Babalar Günü Hediyesi

Babalar Günü Hediyeleri

Hayatını, ailemizin sağlık, refah ve mutluluk içerisinde geçirmesine adayan ve ailemizin resi olan Babalar için yepyeni bir Babalar Günü yaklaşıyor! Biz de bu vesile ile, “Kalbi ailesi ve çocukları için çarpan tüm Babaların, Babalar Gününü Kutluyoruz.” Babalar günü için birbirinden güzel ve anlamlı babalar günü hediyelerini siz değerli okuyucularımız için derleyip topladık ve bir araya getirdik. Bu çalışmamız için elimizden geldiğince titiz ve seçici davranmaya gayret ettik ve sizlere bol seçenekli Babalar Günü Hediyesi oluşturmak istedik. Babalar Günü için babaya özel hediyelerden tutun da, babaya kişiye özel hediyeler, babalar günü için alınabilecek farklı ve ilginç hediyeler, anlamlı ve kalıcı Babalar Günü hediyeleri gibi bir çok hediye kategorisi içerisinde hediye örnekleri oluşturmaya çalıştık. Elimizden geldiğince, ucuz fiyatlı, 2014 yılında üretilmiş güncel babalar Günü ile ilgili hediyeleri sizlerle buluşturmaya gayret ettik. Bakalım siz önermiş olduğumuz Babalar günü hediyelerimizi beğenecek misiniz? Babalar Günü Hediyeleri belirlerken, kendi kendimize şu soruyu sorduk; Babamıza “Babalar Gününde ne hediye alabiliriz?” diye. Elbette siz babaya hediye konusunda bizden farklı düşünebilir, seçtiğimiz hediyeleri beğenmeyebilirsiniz. Ancak, Babalar Günü Hediyesi olarak bol bir hediye seçenekleri sunduğumuz için, inanıyoruz ki, bu hediye fikirleri içerisinden mutlaka bir hediye sizin de beğeneceğiniz ve babanıza layık göreceğiniz bir hediyedir. Ancak şunu söylemeden de edemiyoruz. En Güzel Babalar Günü Hediyesi nedir? Bize göre babaya verilebilecek en güzel hediye; kalbinizden gelen en güzel duygu ve düşüncelerinizi ona sarılarak, öperek, gözlerinin içine bakıp söylemektir. Anneler gibi babalar da emekleri ve fedakarlıkları için çocuklarından maddi bir karşılık beklemezler. Tüm hayatını çocuklarının/çocuğunun iyi bir geleceğe hazırlanması için harcayan, aileye elinden geldiğince maddi anlamda yokluk yaşatmamaya çalışan, yine canını ailesinin huzuruna ve refahına hasreden bir babanın en büyük mutluluğu ve en büyük gururu; Çocuklarının vatana millete hayırlı evlatlar olması, iyi bir meslek sahibi olması ve en önemlisi çocuklarının mutluluğudur. Bu bir baba için, en çok gurur duyulacak ve en fazla mutlu edecek hediyedir.

En Güzel Babalar Günü Hediyeleri


eJOYA Gömlek ve Kol Düğmesi

Şıklığına Önem Veren Babaya Babalar Günü Hediyesi

Tıpkı Annelik gibi Baba olmak da bir insanın yaşamı boyunca alabileceği en büyük sorumluluktan biri! Sizi son nefesine kadar asla yalnız bırakmayacak iki kişi varsa, bunlardan biri anne, diğeri ise Babadır! Anneler Günü geçti… Şimdi sıra Babalar Gününde! Babalar Günü için düşünülebilecek en şık hediyelerden  biri, görmekte olduğunuz eJOYA Marka Beyaz Erkek Gömlek ve bu gömleğin şıklığını tamamlayacak son derece şık bir tasarıma sahip rodium kaplama kol düğmeleri! Siparişiniz halinde güzel bir hediye paketi içerisinde satışa sunulan eJOYA Gömlek ve Kol Düğmeleri, Babaların yıllarca kullanabileceği harika hediye seçeneklerinden biri!


Babalar Günü Hediyesi

Babaya Özel Sevgi Kulesi

Çikolataya Baba Sevgisi gibi yüce bir anlam kazandıran Babaya Özel Sevgi Kulesi, hiç şüphesiz ki, 2016 Babalar Gününe damgasını vıuracak en güzel babalar günü hediyelerinden biri! Birincisi bu hediye göze inanılmaz derecede estetik ve güzel geliyor! Nedenini soracak olursanız üst üste 4 kırmızı kalp kutusunun üzeri kırmızı tüllerle sarılıyor! İkincisi Babaya Özel Sevgi Kulesi oldukça anlamlı bir hediye! Bunu nedeni ise, kalp kutular içerisinde yer alan “Seni Seviyorum” yazılı kalp çikolatalar, 365 adet “Babaya Sevgi Mesajı” taşıyan notlar ve kalp kutular üzerinde toplamda “Seni Her şeyden Çok Seviyorum” mesajı! Babaya Özel Sevgi Kulesi içerisinde ayrıca Babanızın şıklığı da düşünülmüş! DAMAT Marka acayip derecede şık bir erkek kravat! Babaya Özel Sevgi Kulesini Babalar Günü hediyesi olarak babanıza armağan etmenizin işte bu kadar çok nedeni var!


Babalara Özel Prestijli Set

Babalara Özel Prestijli Set

Ailesine, çocuklarına, eşine ve işine düşkün Babalara son derece prestijli bir armağan ile karşınızdayız! Babalara Özel Prestijli Set, hummalı bir şekilde Babalar Günü Hediyesi arayan tribünleri oldukça hareketlendireceğe benziyor! Zira, Babalar Gününe çok az bir zaman kaldığını ve böylesine şık bir hediyenin de sınırlı sayıda olduğu düşünülürse, bu hareketliliğin haklı bir nedene dayalı olduğu kendiliğinden ortaya çıkar! Babalara Özel Prestijli Set, yakışıklı ve iş hayatında prestijine önem veren Babaların severek kullanabileceği ürünlerden oluşmakta! Babalara Özel Prestijli Set içerisinde bir adet şahane bir görünüme sahip mavi gömlek, 2 adet üzerine babanızın ismini yazdırabileceğiniz kalem, yine isim yazılabilir çakmak ve isme özel defter bulunuyor!


