Kendin Yap Kadına Pratik El Yapımı Hediyeler

Kendin yap kadına pratik el yapımı hediyeler vererek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. El Yapımı bir hediye kendi emeğinizi içinde bulunduracak ve vereceğiniz hediyenin anlamı daha büyük olacaktır. Kadınlar satın alma hediyelere göre sizin uğraştığınız onlar için hazırladığınız hediyeyi daha çok sevecektir. Onları mutlu etmenin yolu pratik el yapımı hediyelerdedir.

El Yapımı Renkli Bileklikler

Kadınlar daima renkli şeylerden hoşlanır. Onlara güzel bir renkli bileklik hazırlayarak sevindirebilirsiniz. Üstelik oldukça pratik hazırlanışa sahip olan bu bileklikler sizi de fazla yormayacaktır. Oldukça az malzemelerden yapabileceğiniz bu bileklik için bir bileziğin etrafına yapıştırıcı sürmeniz gerekiyor.

Ardından bileziğin etrafını sıkı bir şekilde renkli ip ya da kurdele ile kapatmanız yeterli olacaktır. Daha sonra üzerine renkli boncuklar farklı süsler geçirerek zevklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Hazırladığınız bu bileklik kendin yap kadına pratik el yapımı hediyeler kapsamında doğum günü hediyesi olarak verebileceğiniz en pratik hediyelerden biridir. Hediyeniz her zaman kullanılabilirdir ve sevdiğinizin kolunda harika bir görünüm yaratacaktır.

Renkli El Yapımı Zarf

Sevdiklerinize duygularınızı en güzel şekilde ifade etmek istersiniz. Vereceğiniz hediyeler onlara olan sevginizi yansıyacaktır. Kendi ellerinizle emek vererek hazırlayacağınız bu hediye çok zarif bir hediye olacaktır. Sizi hediyeniz ile hatırlayabilir ve onlara olan duygularınızı vereceğiniz hediyeler ile her an hissedebilirler. Sevdiklerinizi mutlu etmek için hazırlayacağınız renkli el yapımı zarf hediyenizin yapımı oldukça pratik. Bir kartonu resimlerle süsleyebilirsiniz süslediğiniz bu kartona zarfınızı yerleştirerek zevkli hale getirmeniz yeterli olacaktır. Zarfın içerisine duygularınızı yazabilir sevginizi dile getirebilirsiniz. Yaşadığınız anıları ya da yaşamak istediğiniz hayallerinizi yazarak zarf hediyenizi armağan edebilirsiniz. Sevdikleriniz zarfı okuduğu her zaman ona olan duygularınızı hissedecektir. Bu anlamlı hediye kendin yap kadına pratik el yapımı hediyeler içinde seçebileceğiniz güzel bir hediye olacaktır.

Harfli Kapı Süsü

Kadınlar evlerinin güzel görünümüne önem verir. Onları sevindirmek sevdiğinizin baş harfi ile hazırlanmış çiçekli bir kapı süsü hediyesi ile mümkün olacaktır. Kendin yap kadına pratik el yapımı hediyeler vermek için seçebileceğiniz zevkli bir hediye olacaktır. Hazırlanışının pratikliği sizin için de kolaylık sağlayacaktır. Öncelikle bir mukavvayı hediye edeceğiniz sevdiğinizin baş harfi şeklinde maket bıçağını yardımıyla kesmeniz gerekmektedir.

Keseceğiniz parça oldukça büyük olmalıdır. Daha sonra kesmiş olduğunuz harf şeklinin etrafını yapıştırıcı yardımıyla istediğiniz renkte seçmiş olduğunuz iplerle hiç aralık kalmayacak şekilde dolamalısınız. Hazırladığınız harfe yapıştırıcı ile çiçekler yapıştırmanız hediyenizi daha güzel hale getirecektir. Artık hediyenizi sahibi ile buluşturabilirsiniz. Bu kullanışlı ve sizin emeğiniz ile hazırlanmış hediye sizi ve sevdiğinizi mutlu edecektir.

El Yapımı Kar Küresi

Kadınlara vereceğiniz hediyelerin kullanışlı olması onları sandığınızdan daha mutlu edecektir. Ev dekorasyonuna önem veren kadınlar güzelliği ön plana çıkarmayı severler. Onlar için kendi ellerinizle hazırlayacağınız kar küresi evlerinde harika bir dekor ürünü olacaktır. Kendin yap kadına pratik el yapımı hediyeler hazırlamak istiyorsanız kar küresi onları mutlu edecek ve sizinle mutluluklarını paylaşmalarını sağlayacaktır.

Erkeğe doğum günü hediyeleri

Yapılışı oldukça pratik olan bu hediye için gerekli olan malzemeler yapay kar taneleri, içine koyacağınız minik figürlü süs, kavanoz, su ve simdir. Kavanozun kapağına güçlü bir yapıştırıcı ile minik figürünüzü yapıştırıp ardından kavanozun içerisine şu, sim ve kar tanelerini koymanız yeterli olacaktır. Simi istediğiniz renkte seçebilir ve kar taneleriyle birlikte isteğinize göre kavanozdaki suyun içine dökebilirsiniz. Son yapmanız gereken figürlü kavanoz kapağını kapatmak olacaktır. Artık hediye edeceğiniz kar küresi hazır durumdadır. Sizin emeğinizle hazırlanmış olan bu harika dekor ürünü sevdiklerinizi çok mutlu edecektir.

