Hediyelik Meslek Temalı Biblolar

Her birimiz sevdiklerimizi mutlu etmenin yollarını ararız. Özellikle özel günlerde hediye seçmek, üzerinde çok düşünülen ve çok zaman alan bir durum haline gelmiştir. Hediye olarak tercih edebileceğiniz birbirinden şık meslek bibloları, yakınlarınızın özel günleri için en ideal hediye olacaktır. Dilerseniz evinizin dekorasyonuna katkı sunması için meslek bibloları satın alabilir, oturma odaları, genç odaları, çocuk odaları gibi sıcak ve sevimli ortamlarda bu bibloları kullanabilirsiniz. Sizler için özel olarak tasarlanmış meslek temalı biblolar ile en yakınlarınıza hediye seçmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sevdiğiniz kişilerin mesleklerinden yola çıkarak, mizahi yönü olan, güzel, şık dekoratif tasarımlarıyla sunulan birbirinden güzel hediyelik mesleki biblolar gönülleri fethediyor. Her biri el emeği, özel boyama ile renklendirilmiş olan meslek bibloları; sevdiklerinizin ofislerini, evlerini, raflarını ya da özel alanlarını renklendirecek harika tasarımlar. Mesleklere özel biblolar raf, dolap, televizyon ünitesi, bilgisayar kasası, sehpa gibi düz zeminlerde oldukça rahat bir şekilde kullanılabilir. Mesleki biblolar ebatları bakımından farklılıklar göstermektedir. Her bir meslek büyük emekler sonucu öğrenilmiştir. Yakınlarınıza için hiç düşünmeden satın alabileceğiniz bu esprili ve eğlenceli biblolarla onları sevindirebilirsiniz. Bu biblolar sayesinde özel günlerinde sevdiğiniz kişileri yalnız bırakmayarak, çok şık ve sevimli bir sürprizle karşılamış olacaksınız. Sizler için seçtiğimiz meslek biblolarını aşağıda görebilirsiniz.


mühendis biblosuErkek Mühendis Biblosu

Bazı meslek dallarında çalışan yakınlarımız için hediye seçmek hiç kolay değildir. Alacağınız hediyeyi beğenip beğenmeme gibi şeyleri düşünmenin yanı sıra hediyenin alacağınız kişiye uygun olması da çok fazla düşündürücü ve işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Sizler için titizlikle tasarlanmış ve erkek mühendis yakınlarınıza, arkadaşlarınıza, eşinize, sevgilinize, kardeşinize, babanıza, oğlunuza, patronunuza veya sevdiklerinize sevimli ve esprili bir biblo hediye edebilirisiniz. Doğum günlerinde, yılbaşında, mesleki yıl dönümlerinde veya işe ilk başlama hediyesi olarak düşünüp satın alabileceğiniz bu ürün raf, dolap, televizyon ünitesi, masa, sehpa gibi düz zeminlerde kolayca kullanılabilir.


Veteriner Biblosu

Veteriner Biblosu

Mesleklere özel biblolar seçenekleri arasında yer alan erkek mühendis biblosu başında sarı bareti, gözünde gözlüğü, işçi önlüğü, elinde çizimleri, renkli kravatı, gri gömleği ve ciddiyeti anlatan siyah, kahverengi renklerin hâkim olduğu bir giyim tarzı ile tasarlanmıştır. Biblosunun renkleri tamamen özel olarak seçilmiş ve el emeği ile boyanmıştır. Mühendis biblosunun ebatları; 8,2 x 7 x 17 cm’dir. Sevdiklerinizin ofislerini, evlerini veya özel alanlarını süslemek için tercih edebileceğiniz bu biblo ile her zaman sizi hatırlamalarını sağlamak elinizde. Esprili görünümüyle satın aldığınız kişinin yüzünde gülümseme yaratabileceğiniz bu biblo sayesinde hem uygun fiyatlı hem de şık bir ürün hediye etmiş olacaksınız.