Babalar Günü Hediyeleri

Babaya Nostaljik Saat

Üzerinde Roma Rakamları yer alan Babaya Nostaljik Suvar Saati eski ve nostaljik bir görünüme sahip olabilir ancak, üzerine katılan sevgi mesajı ile anlamlı bir babalar günü hediyesine dönüşüyor! Çünkü bu duvar saatinin üzerine saati öğrenmek isteyen Sevgili Babanızın her baktığında okuyup mutlu olabileceği istediğiniz Babalar Günü Kutlama mesajınızı ekleyebiliyorsunuz! Babaya Nostaljik Saat, farklı babalar günü hediyesi düşünenlerin seçenekleri içerisinde bulundurabileceği bir ürün!


Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem

Babaya Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem

Mimar, bankacı, doktor, öğretmen, muhasebeci veya avukat! Bu prestijli mesleklerin hepsinin ortak özelliği, kalemler olmadan sağlıklı bir şekilde icra edilmeyecek olmalarıdır! Eğer sizin de kalemle haşir neşir bir Babanız varsa, O’na günün 24 saati sizi hatırlatabilecek en güzel hediyelerden birini vermeye hazır olun! Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem, üzerinde Babanızın isminin yazılı olacağı şık ahşap kutusu ve yine isim yazılı kalemi ile en güzel Babalar Günü Hediyelerinden biri! Mükemmel bir ahşap kutuya sahip Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem, Babanızın ismi ile anlam ve değer kazanıyor! Sevgili Babanızın cebinde, çantasında rahatlıkla taşıyabileceği bu prestijli kalemle, atılacak tüm imzalar, yazılacak tüm düşünceler daha anlamlı ve daha özel!


Babaya Özel Plaket

Babaya Özel Mesajlı Fotoğraflı Anlamlı Plaket 

Babanıza sevgi gösterisinde bulunmak için, yanaklarını, ellerini öpmek, boynuna sarılmak, terliklerini önüne koymak ya da kumandayı getirmek dışında farklı alternatifler araştırıyorsanız, Babaya Özel Plaket tam size göre! Mavi bir zemin üzerine, sevgi mesajınızı yazdırabileceğiniz Babaya Özel Plaket ile, babanızı hem gururlandıracak, hem de O’na olan en derin sevginizi tüm evrene yayacaksınız! Üzerine göndereceğiniz fotoğrafın basılacağı, kişiye özel Babaya Özel Plaket, zannediyoruz ki, sizin de takdir edeceğiniz üzere en anlamlı Babalar Günü Hediyelerinden


Babalar Gününe Özel Fotoblog

Babalar Gününe Özel Fotoblog

Fotoğraflar, geçmişin mutlu anlarını geleceğe taşıyan en önemli hatırlatıcılardır! 2016 Babalar Günü için sevgili babanıza yapabileceğiniz en güzel sürprizlerden biri de, içerisinde fotoğraflarınızın olduğu Babalar Gününe Özel Fotoblog! Bebekliğinizde, üniversite mezuniyet töreninizde, doğum günü partisinde veya yılbaşında içerisinde Babanızın olduğu en güzel fotoğraf karelerinden 5 tanesini Babalar Gününe Özel Fotoblog çerçeve içerisinde Babanıza hediye etmek ister misiniz? Üzerine “Babalar Günü Kutlama Mesajınızı” ekletebileceğiniz bu özel hediye ile, biricik babanıza en güzel hediyelerden birini vermiş olacaksınız!


Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan

Kişiye Özel Deri Cüzdan

Ailece dışarı yemeğe, tatile, pikniğie çıkarsınız, gezmeye gidersiniz, alış veriş yaparsınız veya okul taksitleri, elektrik faturaları derken, Babanızı hep bir yerlere para öderken görmeyi o kadar kanıksar hale gelirsiniz ki, sanki para ödemek yer yüzün de en çok O’na yakışıyormuş gibi gelir! O ise, hep mağrur ve bu durumdan hiçbir zaman şikayetçi olmaz! Madem size harçlık öderken, evin ihtiyaçlarını karşılarken eli sürekli cüzdanına giden bir Babamız var, o halde Babalar Günü Hediyemizin ne olacağı da şimdiden belli! Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan, %100 gerçek derinden imal edilmiş kusursuz güzellikte bir cüzdan! Üzerine Babanızın ismini yazdırarak kişiye özel hale getirebilir ve O’na unutamayacağı çok özel bir armağan verebilirsiniz!


Babalar Günü Kupası

Şirin Kupa Bardak

Eve geldiğinde en büyük keyfi televizyon karşısında Kahve-Çay yudumlamak olan babanıza şirin bir kupa bardak hediye etmek ister misiniz? Üzerinde çizgi karakterlerle oluşturulmuş bir baba ve kız çocuğu resmi bulunan Babaya Kupa Bardak, isimleriniz ile size özel bir kupaya dönüşüyor! Üzerinde “Babalar Günün Kutlu Olsun Babacığım” yazılı Babaya Kupa Bardak, bundan böyle Sevgili Babanızın yegane kupası olacak!


Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kristal

Fotoğraflı Kristal   

Üzerinizde sonsuz emekleri bulunan Babanıza, Babalar Günü için sürpriz bir hediye arayışınız varsa, bu arayışa anlamlı bir son verecek Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kristal ile tanışmanızı öneriyoruz! İçerisine göndereceğiniz fotoğrafın özel bir teknik ile basılacağı Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kristal ile, Babalar Gününün en anlamlı hediyesi sizin olacak! Ürünün kaliteli ve etkileyici olabilmesi için, seçeceğiniz fotoğrafın netliği (çözünürlüğü) son derece önemli! Sevgili Babanızın, kitaplığında, masasının üzerinde veya iş yerinde en güzel yerlerde sergileyeceği bu anlamlı kristal, bugüne kadar Babanıza vereceğiniz en güzel hediyelerden biri olmaya aday!


Kişiye Özel Cüzdan

İsmine Özel Deri Cüzdan

Bedeli ne olursa olsun, istediğiniz şeyi önünüze sermekte son derece cömert Babanıza, bu cömertliğini hep devam ettirsin diye, kendi ismine özel bir cüzdan hediye etmek ister misiniz? Acayip güzel bir yazı karakteri ile isminin baş harfi ve isminin tamamının yazılı olacağı Kişiye Özel Deri cüzdan ile, Babanızı Kaliteli bir cüzdan sahibi yapabilirsiniz! Siyah ve &100 gerçek deriden imal edilmiş olan deri cüzdan, Babaya en güzel hediye seçeneklerinden biri!


