En Etkileyici Evlilik Teklifleri

Bir kadın hayatının en özel anlarını düğününde, hamilelik döneminde ve doğum anında yaşar. Bu üç özel an kadar önemli ve unutulmaz gün ise hayatını birlikte sürdürmek istediği insandan gelen etkileyici evlilik teklifi anında yaşadığı duygulardır. Evlilik teklifi yapmak o kadar da basit bir konu değildir sevgili damat adayları:) Yapılan teklifin şaşırtıcı ve etkileyici olması durumunda, aradan çok uzun yıllar geçmiş olsa bile ilk günkü gibi kadınların hafızasında yerini korur. Daha doğrusu bütün kadınlar hayatlarıyla ilgili en önemli adımı atmak ve sevdiği erkeğe evet cevabını vermek için özel bir evlilik teklifi organizasyonu yapılmasını bekler. En etkileyici evlenme teklifini gerçekleştiren bir erkek, kadının kalbini artık tamamen kazanmıştır. Müstakbel gelin adayınızın teklifinizi arkadaşlarına anlatırken alacağınız artı puanlar da cabası:)

Müstakbel eşinizle kısa ya da uzun bir süre birlikte olup olmadığınızın hiçbir önemi yoktur. Hayatınızın geri kalan kısmını beraber olduğunuz insanla evli olarak sürdürmek istediğinizi hissettiğiniz an evlilik teklifi yapmak için doğru zamandır. Söylemeden geçmeyelim erkeğin kadının önünde dizleri üstüne çökerek benimle evlenir misin? diyerek yapılan teklifler oldukça sıradanlaştı ve demode hale geldi. Artık kadınlar hemen her istedikleri şeye sahip olabildikleri için, evlilik teklifi konusunda sınırlarınızı oldukça zorlamanız gerekecek.

Neredeyse her gün sosyal medya hesaplarında ya da televizyon kanallarında birbirinden farklı, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş adeta bir sinema filmi gibi senaryolaştırılmış romantik evlilik teklifleri haberleri çıkmaktadır. Durum böyle olunca kadınların bu konudaki beklentileri de haliyle yükselmektedir. Johny Cash‘ in hayatını anlatan Walk The Line filmini izlediyseniz, sevdiği kadına konserde şarkı söylerlerken evlilik teklifi yaptığı unutulmaz sahneyi de hatırlarsınız. Gerçekten dünyada çok az kadına nasip olan bir evlilik teklifi olabilir böylesi. Tabii ki herkesin böyle bir şansı yok. Ama hiç umutsuzluğa kapılmanıza da gerek yok. Herkes buna benzer kurgular yapabilir günümüzde. Sevdiği kadınla hayatını birleştirmek isteyen fakat bu anı unutulmaz bir teklifle taçlandırmak için nasıl bir organizasyon yapması gerektiği hakkında hiçbir fikri olmayan okuyucularımızın orjinal evlilik teklifi önerileri içeren makalemizi okumalarını tavsiye ederiz. Sizler için en etkileyici evlilik teklifi önerilerini hazırladık.

Önerilerimiz arasında bulunan seçeneklerden bütçenize ve tarzınıza en uygun olanı uygulayarak sevdiğiniz kadından ömür boyu birliktelik için evet cevabını alma şansınızı yükseltebilirsiniz. Her tür bütçeye göre bir önerimiz var. Şunu unutmayın ki bir kadın sizi gerçekten seviyorsa yapmış olduğunuz teklifin içeriğine veya ne kadar bütçe ayırdığınıza bakmayacaktır. Bir demet çiçek ve yüzükle sadece içinizden geldiği gibi sevginizi ifade ederek yapılan teklifler de unutulmaz olabilir. Asla akıldan çıkarılmaması gereken, sunumun eşsiz olmasıdır. Seçeceğiniz mekan, doğru zamanlamada teklifinizi yapmanız ve sizin teklifi yaparken ustaca hareket etmeniz büyük bütçelerden daha önemlidir.

EN ETKİLEYİCİ EVLİLİK TEKLİFİ ÖNERİLERİ

Gökyüzünde Evlilik Teklifi

Adrenalin dolu bir ortamda heyecanın doruklara çıktığı bir anda evet cevabı almak istiyorsanız gökyüzünde evlilik teklifi yapabilirsiniz. Havada, fakat denizin de üstünde olduğunuz bir anda teklifinizi yapabilirsiniz. Denizde hız motorunun ucuna bağlanmış bir paraşütle, denizin ve gök yüzünün eşsiz maviliği arasında süzülürken tam doğru anı beklemelisiniz. Yüksekliğin vermiş olduğu korku ve heyecanla, muhtemelen kız arkadaşınızın gözleri kapalı olacaktır. Uygun anı yakaladığınız anda avazınız çıktığı kadar bağırarak ” benimle evlenir misin” diye sorabilirsiniz. Gök yüzünde olacağınız için çok fazla detaya da ihtiyacınız yoktur. Tek yapmanız gereken kız arkadaşınızı parasailing yapmaya ikna etmektir. Çok küçük bir bütçeyle romantik dakikalar yaşayabilirsiniz. Macerasever çiftler için en uygun evlilik tekliflerinden biri olacaktır bu.

