Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler

Sevgiliye hediye

Bu Hediyeler Sevgilinizi Çok Mutlu Edecek. Bir sevgililik ilişkisini canlı ve dinamik tutan en önemli şey, ilişkinin gücüne bağlı olarak sevgililer arasında belli aralıklarla gerçekleşen hediye trafiğidir. Peki Siz, Sevgilinize hangi sıklıkla hediye alıyorsunuz? Ona bir hediye vermek için özel günlerin gelmesini mi beklersiniz yoksa, alelade bir günde de sevgilinize hediye almayı, ona sürprizler yapmayı düşünenlerden misiniz? İster sevgilinize sık sık hediye alan ve sürpriz yapan bir sevgili olun, isterseniz de sadece doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı veya yıl dönümü gibi özel tarihlerde Ona hediye beğenin. Nihayetinde hediye araştırdığınız kişi kalbinizi açtığınız sevgiliniz olduğundan, diğer birbirini seven çiftler gibi siz de belli bir nokta Ona hangi hediyeleri alabileceğinize dair hediye fikirlerine ihtiyaç duymaya başlarsınız. İşte bu yazımızın hazırlanma gerekçesi de tam olarak budur. Sevgilisine hediye seçmekte zorlanıp da hiçbir hediyeyi Ona yakıştıramayan sevgili çiftlere özel hediye fikirleri vermek. İşte bu yazımızda, aşk duygusunu en iyi şekilde işleyen, sevgilinizin kalbini çepeçevre saracak, Ona ne kadar kıymetli bir olduğunu bir kez daha hissettirecek sevgiliye alınabilecek hediyeler seçtik! Gerçekten de hangi kategoride (romantik, duygusal, neşeli, eğlenceli, içine kapanık veya utangaç) bir sevgili olursanız olun, sevgiliye hediye beğenmek zor ve meşakkatli bir süreçtir. Üstelik, sevgilinizle ilişkinizin süresini de hesaba katıldığında bu konu daha da zorlu bir serüvene dönüşmeye başlar. Sevgililer günü için ayrı, yılbaşı için ayrı, yıl dönümü için ayrı hediye derken, sevgilinize hediye alma konusu tam bir Arap saçına dönüşmeye başlar. İlişkisine yeni başlayanların da uzun süreli ilişki yaşayanlardan bu konuda pek de farkı yoktur aslında. Siz de ilişkinizin başlarını bir hatırlayın, Onlarda da sevgiliye ilk hediye ne olabilir sancısı yaşanmaktadır! Sevgilinizin Karakterine ve İlişkinizin Durumuna Göre Hediye Seçin. Söz konusu sevgiliye hediyeler almak olunca, aşkınız ister 5 aylık; isterse de 5 yıllık olsun hiç fark etmez, önemli olan duygularınıza ayna tutacak özel bir hediye seçmektir!

Sevgiliye Romantik Hediye Seçenekleri


Sevgiliye alınabilecek hediyeler

Sevgiliye Özel Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolata

Bayanların büyük bir çoğunluğu kabul edelim ki, çiçeklerle inanılmaz derecede mutlu olurlar. Hele hele kırmızı güllerin kadınların kalbindeki yeri her zaman çok özel ve bambaşkadır. Bayan sevgilinize sıklıkla olmasa bile dönem dönem gül hediye etmeyi asla ihmal etmeyin. Bunun için özel günlerin beklemesini de beklemek hata olacaktır. Sevgilinizle görüştüğünüz sıradan günlerde bile Ona çiçeklerle ve üzerinde yazılı romantik sözlerle birlikte güzel sürprizler yapabilirsiniz. Ancak her bayan çiçeklerden çok hoşlanır diye sonuç bir sonuç da çıkartılmamalı. Çünkü bazı kadınlar gerçekten de erkek ruhlu bir yaradılışa sahiptirler.


sevgiliye özel hediyeler

Sevgili Vosvos Oyuncak Arabası

Eğer sevgilinize çiçek hediye ettiğinizde aldığınız reaksiyon çok pozitif bir yönde değilse, bir sonraki sefere çikolatalardan yana şansınızı deneyebilirsiniz. Piyasada özellikle romantik unsurlar göz önünde tutularak tasarlanmış bir çok çikolata modeli görebilmek mümkün. Mesela kalpli kutularda kalp çikolatalar, içerisinde kupa bardak, kolye ve aşk sözleri bulunan çikolatalı hediye sepetleri yine bayanların en çok sevindikleri romantik hediyelerden. Ha! Unutmadan bir de, şu peluş tüylü sevimli oyuncaklar da yine hanımların en sevdiği hediyeliklerden biri aklınızda bulunsun


