Erkeğe Kişiye Özel Hediyeler

Erkekler için güzel hediyeler
Erkeğe Alınabilecek En Anlamlı hediyeler & Kişiye Özel Hediyeler… Erkeklerin mutluluktan ayaklarını yerden kesecek, kendilerine özel ve değerli olduklarını sonuna kadar hissettirecek, erkeğe kişiye özel hediye fikirleri ile sizlere kucak dolusu selamlarımı sunuyorum. Öncelikle erkek sevgilinize veya eşinize kişiye özel bir hediye almakla ne kadar doğru ve isabetli bir karar verdiğinizi söylemek istiyorum. Gerçekten de kişiye özel hediyeler, diğer kategorilerde yer alan hediye seçenekleri içerisinde, değeri de anlamı da, en önemli hediyelerden. Üstelik, son zamanlarda hediye siteleri içerisinde de popülaritesi en üst seviyede olan ve en fazla tercih edilen hediye olmuştur. Çünkü Kişiye Özel Hediye, sadece ama sadece, hediye sahibine özel hazırlanır. Bu sebeple erkek arkadaşınıza alacağınız kişiye özel hediyenin, onun yaşamında çok derin izler bırakacağını, hediyenizin çok anlamlı olacağını ve bu hediyenizi asla unutmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Erkek sevgiliniz için hediye seçiminizde doğru karar verdiğinizi, sadece sevgilinize alacağınız kişiye özel hediyenin hangisi olacağını seçmek düşecek. Bu noktada sanırım erkeğe hangi hediyeler alınır sorusunun cevabını bulduk: Kişiye Özel Hediyeler! Sıra erkeğe kişiye özel ne hediye alınmalı soruna geldi.

Tam da bu noktada bizler, sizin için kişiye özel erkek hediye fikirlerimizi paylaşmak istedik. Erkek sevgilinizin doğum günü için, sevgililer günü için, tanışmanızın yıl dönümü veya nişan, evlilik yıl dönümleri için düşünülebilecek hediye tavsiyeleri ve önerilerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz. Umarız sitemizde keyifli ve güzel bir zaman geçirirsiniz.

Erkeklere Kişiye Özel Hediyeler

Konu Çizgisi
Erkeğe kişiye özel hediyeler

Erkeğe İsme Özel Deri Anahtarlık

Üzerine hediye vermeyi can-ı yürekten istediğiniz erkeğin ismini yazdırabileceğiniz  İsme Özel Deri Anahtarlık, minik, ancak uzun yıllar kullanılabilecek bir kişiye özel hediye! Anahtarlar, hayatımıza açılan kapıları kilitleyip açan küçük araçlardır! Ancak 24 saat süresince en fazla da onlarla işimiz olur! İş yerimizin kapısı, kasası, evimizin kapısı, dolabımız v.s. hep anahtarlarla açtığımız önemli yerler. Tüm bunları ne için söylediğimi hemen izah edeyim! Sevdiğiniz bir erkeğe İsme Özel Deri Anahtarlık hediye ettiğinizde aslında, günlük yaşamında en sık kullanacağı eşyalardan da birini armağan etmiş olacaksınız! Sizin de muhtemelen amacınız, sürekli kullanılacak ve her kullandığında da sizi hatırlatacak bir hediye seçmek, öyle değil mi? İşte İsme Özel Deri Anahtarlıkla bu hassas ve zarif hayalinize kavuşmuş olacaksınız!
Konu Çizgisi
Erkeğe kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi

Eğer sevdiğiniz bir erkeğin doğum günü için kişiye özel bir hediye satın almak istiyorsanız, olabilecek en güzel hediyelerden biri de Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi! Ahşabın doğallığı ile hayat bulmuş olan ve içerisine fotoğraf konulduğunda da son derece dekoratif ve güzel görünecek olan Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi üzerine istediğiniz doğum günü kutlama mesajınızı da yazdırabiliyorsunuz! Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi, etrafı balonlarla süslenmiş ve yaş günü konsepti ile oldukça uyumlu bir fotoğraf çerçevesi. Erkek arkadaşınıza, babanıza, patronunuza ya da öğretmeninize uzun yıllar sizi hatırlatabilecek özel bir armağan için Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi gibisi yok!
Konu Çizgisi
Erkeğe özel hediyeler