avukat biblosuErkek Avukat Biblosu

Hediyelik mesleki biblolar sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en şık ve dekoratif ürünler arasında yerini almaktadır. Erkek avukat biblosu ile tanıdığınız erkek avukat yakınlarınızı sevindirebilirsiniz. Biblomuz esprili ve mesleğe uygun kıyafet ile şekillendirilmiş, renkleri mesleğin ciddiyetine uygun şekilde seçilmiştir. Elinde hukuk kitabı, siyah cübbesi, beyaz gömleği, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve elinde tuttuğu harf ile güzel bir tasarım oluşturulmuştur.


avukat biblosu bayan

Bayan Avukat Biblosu

Renk uyumu dikkate alınarak, el emeği ile boyaması yapılmıştır. Raf, dolap, bilgisayar kasası, masa, sehpa, televizyon ünitesi gibi düz zeminlerde kolaylıkla kullanılabilir. Avukat olan eşiniz, sevgiliniz, babanız, oğlunuz, arkadaşlarınız, patronunuz ya da en yakınlarınız için düşünüp satın alabileceğiniz oldukça şık ve dekoratif bir üründür. Doğum günlerinde, yıl dönümlerinde, sevgililer gününde, yılbaşında, mesleki yıl dönümlerinde veya özel günlerinizde hediye edebileceğiniz en orijinal hediye olacaktır. Biblonun ebatları; 8,5 x 5,5 x 17 cm’dir. Sevenlerinizin yüzünü güldürmek artık çok kolay, onlara erkek avukat biblosu satın alarak hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.


Dekoratif Metal Motosiklet BibloDekoratif Metal Motosiklet Biblo

Motosiklet sevmek ve kullanmak bir yaşam tarzıdır. Motosiklet tutkunu her insan motoru için saatlerini harcar ve onunla tıpkı bir insan gibi konuşarak iletişim kurmaya çalışır. Meslek temalı biblolar kategorisi içerisinde yer alan dekoratif metal motosiklet biblo, motor tutkunu sevdikleriniz için harika bir hediye olacaktır. Motor sevdalısı birçok bayan ya da erkek bu hediyeyi görünce çok sevinecek. Motosiklet biblosu ister kendiniz için isterseniz de en yakınlarınız için tercih edebileceğiniz çok şık ve dekoratif bir üründür.


Romantik Aşıklar Hediyelik Biblo

Romantik Aşıklar Hediyelik Biblo

Motorun yüzeyi metaldir ve parlaktır. Her parçası tek tek düşünülerek dizayn edilmiş olan bu ürün oldukça orijinal ve özeldir. Raf, masa, sehpa, dolap, duvar ünitesi, televizyon ünitesi, bilgisayar kasası gibi düz zeminlerde sergilenebilir. Biblonun ebatları; 14 X 6 X 3 cm’dir. Oyuncak motor koleksiyonu yapan yakınlarınız var ise biblo koleksiyonlarının eşsiz bir parçası haline gelecektir. Sevgiliniz, eşiniz, iş arkadaşlarınız, babanız, abiniz veya kendiniz için düşünüp satın alabilirsiniz. Doğum günlerinde, yılbaşında, özel kutlama günlerinde hediye edebileceğiniz ya da hobi olarak topladığınız koleksiyonunuzun arasına hiç düşünmeden alabileceğiniz eşsiz ve harika bir ürün sizleri bekliyor.


hemşire biblosuSeksi Hemşire Biblosu

Bazı meslek grupları her zaman esprili bir şekilde karikatürize edilmektedir, hemşirelik de bu meslek gruplarından birisidir. Mesleklere özel biblolar arasında yer alan seksi hemşire biblosu ile sevdiklerinizin yüzünde tebessüm bırakabilirsiniz. Biblomuzda bayan hemşire figürü beyaz kepi, fileli çorapları, lacivert bilekliği, topuklu kırmızı ayakkabıları, önü dekolteli beyaz elbisesi ve üzerinde hastane ekipmanlarını da barındıran bu biblo, esprili bir şekilde karikatürize edilmiştir.


