü Anne olmayı ve anneliğe dair zorlukları, sadece Anne olan o değerli varlıklar bilebilir! Eşi ve çocukları üzerinde bu kadar emeği olan anneleri hatırlamak için, Anneler Günü diye ilan edilmiş olan sadece bir tek gün mü? Bu kadar emeğe ve bu kadar yoğun sevgiye karşılık bir tek bir gün mü? Asla hayır! İnsanlara cennet gibi bir ödüle ulaşmanın anahtarını veya şifresini, annelerin ayaklarının altına emanet eden bir dininin mensupları olan bizler, annelerimizin kıymetini çok iyi biliyoruz! Annelerimizi sadece Anneler Günü’nde değil, Onları her zaman, her sıradan günde bile hatırlayıp, şükranlarımızı, teşekkürlerimizi sunuyoruz! Öyle değil mi?

Anneler Günü İçin Ne Hediye Alınabilir?


anneye ne hediye alınabilir

Canım Annem Çikolata Kavanozu

Anneye alınabilecek en lezzetli hediye işte karşınızda. Anne sevgisi Dünya’da başka hiçbir şey ile kıyaslanamaz! Şimdi sizlere bu büyük sevginizi, en tatlı şekilde sunabilmeniz için şahane bir hediye önerisi sunmak istiyorum! Bu nasıl bir hediye? Birincisi çok tatlı ve kimse ona karşı koyamıyor! Çay içerken yanında inanılmaz gidiyor! Tahmin ettiğiniz gibi anneye hediye olarak önerdiğimiz armağan sütlü çikolatalar! Şık kavanozu ve mükemmel hediye kutusu içerisinde 24 adet fotoğraf baskılı çikolata. Canım annem çikolata kavanozu da çok özel! Neden mi? Çünkü çikolataların içinde bulunduğu kavanoz da sizin ve değerli Annenizin fotoğrafına özel.


anneye hediye

En İyi Anne Madalyonu

Lütfen herkes üzerine alınmasın ama genelde Annelere doğum günü ve Anneler günü için ev eşyaları, örneğin tencere tava veya mutfak için robot türü şeyler hediye edilir. Anneye bu şekilde bir hediye tercihinin kanımca doğru olmadığını düşünmekteyim! Bu tip hediyeleri başka zaman da almak mümkün! Neden yanlış olduğunu düşünüyorum bu düşüncemi şöyle destekleyebilirim: Siz sevgilinize, doğum gününde düdüklü tencere veya elektrikli bir ev aleti hediye eder miydiniz? O başka bu başka dediğinizi duyar gibiyim ama, Annelerin de kendilerini özel hissedecek hediyelere ihtiyacı yok mudur sizce?

Kişiye Özel Canım Annem Masa Saati

Kişiye Özel Canım Annem Masa Saati

Lafı uzatmadan, Anneler Günü hediyeleri veya Anneye doğum günü hediyesi olarak alınabilecek hediyeler konusunda hediye önerilerimizin olacağını az önce söylemiştik! Şimdi işte sıra Anneye hediye fikirlerimize geldi. Hediye seçeneklerini sizinle paylaşırken özellikle şu hususa dikkat ettim; Anneme hediye alsam, hangi hediyeyi seçerdim diye ve bu şekilde hediyeler arasından en iyi, en güzel hediyeyi seçip, bunu sizinle paylaşmayı hedefledim. Umarım Anneniz için en güzel ve anlamlı hediyeleri çekip çıkarmışızdır. Keyifli bir vakit geçirmeniz dileği ile.

Dünyanın En Tatlı Annesi Ahşap Kutulu Çikolata

Kişiye Özel En Tatlı Anne Çikolatası

Üçüncüsü, yine bu özel ambalaj üzerine Annenizin okuyup inanılmaz derecede mutluluk duyacağı, kendi sözleriniz ile özel mesajınız yer alıyor! Son olarak, çikolatanın tatlılığı, size özel fotoğrafın ve mesajın yazılı olduğu bu anlamlı çikolata, doğal ahşap bir kutu içerisine konuluyor! Üzerinde ise en sevgi dolu sözlerden biri olan “Dünyanın En Tatlı Annesine” cümlesi yazılı! İşte bu kadar çok sevgi mesajı taşıyan Dünyanın En Tatlı Annesi Ahşap Kutulu Çikolata, Annenize verilebilecek en lezzetli, en şeker, en sevgi dolu hediyeye dönüşüyor!

Anneye hediye

Canım Anneme Resimli Kupa Bardak

Anneye ne hediye alınabilir? Sevgili Annenize, Anneler Günü’nde içinde sizin de olduğunuz bir hediye vermek, işte tam da bu anlamda en iyi hediye fikirlerden biri. Canım Anneme Resim ve Mesaj Baskılı Kupa üzerine ister yalnızca kendi fotoğrafınızı, ister annenizle birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğraf karesini bastırabilirsiniz. Bu hediyenin bir güzel tarafı da, kupanın ön yüzüne, resmin hemen üzerine ne yazdıracağınıza sadece kendiniz karar veriyorsunuz. Diğer yandan, kupanın arka yüzündeki bir buket gül resminin üzerine de, yine kendi mesajınızı yazdırabiliyorsunuz. Canım Anneme Kupası, en özel Anneler Günü hediyeleri’inden biridir.

anneye hediye

Anneye Özel Kahve Kupası

Anneler günü için annenize fiyatı ile uygun ve oldukça anlamlı bir hediye önerim olacak! Annenizin sizi çay kahve içerken bile hatırlamasını ve yüzünde mutlu bir tebessüm oluşmasını sağlayacak kişiye özel Fotoğraflı ve oldukça şık bir kupa bardak önereceğim. Bu özel kupanın üzerine Canım Anneme yazdırıp bir de üzerine fotoğrafınızı bastırın. Bitmedi! Ayrıca Annenizi ne çok sevdiğinizi de yazdırın. Ne de olsa anneler için en büyük hediye çocuklarını sürekli görebilmektir, çay içerken bile! Annenize sorsanız en büyük en güzel hediye nedir diye! Emin olun cevabı “Sensin” diyecektir.