El Yapımı Doğal Çerçeve

Sevdiklerinize vereceğiniz hediyelerin doğal olması onlara daha samimi gelecektir. Hazırlayacağınız odun dallarından oluşan doğal çerçevenin anlamlı bir hediye olacaktır. Sizin emeğinizle hazırlanan hediyeyi samimi ve anlamlı hale getirmek sevdiklerinizin sizi hatırlarken duygulandıracaktır. Bunun verdiği mutluluk hazırlayacağınız hediyelere değecektir. Yapılışı oldukça pratik olan hediyenizi bir adet sade çerçeve ile hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Çerçevenizin doğal görünümünü sağlamak için etrafına yapıştıracağınız minik dallar bulmanız gerekmektedir. Çerçeveniz için topladığınız dalları güçlü bir yapıştırıcı ile yapıştırmalısınız. Bu, hediye çerçevenizin uzun süre kalmasını sağlayacaktır. Çerçevenizin içine sevdiklerinizle çektiğiniz fotoğrafı ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda harika bir dekor ürünü hediye etmiş olacaksınız. Kendin yap kadına pratik el yapımı hediyeler hazırlamada seçmiş olduğunuz bu doğal görünümlü hediyenizin sevdiklerinize vereceği anlam uzun yıllar sürecektir.

Renkli Mum Kavanozu

Verebileceğiniz zevkli hediyeler arsından renkli mum kavanozu hazırlamak sevdiklerinizi mutlu edecektir. Hediyenizin sahibi bir kadın olduğu için hediyenizin romantikliği ile onu büyüleyebilirsiniz. Hazırlayacağınız renkli mum kavanozun uzun karanlıkta yaratacağı harika bir görünüm sevdiklerinize romantik anlar yaşatacaktır. Hazırlanışı için bir kavanozu cam boyası ile boyamanız gerekmektedir. Size farklı farklı boya seçmenizi öneriyoruz. Kavanozunuza harika bir görünüm verecektir. Son olarak kavanozun içerisine mum koymalısınız. Sevdiklerinizin bu hediyeyi gece karanlığında kullanırken aklına gelecek ve sizi hatırlamalarını böylece sağlayabileceksiniz. Kendin yap kadına pratik el yapımı hediyeler için hazırlamayı seçebileceğiniz bu hediyenin oldukça pratik bir yapılışa sahip olması sizi de oldukça memnun edecektir.

Sevimli Bir Vazo 

Sevimli hediyelerden herkes mutlu olur. Sizin hazırlayacağınız bu sevimli vazolar kadınları da mutlu edecektir. Yapılışı oldukça pratik olan bu vazo için bir adet cam şişe ve renkli ipler yeterli olacaktır. Cam şişenizin etrafını yapıştırıcı ile yapışkan hale getirmeniz ve renkli iplerle cam şişeyi dolamanız sevimli bir vazo yapmanızı sağlayacaktır. Bu sevimli vazodan birkaç tane olması vazo takımı oluşturacak ve sevdiklerinize daha güzel bir hediye sunmuş olmanızı sağlayacaktır. Hediyenizi masalarında ya da sehpa üstlerinde kullanabilirler. Vazolar vazgeçilmez dekor ürünleridir. Yapacağınız vazo takımı ile kendin yap kadına pratik el yapımı hediyeler hazırlamada sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecektir. Böylesi sevimli hediyelerle hatırlanmak için sevimli vazolar yapmanız güzel olacaktır.

Anı Defteri

Hazırlayacağınız anı defteri sevginizi dile getirmenin en iyi yolu olacaktır. Sevdikleriniz dilediği zaman bu defter ile anılarınızı hatırlayabilir ve hatıralarınızı gözünde canlandırabilir. Onlar için hazırlayacağınız bu anı defteri sevdiklerinizi duygulandıracaktır. Hazırlanışı için sevdiklerinizle olan fotoğraflarınızı kullanmalısınız. Onlarla geçirdiğiniz zamanın fotoğrafını deftere yapıştırarak hazırlayacağınız bu deftere yazılar ekleyebilirsiniz. Anılarınızı hatırlatan sözler duygularınızı yansıtan sevgi sözcükleri ve istediğiniz her şeyi yazarak hediyenizi çok daha anlamlı hale getireceksiniz. Kendin yap kadına pratik el yapımı hediyeler için anlamlı bir hediye olacaktır.

Figürlü Kitap Ayracı

Kitap okumayı seven bir kadına kitap ayracı hazırlayabilirsiniz. Okuduğu her kitapta aklına gelecek her kaldığı sayfada hatırlanacaksınız. Sizden gelen bir ayracı kullanacak olan sevdiğinize güzel bir hediye hazırlamış olacaksınız. Üstelik yapımı oldukça basit ve pratiktir. Kendin yap kadına pratik el yapımı hediyeler arsından yapımı en pratik bu ayracı hazırlamanız için gereken malzemeler sadece bir çubuk ve figür yapacağınız bir keçeden oluşmaktadır. Keçeyi kalp ya da kuş şeklinde kesebilir ve ayraç çubuğuna yapıştırabilirsiniz. Kullanışlı ve sevindirici bir hediye olacaktır.

şişe lamba

CEVAP VER