hemşire biblosu model 2

Hemşire Biblosu Model 2

Renkleri özenle seçilmiş ve el emeği ile boyanmıştır. Bayan hemşire yakınlarınız, kardeşiniz, arkadaşınız veya sevgiliniz için satın alabileceğiniz ürün oldukça şık ve dekoratiftir. Sevdiklerinizin ofislerini, evlerini ya da özel alanlarını süsleyebilecekleri esprili ve sevimli bir biblodur. Doğum günlerinde, yılbaşında, özel kutlama günlerinde, mesleki yıl dönümlerinde ya da ofis hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Biblomuzun ebatları; 7 x 5 x 15 cm’dir. Raf, duvar üniteleri, masa, televizyon ünitesi, sehpa, bilgisayar kasası gibi düz zeminlerde kolaylıkla kullanılabilir.


göz doktoru biblosuGöz Doktoru Temalı Biblo

Mesleki biblolar tercihleri arasında yer alan göz doktoru temalı biblo ile sevdiklerinizin yüzünü güldürebilirsiniz. Göz doktorlarımız tıpkı doktorluğun her alanında olduğu gibi, hasta olduğumuzda bizlere yardım etmek için ellerinden geleni yapan ve kendilerini mesleklerine adamış olan kişilerdir. Biblomuz esprili ve sevimli bir şekilde tasarlanmıştır. Göz doktoru olan arkadaşlarınıza, babanıza, abinize, sevgilinize, öğretmeninize, kendi göz doktorunuza veya yakınlarınıza hediye edebileceğiniz çok harika bir tasarımdır. Doğum günlerinde, mesleki yıl dönümlerinde, yılbaşında, ofis hediyesi olarak veya özel günler için tercih edebileceğiniz orijinal ve dekoratif bir üründür.


diş doktoru biblosu

Dişçi Biblosu

Gözünde esprili bir gözlük, bir elinde ince bir çubuk, diğer elinde okuma tablosu, üzerinde gri t-shirt, beyaz doktor önlüğü, kot pantolon ve siyah ayakkabı ile karikatürize edilmiştir. Renk uyumu özenle seçilmiştir. Tamamen el emeği ile tek tek boyanmıştır. Biblomuzun ebatları; 16,5 x 8,5 x 26 cm’dir. Raf, masa, sehpa, dolap, televizyon ünitesi, bilgisayar kasası, duvar ünitesi gibi düz zeminlerde kolaylıkla kullanılabilir. Göz doktoru sevenlerinizin yüzünü güldürebilmek ve ne hediye almalıyım diye fazla vaktinizi harcamamak için sitemiz üzerinden kolaylıkla sipariş edebileceğiniz bu dekoratif ürün sizleri bekliyor. Bunun haricinde arkadaşlarınıza ve yakınlarınıza espri yapabilmek için ideal bir üründür. Satın alarak hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.


romantik aşıklar biblosuRomantik Âşıklar Hediyelik Biblo

Meslek temalı biblolar arasında yer almış olan romantik âşıklar hediyelik biblo çok naif, sevimli ve kalbe dokunan bir hediye tercihi olacaktır. Herkes aşkı yaşayamaz, aşkı bulan kişiler de duygularını sevdiklerine hissettirmelidir, çünkü aşk karşılıklı yaşanırsa sevgi büyür. Sevgiliniz veya eşiniz için düşünebileceğiniz duygu dolu bir üründür. Sokak lambası teması verilerek tasarlanmış olan biblomuzda lambanın altında iki sevgili ve yanlarında da beyaz bir köpek durmaktadır. Yüzlerindeki gülümsemeyle mutluluk resmi çizen bu üç figür bizlere sevgiyi hissettirmektedir.