Anneye hediye

Anneler Gününe Özel Fotoğraflı ve Mesajlı Çiçek Desenli Yastık

Çoğu zaman sırtınıza aldığınız ya da kafanızı yaslayıp uyuduğunuz, kısacası varlığını bile sadece dokunduğunuzda hissettiğiniz bir yastıktan, gün gelecek de mükemmel bir Anneler Günü Hediyesi çıkacak diye eminim ki siz de benim gibi düşünmemişsinizdir! Ama işte tasarımcılar ya da hayal gücü geniş olanlar olaya el atınca, minnacık bir yastıktan harikalar yaratabiliyorlar! Üzerine 100 karakter şartı olmak üzere, istediğiniz özel sözlerinizi yazdırabileceğiniz Anneler Gününe Özel Çiçek Desenli Yastık, şirin mi şirin, özel mi özel hediyelerden biri!


Anneye hediye

Anneye Özel Mesajlı Duvar Saati

Annenize üzerinde içinizden gelen en güzel mesajları yazabileceğiniz Anneye Özel Mesaj Yazılabilen Duvar Saati hediye edebilirsiniz! Anneniz iş yaparken saate her baktığında, mutluluk duysun, keyif alsın! Belki de sizin bu hediyeniz onca iş yükünden doğan yorgunluğunu almaya yetecektir. Anneye Özel Mesaj Yazılabilen Duvar Saati 20 cm çapındadır. MDF malzeme üzerine özel baskı tekniği ile isimler yazılmaktadır. Anneler Gününe özel olarak hazırlanmış diğer duvar saati modellerine bakmak ister misiniz? O zaman tıklayın lütfen: Anneye duvar saatleri

anneye alınabilecek güzel hediyeler

Anneye Fotoğraflı Dekoratif Tabak

Kişiye özel olarak hazırlanabilen yine çok güzel bir Anneler Günü Hediyesi! Anneye Özel fotoğraf baskılı Dekoratif Tabak ile annenize en güzel duygularınızı bir de bu yolla, yani hediyeniz ile ifade edin. Sizi bir dakika bile olsa düşünmekten vazgeçmeyen annenize, onu ne kadar çok sevdiğinizi ve hatırladığınızı gösterecek harika bir hediye! Annelik hiç bitmeyecek bir görev! Düşünsenize Anne doğurur, besler, büyütür, okula yollar, misafir ağırlar, evlendirir, kısacası hiçbir zaman tatili olmayan 7/24 bir sorumluluk. Tüm bu işleri saatlerce yapan annenize özel bir hediye vermek istemez misiniz? Kişiye özel fotoğraflı tabak anneye en güzel hediye seçeneklerinden biri.

anneye anlamlı hediye

Canım Annem Sevgi Kavanozu

Anneniz için seçeceğiniz özel bir anneler günü hediyesinde ya da doğum günü hediyesinde siz en çok nelere dikkat edersiniz? Mesela; anlamlı olmasına? Ya da O’nu ne kadar çok sevdiğinizi ifade edecek özel bir hediye olmasına? Belki de uzun yıllar hatırlayabileceği, hiç solmayacak, çürümeyecek ve değerinden bir şey eksik olmayacak kullanışlı bir hediye olmasına? Eğer tüm bunların hepsinin aynı hediye üzerinde toplanmasına özen gösteriyorsanız, Annenize içerisinde 100 adet anne sevgisi mesajları taşıyan Canım Annem Sevgi Kavanozunu hediye edebilirsiniz.


Anneye hediye

Kişiye Özel Harf Yüzük

Anneye hediye edilebilecek bu kadar özel bir yüzük için ne yazılabilir, ne söylenebilir acaba? Altını boş bırakıp yorumu siz değerli okurlarımıza bırakmak acaba en doğrusu mu? diye düşünmeden kendimizi alamıyoruz! Anneye sevgi ifadesi deseniz, en güzel şekilde yansıtan hediyelerden, romantiklik deseniz yine başı çeken hediyelerden! Goldstore 14 Ayar Altın Pırlanta Yüzük, üzerinde yer alan 0,08 karat pırlantası ile Anneler Gününde Annenizi inanılmaz derecede mutlu edecek en değerli, en özel hediyelerden biri! Kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Anneye hediye ne alınır

Nostaljik Mesaj Şişesi

Anneler Günü için kolye mi alsam, yoksa Anneme çikolata mı alsam? Her ikisini almak istiyorum ama bu da bütçemi aşar mı diyorsunuz? O halde sıkı durun! Benim Annem Bir Melek Anneye Özel Hediye Sepeti, içerisinde hem son derece zarif bir kolye, hem çikolata hem de daha fazlasına sahip çok romantik bir hediye Sepeti! Çok daha fazlası dedik ama bunun ne olduğunu henüz söylemedik! Benim Annem Melek Hediye sepeti içerisinde aynı zamanda yılın 365 gününe yetecek kadar, her gün için bir tane sevgi sözcükleri barındırıyor! Yani bir sonraki Anneler Gününe yetecek kadar her güne özel bir sevgi mesajı! Benim Annem Bir Melek Anneye Özel Hediye Sepeti içerisinde yer alan 2 adet kalpli çikolata biricik annenizin keyfini yerine getirirken, Kelebek Tasarımlı kolye ile gururlanacak, 365 Sevgi Mesajı ile kendini çok mutlu hissedecek! İçerisinde bir çok özel duyguyu bir arada barındıran Benim Annem Bir Melek Anneye Özel Hediye Sepeti, En güzel Anne Hediyesi olmaya aday!