Erkeğe Kişiye Özel Kartvizitlik

Bir bayan gözüyle erkeğe özel günler için hediye seçmek bazen ciddi bir kabus olabiliyor. Çünkü, bayanlar sevdikleri için alacakları hediyede o kadar titiz ve özenli davranırlar ki, bu yüzden bir erkeğe alacakları doğum günü hediyesi için neredeyse 1 hafta buyunca hediye ararlar! Oysa ki erkeklerin dünyası bayanların kinden çok daha farklı! Nedir bu? Mesela erkekler daha çok pratik ve günlük yaşamında kullanabilecekleri hediyeleri daha çok severler. Örneğin yan tarafta gördüğünüz ve çalışan bir erkek için son derece prestijli Kişiye Özel Kartvizitlik gibi! Üzerinde sahibinin ismini büyük bir zevkle taşıyacak olan Kişiye Özel Kartvizitlik, tüm zamanlar için erkeğe verilebilecek hem ucuz, hem de en güzel armağanlardan biri.
Konu Çizgisi
Erkeğe özel hediyeler

İsim Baş Harfleri Yazılabilen Gümüş Kol Düğmesi

Tüm erkeklerin kullanmaktan büyük bir zevk ve onur duyacakları İsim Baş Harfleri Yazılabilen Gümüş Kol Düğmesi sizlerle. %14 indirimle satışa sunulan bu özel kol düğmesi ile, sevdiğiniz erkeğe, O’nun için ne kadar zevkli bir hediye seçtiğinizi gösterebilirsiniz! Kol düğmeleri, erkeklerin günlük yaşamlarında kullandıkları küçük ancak son derece prestijli aksesuarlardan biridir. Eğer çalışan bir erkeğe ya da patronunuza özel bir hediye arıyorsanız, üzerinde 0,04 karat pırlanta bulunan İsim Baş Harfleri Yazılabilen Gümüş Kol Düğmesini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Üstelik muadillerine göre %14 aşağı bir fiyata satıldığını yeniden hatırlatmak isterim.
Konu Çizgisi
Erkeğe özel hediyeler

Kişiye Özel İsim & Ünvan İşlemeli Mousepad

Doktor, Avukat, Mühendis, Öğretmen ya da Muhasebeci. Hangi meslekten olursa olsun Kişiye Özel İsim & Ünvan İşlemeli Mousepad’i armağan etmek için, sevdiğiniz erkeğin bilgisayar kullanması yeterli bir neden! Üzerine armağan etmek istediğiniz erkeğin mesleği ile birlikte ismini yazdırabileceğiniz Kişiye Özel İsim Mousepad en güzel ofis hediyelerinden biri! Günümüzde insanlar çocuklarının, eşinin, arkadaşlarının yüzünü görmediği kadar bilgisayarların gözünün içine bakıyorlar! Bu gerçeği göz önünde tutarsak Kişiye Özel İsim & Ünvan İşlemeli Mousepad’in erkeğe hediye olarak ne kadar isabetli olduğunu daha iyi kavramış oluruz!
Konu Çizgisi
Erkeklere hediye

4 GB USB Bellek, Kartvizitlik ve Özel Tükenmez Kalem

Kişiye özel hediyeler gerçekten de diğer hediyelerden oldukça sıyrılan ve sevgililer için daha çok önem arz eden hediye türüdür. Çünkü hediye edeceğiniz şey, tamamen sevgilinize ait özellikleri üzerinde barındırır ve sevgiliniz bu hediyeye sahip olduğunda, diğer normal hediyelere göre bu hediyeyi daha çok benimser ve özel bulur. Erkekler için şimdi önereceğim hediye yine kişiye özel hediyelerden. Ancak şimdi sözünü edeceğim hediye bir set halinde ve erkek için en fazla ihtiyaç duyulan eşyalardan oluşmuş. İçerisinde Sevgilinizin ismine özel 4 GB USB bellek bulunuyor, bir adet yine sevgilinizin ismine özel kartvizitlik, ayrıca şık da bir metal mavi tükenmez kalem bulunuyor. Sevgililer günü için veya doğum günü için erkek arkadaşıma ne hediye alayım diye günlerdir düşünüyordunuz ya, işte bu hediye bence sizi rahatlatabilir.