Granit Deri Spor Portföy Çanta

Granit Deri Spor Portföy Çanta

%100 hakiki deriden imal edilmiş olan bu deri El Çantaları, Sevgili Babanızın günlük yaşamını kolaylaştıracak en güzel babalar günü hediyelerinden! İçerisinde cep telefonunu, şarj cihazını, güneş gözlüğünü, cüzdanını, anahtarlığını, arabasının ruhsatını ve daha bir çok kişisel eşyasını taşıyabileceği Granit Deri Spor Portföy Çanta, kullanışlı bir babalar günü hediyesi düşünenlerin en favori hediye seçeneklerinden biri!


Babaya Spor Casio Erkek Kol Saati

Babaya Spor Casio Erkek Kol Saati

Yaşamınıza dair atacağınız her adımınızda, Babanızın desteğini arkanızda hissetmek istersiniz! O her konuda güvenle fikirlerine baş vurabileceğiniz en büyük rehberiniz! Babaya Spor Casio Erkek Kol Saati, zaman konusunda dakik hareket etmeye özen gösteren, prensip sahibi Babalara Prestijli bir Babalar Günü Hediyesi! Deri kayışı, çelik gövdesi, dikkat çekici iç dizaynı ve muhteşem bir tasarıma sahip CASIO Spor Kol Saati, Sevgili Babanıza en güzel armağanlardan biri!


Uykucu Babalara Özel Kare Yastık

Esprili ve İlginç Babalar Günü Hediyeleri

Baba olmak gerçekten çok zor bir şey! Mesleğine göre farklılıklar gösterse de tüm babalar, her sabah aynı saatte evlerinden çıkarlar ve  tüm gün boyunca durmadan çalışırlar! Akşam olduğunda ise, tüm enerjileri bitik, yorgun argın bir şekilde sıcak yuvalarına kendilerini atarlar! Ev, bir baba için dört duvar olmanın ötesinde çok büyük bir anlam ifade eder! Çünkü, gün boyunca bu yorgunluğun en büyük nedeni, maddi anlamda sıkıntı çekmeyecek, içerisinde herkesin kendisini mutlu hissedeceği bir yuvadır! Tüm gayesi, aile fertlerinin sıkıntı çekmesini önlemek olan Sevgili Babanıza, Babalar Gününde yüzünü güldürecek bir hediye ister misiniz? Şimdi, günün yorgunluğunu, koltuğuna rahatça kurulup televizyon karşısında atmaya çalışan Babanıza, acayip esprili bir hediye önereceğiniz! Uykucu Babalara Özel Kare Yastık, üzerinde klasik bir baba karikatürü bulunan ve sizin sözlerinizle anlam kazanacak olan en esprili armağanlardan biri! Bu ürünle ilgili FİYAT ve detaylı bilgilere ulaşmak için “Satın Al” butonuna tıklamanız yeterli!


Babalara Özel Dekoratif Dekor Hediye

Babalara Özel Dekoratif Dekor Hediye

Babalar çoğu zaman çocuklarına sert görünebilirler, bazı zamanlarda O’ndan azar işitebilirsiniz ama, Sert görüntülerinin altında pamuk gibi şefkatli bir kalbe sahiptirler! Çocuklarının başına gelebilecek en ufak olumsuzlukta, yaşayacakları en ufak sağlık probleminde belli etmeseler de, en çok Babaların içi yanar! “Erkekler ağlamaz!” diye bir inanış vardır ya hani? İşte o çocukları söz konusu  olduğunda babalar için asla geçerli değildir… Sizin için yüreğini, sağlığını ve mesaisini harcayan sevgili Babanız için Anlamlı bir Babalar Günü Hediyesi isterseniz, Babalara Özel Dekoratif Dekor Hediye aradığın armağan! Kişiye özel olarak hazırlanan Babalara Özel Dekoratif Dekor Hediye üzerine Babanıza özel sevgi mesajınızı yazdırarak, her baktığında tekrar tekrar mutlu olmasını sağlayabilirsiniz!


Babalara Özel Fotoblog Duvar Saati

Babalara Özel Fotoblog Duvar Saati

Anneler Günü, Babalar Gününden yaklaşık bir ay kadar önce kutlanıyor! Eğer Annenize bu özel günde sürpriz ve güzel bir hediye aldıysanız, aman Babanızı ihmal etmeyin hem çok alınır, hem de çok kıskanır sonra:) Babalar Günü hediyeniz de an az Anneler Güününde Annenize aldığınız hediye kadar, şık anlamlı ve sürprizlerle dolu olsun! Hala bir hediye almaya karar veremediyseniz, sizin için güzel bir ürün önerebilirim.  Babalara Özel Fotoblog Duvar Saati üzerine Babanız ile çektirdiğiniz ( Ailece -kardeşlerinizle veya Babanız ve siz) en güzel 3 adety fotoğraf ve size özel mesajınızı ekleterek en anlamlı hediyelerden birini verebilirsiniz! Babalara Özel Fotoblog Duvar Saati, Babanızın ofisinde veya evinizde her zaman görebileceği bir yerde asılı duracak ve her an sizi hatırlatacak çok özel bir ürün!


Canım Babam Yazılı Siyah Erkek Çorabı

“Canım Babam” Siyah Erkek Çorabı

Üzerinde “Canım Babam” yazılı Siyah Erkek Çorabı, hiç de öyle çam sakızı çoban armağanı bir hediye ürün değil! Bilakis Sevgili Babanızın her zaman severek giyineceği ve sevgiyi detaylarda saklayan bir çorap! Babalar Günü için gösterişli ya da dikkat çekici ürünlerden uzak, daha naif bir armağan istiyorsanız “Canım Babam” Yazılı Siyah Erkek Çorabı ilginizi mutlaka çekecektir.


Erkekler İçin Siyahın Zerafeti Hediye Sepeti

Babalar İçin Siyahın Zerafeti Hediye Sepeti

O’nun gülüşü, O’nun kasları, O’nun bakışlarfı kimde var be! Dünya’nın en yakışıklı erkeği “Benim Babam” diyorsanız, hiç öyle başka hediyeliklere filan bakmanıza gerek yok! Yakışıklı Babalara ancak yakışıklı hediyeler alınabilir! Erkekler için içerisinde kaliteli hediyeliklerin yer aldığı bu hediye sepeti, Babanıza çok yakışacak çok! Siyah deri kemer, siyah deri cüzdan ve kaliteli beyaz gömlekten oluşan bu hediye sepeti, son derece şık bir hediye kutusu içerisinde Babalar Gününde mutluluk dağıtmaya hazırlanıyor! Dilerseniz, deri cüzdan ve gömleği kişiye özel hale getirebilirsiniz! Deri cüzdan üzerine yakışıklı Babanızın ismini, gömlek üzerine ise, Babalar Günü mesajınızı yazdırabilirsiniz!