anneye hediye önerileri

Anneye Özel Makyaj Aynası

Anneler Günü’ne özel olarak üretilmiş, ya da Anneler günü için anneye alınabilecek en anlamlı ve en güzel hediyelerden birini sunmak istiyorum. Aslında bu hediyeyi annenize sadece Anneler gününde değil, Annenizin doğum gününde de armağan edebilirsiniz. Anneler Gününe Özel makyaj aynası üzerine yazacağınız en içten mesajlar ile bu anneler gününde annenize özel bir hediye verebilirsiniz. Hediyemiz hakkında bilgi vermeden önce sizce en değerli ve en anlamlı hediye hangi hediyedir? Siz kendi cevabınızı düşüne durun, bize göre hangi hediye olursa olsun, en özel hediye sizin tarafınızdan hazırlanmış veya hediye alacağınız kişi adına düzenlenmiş hediyelerdir yani kişiye özel hediyeler! İsme özel hediye, hediyeler içerisinde en anlamlı ve en özel hediyelerdir. Sizce de öyle değil mi? Hangi hediye, kişinin adına düzenlenmiş bir hediyeden daha değerli olabilir ki?


anneye hediyeler

Kişiye Özel İyilik Perisi Cam Duvar Saati

Anneler, kanatları olmayan iyilik melekleri gibidir adeta! Ne zaman başınız sıkışsa, herkesten önce Anneniz yanı başınızda olur! Uzaklarda da olsanız, O sesinizin tonundan bile iyi olup olmadığınızı anlayan tek kişi! O sizin en yakın arkadaşınız ve sırdaşınız. Gerçekte Annenizin bir insan olduğunu unutup, O’nun olsa olsa ancak bir melek olabileceğini düşünüyorsanız, size harika bir hediye önerebiliriz. Üzerinde kanatlı melek resmedilmiş ve Annenize özel olarak hazırlanacak olan Kişiye Özel İyilik Perisi Cam Duvar Saati ile, değerli Annenize unutulmaz ve son derece anlamlı bir hediye hazırlayabilirsiniz! Bu duvar saatini anlamlı bir hediye haline getirebilmeniz için, güzel bir mesaj yazdırmayı unutmayınız!

Anneye anlamlı hediyeler

Yılın En İyi Annesi Sertifikası

Bilgisayarınızda, fotoğraf makinenizde ya da taşınabilir belleklerde sakladığınız ve içerisinde annenizin bulunduğu en güzel fotoğrafı seçin! Daha sonra ulaşmış olduğunuz hediye sitesinde, annenizin ve kendi isimlerinizi yazdıktan sonra “Resim eklemek için tıklayınız” yazısına tıklayıp, seçmiş olduğunuz bu güzel fotoğrafı yükleyin! Sizin işiniz burada sonlanıyor! En fazla 2 iş günü içerisinde hazırlanan hediyeniz, kargoya veriliyor ve tarafınıza ulaştırılıyor! Anneye Evladiyelik Çerçeve, annenizin uzun yıllar masasında, duvarında kullanabileceği ve her baktığında kalbine sevgi ve mutluluk pompalayacak çok anlamlı bir hediye!

Anneye hediye fikirleri

Kişiye Özel Annemin Klasik Sözleri Kupa

10 liradan, 100 liralık mutfak ihtiyacını karşılarlar. Siz evlenirsiniz ama, evliliğiniz için bir şeyler nasıl başa gelmiş veya nasıl bitmiş haberiniz olmaz, anneniz tarafından bir anda her şeyiniz eksiksiz olarak hazır hale gelir ve size sadece düğünde çifte telli oynamak kalır. şimdi söyleyin bakalım; Hangi süper kahraman, Annenizin yaptıklarından daha fazlasını yapabilirdi? Bu anlamda şimdi önereceğim hediye Kişiye özel bir Süper Kadın Kupa bardağı. Annenizin adını bu kupa üzerine ekletip, sizin için bu süper emekleri için ona Anneler gününde küçük de olsa bir teşekkür edebilirsiniz!

Anneye sürpriz hediye

Kişiye Özel Dergi Kapağı

Hadi şimdi de sürpriz bir hediye üzerine yoğunlaşalım! Sevgili Annenizin magazinle arası nasıl? Televizyonlarda ünlülerin pırıltılı yaşamlarını takip etmeye pek mi hevesli? O halde şimdi önereceğimiz hediye, Annenizi pek şaşırtacağa benziyor! Prestijli dergilerden biri kabul edilen “ELLE” dergisinin bu ay ki sayısının kapağında Sevgili Anneniz olacak! İşin şakası bir yana kişiye özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Elle Dergi Kapağı ile biricik Annenize muhteşem bir sürpriz hediye tasarlayabiliyorsunuz! Bunun için yapmanız gereken, Annenizin yüksek çözünürlükte bir fotoğrafını seçmek ve kapak üzerine yazılacak olan yazıları belirlemek! Ürün görseline tıkladığınızda, bu işlemleri nasıl yapacağınız adım adım anlatılmakta! Özel ahşap çerçevesi içerisinde adresinize gönderilecek olan Kişiye Özel Elle Dergi Kapağı ile Annenize unutulmaz bir hediye vereceksiniz!

anneye güzel hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraflı Makyaj Aynası

Bizce en değerli ve en anlamlı hediye hangi hediyedir? Bizce kişiye özel hediye, hediyeler içerisinde en anlamlı ve en özel hediyelerdir. Hangi hediye, kişinin adına düzenlenmiş bir hediyeden daha değerli olabilir ki? Kız arkadaşınıza özel bir doğum günü hediyesi arayanlar, Annesine Anneler günü için ucuz fiyatlı ama çok anlamlı bir hediye arayanların ilgisini çekebilecek çok şık görünümlü ve üzerinde, değer verdiğiniz bayanın isminin yazılı olduğu bu ayna kesinlikle bir kadına alınabilecek en ideal hediyelerden biridir. Bildiğiniz gibi hanımların asla yanlarından ayırmayacakları eşyaları, telefon, deodorant, makyaj malzemesi, anahtarlar, cüzdan ve Aynadır. Bu ayna bir de kişiye özel bir ayna ise ve bu aynayı o bayan için çok değerli olan siz hediye etmişseniz, çantasındaki en değerli eşya işte bu kişiye özel makyaj aynası olacaktır.