Balonda Evlilik Teklifi

Sevdiğinizle birlikte yaşadığınız güzel anlara bir yenisini eklemek için Kapadokya’ya giderek balonda evlilik teklifi yapmanızı önerebiliriz. Kapadokya’nın eşsiz doğa manzarasını, sabahın ilk saatlerinde güneşin doğuşunu izleyerek ya da güneşin batışını izleyerek gök yüzünde kocaman bir balonun içerisinde evlilik teklifi almak birçok kadının arzusudur. Teklifinizi sıradanlıktan çıkartıp daha orjinal bir hale getirmek için balon turu yapan turizm firması görevlileriyle birlikte detaylı bir organizasyon planlayabilirsiniz. Mesela daha önce ayarlanmış olan bir kemancının çalacağı duygusal notaların eşliğinde, başka bir balonda “seni seviyorum benimle evlenir misin” pankartıyla beraber cebinizden tek taş yüzüğü çıkartarak anı ölümsüzleştirmek sizin elinizde. Türkiye‘ deki en eşsiz yerlerden biri olan Kapadokya bu iş için çok uygundur.

Sinema Salonunda Evlilik Teklifi

Gök yüzündeki gibi adrenalin dolu bir teklif olsun istemiyorsanız daha sakin ancal yine de romantik evlilik teklifi alternatifleri elbette var. Mesela akşam seansına bir sinema bileti alarak işe başlayabilirsiniz. Film başlamadan önce beyaz perde de kız arkadaşınızla birlikte çekindiğiniz fotoğraf ve videoların slayt gösterimi yapılırken ayağa kalkıp teklifinizi yapabilirsiniz. Salonun yetkilileriyle mutlaka ön görüşme yapıp, organizasyonun her aşamasını birlikte koordine etmelisiniz. Hatta mümkünse teklif anında sinema salonun da konfeti patlatabilirsiniz. Sinema salonu da evlilik teklifi oldukça ilginç olabilir. Bu sayede filmi izlemeye gelen diğer konuklara da unutulmaz bir ana tanık olma şansı verirsiniz. Bu organizasyonu gerçekleştirmek için gösterdiğiniz çaba bile, sevgilinizin kalbinde temelli bir yeri garantileyecektir.

Sahilde Evlilik Teklifi

Gece hava karardıktan sonra deniz kenarına yapılacak romantik bir ışıklandırma, mumlar, çiçekler, kemancı, iki kişi için hazırlanmış bir yemek masası ile güzel bir teklif ortamı yaratabilirsiniz. Ayrıca bu organizasyon için profesyonel bir hizmet almaya gerek yoktur. Tek başınıza, yakın arkadaşlarınızın da desteği ile hayatınızın en güzel yıllarına ilk adımı atmış olursunuz. Bu organizasyonu yurt dışında mesela Maldivler, Pukhet adaları gibi egzotik yerlerde yapmak elbette ki çok güzel olur. Ancak ülkemizde de eşi benzeri olmayan romantik köşeler bulmak mümkün. Deniz kenarında daha sade bir teklif yapmak istiyorsanız küçük taşlarla ve gül yapraklarıyla duygularınızı ifade edebileceğiniz anlamlı bir yazı yazabilirsiniz. Şampanyayı da unutmayın. Sahilde yapılacak her şey içinizde ki romantizmi ortaya çıkartacaktır. Bu romantik sürprizi hazırlarken tamamlayıcı bir takım malzemelere de ihtiyacınız olacaktır. Hediyemen.com‘ dan alacağınız birkaç yardımcı malzeme ile başarıyı garantilemiş olursunuz. Örneğin bu kırmızı seni seviyorum yazan kalpli balonlar, veya Gül Yapraklı Konfeti ile evlilik teklifinizi etkileyici kılabilirsiniz. Kalpli Konfeti gibi dekorasyon malzemeleri kullanabilirsiniz. Deniz kenarında evlilik teklifi yapılacak bir mevsim veya uygun hava şartları yoksa, konfeti ve kaplerinizi kapalı ortamda da kullanabilirsiniz. Böylece her tür oluşabilecek aksiliğe karşı önleminizi almış olursunuz.

Afişlerle Evlilik Teklifi

Kadınlar en özel anlarının herkes tarafından bilinmesini, görülmesini, duyulmasını ister. Sevdiği kadına aşkını kimseden çekinmeden ilan eden erkek, ideal sevgili ve eş adayıdır. Eğer sevdiğiniz kadına orjinal evlilik teklifi yapmak istiyorsanız kalabalık ortamları tercih edin. Spor karşılaşmaları eğer iyi organize edilirse evlilik teklifi yapmak için biçilmiş kaftandır. Özellikle de futbol taraftarlarıyla iş birliği yaparak bu anı ölümsüzleştire bilirsiniz. Bugüne kadar futbol maçlarında yapılan evlilik teklifleri en etkileyici teklifler arasına girmiştir. Hatta ve hatta çoğu kez ana haber bültenlerine bile haber konusu olmayı başaran teklifler bulunmaktadır.