Konu Çizgisi
hediye

Erkeğe Kişiye Özel Hediye & Kişiye Özel Ahşap Kutu Kalem

Hediyenizin özel ve unutulmaz bir hediye olmasını istiyorsanız, yapmanız gereken şey, kişiye özel hediye seçmek olacaktır. Çünkü kişiye özel hediyeler gerçekten de, hem anlamı itibari ile hem de özel olması itibari ile unutulmaz ve çok özel hediyelerdir. Şimdi önereceğim hediye de, şık ve özel bir ahşap kutu içerisinde, kişiye özel zarif bir kalem. Üzerinde sevdiklerinizin isminin yazılı olduğu bu özel kalem ile yazı yazmak bir gurur vesilesi olacak! Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalem ile, derslerde, iş toplantılarında ne kadar özel olduğunuzu herkese ilan edeceksiniz ve kendinizi daha da özel hissedeceksiniz. Üzerinde isminizin yazılı olduğu ahşap kutu, dilerseniz çalışma masanızda bir isimlik misyonu da yüklenebilir. Kaleminizi kullandıktan sonra da, bu şık ahşap kutu içerisinde saklamaya ve başına bir olumsuzluk gelmemesine özen gösterirsiniz. İster bu kalemi siz kullanın, sevdiklerinize hediye edip onların de kendilerini özel hissetmelerini sağlayın. Öğretmenler gününde öğretmeninize, babalar gününde babanıza hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalemin mavi ve kahverengi olmak üzere 2 renk alternatifi bulunmaktadır. Her iki renk seçeneği de mavi tükenmez kalemdir.
Konu Çizgisi
isme özel hediye sevgililere

Erkek Sevgili için Hediyeler & İsme Özel Seni Seviyorum Duvar Saati

Sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi hep Türkçe ifadelerle “Seni Seviyorum” diye belirttiniz. 14 Şubat sevgililer günü için veya sevgilinizin doğum günü için bir değişiklik yapıp, çok iyi bir sevgililer günü hediyesi olan ve İngilizce Seni Seviyorum anlamına gelen, I Love You duvar saatine, ikinizin ismini yazdıralım mı ne dersiniz? Bence çok harika olur. Hem hangi lisanda söylenirse söylensin, Seni seviyorum sözü dünyanın en güzel iki kelimesini oluşturuyor. Çünkü sevgi kalp ile ilişkili bir şey ve bunun lisanla, ırkla hiçbir alakası yok. Sevgi gerçekten her şeyin üstünde ve çok kutsal bir şey! Sevgililer gününde iyi bir hediye arıyorsanız, erkek arkadaşınız için veya kız arkadaşınız için, bence oldukça şık bir duvar saati ve aynı zamanda kişiye özel bir hediye almış olacaksınız.

Konu Çizgisi
erkek için kişiye özel hediye

Erkek için Sevgililer Günü Hediyesi Kişiye Özel & Hediye Seti

Sevgililer günü için erkek arkadaşınıza, öyle bir hediye vereceksiniz ki, bu hediye hem onun adına bir hediye olacak, yani çok özel bir hediye olacak, hem de erkek sevgilinizin, ihtiyacı olan her şey bu hediyenin içerisinde bulunacak. Kişiye özel kalem, kartvizitlik ve anahtarlık, sevgililer gününün en çok konuşulacak hediyesi olacak. 14 Şubat sevgililer günü için bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Erkekler için hediye almak, kadınlar için almaktan daha zordur. Çünkü kadınlar birçok aksesuar kullana biliyorken erkeklerin kullandığı aksesuar sayısı oldukça sınırlıdır. Bunların en başında gelenleri kaliteli ve şık bir kalem, iş kontaklarını saklayacağı bir kartvizitlik; ev, araba ve ofisinin anahtarlarına bir arada ulaşabileceği şık bir anahtarlıktır. Kişiye Özel Hediye Seti tüm bu aksesuarları içermekle kalmıyor aynı zamanda, her birinin üzerinde sahibinin isim ve soy ismi yazıyor. Dolayısıyla Kişiye Özel Hediye Setinin içindeki kalemi, anahtarlığı ve kartvizitliği kullanan beyefendinin prestiji haliyle tavan yapıyor.
Konu Çizgisi
erkek sevgili için isme özel hediye

Erkek için İsme Özel Hediye Tavsiyeleri & İsme Özel Deri Cüzdan, Kemer

Erkeklerin aksesuar olarak en fazla kullandıkları, deri kemer ve deri cüzdan seti de, yine isme özel bir şekilde en güzel sevgililer günü hediyesi olabilir. Erkek Arkadaşınıza sevgililer günü için Özel bir hediye düşünüyorsanız, bu ürün de iyi bir sevgililer günü hediye seçeneği olarak aklınızda bulunmalı. Seçeceğiniz bu ürün lazer işleme teknolojisi ile kişiselleştirilebiliyor. Yani bu ürün Erkek sevgilinizin ismini taşıyor olacak. Eminim sevgililer günü için erkek arkadaşınız bu hediyeye bayılacak. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.
Konu Çizgisi
Sevgililer günü hediyesi