Altın Kalpli Annem Mutfak Önlüğü

Altın Kalpli Annem Mutfak Önlüğü

Enfes yemekler yapmak için gerekli bilgi, birikim ve kültüre sahip olan Annenize olağan üstü şıklıkta güzel bir hediye vermek an meselesi! Anneniz mutfakta sizin için sevgi ile yemeklerini yapmaya devam etsin, siz ise sevgi Annenizi daha fazla mutlu edecek, yemek konusunda daha çok ihtisaslaşmasını sağlayacak yeni motivasyon kaynaklarının peşine düşün! Kişiye özel olarak hazırlanan Altın Kalpli Annem Mutfak Önlüğü, şip şirin tasarımı ile, Annenize sevgiyi, mutluluğu, ona verilen kıymeti tekrar tekrar tattıracak ve mutfağında yemeklerle mucizeler yaratmasına yardımcı olacak! Altın Kalpli Annem Mutfak Önlüğü hem anneye anneler günü hediyesi, hem de doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek en sevimli hediyelerden  biri!

Anneye hediye

Anneme Özel Kalp Kutuda Mesajlı Çikolata Hediye Sepeti

Annenize hediye edilmek üzere, dolu dolu bir hediye sepeti ister misiniz? İçerisinde değim yerindeyse yok yok bu hediye sepetinin… Son derece şık bir hediye kutusu içerisinde şıkır şıkır hediyeler bulunuyor! Annenizi mutluluktan bulutların üzerine taşıyacak olan Anneme Özel Lüx Hediye Sepeti içerisinde bakın hangi ürünler bulunuyor; 3 Adet kaliteli ve yumuşacık bir okuya sahip Güpürlü Mutfak Havlusu, yıl içerisinde her güne bir adet özel mesaj taşıyan 365 Gün sevgi mesajları, Anneler gününde çayla birlikte ağzı tatlansın diye 2 Adet büyük Mabel marka kalp çikolata, 3 Adet Bitter olmak üzere 3 Adet de Sütlü Çikolata (Bu çikolatalar da Mabel Markadır), Renkli şişe içerisinde 250 ml. Carla Mara Marka enfes Parfüm bulunmaktadır. Tüm bu şirin ve şık hediyelikler Anneme Özel Lüks Hediye Sepeti içerisinde sizi bekliyor!

anneye güzel hediyeler

Anneciğim İyi ki Varsın Taş Baskı

Bildiğiniz gibi en fazla nazımız Annelerimize geçer! İş yerinde bir sorunumuz mu var, Kız arkadaşımızdan mı ayrıldık, Kötü geçen bir sınav mı yaşadık, en yakın arkadaşımız bizi hayal kırıklığına mı uğrattı kısacası yaşadığımız tüm sorunlarda amiyane tabiri ile gelir Annemize patlarız! “Hayırdır oğlum/kızım? neden suratın asık?” Eyvah! keşke hiç sormaz olsaydı…. Tüm hıncımızı Annemizden çıkartırız! Elbette ki istisnalar kaideyi bozmaz çünkü bir çoğumuz öyleyiz. Kendimce bu neden oluyor cevabını vereyim; Çünkü, Annemiz kadar bize ne olduğuyla, nasıl olduğumuzla ilgilenen yok da ondan!


My name is Dikey İsim Kolye

Anneye Kendi İsmine Özel Dikey İsim Kolye

Hazır bize bu kadar merhametli davranan biri varken, canımızın asla yanmasını istemeyen biri varken, gelir evde acısını ondan çıkartırız! Bu söylediklerimi lütfen yanlış tarafa çekmeyin! Bu söylediklerimi Annelere saygısızlık yapıyoruz anlamında söylemiyorum. Sadece moral bozukluğumuzu en çok Annelerimize yansıtıyoruz anlamında söylüyorum. Yeri geldiğinde en fazla üzdüğümüz ama, herkesten, her şeyden çok daha fazla sevdiğimiz Annelerimize güzel bir sürpriz hediyeye var mısınız? Annenizi Anneler Gününün tartışmasız en mutlu Annesi kılacak ismine özel dikey yazılı bu altın kolye! Kişiye özel olarak hazırlanan dikey yazılı Altın kolye, 14 ayar altın kaplamadır ve son derece şık bir hediye kutusu içerisinde adresinize gönderilmektedir. Anneler Günü Hediyesi olarak ne hediye alırım derseniz özel olarak bu kolyeyi tavsiye edebilirim.


Anneye hediye

Kalp Kutuda 14 Ayar Altın Tektaş Yüzük

Anneler Günü için hediye arayışınızın en temel nedeni, hiç şüphesiz ki, Annenizin kendisini mutlu hissetmesini sağlamaktır. Peki bu hediyeye biraz da heyecan serpiştirelim mi? Nasıl mı? Bir bayana tektaş yüzük sadece evlilik teklifi yapılırken mi hediye edilir? Elbette ki hayır! Annelere de anneler günü hediyesi olarak pek ala tektaş yüzük bal gibi de armağan edilebilir! Son derece romantik bir kalp kutu içerisinde 14 Ayar Altın Tektaş yüzük ile Biricik Annenizi Dünyanın en mutlu Annesi hissettirmeniz an meselesi! Durun daha bitmedi! Bu özel hediye kutusu içerisinde tektaş yüzükle birlikte başka hediyelikler de var! Yılın 365 günü için her gün içerisinden bir tane çıkarıp okuyabileceği tam 365 tane Anneye Sevgi mesaj kağıtları. Son olarak da damağına bayram neşesi taşıyacak kalp şeklinde çikolata bulunuyor! Anneler günü için bu özel hediye sepetini kaçırmamanızı öneriyoruz!


anneye hediye

Anneye Güzel ve Anlamlı Hediye Ne Alınabilir?

Hediyem hem annemi mutlu etsin, hem de kırmızı olup tüm dikkatleri üzerine çeksin istiyorsanız, Püsküllü Canım Annem Hediye Kulesine göz atmanızın zamanıdır deriz. Üzeri saten kumaş ile kaplı farklı ebatlarda üst üste konulmuş 3 kalp kutu ve bu özel kutuların içerisinde anlam yüklü Anneler Günü Hediyeleri! Püsküllü Canım Annem Hediye Kulesi sadece içerisindeki özel hediyeliklerle sivrilmiş bir armağan olmayıp, aynı zamanda kendine bakan gözleri de mest edecek derecede şık!


