El Yapımı Anneler Günü Hediyeleri

el yapımı anneler günü hediyeleri
Mayıs Ay’ının en değerli günü şüphesiz ki, kutsal varlıklarımız Annelerimize adanmış olan Anneler Günüdür! Bu anlamlı günde güzeller güzeli Annemize, Ona duyduğumuz sevgiyi en iyi şekilde ifade edecek en etkileyici anneler günü hediyesi ile kutlamak isteriz. Ne var ki, hem AVM’lerdeki mağazalarda, hem de online satış yapan hediye sitelerinde anneler günü ile ilgili hazırlanmış misal hediye sepetleri, kolyeler, yüzükler, elektronik eşyalar v.s. bir çoğumuzun bütçesinin çok üzerinde yani çok pahalıya satılıyor. Dolayısıyla hem Anneler gününü ıskalamamak, hem de Annemizin huzuruna eli boş çıkmamak adına en iyisi, kendi hediyemizi kendimiz yapmak:) Yani Arkadaşlar iş başa düştü. Anneler günü için el yapımı hediyelere yönelmemizi gerektiren bir diğer haklı nedenimiz ise, sevdiklerimiz için duygularımızı ve sevgimizi ifade etmenin en anlamlı halinin el emeği hediyelerden geçtiğidir. Biricik Annenize henüz ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz. En güzel, en özel el yapımı hediyeleri Anneler Günü için derledik. İçlerinden biri size ve annenize göre. Bundan oldukça eminiz. Yazımızda anlatacağımız Anneler Günü hediyelerinin birçoğunun yapım şeması resimler eşliğinde paylaşıldı. Böylelikle hediyenin yapım aşamalarında hiç zorlanmayacaksınız. Birçoğunu çok kolay bir şekilde yapabileceğinize eminiz. Hadi bakalım hazırsanız Anneler Günü hediyeniz bu yazının içinde yer alıyor. Bu hediyeyi bu yazımızın içinden bulup çıkarmak size bağlı.

Anneler Gününe Özel Harika Masa Üstü Cam Şişe Vazo 

Anneler Gününe özel en güzel el yapımı hediyelerden birini sunmaktan gurur duyarız. Resimde gördüğünüz masa üstü harika cam şişelerden vazo süslemesini kim Annesine hediye etmek istemez ki?. Yapım aşamalarını resimler eşliğinde sizlere sunduk.
anneye hediye yapmak
Bu ürünüz hazırlamak için uzman kişilerden yardım almanız gerekebilir. Özellikle ahşap malzemelerin kesilmesi ve küçük delikler açılması konusunda yardım almanızda fayda var.

Annenizin İsminin Baş Harfini Güllerle Yazın 

Annenizin İsminin Baş Harfini Güllerle Yazın
O’ her şeyi hak eden,her şeyin en güzeline layık biricik annenizin isminin baş harfini güllerle doldurup ona hediye etmek sizce de harika bir fikir olmaz mı?
anneye güzel hediyeler yapmak
Resimleri inceleyerek annenize harika bir hediye hazırlamış olacaksınız.

Anneler Gününe Özel El Yapımı Yastık 

el yapımı hediyeler
Anneler Gününe layık harika el yapımı hediye hazırlama fırsatı daha… Annenizinn evinin en güzel köşesinde sergilemekten guru duyacağı bir yastığı nasıl yapabileceğinizi resimleri izleyerek çok rahat yapabilirsiniz.
anneye hediye yapımı
İşte anneniz heyecanlandıracak yastık yapımı.