SEVGİLİLERE ÖZEL CÜZDAN

Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı

Sevgilinize hediye seçerken göz önünde bulundurmanız gereken ve aynı zamanda size de mükemmel hediyenin ipuçlarını veren bazı konular var. Ne mi mesela? Örneğin hobilerini, yaptığı işi, hatta taraftarı olduğu takımı biliyorsanız, Ona hediye seçiminde ipuçları verecek detaylara sahip olabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse, erkek sevgiliniz futbola meraklı biriyse Ona olabilecek en iyi hediye üzerinde takımının renklerini ya da amblemini taşıyan, forma, T-Shirt, çakmak, kol saati, cüzdan, çorap ve benzeri hediyeler alabilirsiniz. Sinemaya, tiyatroya, meraklı bir sevgiliniz varsa, örneğin en sevdiği yönetmenin filmine bilet alabilirsiniz.


ERKEK SEVGİLİYE HEDİYEFotoğraflı Ve Mesajlı Çakmak

Arabalara veya motorlu yarış sporlarına merakı olan biriyse, en sevdiği otomobili bir günlüğüne kiralayabilir veya macera dolu bir aktiviteye birlikte katılabilirsiniz. Vaktini ayna karşısında geçiren ve her daim süper gözükmeye çalışan bir sevgiliniz varsa, kozmetik, güzellik veya bakım ürünleri, en iyi hediye alternatiflerinden biridir. Erkek sevgiliniz, çalışan biriyse kol düğmesi, kravat iğnesi gibi aksesuarlar; gömlek, kravat gibi her gün kullanabileceği türden ürünler ideal birer hediye seçeneği olacaktır. Eğer sevgilinize illa da romantik bir hediye vermek istiyorsanız, Örneğin üzerinde “Seni Seviyorum Aşkım” yazılı ve içerisinde ikinizin de birlikte çektirdiği özel bir fotoğrafın bulunduğu bir bir resim çerçevesi olabilir. Ya da kavanoz içerisinde 365 adet aşk mesajının bulunduğu aşk kavanozu yine en ideal hediye seçeneklerinden biri.


sevgiliye hediyeler

Aşk Defteri

Sevgilinize her ne sebeple olursa olsun hediye almak istiyor ama, el yakan etiket fiyatlarını görünce geri adım atıyorsanız bunun büyük bir hata olduğunu hemen söylemem gerekiyor. Çünkü asıl maksat sevgilinizi düşündüğünüzü hissettirmek! Bu noktada seçeceğiniz hediyenin pahalı ya da ucuz olmasının hiçbir önemi yok! Ayrıca O’na özel bir hediye seçerken yaratıcılığını konuşturmaktan da asla geri durmayın. Çünkü bazen denenmemişi denemek, düşünülmeyeni düşünmek pozitif bir fark yaratabilir. Elbette ki yine sevgilinize bir hediye almak istiyorsanız, Onun kişilik  özelliklerini, hobilerini, zevklerini ve romantiklik konusundaki bakış açısını da mutlaka dikkate alın!


sevgiliye hediye

Aşk Bankası Hediye Kutusu

Bir diğer konu ise, örneğin sevgiliniz size 500 TL’lik bir hediye aldıysa, siz de Onun 600 liralık bir hediye almak mecburiyetinde değilsiniz. Kendinizi bu konuda mahcup filan da asla hissetmemelisiniz. Çünkü hediye işi, imkan, bütçe, zevk ve en önemlisi de gönül işidir. Genellikle pek çok insan, kendi beğendiği bir hediyeyi karşısındakine vermeye çalışır. İşte bu da sizin için sevgilinize ne hediye alabileceğinize dair bir ipucu sayılabilir. Örneğin sevgiliniz size doğum gününüzde esprili, eğlenceli veya rengarenk bir hediye seçtiyse, anlayın ki o da bu tarz hediyelerden çok hoşlanıyordur. Bu durumda siz de sevgilinize doğum gününde ya da yılbaşında benzer tarzda hediyeler alabilir, özel gününü kutlayabilirsiniz.


