Babaya Fotoğrafla Sürpriz Yapmak

Babaya Fotoğraflı Sürpriz
Babalar Günü son sürat yaklaşıyor. Bu babalar gününde babanız için muhtemelen güzel bir hediye beğenmişsinizdir. İşte bu yazımızda hediyenizi daha da taçlandırabileceğiniz hoş bir sürpriz önerisinden bahsedeceğiz. Bu yazıda anlatılanlar özellikle babasına tatlı bir babalar günü sürprizi yapmak isteyen sevgili küçük okuyucularımızın kesinlikle çok hoşuna gidecektir. Ayrıca bu Babalar günü ile ilgili bu düşüncelerimizin gerçekleştirmek için illa babalar gününü gibi özel günleri beklemeye gerek yok her özel gün için keyifle yapılabilecek bir uygulama. Şunu biliyoruz ki Babalar her şeyin en iyisini en güzelini hak ederler. Onlar için ne yapsak azdır. Bu yazımızda babalar gününde babanıza alınabilecek veya el yapımı hazırlanabilecek bir hediye önerimiz olmayacak. Daha ziyade onların yüzünde tatlı bir gülümseme ve keyif oturtmak düşüncesiyle bu yazıyı yazmak istedim. Yabancı bir internet sitesinde dolaşırken gördüm ve şahsen çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim. Bu proje için gerekli olan malzemeler düz ve temiz bir zemin, renkli tebeşirler ve neşeli çocuklar. Hepsi bu kadar.
babaya sürpriz
Renkli tebeşirler ile zemin istediğiniz figürleri çizin. Hayal gücünüzü sınırlandırmayın. Sonra resme boyut kazandırmak için yerde Çimler Otlar varmış gibi çizin. Babalar gününde babanız için vermek istediğiniz mesajı da en son zemin üzerine yazar çizim işlemini tamamlayınız.
babaya sürpriz
Sıra ben eğlenceli kısma geldi. Zemin üzerine siz ve çocuklar uzanarak ve fotoğraf makinesini tepeden bakacak şekilde yerleştirdikten sonra istediğiniz kadar fotoğraf çektirin.
babaya sürpriz
babaya sürpriz
Ve işte sevgili babanıza Babalar gününde harika bir sürpriz önerisi nasıl sizce de güzel değil mi babalar günü için belki bir hediyenin yerini tutamaz Ama onun yüzünde tebessüm oluşturacak bir çalışma olacağından eminiz tekrar görüşmek dileğiyle hoş çakalın.

CEVAP VER