El Yapımı Babalar Günü Hediyeleri

babaya el yapımı hediye fikirleri
Bu yıl Babalar günü ne zaman kutlanacağını bilmeyenler için hemen yazalım. 2016 yılı içinde Babalar Günü 19 Haziran günü kutlanacak. Babalar gününde sevgili babaları için ilginç ve özel el yapımı hediye arayanlar bu yazımız tam size göre! Babalar gününe özel derlediğimiz birbirinden ilginç ve özel el yapımı hediyeler bu yazımızda sizleri bekliyor. Babalar gününe özel hazırlayacağınız el yapımı hediyelerin birçoğu basit hediyeler. Bize göre Babalar gününde sevgili babalarınız için hazırlayacağınız el yapımı hediyeler ve sürprizleri güzel ve farklı kılan tarafı bu sürpriz ve ve hediyelerinizin basitliğinde yatıyor. Sevgili babanızı bu babalar gününde etkileyecek en büyük olay sizin onun için hazırladığınız kendi el emeği göz nuru sürprizleriniz ve hediyelerini olacaktır. Bilirsiniz babalar çokta fazla bir şey beklemezler. Onlar ne verseniz yetinmeyi bilen ve razı olan harika varlıklardır. Hiç şikayetçi olmazlar. Bundan emin olabilirsiniz. Maalesef Babalar Gününün diğer özel günlere oranla çok fazla popüler olmadığını biliyoruz. Ancak bu durum böyle sürüp gitmemeli. Bu sebeple çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz ve hepimizin çocukluk kahramanı olan sevgili babalarımız için bu babalar gününde onları şaşırtmaya ve harika sürprizler yapmaya ne dersiniz?. Sevgili Babasına kendi elleriyle harika sürprizler yapmak ve el yapımı babalar günü hediyesi vermek isteyenler haydi bakalım iş başına. Bu yazımızda babanızı heyecanlandıracak veya yüzünde tebessüm oluşturacak öneriler sizleri bekliyor. Buyurun inceleyin. 

Babalar Gününe Özel El Yapımı Hediyeler

Babalar günü için hazırlamanızı önereceğimiz ilk el yapımı sürpriz önerimiz A3 formatında bir resim kağıdının üzerine bütün aile fertlerinin ellerinin izlerinin tamamının renklendirdiği küçük aile soy ağacı harika bir sürpriz olabilir. Bunun için önce ağaç gövdesini ve dallarını hazırlamanız gerekiyor. Ardından Farklı renklerdeki akrilik boyalar boyanmış eller A3 kağıda basılarak renklendirilip, en sonunda da güzel bir çerçeveyle ölümsüzleştirilebilir. İşte babanız için en anlamlı babalar günü hediyesi.

Babalar günü için size önereceğimiz ikinci sürpriz önerimiz de şu şekilde. Öncelikle birbirinden farklı desenlerde kâğıtlar üzerine bütün aile fertlerinin sağ elleri konulup dış şekilleri çizilir. Çizim işlemi tamamlandıktan sonra makas yardımıyla ortaya çıkarılmış el şekilleri düzgün bir biçimde kesilir. Kesim işlemi tamamlandıktan sonra da uygun bir fon üzerine bütün şekli kesilmiş Eller tek tek yapıştırılır. Daha sonra uygun bir çerçeve yapılarak sürprize hazır hale getirilir. İşte böyle bir hediye de babalar gününe harika bir hediye hazırlanmış olur…

Benzer bir babalar günü sürpriz önerisi daha. Yine aile bireylerinin özellikle miniklerin el izlerinden oluşturulmuş babalar günü sürprizini inceliyorsunuz.

Diğer sürpriz önerimiz de şu şekilde. Aynı ebatlarda kesilmiş Kolay bükülmeyecek veya kıvrılmayacak kalın kâğıtlar üzerine Babalar Gününe özel ya da babanız hakkında hissettiğiniz bütün olumlu cümleleri yazın. Daha sonra da bunları bir arada toplayıp Güzel bir kurdele ile bağlayıp ona harika bir sürpriz yapabilirsiniz.

İşte babanızın oldukça işine yarayacak ve oldukça hoşuna gidecek bir sürpriz önerisi daha. En yakışıklı babalara göre hazırlanacak bu sürpriz önerimiz ise şu şekilde. Kupa bardak üzerine Seramik kalem ile çizilmiş Bir bıyık figürü, Onun için ilginç ve çok hoş bir sürpriz olabilir. Oldukça basit ama etkili bir Babalar Günü hediyesi…

Babalar arabalarına karşı çok titiz olurlar. Özellikle bazı babalar temizlik konusunda oldukça hassastırlar. Öyle ki nerdeyse arabanın kapısını eldivenlerle açtıranlar var. İşte sizlere Babalar Gününe özel oldukça ilginç bir hediye önerisi temizlik meraklısı babalar için arabasına özel araba temizlik malzemelerinin bir bütün halinde sunacağınız harika bir set.

Bazı babalar Tamir işleri ile uğraşmayı oldukça severler. Birçoğunun evinde tamir malzemelerini koydukları malzeme çantası, Hatta bazılarının küçük de olsa mini bir atölyesi bulunur. İşte Tamir işleri ile uğraşmayı seven babalar için basit ama hoşlarına gidebileceğini inandığımız bir sürpriz onu önerisi… Malzemeler arasında oldukça yer kaplayan ve çeşitli işler için ayrı ayrı kullanılan yapıştırıcı bantların hepsinin bir arada olabileceği bantlık harika olabilir.