Sevgilime Mutluluğun Tablosu Kanvas

Romantik Kanvas Tablolar

Güzel ve Etkileyici Bir Sürpriz Çok Önemlidir. Aslında sevgilinize yapacağınız sürprizler de en az hediyenin kendisi kadar önemli sayılmalıdır. Planlı, programlı ve sabırlı bir şekilde çalışarak sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz yapabilirseniz, hem hediyenizi daha değerli kılar, hem de sevgilinizi çok daha mutlu edersiniz. Örneğin sevgilinize doğum gününde şu sürprizi yapabilirsiniz. Odasına 50-60 adet uçan balon doluşturabilir ve herbir balonun ucuna da “Seni çok seviyorum Aşkım Nice Mutlu Yıllara” tarzında 50-60 adet romantik notlar bağlayabilirsiniz. Yine Ona örneğin; romantik el yapımı hediyeler tasarlayarak da özel gününü daha anlamlı bir şekilde kutlayabilirsiniz.


SEVGİLİYE HEDİYE ÖNERİLERİ

Mini Sürpriz Şişeleri

Sürpriz bir şekilde vapura binip boğaz turu yapabilir, mutfakta en beğendiği yemeği hazırlayabilirsiniz. Hatta iyisi mi doğum günü pastasını pastahaneden almak yerine kendiniz de yapmayı deneyebilirsiniz. Tadının iyi olmasının, berbat olmasının hiçbir önemi yok. Kabule delim ki bunlar küçük sürprizler ama, ne demiştik? Önemli olan sevgilinizi hatırladığınızı, O’na değer verdiğinizi göstermek! Eğer sizin daha parlak bir sürpriz düşünceniz varsa, buyurun Hodri Meydan:)


Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu

Sevgiliye Alınabilecek Sürpriz Hediyeler

Beraber geçirilen zaman diliminin ne ya da hangi uzunlukta olduğunun bir kıymeti harbiyesi yoktur. Yani her halükarda sevgilinize doğum gününde veya sevgililer gününde kusursuz bir hediye almalı ve günün anlamına yakışacak romantik bir sürpriz hazırlamalısınız. Çünkü, sevgilinize olan bağlılığınızı ve aşkınızı sunmanın en güzel yolu, seçeceğiniz hediyenin büyüsünde saklıdır. Özellikle utangaç erkek veya bayan sevgililerin birbirlerine olan duygularını ifade etmekte zorlandıklarını hepimiz çok iyi biliyoruz.


Sevgiliye Özel Mesajlı Kalpler Yastık

Sevgiliye Romantik Yastık

İşte bu durumu bertaraf etmek ve duygularını dışa vurmanın en etkili yolunun da yine sevgiliye hediye vermekten geçtiğini söyleyebiliriz. Çünkü sevgilinizi düşünerek satın aldığınız ve samimi bir şekilde Ona vereceğiniz herhangi bir hediye, sevgilinizin kalbini kucaklar ve gönlünün mutlulukla dolmasını sağlar. Şimdi asıl sorumuz şu; Hayatınızda özel bir yeri bulunan sevgiliye acaba ne hediyeler alınabilir? Sevgililer günü veya doğum günü hediyesi olarak hangi romantik hediyeler sevgiliye verilebilir. İşte sizin için seçtiğimiz ve sevgilinize hediye edebileceğiniz bazı romantik ve özel hediye seçenekleri…


sevgiliye sürpriz hediyeler

Magic Egg – Sihirli Yumurta

Sevgilinize küçük ama son derece şirin ve romantik bir hediye vermek ister misiniz? İşte karşınızda büyüleyici bir sihre sahip olan Sihirli Yumurta! Tepesini hafifçe kırıp sulamaya başlıyorsunuz ve bir kaç gün içerisinde mucizevi bir şey oluyor; Ne mi oluyor? Yumurtanın tepesinden yukarı doğru üzerinde aşk mesajı filizleniyor. Kızların böyle ufak tefek sevgi gösterisinin olduğu sürprizlere bayıldığını düşündüğümüzde, sihirli yumurtanın ne denli etkileyici bir hediye olduğu kendiliğinden ortaya çıkmış oluyor. Sihirli Yumurtayı 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşmadan 1 hafta önce satın alıp, sulamaya başladığınızda sevgililer gününde elinizde şahane bir sürpriz hediyeniz olmuş olacak!