Nostaljik Radyo Ahşap Antika Radyo

Nostaljik Ahşap Antika Radyo

Eğer bu ürün ilginizi çektiyse ve yaşınız da 20’den küçükse, bu sıra dışı ürünün ne olduğu ya da ne işe yaradığı hakkında bir fikriniz olmayabilir ki, bu da son derece normal! Çünkü, yaşadığımız çağ bilgisayar çağı ve bu çağda böyle naif ürünlere artık yer yok! Sizi merakta bırakmadan hemen söyleyelim, görmekte olduğunuz bu ürün, 60’lı ve 70’li yıllara ait nostaljik ahşap radyo! Eskiden evlerin ve iş yerlerinin en eğlenceli araçlarından biri olan ahşap radyo, bu sefer Babalar Günü Hediyesi olarak aramıza geri döndü! Babanıza gerçek bir nostalji yaşatmak istiyorsanız, hiç düşünmeden O’na Antika Ahşap Radyo armağan edebilirsiniz! Eski Ahşap radyolardan en çok dinlenen “TRT Yurttan Sesler Korosu” şarkıları, şimdi yerini milenyum çağına özel şarkılara bırakıyor…


Babalar Gün Hediyesi

“I Love You Dad” Kupa Bardak

Babalar Gününde Babanıza sevginizi bir de bu şirin bardak ile ifade edin. I Love You Dad Sihirli Kupa Bardak, şirin tasarımı ve rengarenk yapısı ile Babalar Gününün en şirin hediyelerinden biri. Babanız ucuz ve şirin bir hediye arıyorsanız, I Love You Dad Sihirli Kupa Bardak tam da size göre. Bu bardağa neden Sihirli Kupa deniyor? Çünkü ilk etapta bu bardak simsiyah! Babanız ne zaman sıcak bir kahve veya çay içmek istediğinde bu bardağın siyah görüntüsü bir kaç dakika içerisinde rengarenk bir görünüme kavuşuyor ve üzerinde rengarenk I Love You Dad yazısı beliriyor. Ucuz fiyatı ve sevimli görüntüsü ile I Love You Dad Sihirli Kupa Bardak babanızın hem çok severek kullanacağı şık bir Babalar Günü Hediyesi.


Babalar Günü Hediyesi

Babalara özel Dekoratif Taş Baskı

Babanıza olan o mükemmel sevgiyi ölümsüzleştirmek ister misiniz? Evet ama nasıl olacak bu? Taş gibi Baba sevginizi elbette dekoratif bir taş üzerine yazdırarak. Babalar Günü Hediyesi olarak son derece şık ve dekoratif olan Babalar Gününe Özel Dekoratif Taş Bask, Babanıza olan sevginizi göstermeniz için tasarlandı. Üzerine sevgili babanız ile birlikte olduğunuz en güzel fotoğrafı bastırabileceğiniz Babalara Özel Dekoratif Taş Baskı ile Babanıza olan sevginizin ölümsüz ve sonsuz olduğunu en şık şekli ile ifade edebilirsiniz. Taşlar bildiğiniz gibi zaman karşı en çok direnci olan eğilmeyen bükülmeyen en güçlü nesnelerdir. Tıpkı babanız gibi! Babalar de hiçbir zaman evi için çalışmaktan yorulmayan evin direği, ailenin reisidir. Bu Babalar Günü’nde babanıza olan sapasağlam sevginizi O’na Babalara Özel Dekoratif Taş Baskı hediye ederek gösterin. Bu özel hediye ile babanızı Babalar Gününün en mutlu babası hissettirebilirsiniz.


Babalar Günü Hediyesi

Babalara Özel Süper Baba Ödülü

Benim Babam, Senin Babanı döver… Yıllar geçse de çocuklar arasındaki bu diyalog hiç eksik olmaz. Çocuklar daha doğdukları anda babalarını tıpkı bir kahraman gibi görürler. Aslında bu bir bakıma da doğru. Çünkü gerçekten de babalar sosyal yaşamda, iş hayatında türlü türlü badireler geçirirler ve hiç bir zaman yıkılmazlar. Baba bir çocuk için hiç sarsılmayacak ve hep güven duymak isteyeceği kale gibidir. Bu kalenin hiçbir şekilde sarsılmasını veya yıkılmasını görmek istemez. Özellikle erkek çocuklar, ileride babaları gibi kaslı olmak, onun gibi gülmek, yürümek, konuşmak ve insan ilişkilerinde onun gibi olmak isterler. Tıpkı olmak istedikleri Süper çizgi film kahramanları gibi. Sözü uzatmadan, babanıza Babalar Günü için Süper bir hediyeye var mısınız? O hep kahraman olarak gördüğünüz, her derdinizde sorununuzda sizin yanınızda olan Süper Babanıza ancak böyle süper bir hediye yakışırdı. Babalar günü için biraz muzipçe ama çok anlamlı olan Süper Baba Akrilik Ödül hediyesi ile babanızın gururunu okşayın. Süper Baba Akrilik Ödül tamamen kişiye özel bir ödüldür. Oldukça şık, dekoratif bir ürün olan Süper Baba Akrilik Ödül, Babanızın uzun yıllar masasını süsleyecek çok etkileyici bir Babalar Günü Hediyesi. Ayrıca bu ödülün üzerine babanıza iletmek istediğiniz kalbinizdeki en güzel sözleri vermiş olduğum linkte yazarak ekletebilir ve kişiye özel hale getirebilirsiniz.


babalar Günü hediyeleri

Babalık Tescil Belgesi

Babalar günü için yüzlerce hediye seçeneği düşünülebilir. Örneğin kemer, kol düğmesi, güneş gözlüğü, gömlek daha neler neler. Ancak hiçbir hediyeyi babanıza layık görmediyseniz belki Babalık Tescil Belgesi dikkatinizi çekebilir. Şık bir Çerçeve içerisinde ve arka ayak aparttı sayesinde masa üzerinde de konumlandırılabilir Babalık Tescil Belgesi ile Babanızı onure edin ve takdir edin! Babalık Tescil Belgesi üzerine babanıza söylemek istediğiniz en güzel sevgi sözlerini yazdırın ve tamamen kişiye özel hale getirin. Örneğin Babanızla ne kadar gurur duyduğunuzu söyleyebilirsiniz. Ya da Onu ne kadar çok sevdiğinizi ve değer verdiğinizi. Belki de siz, babanızın sizin için vermiş olduğu o kutsal fedakarlıklarını övmek isteyeceksiniz. Bu noktada takdir sizin. Ama Babalar günü için babanıza çok anlamlı ve harika bir Babalar Günü Hediyesi vermiş olacaksınız. Babalık Tescil belgesini kişiye özel hale getirmek için ilgili alanları doldurmayı unutmayın.