Anneler Gününe Özel el yapımı Anahtarlık 

anneye el yapımı hediye
Anneler gününe özel El yapımı hediye anlatımlarımıza küçük ama oldukça etkili bir hediye tanıtımıyla devam edelim. Annelerin çantalarından hiçbir zaman eksik olmayacak anahtarlıkların nasıl yapılacağını resimleri takip ederek çok rahat yapabileceksiniz.
anneler gününe özel el yapımı hediyeler
O hantal metal anahtarlıklardan anneleri kurtarma zamanı geldi. Keçeden yapılacak harika anneler günü hediyesi yapma zamanı…

Anneler Günü için El Yapımı Çanta 

anneler günü hediyesi
Kendi ellerinizle sevgili Anneniz sevimli bir çanta yapmaya ne dersiniz? Bu yıl ki Anneler gününde Anneniz için farklı bir hediye düşünüyorsanız el yapımı bu çanta size tam size göre.
anneye el yapımı çanta
Evde kullanılmayan kumaş parçalarından harika bir çanta yapma fırsatı. Resimleri takip ettiğinizde sizde annenize özel bir çanta hazırlayabilirisiniz.
anneye el yapımı hediyeler

Anneler Gününe Özel El Yapımı Alışveriş Çantası 

Anneler Gününe Özel El Yapımı Alışveriş Çantası
Anneler Günü için yapımı hediye anlatımlarımızda ikinci sırada Alışveriş çantaları yer alıyor. Evde kullanılmayan kumaş parçalarını değerlendirme zamanı. Alışveriş çantaları hazırlarken en güzel desenli kumaşları tercih edin.

Anneler Gününe Özel El Yapımı Kolye 

el yapımı anneler günü hediyesi
Annenizin yüzünü gülümsetecek egzotik ve şık bir kolye hazırlamaya ne dersiniz?. İşte makarna tanelerini boyayarak elde edebileceğiniz oldukça sıra dışı el yapımı bir hediye fikri daha. Hem eğlenceli hem sıra dışı.
anneye hediye yapmak
İkinici anlatacağımız el yapımı kolye anlatımımız biraz daha el becerisi isteyen türden. Yapım aşaması resimler eşliğinde sizlere sunuldu. Hazırlaması biraz zahmetli. Ancak yapmak yada yapmamak size kalmış.

Anneye El Yapımı Mumlu Gece Lambası 

 Anneye El Yapımı Mumlu Gece Lambası
Anneler Gününe özel el yapımı hediye anlatımları içinde en romantik ve en harika hediye önerilerimizden birinde sıra… Evde uygun kavanoz ve bardaklar ile harika Anneler Günü hediyesi hazırlayabilirisiniz. Bu el yapımı hediye itiraf edelim, sadece Anneler Gününe özel değil. Diğer önemli günleriniz içinde harika ve romantik bir hediye alternatifi olacak. Rengârenk Cam porselen boyalar ve sizin sanatçı kişiliğiniz birleşince orta unutulmayacak bir Anneler Günü hediyesi çıkacağından eminiz.

Anneler Gününe Özel  El Yapımı Makyaj Çantası 

Anneler Gününe Özel El Yapımı Makyaj Çantası
Anneniz için sevimli makyaj kutusu yapmak için resimleri takip etmeniz yeterli. Sadece resimlerdeki adımları izleyerek Anneler günü hediyesi hazırlayabileceksiniz. Bu hediyeyi hazırlamanız baştan söyleyelim biraz uğraştırıcı olacak. Ancak böyle harika bir hediye hazırlamak için değer.

Anneler Gününe Özel Şerit Fotoğraf Albümü 

anneye el yapımı hediye
İşte size Anneler Günü hediyesi yapmak için bir başka harika fikir! Anenleriniz için bu sevimli fotoğraflarınızdan oluşan şerit albümü yaparak, geçmiş anılarınıza yolculuk yapma fikri sizce de güzel değil mi?
el yapımı anneler günü hediyesi
En güzel resimlerinizi bu albümde toplayarak annenize hatıralarınızı hediye edebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere yaklaşan anneler gününe özel birbirinden farklı El yapımı Anneler günü hediyelerini derledik. Bazılarının yapımı oldukça kolay. Yapımı zor olan Anneler günü Hediyeleri için çevrenizde el becerisi iyi olan dostlarınızdan, akrabalarınızdan yardım alabilirisiniz. En uygun, en güzel el yapımı Anneler günü hediyelerini bundan sonraki yazılarımızda da sizlere tanıtmaya çalışacağız. Tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın.

CEVAP VER