Erkeğe Kişiye Özel Doğal Ağaç Plaket

Sevgililer günü için yine uzun yıllar saklanabilecek en güzel kişiye özel hediyelerden bir diğeri, gerçek bir doğal ağaç plaket! Sizin ve sevgilinizin en güzel fotoğrafını özel lazer tekniği ile bu ağaç üzerine işliyorlar bitmedi bunun yanında yine, sevgilinize kalbinizden gelen en güzel mesajınızı ve isimleriniz bu doğal ağaç üzerine yazılıyor. Buyurun size hem dekoratif, hem de çok anlamlı sevgililer günü hediyesi. Erkek arkadaşınızın veya eşinizin masasını süsleyecek çok anlamlı sevgililer günü hediyelerinden…
Konu Çizgisi
Erkek sevgiliye Hediye

Erkek için Özel Hediyeler & Kişiye Özel Gömlek

Erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri gömlektir. Hele hele bu gömlek bir de marka ve kişiye özel bir gömlek olursa o zaman hediyenizin kıymeti bir o kadar artar. Görmekte olduğunuz gömlek Theorie marka mavi renk bir gömlek. Özellikle mavi renk gömlek koymak istedim. Çünkü erkeklerin en fazla tercih ettiği gömlek rengi mavidir. Bu özel gömleğin yakasına, erkek sevgilinize iletmek istediğiniz özel mesajınızı ve gömleğin koluna ise, onun baş harflerini nakış ile işletebilirsiniz. Nakış ile işlenmiş olan bu özel gömlek bir erkeğe alınabilecek en anlamlı ve en özel sevgililer günü hediyelerinden.

Konu Çizgisi

Erkek için Özel Hediyeler & Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti

Şimdi bahsedeceğim hediye, erkeklerin çok işine yarayacak tipte ve erkek kişisel bakımı ile ilgili bir hediye! Bu hediyeyi özel ve anlamlı kılan tarafı ise her zaman sevdikleriniz için hediye edilmesi yönünde tavsiyelerde bulunduğumuz kişiye özel bir ürün olması! Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Setini yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceksiniz. Erkek sevgiliniz titiz ve bakımlı olmaya her zaman önem veren biriyse bu hediye onu çok mutlu edebilir. Üzerinde isim ve soy isminizin yazılı olduğu Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti sevgilinizin kendine olan güveni daha da artacak. Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti içerisindeki, tırnak makası sayesinde kişisel bakım, daha da kişiye özel hale gelecek. Banyoda diğer aile bireyleri ile tırnak makasınızın karışması sizi rahatsız ediyorsa tavrınızı bu set ile gösterebilirsiniz. Bunlarla birlikte içerisinde 1 adet mavi tükenmez kalem, 1 adet 0.7 uçlu kalem ve 1 adet tırnak makası bulunan Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti ile artık kimse sizin özel eşyalarınıza dokunamayacak. Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Setinin içindeki metal parçalar üzerine lazer işleme yöntemi ile belirtmiş olduğunuz isim yazılmaktadır.

Konu Çizgisi
Hediye Fikirleri

Erkeğe Hediye Seçenekleri & Kişiye özel Fotoğraflı Mousepad

Sürekli bir şekilde bilgisayarla haşır neşir olan sevdiklerinize, dinlenmek için bir mola verdiklerinde, sizin kendisi ile çektirdiğiniz bir fotoğrafa gözünün ilişmesi ile yüzlerinde tatlı bir tebessüm oluşturmak için kişiye özel bir mousepad hediye edebilirsiniz. Sürekli bilgisayar ekranına bakmaktan göz pınarları buharlaşan ve yorulan gözler sevdiklerinizin fotoğraflarının basılı olduğu Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad ile dinlensin.  Siz de vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? Sevdiklerinizin, sizi görmeye pek vakti kalmıyor mu? O’na her zaman çok yakın olabileceğiniz bir çözümüm önerimiz var, Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad! Üzerine fotoğraflarınızı bastırın, eli ne zaman mause’yi tumak için uzansa bakıp sizi hatırlasın. Bu şekilde ne aklından çıkın ne gönlünden. Bu ürünü öğretmenlerinize hediye edebilirsiniz, babanıza iş yerinde kullanmak üzere hediye edebilirsiniz. Hatta çalışan ve bilgisayar başında olan belki bir bankacı veya muhasebeci annenize, bu kişiye özel ürünü hediye edebilirsiniz. Erkek veya bayan sevgiliye de alınabilecek harika bir hediye olacaktır.