sevgiliye hediye

İstiridye İçinden Çıkan İncili Kolye

Aşkım dediğiniz o özel insana, doğum gününde anlamlı bir sürpriz niyetindeyseniz işte karşınızda İstiridye içinde gerçek incili kolye. Bayan sevgilinize verdiğiniz değeri gerçek bir inci tanesi ile göstermek jest dolu çok şık bir hareket… Sevgililer günü hediyesi olarak hem şık bir aksesuar, hem de oldukça anlamlı… İstiridyeler, okyanuslarda ve denizlerde çeşitli zorluklarla mücadele eden sert kabuklu canlılar. İnci Taneleri ise, işte bu çetin savaşın ve türlü türlü zorluklar neticesinde oluşan parıltılı taşlar. Sevgilinize verdiğiniz değeri ve Ona yüklediğiniz anlamı inanılmaz derecede iyi temsil edecek İnci Kolyeler şahane bir hediye seçeneği.


Sevgiliye alınabilecek hediye seçenekleri

Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

Sevgilinize etkileyici sürprizlerden birini Sihirli Kupa Bardaklarla yapabilirsiniz. İçerisine sıcak çay, kahve gibi içecekler koyduğunuzda renk değiştirip beyaz hale dönen ve üzerinde basılı olan gizli fotoğrafları gösteren sihirli kupalar, kullanışlı ve ilginç hediyelerden biri. Sihirli Kupa Bardaklar, son dönemlerin en gözde ve en popüler hediyelerden biri. Laf aramızda kalsın, son bir kaç yıl içerisinde sevgililerin en çok tercih ettiği armağanlardan da biri. Eğer bugüne kadar sevgilinize sihirli kupa bardak sürprizi yapmadıysanız henüz, işte karşınızda Sihirli Bardaklar. Üzerine 2 adet fotoğrafınızı bastırabileceğiniz Sihirli Kupalar, hem şaşırtıcı, hem de kullanışlı hediyelerden.


Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları

Kişiye Özel Sevgili Yastıkları

İster nişanlınıza, ister sevgilinize, isterseniz de eşinize yıldönümü hediyesi olarak verebileceğiniz inanılmaz romantik hediyelerden biri de resmini gördüğünüz bu yastık modeli. Birlikte yaşlanmayı düşündüğünüz o sevimli ve şeker insana romantik mi romantik bir hediye istemez miydiniz? İşte karşınızda kişiye özel çöp adam yastıkları. Kişiye özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları üzerine sevgilinizin ve kendi isminizi yazdırabiliyorsunuz. Üzerinde aşkın en sevimli hallerinden birinin çizgilerle resmedildiği Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları, sevgililer günü hediyesi olarak da tercih edilebilir.


Melek Sevgilime Hediye Kulesi

Melek Sevgilime Hediye Kulesi

Çikolatadan hoşlanan bir sevgiliniz varsa, bu hediyeye bayılacak. Üst üste kalp kutular şeklinde hazırlanmış olan ve en önemlisi de tüm kutular yan yana konulduğunda “Seni Herşeyden Çok Seviyorum” yazısının yer aldığı Melek Sevgilime Hediye Kulesi, özel günlerin sevgiliye en romantik hediye seçeneği. Doğum gününde, sevgilinize çikolatalardan, bonbon şeker drajelerden hazırlanmış ve içerisinde melek tasarımlı kolye bulunan Melek Sevgilime Hediye Kulesi hediye ederek, Unutamayacağı çok özel bir armağan verebilirsiniz. Blogumda yer alan diğer doğum günü hediye önerilerine şu linke tıklayara ulaşabilirsiniz; Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi


Sevgiliye alınabilecek romantik hediyeler

365 Aşk Mesajları Kavanozu

Aşkın ham maddesi sevgi. Sevgi ise en güzel romantizm ile yaşanır. Yan tarafta resmini gördüğünüz Aşk Dolu Kavanoz ise yüksek dozda romantizm içeren çok özel bir hediye seçeneği. Sevgilinize olan aşkınızı 1 yıl boyunca her gün yaşatacak birbirinden etkileyici aşk mesajı taşıyan Aşk Dolu Kavanoz, Ona alabileceğiniz en  romantik hediyelerden biri. Kız arkadaşınız güne Aşk dolu kavanoz içerisinden çekeceği sevgi mesajları ile başlasın. Sevgilinize, onu ne kadar çok sevdiğinizi her fırsatta hatırlatacak olan 365 romantik mesajla dolu şık bir kavanoz.