Erkeğe Doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Hediye Seti

Erkeğe özel Hediye Seti sevgilinizin şıklığını tamamlayacak benzersiz %100 Deri Aksesuarlardan oluşuyor. Babanızın ihtiyacı olan tüm aksesuarların bir arada olduğu şık bir Babalar günü hediyesi vermeye ne dersiniz? Bu hediye setini özel kılan en önemli yanı içerisindeki deri cüzdan ve anahtarlığın tamamen babanızın adına düzenleniyor olması. Yapmanız gereken şey ise çok basit! Verdiğim linkten “Sepete ekle” butonu üzerindeki kutucuğa sevgili babanızın ismini ve soy ismini yazmak! Kişiye Özel Deri Hediye Seti içerisindeki ürünlerin tamamı %100 dana derisinden yapıldığı için içerisindeki ürünler uzun yıllar kullanılabilecek kalitededir. Kişiye Özel Deri Hediye Setinin iki ayrı modeli bulunuyor. Birinci model sadece Deri cüzdan ve deri kemer, ikinci model ise Kemer, cüzdan ve anahtarlıktan oluşuyor. Babaya babalar günü hediyesi olarak hangi modeli seçerseniz seçin, her halükarda çok şık ve güzel bir hediye seçmiş olacaksınız!


Babalar Günü Hediyesi

Kişiye Özel Babalar Günü Plaketi

Babalar Gününde anlam yönü oldukça ağır basan aynı zamanda şık bir hediyeye var mısınız? Kişiye Özel Babalar Günü Hediye Plaketi Sevgili Babanıza verebileceğiniz en anlamı Babalar Günü Hediyesi! Kişiye Özel Babalar Günü Plaketi üzerine hem değerli babanıza iletmek istediğiniz özel mesajı yazdırabiliyorsunuz, hem de bu plaket üzerinde istediğiniz özel fotoğrafı! Vermiş olduğum linkte “Sepete Ekle” butonu üzerinde yer alan kutucuklara Mesajınızı yazın, Ardından kendi isminizi ve sonrasında tarih ve seçmiş olduğunuz dijital fotoğrafı ekletin. Babalar Günü Hediyesi olarak bundan iyisi Şam’da kayısı! Babalar günü için özel hediye arayanlar bu hediyeyi kaçırmamalı. Hediye plaket, babanızın iş yerinde veya evinizde en güzel yerde sergilenecektir. Bu tipte Kişiye özel bir hediye babanızı hem çok mutlu edecek hem de sizinle gurur duymasını sağlayacaktır.


Babalar Günü Hediyesi

Kişiye Özel Beyaz Gömlek

Babanız esmer biri ise, Babalar Günü için bence başka da bir hediye bakmayın derim. Gördüğünüz bu Kişiye Özel Beyaz Erkek Gömlek tam da babanıza göre. Aslında bu gömleğin iki rengi var bir de siyah renk gömlek. Her iki renk de kişiye özel olarak hazırlanıyor. Frenzy Marka Gömleğin manşet kısmına, cep kısmına veya yaka kısmına, sizin belirlediğiniz sözler işleniyor. Kişiye özel gömlek çok ideal Babalar Günü Hediyesidir. Gömleğin yaka kısmına siz ne dilerseniz o yazılıp işleniyor. Erkek hediyeleri denildiğinde akla ilk gelen hediyelerden biri olan Gömlek, şimdi artık kişiye özel! Gerçekten de Kişiye Özel Gömlek harika bir babalar günü hediyesi. “Dünyanın en yakışıklı Babası”,” Seni Çok Seviyorum Baba.” gibi sözleri gömleğin yaka kısmına yazdırabilirsiniz. Bu ürünü Kişiye Özel Hale getirmek için ilgili kısımları doldurmayı unutmayın.


Kişiye Özel Domino

Kişiye Özel Domino

Babalar Günü için eğlenceli bir hediye düşünür müydünüz? Tavla, İskambil Kağıtları, Domino ya da satranç! Bu saydığımız oyunlar, bir çoğumuz tarafından sevilerek oynanan ve ülkemizde oldukça meşhur oyunlar! Babanıza eğlenceli bir ürün olan Kişiye Özel Domino armağan ederek, günün tüm yorgunluğunu atmasını sağlayabilirsiniz! Üstelik bu Domino sevgili babanızın ismine özel olarak hazırlanıyor!


Babalar Günü Hediyeleri

Kalpli ve Mesajlı Saat

Kalbinizde babanıza olan sevginizden kimsenin asla şüphesi yok. Babanız sizin idolünüz ve kahramanınız. Babanıza olan sevginizi elbette ki, her fırsatta ifade ettiniz ve dile getirdiniz. Ancak size babanıza olan sevginizi farklı bir biçimde ifade etmeniz ve bunu güzel bir Babalar Günü Hediyesine dönüştürmeniz için bir teklifimiz var. Gördüğünüz ürün, kalp şeklinde, akrilik gibi sert ve uzun yıllar dayanabilen kaliteli bir malzemeden yapılmış, oldukça dekoratif şık bir masa saati. Ama bu saati özel kılan şey; Üzerinde tıpkı kalbinizde babanıza olan sevginiz kadar saf ve güzel duygularınız var. Babaya Özel Mesajlı Kalp Saat üzerine siz babanıza ne söylemek istiyorsanız o yazılacak. Vermiş olduğum linkten “Sepete Ekle” butonu üzerinde yer alan ilgili kutucuklara özel mesajınızı yazdığınızda, hediyeniz kişiye özel hale gelmiş olacak. Babaya Özel Mesajlı Kalp Saat’in inceden inceye bir mesajı da var aslında. Kalbin içerisinde yer alan saat, sizin babanıza olan sevginizin saniyeler, dakikalar, saatler, haftalar, aylar ve yıllar geçse de hiç değişmeyeceği ve katlanarak artacağı mesajı. Babalar Günü Hediyesi olarak özel bir hediye düşünenler Babaya Özel Mesajlı Kalp Saat’i asla kaçırmamalı.