Püsküllü Canım Annem Kulesi

Canım Annem Sevgi Kulesi

Dünya’nın en tatlı Annesine layık olabilecek ancak bu şekilde özel bir armağan verilebilirdi! Püsküllü Canım Annem Hediye Kulesi içerisinde, drajeler, çikolatalar, Melek Annem Altın Kolye ve son olarak üzerinde kendi özel mesajlarınızın bulunacağı kırmızı bir not kağıdı yer almaktadır. bulunuyor! Püsküllü Canım Annem Hediye Kulesini ister Annenize doğum gününde armağan edin, ister Anneler Günü için! Ürün ile ilgili detaylı bilgiye “Satın Al” tıkladıktan sonra ulaşabilirsiniz!


anneye hediyeler

Güzel Anneme Hediye Sepeti 

Fedakar Anneler, her ne kadar çocuklarının kendileri için pahalı hediyeler satın almasına gönülleri razı olmasa da, siz siz olun, 11 Mayıs Anneler Gününde sevgili Annenizi minik de olsa, ucuz ya da pahalı da olsa asla hediyesiz bırakmayın! Şimdi gelelim Annelere alınabilecek özel hediyelik ürünümüze! Soru şu; “Gül kokulu Anneme Anneler Günü Hediyesi ne alabilirim?” Acaba cevabı bu olabilir mi? İçerisinde sevgi dolu ve göz kamaştıran hediyeliklerin yer aldığı Güzel Annem Hediye Sepeti, annenizi şımartacak en anlamlı hediyelerden biri.


Anneye özel hediye

Klasik Anne Sözleri Yastık 

Annenizin en klasik sözlerinden Ona esprili bir armağan vermek ister misiniz? Şimdi bahsedeceğim hediye özellikle verdiği mesaj açısından ve kişiye özel olması açısından çok etkili ve biraz da mizahi özellikler taşıyan bir Anneler Günü hediyesi. Bildiğiniz gibi Anneler, aslında birer süper kahramanlardır! Onlar uyumaz, sabahlara kadar hasta başında nöbet tutabilirler. Onlar yemez; bir anda gelen misafire bir yerlerden bulur buluşturur misafirlere karşı ailenin boynunu bükmezler. Yine onlar birer ekonomi uzmanıdır.


anneye hediye

Okumayı Seven Anneye Mesajlı Kitap Okuma Ayracı 

Kim bilir, henüz siz doğmadan önce Anne-Babanız ne kadar çok isim arasında gitmiş gelmiştir. “Şu isim mi olsun bu isim mi olsun! Yok filanca isim dayı oğlunda var o olmaz, yok filanca isim elti kızında var o olmaz” gibilerinden! En nihayetinde birinin söylediği isim ağır basmış ve yaşamınız boyunca üzerinizde taşıyacağınız şimdiki isminiz konulmuş. Siz doğmadan önce üzerinde bu kadar kafa patlatılan bu mevzuyu yeniden alevlendirmek ister misiniz? Anneler Gününde üzerinde Annenizin ve sizin isimlerinizin birlikte yer alacağı İki İsimli 14 Ayar Altın Kolye hediye ederek, geçmişe güzel bir yolculuğa çıkıp o günleri ailece yeniden anabilirsiniz!


My name is - İki İsimli Kolye

Kişiye Özel İki İsimli Kolye 

Üstelik Anneler Günü hediyesi olarak da sevgili Annenize göz kamaştırıcı bir kolye hediye etmiş olarak! Kişiye özel iki isim kolye üzerine yazılacak isimleri tamamen kendiniz belirliyorsunuz! Hangi isimlerin yer almasını istiyorsanız, siparişiniz esnasında bu isimleri belirtmeniz gerekiyor! Ürün gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama olup, özel hediye kutusu içerisinde satılmaktadır! İki İsimli Altın Kolye, Annenize En Güzel Anneler Günü Hediyesi olmaya aday!


Sultanıma Çikolata Keyfi

Sultanıma Çikolata Keyfi

En büyük keyfi ev işlerinden sonra bir fincan çay içmek olan Sevgili Annenizin bu keyfini ikiye katlamak elinizde! Kalitesi ve çikolata alanında yarattığı damak tadı ile herkesin beğenisini kazanan PELİT bu sefer Anneler Günü için özel bir lezzet tasarladı! Şık tuğralı hediye kutusu içerisinde birbirinden leziz Çikolatalı Bademler, Annenize acayip keyifli çay saatleri yaşatacak! Eğer Anneler Günü için çikolata almak gibi bir geleneğiniz varsa, bu sefer tercihinizi şık hediye kutusu içerisindeki bu özel çikolatalardan yana kullanabilirsiniz! Aynı zamanda içerisinde bir de Şık Kitap Ayracı bulunan bu hediye kutusu Anneye Hediye Seçenekleri arasında aklınızda bulunsun!


Ahşap Bıçak ve Kesme Tahtası Seti

Annenizin İsmine Özel Ahşap Bıçak ve Kesme Tahtası Seti

Mutfakta bile, her şeyin elektriğe bağlı bir şekilde makineleştiği ya da robotlaştığı bir ortamda, siz eskiden olduğu gibi doğallığa özlem duyanlardansanız, bir de Ahşap Bıçak ve Kesme Tahtası Seti ile tanışın deriz! tamamen ahşaptan bir adet kesme tahtası ve bir adet de ahşap bıçak! Her ikisi de olabildiğince doğal ve olabildiğince organik! Eğer metal bıçakların, plastik kesme tahtalarının yiyeceklerinizdeki tüm vitaminleri veya lezzetleri öldürdüğünü düşünüyorsanız, Ahşap Bıçak ve Kesme Tahtası Setinden mutlaka sipariş vermelisiniz! Ahşap Bıçak ve Kesme Tahtası Seti, aynı zamanda mutfakların gerçek sultanları Anneler için düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri! İster Anneler günü hediyesi, ister doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek Ahşap Bıçak ve Kesme Tahtası Seti, üzerine sizin belirteceğiniz isim ile daha anlamlı ve daha özel bir hale geliyor!