Romantik Sevgililer Biblosu

Romantik Sevgililer Biblosu

Renk uyumu özenle seçilmiş ve el emeği ile boyanmıştır. Masa, sehpa, dolap, raf, televizyon ünitesi, duvar ünitesi, bilgisayar kasası gibi düz zeminlerde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Sevdiklerinizin yüzünü güldürmek ve onları sevindirmek için küçük hediyeler vermek her zaman tercih edilen bir yöntem olmuştur. Doğum günlerinde, yıl dönümlerinde, yılbaşında ya da sevdiğiniz kalbini kırdıysanız özür dilemek amacıyla bibloyu satın alabilir ve sevdiğinize bu sevimli hediyeyi gönderebilirsiniz. Şık ve dekoratif tasarıma sahip bu ürün oldukça uygun bir fiyata sahiptir. Her yaştan kişinin satın alabileceği şekilde ücretlendirilmiştir. Okul arkadaşlıkları için de oldukça ideal bir hediye olan romantik aşıklar hediyelik biblo, aşkınızı itiraf etmek için en uygun hediyelerden bir tanesidir.


öğretmen biblosuErkek Öğretmen Biblosu

Mesleki biblolar tasarımlarında yer alan erkek öğretmene özel anahtarlık seçimini tanıdığınız erkek öğretmenler için yapabilirsiniz. Öğretmenlik kutsal meslekler arasında yer almaktadır. Yıllar boyu eğitim alan ve sonrasında bilgilerini öğrencilerine aktaran, bıkmadan öğretmeye açık olan ve hayatlarını mesleklerine adamış olan kişilerdir. Öğretmenlerimiz için tasarlanmış olan anahtarlık kaliteli, şık ve buna nazaran fiyatı da oldukça uygundur.


mezun öğrenci biblo anahtarlık

Mezun Öğrenci Biblo Anahtarlık

Öğretmenler gününde, doğum gününde, yılbaşında, eğitim yılı başlarında ya da sonlarına, mesleki yıl dönümlerinde tercih edebileceğiniz bir hediyedir. Tamamen el emeği boyama ile renklendirilmiştir. Biblonun ebatları; 7×12 cm’dir. Öğretmen sevdiklerinize, babanıza, abinize, eşinize, sevgilinize veya kardeşinize hiç düşünmeden hediye edebileceğiniz bu harika tasarımı kaçırmayın. Sevdikleriniz onlara sunduğunuz armağanınıza her baktıklarında sizleri düşüneceklerdir. Ayrıca öğretmen anahtarlığını gün boyu yanlarında taşıyacakları bir hediye tercihi olarak da düşünebilirsiniz.


futbolcu biblosuSarı Kırmızı Futbolcu Biblosu

Meslek temalı biblolar kategorisinde yer alan sarı kırmızı futbolcu biblosu, harika bir taraftar biblosu tasarımıdır. Sarı kırmızı renklerine gönül vermiş kadın veya erkek herkes için tercih edilebilecek bir hediyedir. Taraftarlık ve bir futbol takımını sevmek, maçlarına gitmek, kıyafetlerini giymek ve o takımın renklere bürünmek büyük sevgi ve emek işidir. Tam olarak renk aşığı taraftarlar için tasarlanmış olan ürünümüzde, renkler futbolcu biblosuna dikkatle ve özenle düşünülerek tercih edilmiştir. Biblonun boyaması, el emeği ve ince işçilik ile yapılmıştır. Raf, dolap, masa, sehpa, televizyon ünitesi, duvar ünitesi gibi düz zeminlerde kolaylıkla kullanabilirsiniz.


beşiktaşlı futbolcu biblosu

Futbolcu Biblosu Model 2

Sevdiklerinizin ofislerini, evlerini veya özel alanlarını futbol aşkıyla dolu şık ve dekoratif bu bibloyu tercih ederek süsleyebilirsiniz. Sevgilinize, eşinize, arkadaşlarınıza, patronunuza, babanıza, kardeşinize, abinize, iş arkadaşlarınıza, futbolcu yakınlarınıza kısacası futbol ve sarı kırmızı renklerin aşığı olan herkese hediye edebileceğiniz bir üründür. Doğum günlerinde, yılbaşında, özel müsabaka günlerinde, kutlama günlerinde ya da yıl dönümlerinde sevdiklerinizi mutlu etmenin yolu taraftar biblomuzu onlara armağan etmek olacaktır. Biblomuzun ebatları; 13 x 9,5 x 16,5 cm’dir. Sarı ve kırmızı bir aşktır ve bu aşkı sevdiklerinize yaşatmak sizin elinizde.


CEVAP VER