Örneğin, hediyemen.com‘ da yaptıracağınız Kişiye Özel Afiş‘ e istediğiniz evlilik teklifini yazdırabilirsiniz. Böylesine duygusal bir poster eşliğinde evlenme teklifi almak güzel olmaz mı sizce de?

Posta Yoluyla Evlilik Teklifi

Yapı olarak böyle gösterişli şeyleri sevmiyor olabilirsiniz. Ya da duygularınızı sözcüklerle ifade etmekte zorlanan kişilerin yapılabileceği en etkileyici evlenme teklifi, duyguların en içten ve samimi olarak kaleme alındığı bir mektupla birlikte tek taş pırlanta bir yüzüğü kargoyla yollama seçeneğini tercih etmesidir. Bu enteresan bir evlenme teklifi olabilir.  Alyansınızı veya tek taş pırlanta yüzüğü, çikolata kutusu veya sevgiliye özel hediye setinin içine koyup gönderebilirsiniz. Hiç beklemediği bir anda bu sürprizle karşılaşan sevgiliniz çok şaşıracak ve mutlu olacaktır.

Sanatsal Evlilik Teklifi

Evlilik teklifinizi yaparken aynı zamanda kız arkadaşınıza bir oyun oynamak veya sanatsal bir evlilik teklifi mizanseni hazırlamak isterseniz bir cast ajansı ile anlaşabilirsiniz. Cast ajanslarının amatör oyuncularıyla birlikte, sizin vereceğiniz ipuçlarından esinlenerek ortaklaşa hazırladığınız bir kurguyla amacınızı gerçekleştirebilirsiniz. Evlilik kararını alırken ilk adımı atmak isteyen fakat nasıl bir sürpriz yapacağına karar veremeyenlerin büyük bir çoğunluğu bu tarz ajanslarla iş birliği yapmayı tercih ediyorlar. Gizli kamera şakası gibi evlilik teklifi almak, veya hiç akla gelmeyen ilginç bir skeç ile teklifinizi yapmak, unutulmaz bir anı olacaktır.

Akvaryumda Evlilik Teklifi

Yaşadığınız şehirde büyük akvaryum var ise evlilik teklifi yapmak için bu fırsatı kaçırmayın deriz. Bu organizasyon için de önceden biraz hazırlık yapmanız gerekebilir, ancak sonuca değer. Merhaba ikinci el dizüstü bilgisayar almak istiyorum, sahibiyle ürün fiyatı v.s. için anlaştık ama tek sorun satıcı farklı şehirde, bunun için de checkhub.net kullanmak istiyorum güvenli alışveril olması için. checkhub.net kullananlar deneyimlerini yazabilir mi acaba? Dev bir akvaryumun içinde dolaşırken birden suyun içerisinde bulunan görevli dalgıçların ellerinde ” Seni çok seviyorum, benimle evlenir misin? ” yazan bir afişle karşılaşan her kadının bu soruya vereceği cevap evet olacaktır. Buna benzer bir organizasyonu deniz altı dalış turu düzenleyerek yapabilirsiniz. Bunu gerçekleştirmek için kız arkadaşınızı dalış yapmaya ikna etmeniz gerekmektedir. Dalgıçlığı sevenler çiftler için unutulmaz bir deneyim olur bu tarz bir evlilik teklifi.

Karaoke yaparken Teklif

Sıradan bir akşam yemeği planı yapın. Hatta ve hatta o kadar sıradan olsun ki gecenin diğer yarısı için hazırladığınız sürpriz kesinlikle anlaşılmasın. Yemek yedikten sonra ” hadi gel karaoke yapmaya gidelim” deyip onu karaoke bara götürün. Piste çıkmak için acele etmeyin. Önce bir şeyler içip sohbet edin. Daha sonra önceden organize ettiğiniz evlilik teklifine en uygun parçayı kendi sesinizle söyleyebilirsiniz. Böyle bir atmosfer için en uygun şarkı sözleri ” Teklif ediyorum, benimle evlenir misin? çok düşündüm son kararım, kendimden eminim” olacaktır. Tabii kendi müzik zevkinize göre farklı sözlerde ve farklı bir dilde şarkı da seçebilirsiniz. Bu tamamen size kalmış.

Uçakta Teklif

Birlikte bir tatil planı yapın. Bu tatile mutlaka uçak ile gidin ki yerden binlerce metre yüksekteyken hiç beklenmedik bir anda pilot kabininden yapılan evlilik teklifi anonsuyla sevdiğiniz kadın neye uğradığını şaşırsın ve size evet desin. Gökyüzünde evlilik teklifi daha önce başkaları tarafından defalarca yapılmış olmasına rağmen popülaritesini hiç kaybetmeyen en romantik evlilik teklifleri arasında yerini almaktadır.

Müstakbel eşinize en etkili evlilik teklifini yaparken, sizlere yardımcı olacak, fikir verebilecek 10 orijinal evlilik teklifi önerisi hazırladık. Bu tekliflerden biri ile yeni hayatınıza atacağınız ilk adımlarda ikinize de mutluluklar dileriz.

öğretmene hediye

CEVAP VER