Babalar için Hediye Önerileri

Klasik tabiri ile ailemizin reisleri Babalarımızı da mutlu etmek için özel günleri beklemeyip hediyeler ile sevindirmemiz gerekir. Onlar da biz çocuklar için az kahır çekmemişlerdir değil mi? Maddi ve manevi olarak bizlerden desteklerini esirgemeyen babalarımız için hediye önerilerimiz aşağıda yer almaktadır… Babalara hediye önerileri olarak sunduğumuz hediyelerin üzerine tıkladığınızda ürün ile ilgili detaylı fiyat ve özelliklere ulaşabileceksiniz. Sitenin görsel kalitesini arttırmak için mümkün mertebe en iyi çözünürlükte resimler bulmaya çalıştım. Lütfen siz, şayet hangi hediyeye karar verdiyseniz, internetten o hediye ile ilgili fiyat araştırması yapın ve güvenilir sitelerden alış veriş yapmaya dikkat edin. Nehediyealinir.com hediye sitesi olarak, sunmuş olduğumuz ilgili linklerdeki ürünlerin, en uygun fiyata veya en güvenilir internet siteleri olduğunu garanti etmiyoruz…

Babalar için alınabilecek Hediyeler

İsme Özel Bira Bardakları

babaya hediye
Kitap Saat değerli ve özel kitaplarınızın bulunduğu kütüphaneniz ile uyumlu olabilecek en güzel saatlerden biridir. Misafirleriniz kütüphanenizde bu ürünü gördüklerinde, gerçek kitaplar ile neredeyse ayırt edemeyecekler. Kitap saat, çalışma odanızda hem şık görüntüsü hem de zamanı öğrenmek için ihtiyaç duyduğunuz bir duvar saatinden çok daha fazlasını vaat ediyor. Kitap Saat ile odanız hem şık bir görünüme kavuşacak, hem de orijinal görüntüsü ile kütüphaneniz renklenecek kitap okurken saatinizi ayarlayabileceksiniz. Bunun yanında Kitap saat, kitapsever dostlarınıza da hediye edebileceğiniz çok özel ve ilginç bir saat! Kitap okumayı çok seviyor ve sürükleyici bir kitaba başladığınızda, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsanız size derhal bir Kitap Saat şart. Kütüphanenizde rengârenk boy boy kitaplar olması sizi mutlu ediyorsa, mutluluğunuza mutluluk katacak olan Kitap Saat kütüphanenize çok yakışacak.
babalar için hediye
Saatin görüntüsü 3 tane kitabın yan yana durmasından ibaret, bunun yanında, Kitap Saatin gerçek bir kitaptan eksiği yok fazlası var, çünkü size bir de zamanı bilidiriyor! Kitap okumayı çok seven arkadaşınıza hangi kitabı alacağım diye düşünüp duruyorsanız Kitap Saat alın. Emin olun kitap saat arkadaşınızın en sevdiği kitap olacaktır. Sarı kırmızı ve mavi renklerdeki renkli kitapları isterseniz siz de kütüphanenizde kullanabilir arkadaşlarınıza ne kadar kitapsever biri olduğunuzu gösterebilirsiniz. Bu ürünü Öğretmeninize hediye edebilir, doğum günü hediyesi olarak sevgilinize alabilir veya Babanıza hediye edebilirsiniz.

Kişiye Özel Gümüş Gri İkili Kalem

babaya hediye
Evlerde ve işyerlerinde sayıları hızla artan ve yazı yazma ihtiyaçlarımıza cevap vermeye çalışan bilgisayarlar hala kalemlerin tahtını sallayabilmiş değillerdir. Kişiler, notlarını, şiirlerini, makalelerini kısacası yazılarını hala kalemle yazmaya devam ediyorlar. Belki de kalem bir ilham aracıdır, yani kaleme dokunmadan, onu hissetmeden bir şeyler üretmek insana zor geliyordur. Hele hele bu kalem bir de özel bir kalem ise, kişiler bu kalemi ellerinden asla bırakmayı düşünmeyeceklerdir. Şimdi hediye olarak önereceğim kalem de, yine kişiye özel ve oldukça anlamlı bir kalem. Sevdikleriniz, hediye edeceğiniz bu kişiye özel kalemi asla ellerinden düşürmek istemeyecek ve yanlarından ayırmayacaklardır. Belki de en önemli sözleşmeler, en önemli kararlar sizin bu özel hediyeniz ile imzalanacaktır kim bilir! Verdiğim linkten Kişiye Özel Ahşap Kalemi, kişiye özel hale getirebilmeniz için yukarıda sepete at butonu üzerindeki bölüme, ürün üzerine yazılacak ismi belirtmeyi unutmayınız.