Babalar Günü Hediyesi

Babaya Özel Madalyon

Babaya babalar Günü Hediyesi olarak daha çok babaların ruhunu okşayacak, gururunu okşayacak, kendilerini özel hissettirecek açıkçası manevi yönü ağır basan hediyeler önermeye gayret ediyoruz. Çünkü Bana göre babaların hediye olarak bir gömlekten, kravattan veya bir kemerden daha çok beklentileri, saygı, sevgi ve takdir edilmeleridir. O yüzden Babalar Günü Hediyesi olarak mümkünse Babanızın ruhunu okşayacak hediyelerden seçmenizi tavsiye ediyorum. Şimdi Bahsedeceğim hediye işte tam da böyle bir hediye. Babalara Özel Madalyon. Babanız uzun yıllar size karşı babalık görevini hakkı ile yerine getirdi. Maddi manevi neye ihtiyacınız olsa o hep sizin yanınızdaydı. Şimdi Babanızı tıpkı bir altın madalya orijinalliğinde şık bir ödül ile mükafatlandırmanın zamanı. Babalar özel madalyon, Babalar Gününde babanızın gururunu okşayacak ve kendini oldukça mutlu hissedeceği şık bir hediyedir. Babalar Günü için ilginç ve özel bir Babalar Günü Hediyesi düşünüyorsanız Kişiye Özel Madalyon Hediyesi ilginizi çekebilir. Bu madalyonu babanızın ismine özel hale getirebilmeniz için ilgili yerdeki kutucuğa Babanızın ismini ve kısa mesajınızı yazmayı unutmayınız.


Babalar Günü Hediyesi

Babaya Özel Duvar Saati

Babama Hediyem hem çok özel bir hediye olsun hem de şık ve kullanışlı bir hediye olsun diye düşünenler bu hediyenin ayrıntılarına daha dikkatli bakabilirler. Gördüğünüz bu duvar saati tamamen babalar gününe özel bir duvar saati. Kişiye Özel Babalar Günü Mesajlı ve Fotoğraflı Duvar Saati Babalar Günü için alınabilecek en ideal hediyelerden biridir. Babanıza ait, hatta mümkünse birlikte mutlu bir anınızın fotoğraflandığı en güzel fotoğraf karesini bulmaya hazırlanan. Çünkü bu en güzel fotoğraf karesi duvar saati üzerine basılacak. Nasıl çok güzel bir Babalar Günü Hediyesi öyle değil mi? Bitti mi bu kadar mı? Elbette hayır! Bir de üzerine Babanıza iletmek istediğiniz en güzel sevgi mesajınız da eklendi mi, ortaya inanılmaz güzel bir Babalar Günü Hediyesi çıkıyor. Babalar Gününe Özel Mesajlı ve Fotoğraflı Duvar Saati böyle değerli bir hediye için oldukça ucuz ve makul fiyatı ile Babalar Günü için düşünülebilecek en güzel hediye. Uzun yıllar babanızın iş yerinde duvarını süsleyecek bu duvar saatini, babanız ne zaman saati öğrenmek istediğinde bakacak ve kendini daha mutlu hissedecek!


Babaya Dekoratif Mesajlı Ödül

Babalar Gününde, Babaya Hediye ne Alınır? Babalar günü için belki de o hediye sitesi, bu hediye sitesi gezip durdunuz ama hiçbir hediyeyi sevgili babanıza layık göremediniz. Bu noktada size harika bir Babalar Günü Hediyesi önereceğim. Bakalım siz beğenecek misiniz! Görmekte olduğunuz hediye ürün, son derece şık dekoratif bir tasarıma sahip. Üstelik, çürümez, bozulmaz ve balyoz ile vurulmadığı sürece kırılmaz bir ürün. Babalar Günü hediyesi olarak babanıza uzun yıllar değerinden bir şey kaybetmeyecek ve en önemlisi üzerinde sizin babanıza sevgi dolu mesajınızın yer alacağı Dekoratif masaüstü Ödül vermek ister misiniz? Son derece sağlam ve şeffaf bir malzeme olan Babalar Gününe özel Mesajlı Dekoratif Akrilik Ödül ile Babanızı çok mutlu edebilirsiniz. Yıllarca masasının üzerini süsleyecek ve sürekli gözünün önünde sizin mesajınızın olduğu bu ödül ile babanız sizinle gurur duyacaktır. Üzerine dilerseniz başlık olarak “Dünya’nın En Yakışıklı Babası” ve altına kısa bir mesajınız gelecek şekilde yazdırın. Ya da başlık olarak “Seni çok seviyorum Baba” diye yazdırıp altına mesajınızı ekletebilirsiniz. Bu ürünü kişiye özel hale getirebilmek için ilgili alanları doldurmayı unutmayın.


babalar Günü Hediyesi

Kişiye Özel Matara Seti

Babanız piknikte mangal yapmaya çok mu hevesli? Gelin bu keyfini ikiye katlayacak özel bir Babalar Günü Hediyesi verin. nasıl mı? Kişiye Özel matara Seti ile! Babanız Kişiye Özel Matarasını piknikte, plajda asla yanından ayırmak istemeyecektir. Özel kutusu içerisinde ve paslanmaz çelikten üretilmiş olan son derece kaliteli Kişiye Özel Matara Seti iyi bir Babalar Günü Hediyesi olabilir. Üstelik bu özel matara seti tamamen kişiye özel! vermiş olduğum linkte “Sepete Ekle” butonu üzerinde yer alan kutucuğa Babanızın adını ve soy adını ekleterek bu ürünü tamamen babanıza özel bir hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel Matara Seti içerisinde neler var? Babanızın adına düzenlenmiş olan paslanmaz çelikten bir adet matara, 2 adet yine paslanmaz çelikten bardak ve 1 adet de doldurma hunisi. Hepsi şık bir hediye kutusu içerisinde sizleri bekliyor. 19 Haziran 2016 Pazar günü kutlanacak olan Babalar Gününde, Babasına farklı, ilginç ve tamamen kişiye özel bir hediye düşünüyorsanız Kişiye Özel Matara Seti dikkatinizi çekebilir.