Anneye Özel Mesajlı Telefon Kılıfları

Anneye Özel Mesajlı Telefon Kılıfları

Anneler için düşünülebilecek en sıra dışı ve en orijinal hediyelerden birine bakmaktasınız! Ancak bu hediye sürprizini hayata geçirebilmemiz için, Sevgili Annenizin ya Samsung Galaxy S3 ya da iPhone 4/4S/5/5S cep telefonun olması gerekiyor! Keza, önermiş olduğumuz bu ürünler birer cep telefonu kılıfları! Ancak bu telefon kılıfları tamamen Annelerimize özel! Üzerine 2 adet fotoğraf baskısı yapılan ve aynı zamanda Annenize Sevgi mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Anneye Özel Mesajlı Telefon Kılıfları, hem Anneler Günü Hediyesi olarak hem de Anneye doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri!


anneye özel hediye

En Değerli Varlığım Annem Kanvas Tablo

Size, “Sizin için dünyadaki en değerli varlık kimdir?” şeklinde cevabını zaten tahmin edebileceğim saçma sapan bir soruyu asla yöneltmeyi düşünmüyorum! Çünkü bu soruya vereceğiniz cevaplar içerisinde mutlaka “Annem” sözcüğü geçecektir! Hatta şunu da yapmayacağım; “Yemedi yedirdi, giymedi giydirdi…” türünden Anne sevgisini arabeskleştirecek laf yığını sözler de sarf etmeyeceğim! Ama şunu söyleyebilirim ki; Anneniz gibi bir Anneye sahip olduğunuz için, ne kadar şanslı olduğunuzu bilmeniz gerekir! Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız, “Annem benim için bir şans!” diyorsanız, bu duygunuzu çok mükemmel şekilde yansıtacak hediyelik bir ürün ile sizi tanıştırmak isterim.


En Büyük Şansım Annem Ürünleri

Kişiye Özel En Büyük Şansım Annem

Kişiye Özel En Büyük Şansım Annem Ürünleri üzerinde, size özel 3 adet fotoğraf alanı ve kendi sözleriniz ile Annenize duyduğunuz sevgiyi ifade edebileceğiniz 1 adet de mesaj alanı bulunuyor! Bu 3 özel alanı istediğiniz fotoğraflarla doldurabilir, geriye kalan mesaj yazılabilecek alana da, 110 karakter sınırını aşmayacak şekilde istediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz! En Büyük Şansım Annem Ürünleri, mouse pad, duvar saati, masa üstü çerçevesi olarak 3 farklı çeşidi bulunmakta! Bu özel ürün ile, Annenizi çok mutlu edebilirsiniz! İSter doğum günü hediyesi, ister Anneler günü hediyesi olarak görebileceğiniz En Büyük Şansım Annem Ürünleri, altın sarısı renginde muhteşem de bir arka fon temaya sahip!


Anneye güzel hediyeler

Anneye Melek Kanadı Yüzük Hediyesi

Üzerinde 0,20 ct pırlantası bulunan, kalp şeklinde tasarlanmış, ortasında gül sembolü bulunan ve 14 Ayar altından üretilmiş Kalbimdeki Gül Tektaş Yüzük? Özel kutusu içerisinde yer alan bu değerli yüzük, Anneler Gününde pırlantalar kadar değerli Annenize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri! Bayanlara hediye olarak alınabilecek diğer yüzük modellerine göz atmak ister misiniz? O halde tıklayın lütfen; Bayan Yüzük Modelleri

Anneye Özel Magnet ve Bardak Altlığı Seti

Anneye Alınabilecek Ucuz Fiyatlı Kişiye Özel Hediyeler

Ucuz fiyatı ile göz dolduran ve üzerine istediğiniz mesajları ekletebileceğiniz Anneye Özel Magnet ve Bardak Altlığı Seti küçük olduğu kadar son derece de anlamlı! 8X8 Cm. en ve boy oranlarına sahip bu özel magnetler üzerine yazılı sevgi mesajları ile çok anlamlı birer eşyaya dönüşüyor! Üzerinde Anne sevgisi taşıyan Anneye Özel Magnet ve Bardak Altlığı Setini Anneniz dilerse buzdolabında her an görebileceği şekilde sergiler, dilerse çay içeceği vakit bardak altlığı olarak kullanır! Ucuz ve Anlamlı Anneler Günü Hediyesi Ne Alabilirim diye düşünüyorsanız, bu sevimli ürünler iyi bir hediye seçeneği olacaktır!


İyi ki Varsın Canım Annem Kalp Akrilik

İyi ki Varsın Canım Annem Kalp Akrilik

Hani O yanınızdayken dünya hiç umurunuzda olmaz ya! Hani hastalandığınızda ne antibiyotik, ne de ağrı kesiciler O’nun size sunduğu bir tas sıcacık çorbanın yerini tutmaz ya? Hani O’ndan aldığınız cesaretle, güçle, kuvvetle hayatınızı ilgilendiren en önemli sınavlara kafa tutmuştunuz ya?  Her şeyde, tüm önemli anlarınızda hayatınızda kimse olmasa bile O var! 14 Mayıs 2014 Anneler Günü Yaklaşıyor! Bu özel günde bircik Annenize sevginizi sunmak ve O’nu mutlu etmek için anlamlı bir hediye düşünüyorsanız, İyi ki Varsın Canım Annem Kalp Akrilik Ödül muhteşem bir armağan olacaktır! Pırıl pırıl parlak, cam gibi saydam ve sevgi kadar doğal olan İyi ki Varsın Canım Annem Kalp Akrilik Ödül üzerine en güzel Anneler Günü Mesajlarınızı yazdırıp, Anneler Günü Hediyesi olarak Sevgili Annenize hediye edebilirsiniz!


anneye hediye fikirleri

Güzeller Güzeli Annelere Hediye Sepeti

Anneler günü denildiğinde, herkesin aklında flaş gibi yanan düşünce elbette ki anneye hediye çiçeklerdir! Eğer sizin de hediye fikirleri içerisinde ilk aklınıza gelen şey, annenize çiçek armağan etmekse, o halde anneler günü çiçeğiniz bizden! Bu Anneler gününde kendisinden en fazla söz ettirecek, sohbetlerin tam merkezinde yer alacak bir hediye ile sizleri tanıştırmaktan gurur duyuyoruz! Güzeller Güzeli Anneme Hediye Sepeti ile kalbinizin sultanına sadece sürpriz yapmakla kalmayacak, aynı zamanda hem gözlerine, hem de gönlüne hitap edecek çok anlamlı bir hediye vermiş olacaksınız!