Babalar Gününe özel askılık babanızın en sevdiği kravatlarını teker teker asabileceği babanıza özel bir askılık yapmak yine sevgili Babanız için çok harika bir sürpriz olabilir.

Babalar Günü Hediyeniz üyük babanızı İçerisi onlara geleneksel bir hediye vermek Harika bir fikir olabilir artık kullanmadıkları cep saatleri gibi bir mekanizma içine yine o şekilde kesilmiş arkalı önlü fotoğraflardan oluşan bir sürpriz sizce nasıl olur?

Bilirsiniz bazen özellikle havalimanlarında, yolcuların bavul veya valizleri karışabiliyor. Babanız sık sık seyahat etmek durumunda olan birisi ise bu gibi olumsuz durumların yaşanmasının önüne geçmek hem de gittiği şehir veya ülkelerde sizden bir hatıra olması istiyorsanız işte size bir fırsat. Bavulun tutma noktasına kendi zevkinize uygun bir kılıf yapabilir ve babanızı mutlu edebilirsiniz.

Kim ne derse desin, baba da olsa çocuk da olsa herkes Abur cubur özelliklede çikolataya bayılır. Babanızın en çok favorisi olan çikolatalardan şekerlemelerden ona özel bir set ,sepet hazırlayıp babalar gününde buyur babacığım bu da senin babalar günü hediyen demeye var mısınız?. Aman yavrum ben çocuk muyum dediğine aldanmayın. O gece bütün abur cuburlar ortadan itina ile kaldırılacaktır bundan emin olun.

Babalar gününde yine Babanız için yapabileceğiniz basit, küçük ama iz bırakıcı bir sürpriz önerisi daha… Babanızın gömlek düğmelerinin iç kısmına onun veya kendi isminizin baş harfini yazabilirsiniz.

Mutfak önlükleri genellikle anneler için düşünülen bir hediye veya sürpriz ürünüdür. Ancak, Çağımız babaları da artık mutfaklarda en az anneler kadar hamaratlar. Siz de mutfakta anneniz kadar becerikli olan Babanız için özel bir mutfak önlüğü hediye etmeyi düşünür müsünüz? Sevgili aşçımızın yemek yapımında kullanacağı malzemeyide ön cebinde taşıyabileceği bu harika mutfak önlüğünü bu babalar günüde değerlendirebilirsiniz.

Belki de bu hayatta ödül verilmeyi en çok hak eden kişiler onlardır. Hepimizin çocukluk kahramanlarını sevgili babalarımız için bu Babalar gününde el yapımı Ona özel hazırlanmış şampiyon babam Kupası yapmaya ne dersiniz? Bu kupanın yapımında Evde değerlendirebileceğiniz uygun materyalleri mesela deniz kabukları, boncuklar, düğmeler, kolye, sert makarna taneleri gibi basit malzemelerle oluşturup daha sonrada üzerini boyayarak hazırlayabilirsiniz. Üzerine de sevdiğiniz fotoğrafları yapıştırabileceğiniz bu el yapımı şampiyon babam kupasını sizde bu Babalar gününde şampiyona hediye edebilirsiniz.

Babalar gününde babanıza içinde Onun için düşündüğünüz, hissettiğiniz en güzel duyguları yazarak şık bir çerçeve içinde hediye edebilirsiniz. Hediye ettiğiniz bu anlamlı çerçeveli sözlerinizi odasının en güzel köşesinde bir ömür sergileyeceğinden emin olabilirsiniz.

İşte çalışan babaları simgeleyen ve ofisinde sergilemekten oldukça mutlu olacağı bir Babalar Günü hediyesi… Bir askı Üzerinde farklı desenler ile oluşturulmuş kravatlar ayrıca babanız için sevgi içerikli birkaç söz…

Bir önceki sürpriz önerimize benzeyen babanızın memnuniyetle duvarında sergileyebileceği başka bir Babalar Günü sürpriz önerisi daha… Bu defa kravatların yerini Yine farklı desenlerde ve renklerde papyonlar ile oluşturulmuş, üzerine Babanız için yazabileceğiniz küçük bir not ve bu şekilde babanızın duvarında sergilemeye hazır harika bir sürpriz..

Babalar gününde babanıza olan Sevginizi ilginç fotoğraflarla da gösterebilirsiniz. Mesela örnek resimde gördüğünüz gibi fotoğraflar hazırlayarak sevgili babanıza bu Babalar gününde harika bir sürpriz yapabilirsiniz…Evet, sevgili ziyaretçilerimiz. Bu yazımızda babalar günü için hazırlayabileceğiniz basit Ama oldukça anlamlı sürpriz ve hediye önerileriniz oldu. Birçoğunun yapımı ise oldukça kolay. Çok kısa sureler içinde hazırlayabileceğiniz ve bu Babalar gününde babanızı mutlu edeceğine inandığımız sürpriz önerilerimizi sizler için yazdık. Bir başka el yapımı hediye ve sürpriz önerilerinde daha buluşmak dileğiyle hoşça kalın.

babaya hediye

CEVAP VER