Kişiye Özel USB Kalem ve Kartvizitlik Seti

babaya hediye fikirleri

Öğretmeniniz için öğretmenler günü hediyesi, babanıza babalar günü hediyesi veya sevgilinize doğum günü hediyesi olarak, kişiye özel ve görüntüsü itibari ile zarif ve etkileyici bir kalem hediye etmekse düşünceniz, tam aradığınız özelliklerde şık bir kalem hediyesi tavsiye edeceğim. Kişiye Özel Dama Desenli Kalemi ister dama seven arkadaşınıza, isterseniz de fanatik Beşiktaş taraftarı arkadaşınıza hediye edin. Bu ürünü hediye edeceğiniz kişinin, üzerinde isim yazılı bu kalemi beğenmemesinin imkanı yok! Üzerinde çok şık dama deseni bulunan Kişiye Özel Dama Desenli Kalem üzerine isterseniz kendi isminizi yazıp, bu kalemi kendiniz gururla kullanın. Ya da arkadaşınıza, onun ismine özel hazırlanmış bir dama desenli kalem hediye edin. Plastik ve metal malzemelerin harmanlanması ile üretilmiş olan kalem şık ve özel plastik kutusu içerisinde tek olarak satılmaktadır.

Kaliteli İsme Özel Kapaklı Çelik Termos

Kaliteli İsme Özel Kapaklı Çelik Termos

Şimdi bahsedeceğim hediye, erkeklerin çok işine yarayacak tipte ve erkek kişisel bakımı ile ilgili bir hediye! Bu hediyeyi özel ve anlamlı kılan tarafı ise her zaman sevdikleriniz için hediye edilmesi yönünde tavsiyelerde bulunduğumuz kişiye özel bir ürün olması! Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Setini yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceksiniz. Babanız titiz ve bakımlı olmaya her zaman önem veren biriyse bu hediye onu çok mutlu edebilir. Üzerinde isim ve soy isminizin yazılı olduğu Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti babanızın kendine olan güveni daha da artacak.

Emekli Babam Karikatürlü Kanvas Tablo

babaya hediye fikirleri

Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti içerisindeki, tırnak makası sayesinde kişisel bakım, daha da kişiye özel hale gelecek. Banyoda diğer aile bireyleri ile tırnak makasınızın karışması sizi rahatsız ediyorsa tavrınızı bu set ile gösterebilirsiniz. Bunlarla birlikte içerisinde 1 adet mavi tükenmez kalem, 1 adet 0.7 uçlu kalem ve 1 adet tırnak makası bulunan Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti ile artık kimse sizin özel eşyalarınıza dokunamayacak. Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Setinin içindeki metal parçalar üzerine lazer işleme yöntemi ile belirtmiş olduğunuz isim yazılmaktadır.

Babaya Özel Ses İzi Fotoğraflı Kanvas Tablo

babaya hediye
Sürekli bir şekilde bilgisayarla haşır neşir olan sevdiklerinize, dinlenmek için bir mola verdiklerinde, sizin kendisi ile çektirdiğiniz bir fotoğrafa gözünün ilişmesi ile yüzlerinde tatlı bir tebessüm oluşturmak için kişiye özel bir mousepad hediye edebilirsiniz. Sürekli bilgisayar ekranına bakmaktan göz pınarları buharlaşan ve yorulan gözler sevdiklerinizin fotoğraflarının basılı olduğu Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad ile dinlensin.  Siz de vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirenlerden misiniz?

Biricik Babam Fotoğraflı Taş Blok

babaya hediye fikirleri
Sevdiklerinizin, sizi görmeye pek vakti kalmıyor mu? O’na her zaman çok yakın olabileceğiniz bir çözümüm önerimiz var, Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad! Üzerine fotoğraflarınızı bastırın, eli ne zaman mause’yi tumak için uzansa bakıp sizi hatırlasın. Bu şekilde ne aklından çıkın ne gönlünden. Bu ürünü öğretmenlerinize hediye edebilirsiniz, babanıza iş yerinde kullanmak üzere hediye edebilirsiniz. Hatta çalışan ve bilgisayar başında olan belki bir bankacı veya muhasebeci annenize, bu kişiye özel ürünü hediye edebilirsiniz.

CEVAP VER