Sevgiliye anlamlı hediyeler

Konuşan Çikolatalar

Çikolatanın lezzetini sesinizle buluşturan Konuşan Çikolatalar, sevgilinize alabileceğiniz en şaşırtıcı hediyelerden biri. Üzerine sesinizi kaydedebileceğiniz Konuşan Çikolatalar ile yapabileceğiniz sürprizleri siz hayal edin! İster sevgilinize evlenme teklifinizi bu sıra dışı yöntemle yapın, isterseniz de doğum günü kutlama mesajınızı kaydedin. 7 Farklı modele sahip Konuşan Çikolatalar, hem oldukça lezzetli, hem de çok sesinizle çok özel. Üzerindeki 2 adet tuşa aynı anda basarak en özel duygularınızı sesli olarak kaydedebileceğiniz Konuşan Çikolatalar şaka değil, gerçekten konuşuyor.


Erkek sevgiliye alınabilecek hediyeler

Dekoratif Oyuncak Metal Arabalar

Sizinle sohbetlerinde, aşktan daha çok otomobillerden bahseden bir sevgiliniz mi var? O halde bu hediyelik tam da Onun seveceği türden. İşte Otomobil meraklısı erkeklerin çok beğeneceği, dekoratif özellikleri ile her ortamda sergilemek isteyecekleri Antika Arabalar karşınızda. Dekoratif Metal Arabalar Erkeğe hediye seçeneklerinin azlığından yakınan hanımların imdadına adeta Hızır gibi yetişiyor. Renk renk, desen desen bir çok farklı özelliği bulunan Dekoratif Metal Arabalar ile, sevgilinize, erkek arkadaşınıza sıra dışı bir hediye verebilirsiniz. Dekoratif Metal
Arabalar metalden üretilmiş olup oldukça dayanıklıdır.


Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata

Kişiye Özel Mesajlı Çikolatalar

Biz Türkler, çikolataları tatlıları pek severiz. Bu yüzdendir ki, özel günlerde, bayramlarda en çok terch ettiğimiz hediyelerin başında çikolatalar gelir. Yan tarafta resmini gördüğünüz çikolata, sıradan bir çikolatanın yaşattığı hazzı misli kat arttıran bir özellikte. Zira bu çikolatalar Kişiye Özel! Sevgilinize aşk mesajınızı çikolata lezzeti ile vermeye ne dersiniz? 33 çikolata harf karakteri ile aklınıza gelen en aşk dolu sözleri hazırlayın. Kendi mesajınızı oluşturabileceğiniz Mesajlı çikolatalar ile sevgilinize en güzel yılbaşı hediyelerinden birini verebilirsiniz.


Sevgiliye alınabilecek hediyelerSevgiliye Özel Yastık Modelleri

Kalplerinizdeki heyecan hiç bitmesin! Aşkınızda heyecan dozunu arttıracak, sevgilinize ise mutluluk verecek bir diğer hediye alternatifi ise, üzerinde siz aşıkları temsilen çizgi karakterlerin yer aldığı, isimlerinizle anlamına anlam katan Sevgililere Özel Aşk Dolu Kare Yastık! Yıllardır büyük bir sevgiyle bağlı olduğunuz biricik sevgilinize tıpkı eski günlerde, ilişkinize başladığınız ilk anlardaki gibi duygu yüklü bir hediye vermek istemez misiniz? Üzerinde sizin için önemli bir tarihin, mesajın ve isimlerinizin yazılı olduğu Sevgililere Özel Aşk Dolu Kare Yastık karşınızda. Üzerine istediğiniz mesajı, adınızı ve sizin için özel bir tarihi yazdırabileceğiniz Sevgililere Özel Aşk Dolu Yastık, yıl dönümü hediyesi olarak sevgilinize alınabilecek en romantik hediyelerden biri.


