Babalara Yılbaşı Hediyeleri

Yılbaşı yaklaşıyor hediye bulmakta yaşanan sıkıntılar da kendini gösteriyor. Hediye seçimi yaparken bir erkeğe hediye bulmak, her zaman için bir bayana hediye bulmaktan çok daha zordur. Bayanların kullandıkları kozmetik ve aksesuarlar erkeklerin kullandıklarını fazlasıyla sollayacak kadar geniş bir yelpazeye yayılmış. Söz konusu erkeğe hediye almak olduğunda ise bu sıkıntı hop diye karşımıza çıkar.

Bayanlar erkek arkadaşlarına ya da eşlerine hediye alırken biraz daha şanslı olabiliyorlar. Çünkü ikili ilişkilerde daha fazla diyalog sayesinde karşımızdaki insanı daha yakından tanıma şansımız oluyor. Gün içerisinde yaşadığı sorunlara çözüm olabilecek hediyeler ile onların karşısına çıkabilir ve en ideal hediye ile yüzlerini kolayca gülümsetebiliriz. Şimdi bir de babaya hediye seçimi konusunu ele alalım. Eminiz hepiniz biraz da olsa kısıtlandınız. Aklınıza gelen ürün seçenekleri, iki elin on parmağını geçmez. Ve bu aklınıza gelen ürünler de klasik hediye olarak düşünülüp bir kenara atılırlar.

Bugünkü yazımızda babalar için yılbaşı hediyesi önerileri sunacağız. Bu önerilerin arasında en trend olan ve mağazalarda kapış kapış giden ürünler olduğu gibi aynı zamanda kendi el emeğinizle yapabileceğiniz hediye alternatifleriniz de olacak. İster el yapımı hediye isterseniz de bütçenize uygun olan hazır bir hediye seçimi yapabilirsiniz.

Madalyonu Hak Eden Babalara

babaya yılbaşı hediyesi

Geçirdiğiniz son bir yılı ele alın. Eğer babanızın, babalık vazifesinde bir madalyonu hak ettiğine inanıyorsanız hemen ona özel bir madalyon sipariş edebilirsiniz.

Yılın en iyi babası, dünyanın en kral babası, dünyanın en yakışıklı babası vb. daha birçok farklı yazıyı sipariş edeceğiniz madalyonun üzerine yazdırabilirsiniz. Babanızın en marifetli ya da en yetenekli olduğu konuyu belirleyin ve yazınıza karar verin. Hatta belki de sadece sizin babanız olduğu için bile babanız bu madalyonu hak ediyordur. Karar sizin.

İş Hayatı Yoğun Olana Babalara

babaya yılbaşı hediyesi

Babanız iş hayatında çok yoğunsa, bu seneki yılbaşı hediyenizde kartvizitlik ya da cüzdan seçimi yapabilirsiniz. Eğer biraz eliniz el işlerine yatkınsa ve hediye yapımı için de zamanınız varsa deri satın alıp bizzat kendiniz bu ürünleri tasarlayabilir, üzerine babanızın isimlerinin baş harflerini bile ekleyebilirsiniz.

babaya yılbaşı hediyesi

Ya da kişiye özel hediyelik ürünler satan Hediyemen mağazasında hali hazırda mevcut olan ürünlerden sipariş vererek üzerine yazılmasını istediğiniz harfleri ya da sözleri siparişiniz ile birlikte iletebilirsiniz.

Sadece cüzdan ile babanızın yılbaşını kutlamak size basit bir fikir gibi geldiyse o zaman set olarak en önemli birkaç ürünü bir araya getirerek mükemmel hediye sunumu yapmak isteyebilirsiniz.

babaya yılbaşı hediyesi

Örneğin kartvizitlik, kalem, kartvizitlik ve kişiye özel USB bellek ile çok güzel bir yılbaşı hediye paketi oluşturabilirsiniz.

Klas Erkeklerin Tercihi Deri

babaya yılbaşı hediyesi

Elit duruşu ile dikkatleri üzerine çekmeyi seven klas erkekler genellikle deri aksesuarları tercih ediyorlar. Sizler de babanızın klas görüntüsüne katkıda bulunmak istiyorsanız erkeğe özel deri hediye seti ile babanızın yeni yılını kutlayabilirsiniz. Kemer, cüzdan ve anahtarlığının takım olarak deriden üretilmiş olması hem babanızı gururlandıracak hem de kombin oluşturma konusundaki sıkıntısını da ortadan kaldırmaya yetecektir.

Her Erkek Beyaz Gömleğe İhtiyaç Duyar

babaya yılbaşı hediyesi

Her erkeğin gardırobunda olmazsa olmaz ürünlerinden olan beyaz gömlek sizin de babanıza bu yıl ki hediyeniz olabilir. En zor anlarında elinin altında hazır olarak bulacağı gömleği sizin ona hediye etmiş olmanız büyük bir jest olacaktır.

Çocuk Ruhu İle Yaşayan Babalara

babaya yılbaşı hediyesi

Kimi babalar, baba olmuş olsalar bile aslında içerisinde hala çocuk ile birlikte yaşamaya devam ederler. Oyuna olan düşkünlükleri ve arkadaşları ile bir araya geldiklerinde aralarında geçen iddialaşmaları ile içlerindeki çocuğu ele verirler. Sizin babanız da büyümek istemeyen koca adamlardansa ona mini futbol sahası satın alabilirsiniz. Zamanınız varsa çiviler ile bir tahta üzerine kendiniz de yapmayı deneyebilirsiniz.

babaya yılbaşı hediyesi

Tavla oynamayı sevmeyen erkek sayısı da oldukça azdır. Eğer evinizde ya da ayrı yaşıyorsanız babanızın evinde tavla yoksa ona güzel bir ahşap tahta satın almayı da düşünebilirsiniz.

Tedbiri Elden Bırakmayan Babalara Özel Gizli Kasa

babaya yılbaşı hediyesi

Evdeki her türlü olası aksaklığı düşünüp tedbiri elden bırakamayan babanızı rahatlatmanın zamanı geldi. Kitap görünümlü kasa ile tüm özel ve değerli eşyalarını korunaklı halde muhafaza edebilir. Rafta sadece sıradan bir kitap gibi görünen bu kitabın içerisine birçok eşya sığabilir ve babanız da ailenizin korumanın verdiği güven içerisinde huzurlu bir şekilde uyuyabilir.

Asabi Babalara Hediye

babaya yılbaşı hediyesi

Kimi babalar her zaman gergin ve her zaman asabidir. Normal yaşam süresini gergin olarak geçiren bir babanız varsa ona imalı bir hediye satın alabilirsiniz. En anlamlı yılbaşı hediyesi olacak olan dinamik lokumu şeklinde alarm saat babanızın oldukça ilgisini çekecektir. Dinamik şeklindeki alarmlı saat, işe bir türlü zamanında yetişemeyen ve sürekli geç kalan babalara da güzel bir yılbaşı hediyesi olacaktır. Babalara özel yılbaşı hediyesi için seçim yaparken kesinlikle babanızın karakterini de ön planda bulundurmanızı tavsiye ediyoruz. Böylece satın alacağınız hediyeniz ile babanızı mutlu edebilmeniz çok daha kolay olacaktır.

CEVAP VER