anneler günü hediyesi

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı

Babalar günü için artık fazla bir zaman kalmadı. Siz de şayet babanız için henüz bir hediye beğenemediyseniz ve değerli babanıza hiçbir hediyeyi layık görmediyseniz, artı bunun yanında Babama hediyem anlamlı ve şık bir hediye olsun diye düşünüyorsanız, buyurun size tam da aradığınız özelliklerde hem dekoratif hem de oldukça anlamlı bir Babalar Günü Hediyesi. Bu özel hediye ile ilgili detay bilgiye geçelim: Üzerine istediğiniz fotoğrafı ve mesajı eklete bileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı, ahşap çerçevesi ile çok şık bir babalar günü hediyesidir. Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı hediyesi ile Babanızın evde veya ofisinde en güzel yeri kapacağından kimsenin şüphesi yok! Taş gibi dekoratif bir hediyeniz olacak. Üzerine örneğin Babanızın fotoğrafını koyup bir de kısa ve sevgi dolu öz bir mesajınızı yazdınız mı babanızın yıllarca unutamayacağı çok anlamlı bir hediye vermiş olursunuz. Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı üzerine fotoğraf ve yazılar sublimasyon baskı tekniği ile işlendiğinden yıllarca silinmeyecek ve değerinden bir şey kaybetmeyecektir. Ahşap Çerçeveli Taş Baskıyı kişiye özel hale getirilmesi için ilgili kutucuklara fotoğraf ve mesajınızı yazmayı unutmayınız. Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı Babalar gününde bir babaya verilebilecek En Güzel Babalar Günü Hediyesidir.


Babalara Özel Ahşap Çerçeve

Babalara Özel Canım Babam Ahşap Çerçeve

Babalar Günü için düşünülebilecek özel hediyelerden bir diğeri de, Kişiye özel ve oldukça şık bir tasarıma sahip resim çerçevesidir. Babalar Gününe Özel üretilmiş olan Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Fotoğraf Çerçevesi ile ilgili detayları verelim. Ahşap Resim Çerçevesinin Kahve rengi olan köşelerinin bir tarafına “Canım” diğer tarafına ise “Babam” yazısı var.  Ahşap çerçevenin açık Bej rengi olan köşelerine ise sizin belirleyeceğiniz ve babanıza Babalar günü ile ilgili iletmek istediğiniz özel mesajınız yazılacak. Tamamen Kişiye Özel olan  bu şık resim çerçevesi içerisine dilerseniz Babanıza güzel bir sürpriz yapıp, siz ailesi ile birlikte çektirmiş olduğu ve en çok beğendiği fotoğrafı ekletip Babalar Günü Hediyesi olarak O’na verin! Babanızın çalışma masasının üzerinde hem çok şık dekoratif bir hediyesi olacak hem de sizin kendisi için yazmış olduğunuz o özel mesajı görüp kendisini mutlu hissedecektir. Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Fotoğraf Çerçevesi yine Babalar Günü için çok özel hediyelerden biri.


Babalar Günü Hediyesi

Babaya Sihirli Kupa

Gördüğünüz kupa bardağın sıradan bir bardak olduğunu düşünüyorsanız hemen söyleyeyim ciddi bir yanılgı içerisindesiniz. Bu Kupa bardak çok özel çünkü içerisinde sihir saklı. Kabul ediyorum biraz abartmış da olabilirim ama gerçekten bu kupa bardak çok farklı. Şöyle izah edeyim; Sihirli kupa bardak içerisine sıcak sıvı konulmadığı sürece aslında simsiyah bir görüntüye sahip! Ancak ne zaman ki içerisine çay, kahve veya benzeri bir sıcak içecek konulursa, o zaman işte bambaşka bir kupa bardağa dönüşüyor. Üzerinde sevdiğiniz kişinin resmi beliriyor ve resim ile birlikte mesaj yazısı beliriyor. Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardağın şimdi bir de babalar gününe özel modeli de var! Vermiş olduğum linkten babanıza ait dilerseniz tek fotoğrafı, dilerseniz birlikte çektirmiş olduğunuz fotoğrafı yüklüyorsunuz. Sonrasında Babanıza her zaman karşılaşacağı o sıcacık sevgi dolu mesajınızı ekletiyorsunuz hepsi bu! Babanız muhtemelen iş yerinde çay ve kahve ile çok fazla ilgili birisi! Peki neden bu durumu şık bir sevgi gösterisine dönüştürmeyesiniz ki? Babanız ne zaman sıcak bir içecek almak istese, Sihirli kupa bardağın o simsiyah görüntüsü kaybolacak ve ortaya mutluluk verici bir fotoğraf tablosu ve sizin mesajınız belirecek. Babalar Günü için sürpriz bir hediye düşünenlere bu hediyeyi kesinlikle tavsiye ediyoruz.


erkek için kişiye özel hediye

Erkeğe Özel Hediye Seti

Babalar günü için babanıza, öyle bir hediye vereceksiniz ki, bu hediye hem onun adına bir hediye olacak, yani çok özel bir hediye olacak, hem de babanızın, ihtiyacı olan her şey bu hediyenin içerisinde bulunacak. Kişiye özel kalem, kartvizitlik ve anahtarlık, sevgililer gününün en çok konuşulacak hediyesi olacak. Babalar Günü için bir babaya alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Babaya hediye almak, anne hediye almaktan daha zordur. Çünkü anne birçok aksesuar kullana biliyorken baba için aksesuar sayısı oldukça sınırlıdır. Bunların en başında gelenleri kaliteli ve şık bir kalem, iş kontaklarını saklayacağı bir kartvizitlik; ev, araba ve ofisinin anahtarlarına bir arada ulaşabileceği şık bir anahtarlıktır. Kişiye Özel Hediye Seti tüm bu aksesuarları içermekle kalmıyor aynı zamanda, her birinin üzerinde sahibinin isim ve soy ismi yazıyor. Dolayısıyla Kişiye Özel Hediye Setinin içindeki kalemi, anahtarlığı ve kartvizitliği kullanan beyefendinin prestiji haliyle tavan yapıyor.