Konu Çizgisi
Babalar günü Hediyesi

Kişiye Özel Erkek Hediyeleri & Kişiye Özel Tavla Seti

Kişiye Özel Tavla Seti, Tavla oynamayı seven, gerçek tavla şampiyonu sevdiklerinize… Üzerinde isim ve soy isminiz ile adınızın baş harflerinin yazılı olduğu Kişiye Özel Tavla Seti ile artık tavla oynamak eskisinden çok daha keyifli ve eğlenceli olacak. Eşiniz ile balkonda tavla keyfi yapmaktan keyif alanlardan mısınız? Buyurun Kişiye Özel Tavla Setinin üzerine sürekli yendiğiniz eşinizin ismini yazdırın ve en azından onu bu şekilde onurlandırın. Kişiye Özel Tavla Setinin iç kısımına ister kendi isminizi, isterseniz tavla oynamaktan keyif aldığınız sevdiklerinizin isim ve soy ismini yazdırabilirsiniz. Ya da siz dilerseniz, isim yazılan alana bir tanımlama veya espri de yapabilirsiniz. Nasıl mı? Örneğin “Gerçek Şampiyon”,”Bükemediğin Bileği Öpeceksin” gibi. Baş harf yazan bölüme de, dilerseniz bu özel tavla setini hediye edeceğiniz arkadaşınızın, dostlarınızın isim ve soy isminin baş harflerini yazdırabilirsiniz. Kişiye Özel Tavla Seti, tavla tutkunu sevdiklerinize verebileceğiniz son derece eğlenceli ve kişiye özel bir hediye. Kişiye Özel Tavla Seti özel bir ahşap malzemeden üretilmiştir, üzeri pırıl pırıl görünen bir cila ile kaplıdır. Tavla keyfiniz Kişiye Özel Tavla Seti ile bundan sonra ikiye katlanacak.

Konu Çizgisi
Babalar Günü Hediyesi

Erkeğe özel Hediyeler & Kişiye Özel Ajanda

Sevdiklerinize alacağınız hediyelerin en özeli şüphesi Onların adına düzenlenmiş olan Kişiye Özel Hediyelerdir. Kişiye özel hediye kategorisinde şimdi önereceğimiz hediye ürün ise, Kişiye Özel Ajanda. Üzerinde isim, soy isim ve tarih yazılı olan ajanda bütün iş, özel hayat, planlarınız Kişiye Özel Ajanda içerisinde olacak. Kişiye Özel Ajanda hayatında her şeyi planlı, programlı ve tam saatinde yapmayı seven Dakik Dostlarınıza armağan edebileceğiniz harika bir ürün. Zaman konusu içinde bulunduğumuz çağda programlanması gereken çok değerli bir şey!  Yoğun bir iş akışı içerisinde hayatını programlamak isteyen ve hiçbir randevusunu kaçırmak istemeyen sevdiklerinize sadece onlara özel düzenlenecek olan Kişiye Özel Ajanda Hediye edebilirsiniz. Toplantılar, özel günler, tatiller, iş görüşmeleri derken sağda solda bir çok önemli not kağıdı bırakırız. Oysaki bu önemli tarih ve saatlerin daha özel bir yerde tutulması gerekir. sevdiklerinizin bir dakika bile yanından ayırmayı istemeyecekleri özel bir hediye arıyorsanız Kişiye Özel Ajanda tam sizin için.

Konu Çizgisi
erkek hediyeleri

Erkek Hediye Önerisi & Kişiye Özel Metal Sigara Tabakası

Özellikle sigara içen erkekler için düşünülebilecek bir hediye olan sigara tabakası sıradan sigara tabakasından çok farklı, çünkü tamamen isme özel olarak hazırlanıyor. Kişiye Özel Metal Sigara Tabakası ile sigara kullanıcıları artık sigara dallarını bu özel tabaka içerisine yerleştirecek ve bu hediyenizi asla yanlarından ayırmak istemeyecekler. İsmine özel olarak hazırlanmış olan bu özel tabakayı armağan ettiğinizde sevgiliniz ya da sigara içen yakınlarınız bu ürünü çok sevecekler. Üzerine hediye edeceğiniz kişinin isim ve soy ismini yazdırarak bu tabakayı kişiye özel hale getirebilir uzun yıllark kullanılabilecek çok özel bir hediye verebilirsiniz. Bu ürünü kişiye özel hale getirmek için ilgili kutucuğa ismi girmeniz gerekmekte. Şık görünümlü ve paslanmaz sacdan üretilen Kişiye Özel Metal Sigara Tabakası standart 1 paket sigarayı içerisinde kırılmadan bükülmeden muhafaza edebiliyor. Değişik doğum günü hediyesi düşünenler, fiyatı ile de oldukça uygun olan Kişiye Özel Metal Sigara Tabakasını düşünebilirler. 

Konu Çizgisi
Sevgiliye romantik hediye fikirleri

CEVAP VER