Sevgiliye ne hediye alınır

Şişede Mesaj Nostaljik Hediyesi

Bu bir yardım çığlığı değil, aşk haykırışı. Aşkın kendisi zaten sürprizlerin en büyüğü iken, sürpriz yapmadan da aşk yaşanmaz! İşte karşınızda, hem nostaljik, hem romantik, hem de Ona olan aşkınızı güçlü bir şekilde haykırabileceğiniz Kişiye Özel Şişede Mesaj Hediyesi. İçerisinde deniz taşları, kumlar ve kabuklarla süslenmiş bir şişe ve daha da önemlisi sevgilinize kendinizin 250 karaktere sığdırarak yazacağı romantik mesaj! Bu mesaj Şişesi ile unutulmaz bir evlilik teklifi yapabileceğiniz gibi, Sevgililer gününde Ona olan aşkınızı bir kez daha ilan edebilirsiniz. Kişiye Özel Şişede Mesaj, sevgiliye ne hediye alınabilir sorusunun en sürpriz içeren cevabı.


Sevgiliye ne hediye alınabilir

İsme Özel Çöp Adam Kupa Bardakları

Nasıl ki, kalbiniz Onun kalbiyle, elleriniz de onun elleri ile anlam buluyorsa, bu kupa bardakların tasarlanış amacı da bu! Biri olmadan diğer eksik ya da yarım kalıyor. İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları ile, sevgilinize bir bütün olduğunuzun mesajını en şahane şekilde gösterebilirsiniz. 2 adet kupa bardağın iç içe geçmesi ile anlam kazanan İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları sevgilinizin ve sizin isimlerinize özel! Üzerindeki sevimli çöp adamlar ile son derece romantik bir tablo çizen ve ikinizin isimleri ile anlam kazanan İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları sevgilinize alınabilecek en özel hediyelerden biri.


Aşkımıza Ayılar Şahit Hediye Sepeti

Aşkımıza Ayılar Şahit Hediye Sepeti

Kim ne derse desin, her yaştan kadınların en beğendiği hediyelikler oyuncaklar. Çocuk ruhlu bir sevgiliniz varsa, işte karşınızda sevgilinizin değim yerindeyse bayılacağı ve size çok teşekkür edeceği sevimli oyuncak ayıcıklar. Hem sevgi dolu, hem de yoğun şekilde aşk mesajları taşıyan Aşkımıza Ayılar Şahit Hediye Sepeti, içerisinde yer alan romantik hediyelikleri ile sevgilinize en güzel hediye seçeneklerinden biri.


Erkek sevgiliye hediye

Burçlara Özel Çakmak

Sevgilinizin iyi huylu, sevecen, cömert ve sevgi dolu karakterini burcunun özelliklerine bağlıyorsanız, işte o aşığı olduğunuz burca özel çakmak karşınızda. Burçlara Özel Metal Çakmak üzerine hem sevgilinizin burcunu, hem ismini hem de doğum tarihini yazdırabilir Ona unutamayacağı şıklıkta özel bir hediye hazırlayabilirsiniz. Eğer sevgiliniz burçlara, burç özelliklerine ve astrolojiye önem veren biriyse, bu çakmağı çok sevecek! Burca
Özel Metal Çakmak sevgilinize doğum gününde, ilişkinizin yıl dönümünde veya yılbaşında alabileceğiniz çok özel bir hediye.


Sevgiliye alınabilecek sürpriz hediyeler

Kadife Kutuda Kalp Puzzle

Sevgilinize yapabileceğiniz sürprizlerin elbette sınırları yok! Çiçekler, çikolatalar, el yapımı hediyeler v.s. Peki sevgilinize bir oyun ya da bulmaca gibi bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Hem eğlenceli, hem de oldukça romantik bir oyun olan Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle ile. Üzerine en güzel fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz 97 parçadan oluşan Kalp Puzzle, sevgilinize aşk dolu bir oyun vaat ediyor. 97 parçadan oluşan yapbozun tüm parçalarını bir araya getirdiğinde, kendisini romantik bir sürpriz bekliyor. Zira yapbozun tüm parçalarında sizin fotoğrafınız var. Göndereceğiniz fotoğraf ile hazırlanacak olan Kadife Kutuda Kalp Puzzle 97 ve 27 olmak üzere 2 farklı
modelde satılıyor. Seçmiş olduğunuz 2 model de şık kadife kutusunda.


sevgiliye hediye fikirleri

CEVAP VER