Kravat İğnesi ve Kol Düğmesi

İsme özel Kravat İğnesi

Babalar gününde babanıza alabileceğiniz çok özel ve romantik bir hediye önerim daha var. Ne mi? Hemen hediyenin detaylarını vereyim: Babanız kravat kullanan birisi mi? Eğer cevabınız evet ise, bu hediye, Babalar günü için babanıza alınabilecek en güzel hediye. Hediyenin çok özel olmasının nedeni ise, babanızın isminin baş harfleri kravat iğnesine işleniyor. İnanın babanız bu kişiye özel hediye olan kravat iğnesini alınca ve kendi isminin baş harfini gördüğünde çok duygulanacak ve çok mutlu olacaktır. Babaya Babalar Günü hediyesi ne alınır diye günlerdir arama tarama çalışması yapıyorsanız buna artık bir son verin çünkü güzel bir erkek hediyesi görüyorsunuz şu an!


Babasının Oğulları Sihirli Kupa

Babasının Oğulları Sihirli Kupa Bardak

İşte harcadığı insan üstü enerji yetmiyormuş gibi, bir de evde çocuklarıyla neşe içerisinde koşturan Süper Babalara komik ve oldukça eğlenceli bir armağanla burun burunayız! Üzerinde neşeli iki erkek çocuk ve aralarında da Baba figürü yer alan Babasının Oğulları Sihirli Kupa, isminize özel olarak hazırlanıyor. Babanız için, bu sıra dışı ve esprili kupa bardak sayesinde çay-kahve saatleri hiç olmadığı kadar neşeli hale geliyor. Eğer Babalar Gününe ucuz ancak, ses getirecek bir armağan arayışınız varsa, Babasının Oğulları Sihirli Kupa kardeşinizle birlikte babanıza armağan edebileceğiniz bir ürün!


Beyaz Kutulu 2'li Kalem Seti

Beyaz Kutulu 2’li Kalem Seti Hediyesi

Evlerde ve iş yerlerinde sayıları hızla artan ve yazı yazma ihtiyaçlarımıza cevap vermeye çalışan bilgisayarlar şükürler olsun ki, hala kalemlerin tahtını sallaya bilmiş değillerdir. Kişiler, notlarını, notalarını, şiirlerini, makalelerini kısacası tüm özel yazılarını, eskiden kalma bir alışkanlık olan kalemle yazmaya devam ediyorlar. Bu, acaba kalemin ilham verici özelliğinden kaynaklanıyor olabilir mi? Mesela kaleme dokunmadan, onu hissetmeden bir şeyler üretmek insana zor geliyor olabilir! Babalar Günü Hediyesi olarak önereceğim Beyaz Kutulu 2’li Kalem Seti, yine kişiye özel ve yine oldukça anlamlı! Sevgili Babanız kendi ismine özel olarak hazırlanmış olan bu son derece zarif Beyaz kalemi asla elinden düşürmek istemeyecektir! Beyaz Kutulu 2’li Kalem Seti Babanızın ismine özel hale getirebilmek için “sepete ekle” butonu üzerindeki bölüme, isim belirtmeyi unutmayınız.


Erkek sevgiliye Hediye

Babaya Özel Theorie Mavi Gömlek

Babaya alınabilecek en güzel hediyelerden biri gömlektir. Hele hele bu gömlek bir de marka ve kişiye özel bir gömlek olursa o zaman hediyenizin kıymeti bir o kadar artar. Görmekte olduğunuz gömlek Theorie marka mavi renk bir gömlek. Özellikle mavi renk gömlek koymak istedim. Çünkü erkeklerin en fazla tercih ettiği gömlek rengi mavidir. Bu özel gömleğin yakasına, babanıza iletmek istediğiniz özel mesajınızı ve gömleğin koluna ise, onun baş harflerini nakış ile işletebilirsiniz. Nakış ile işlenmiş olan bu özel gömlek bir babaya Babalar günü hediyesi olarak alınabilecek en anlamlı ve en özel hediyelerden biridir.


Erkek hediyeleri

Babaya Özel İsim Nakışlı Siyah Gömlek

Babaya hediye seçenekleri arasında şimdi önereceğimiz hediye özel bir gömlek! Bu gömleği özel kılan tarafı ise tamamen babanıza ait olmasıdır. Ya da şöyle diyeyim, babanıza özel hazırlanmış olmasıdır. İstediğiniz renk ve bedende tercih edebileceğiniz bu gömleğin kol ve cep kısmına babanızın ve sizin isimlerinizin baş harfleri nakış ile işlenecek, ayrıca, yaka kısmına ise sizin babanız için hazırladığınız 25 karakterden oluşan özel bir mesajınız veya sözünüz yer alacak. Bir babaya alınabilecek en ideal ve güzel hediyelerden biri. Bu özel gömleği erkek sevgilinize de, yıl dönümü, sevgililer günü için hediye edebilirsiniz.


Babalar Günü İlk kez Nasıl ve Ne Zaman Kutlandı?

Babalar Günü
2016 yılı içerisinde özel ve önemli günlerden bir diğeri de 19 Haziran 2016 Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü! Babalar Gününün nasıl ve ne şekilde ortaya çıktığı konusunda çeşitli rivayetler vardır, bunlardan birisi Batı Virginia’da yaşayan Jhon Dowdy isimli çocuk, annesini kaybeder ve o saatten sonra babası tarafından büyütülür. Jhon Dowy Babasının kendisi için bu denli özverili ve fedakar halini görünce, Sadece Anneler Gününün olmasının, babalar gününün olmamasının, kendi babasına haksızlık olduğunu düşünür. Bu sebeple babası için Haziran ayı içerisinde bir babalar günü kutlaması yapar. Babalar Günü de bu tarihten sonra kutlanmaya başlanır. Diğer bir söylentiye göre ise; 1910 yıllarında Amerika’nın Washington şehrinde 6. çocuğunu dünyaya getiren bir annenin hayata gözlerini yumması ve o saatten sonra 6 çocuğa tek başına bakmak zorunda olan çiftçi bir babaya adandığı düşünülür. 16 Haziran 1910 tarihinden sonra günümüze kadar Babalar Günü tüm dünyada kutlanıyor. Gerçekten de, Babalar Gününün ne şekilde ve nasıl doğduğu konusunu bir yana bırakacak olursak, Annelere adanmış olan bir Anneler Gününün olması, bunun yanında babalar için herhangi bir özel gün olmaması babalara çok büyük bir haksızlık olurdu. Çünkü Anne, bir çocuğun yaşamında ne denli önemli ve elzem bir varlıklarsa, baba da en az anne kadar aynı şekilde önemli ve elzemdir.
Babaya hediyeler

4 YORUMLAR

CEVAP VER