Çiçek Sever Anneye Yeşil Hediye Kovaları

Anneme Sevgimi Hediye Çiçeklerle Gösteririm Diyenlere

Sıra dışı bir hayal gücü ile yorumlanmış olan Çiçek Sever Anneye Yeşil Hediye Kovalarının birincisinde çok zarif yapay çiçek saksısı, ikincisinde çiçek şeklinde tasarlanmış muhteşem 3 adet leziz çikolata ve son olarak da üçüncüsünde ise gül şekli verilmiş 4 adet gül sabun bulunmaktadır. Anneler günü için sevgili annenize güzel bir hediye sürprizi yapmak isterseniz Çiçek Sever Anneye Yeşil Hediye Kovaları ideal bir seçim olacaktır.


Kişiye Özel Çiçek Annem Sertifikası

Canım Anneme Özel Sertifika

Sizi doğuran, anneliğin gerektirdiği en mükemmel şekilde büyüten saygıdeğer biricik annenize, en saf duygularınız akrilik camdan şeffaf bir kalp üzerine yazdırabilirsiniz. Bir anneye verilebilecek en güzel hediye, çocukları tarafından kendisine içten söylenmiş bir çift sevgi dolu sözdür. Gelin bu sözleri Anneler Gününe Özel, Mesajlı Kalp Akrilik üzerine yazdırın ve annenizin ömür boyu saklayıp, sergileyebileceği özel bir hediyesi olsun. Anneler Gününe Özel Mesajlı Kalp Akrilik üzerindeki Mesajınız lazer işleme yöntemiyle yazıldığından asla silinmez özelliktedir. Ürün akrilik camdan üretilmiş ve 12 x 12,5 cm boyutlarındadır.

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

Annelere Özel İnci Kolye

Kendinizi ödüllendirdiniz, çocuğunuzu veya eşinizi ödüllendirdiniz, ya annenizi? Bu özel hediye de Anneye gitsin! Annelere Özel olarak hazırlanmış İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye ile ister Annenize doğum gününde, ister anneler gününde, isterseniz sıradan her hangi bir günde annenize bu ödülü verebilirsiniz. Üzerine en samimi duygularınızı ve isminizi hediye notu olarak yazabileceğiniz İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye tüm annelerin çok beğenip sizinle gurur duyabileceği harika bir hediye. Belki Annenizin doğum günü mü yaklaşıyor ve bu yüzden siz anlamlı bir hediye arıyorsunuzdur ya da anneler günü için özel bir hediye mi arıyorsunuz? Neden annenize İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye hediye etmiyorsunuz?

anneye farklı hediyeler

Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

Üzerine kendi mesajınızı yazabileceğiniz Kişiye Özel Anneler Günü Duvar Saati ile annenizi çok mutlu edebilirsiniz. Kişiye Özel Anneler Günü Duvar Saatinin şık tasarımı ile annenizin yıllarca her baktığında gurur duyacağı ve çok kullanışlı bir duvar saati olacak. Bitmek tükenmek bilmeyen ev işleri içerisinde zamanını geçiren Anneye bu geçen zamanın kıymetini gösterecek harika bir duvar saati! Tüm bu zor ev işlerini saatlerce yapan annenize özel bir hediye vermek de artık size kalmış durumda. Kişiye Özel Anneler Günü Duvar Saatini annenize özel hale getirebilmek için sepete ekle butonu üzerindeki kısma annenize özel mesajınızı altına da isminizi yazabilirsiniz.

anneye hediye

Canım Annem Plaketi Mini

Dünya’nın belki de başka hiçbir yerinde olmadığı kadar, son derece güzel ve güçlü komşuluk ilişkilerine sahibiz. Yükselen binalara rağmen, şehirlerimizin metropollere dönüşmesine rağmen hala bu özelliğimizi şükürler olsun ki devam ettiriyoruz! Bunun için de Allah nazarlardan saklasın dememiz lazım! Düğün olur, sünnet, nişan, doğum günü olur, hiç tereddüt etmeden komşumuzun kapısını çalar ve neye ihtiyacımız varsa yardımcı olmasını çok rahatlıkla dile getiririz! Komşuluk ilişkileri bu kadar yüksek olunca, haliyle dedikodu dediğimiz ayaklı gazete de işlemeye başlar! Kimin kızı nerede kiminle görülmüş, kimin oğlu hangi üniversiteyi kazanmış, kimin kocası hangi semtte ev almış kısacası ailelere ait ne varsa komşular tarafından bilinir!

Anneye Özel Çiçek Desenli Akrilik

Anneye Özel Çiçek Desenli Akrilik Ödül

Şimdi bu anlattıklarımızın önereceğimiz hediye ile ne ilgisi var diye düşünebilirsiniz haklı olarak! Ancak şöyle diyelim; Ailece (kardeşleriniz ve babanız ile birlikte), Anneler Günü için Sevgili Annenize öyle bir hediye alacaksınız ki, bunun dedikodusu tüm mahalleyi dolaşacak! Anneye Özel Çiçek Desenli Akrilik Ödül üzerine Annenize olan sevginizi en güzel hali ile ifade edebilir ve Ona unutamayacağı çok özel bir Anneler Günü Hediyesi verebilirsiniz! Üzerine ailenizin soy adını yazarak ve mesajınızı yazdırarak anlamlı hale getireceğiniz Anneye Özel Çiçek Desenli Akrilik, Annenizin sonsuza kadar evinin baş köşesini süsleyecek çok anlamlı bir hediye!

Fotoğraflı Çikolata ve Kupa Bardak

Fotoğraflı Çikolatalar ve Kupa Bardak

Bugüne kadar Annenize belki de daha çok ev işlerinde kullanabileceği, hayatını kolaylaştıracak türden hediyeler aldınız! Örneğin bir tencere tava seti, bıçak seti, çaydanlık, çay bardağı, ev için dekor süsleri, mutfak robotu, elektrik süpürgesi, çamaşır makinesi gibi! Elbette ki bu tipteki hediyelik eşyaları tercih etmenizdeki asıl amacınız, Annenizin günlük yaşamında ihtiyaç duyduğu ürünleri Ona almaktı! Bu tip ürünleri Anneye armağan ederek, değerli Annenizin ev işlerinde yorulmasını istemiyordunuz! Anneye ne hediye verilirse verilsin, O zaten her zaman bundan müthiş bir memnuniyet duyar! Ama bu tip armağanlar, Anneye normal zamanlarda da hediye edilebilir! Yani Anneler Günü Hediyesi veya Anneye Doğum Günü Hediyesi daha anlamlı veya Annenizi daha özel hissettirecek hediyeler olmalı diye düşünüyoruz!

Anneler Günü Hediyesi HDF Çerçeve

Fotoğraflardan ve Özel Mesajınızdan Oluşan Anlamlı Bir Hediye

Çocuklarının istikbali için gündüz işte, akşamsa evde değim yerindeyse gecesini gündüzüne katan çalışan bir anneniz varsa, Şimdi önereceğimiz anneler günü hediyesi, masasının üzerini süsleyecek sevgi dolu bir hediye! Anneler Günü Hediyesi HDF Çerçeve üzerindeki 3 adet size özel fotoğraf ile Anneniz, iş yerinde size olan özlemini bir nebze de olsa giderebilecek, üzerinde yazılı olan sevgi mesajı ile de sizin gibi bir evladı olduğu için kendini dünyanın en şanslı annesi hissedecek! Kişiye özel olarak hazırlanan Anneler Günü Hediyesi HDF Çerçeveyi siparişiniz esnasında kendinize özel hale getirebilmeniz için, 3 adet fotoğraf eklemeyi ve yaklaşık 300 harf kapasiteli sevgi mesajlarınızı yazmayı unutmayınız!


Dekoratif Çatal-Kaşık Duvar Saati

Dekoratif Çatal-Kaşık Duvar Saati

Anneye hediye seçenekleri içerisinde bugüne kadar tüm hediyeleri denediyseniz ve artık biraz daha sıra dışı ve farklı bir ürünü annenize hediye etmeyi düşünüyorsanız Dekoratif Çatal-Kaşık Duvar Saati ile tanışmanızın zamanı gelmiş demektir! Görenlerin şaşkın bakışları arasında öylece mutfakta asılı duracak olan ve akan zamanı göstererek sadece işini yapacak olan bu ilginç duvar saati, sıra dışı bir hediye olarak kesinlikle annenizi çok şaşırtacak bir ürün! Sizin aradığınız da zaten ilginç kategoride bir hediyelik değil miydi? Siz amacınıza ulaşmış olacaksınız, sevgili anneniz de mutfağına son derece Dekoratif Çatal-Kaşık Duvar Saati ile bambaşka bir hava katmış olacak! Böylelikle siz de memnun, anneniz de!


anneye hediye duvar saati

Anneler Günün Kutlu Olsun Duvar Saati

Çocukluğumuzda maddi anlamda zorluklar yaşasak da ilerde evlenip biz de çoluk çocuğa karıştığımızda, geçmişte aslında ne kadar mutlu günler geçirdiğimizi ve kıymetini nasıl da bilemediğimizi çok daha iyi anlarız! Geçmişte tüm kardeşler, anne baba herkes aynı çatı altında hep beraber yaşadı! Birlikte piknikler, yılbaşı kutlamaları, tatiller ve daha sayamayacağımız bir çok şey ailece hep birlikte yapıldı. Oysa ki şimdi, planlasak bile tüm aileyi bir arada getirmekte zorlanabiliyoruz! Herhangi bir etkinliğin zamanlaması size uysa, kardeşlerinize uymaz veya kardeşinize uysa sizin çocuğunuzun sınavı vardır gidemezsiniz ya da eşinizin çok önemli bir iş görüşmesi vardır ve bir nedenle bir araya gelemezsiniz!


Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve

Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve

Bir anne için en büyük mutluluk, tüm çocuklarını mutlu ve mesut bir arada görmek, iyi anlaştıklarını bilmektir. Bundan daha iyi bir hediye olamaz! Çünkü tüm yaşamı boyunca aileyi bir arada tatmayı ve çocuklarına iyi bir gelecek sağlamayı hedeflemiştir! Bu Anneler gününde iyisi mi, mazide ailece yaşamış olduğunuz ve bu anı fotoğrafladığınız en güzel resim karesini Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve içerisine koyarak annenizi inanılmaz derecede mutlu edebilirsiniz!


Kişiye Özel Oval Makyaj Aynası

Kişiye Özel Oval Makyaj Aynası

Kız arkadaşınıza özel bir doğum günü hediyesi arayanlar, Annesine Anneler günü için ucuz fiyatlı ama çok anlamlı bir hediye arayanların ilgisini çekebilecek çok şık görünümlü ve üzerinde, değer verdiğiniz bayanın isminin yazılı olduğu bu ayna kesinlikle bir kadına alınabilecek en ideal hediyelerden biridir. Bildiğiniz gibi hanımların asla yanlarından ayırmayacakları eşyaları, telefon, deodorant, makyaj malzemesi, anahtarlar, cüzdan ve Aynadır. Bu ayna bir de kişiye özel bir ayna ise ve bu aynayı o bayan için çok değerli olan siz hediye etmişseniz, çantasındaki en değerli eşya işte bu kişiye özel makyaj aynası olacaktır.

1 YORUM

  1. bana sorarsanız kendi ellerinizden çıkmalı. Yani 3 kuruş verip bir dükkandan hediye almak yerine, kendiniz bir şeyler yapmalısınız. İyi düşünün anne bu kadarını hak etmiyor mu?

CEVAP VER