Polis Temalı Polislere Hediyeler

Emniyet teşkilatına bağlı toplumdaki bireylerin hak ve özgürlüklerinin korunması, huzurlu ve güvenli bir ortamın sağlanmasında görev yapan kişilere polis denir. Bu ulvi görevde çalışan kişilerin çalıştıkları işi yapabilmeleri büyük bir özveri ve çaba gerektirir. Günün her saati göreve çağrılabilen bu kıymetli mesleğin mensubu yakınları olanlar da bilirler ki bu meslek sevilmeden yapılmamaktadır. Sizlerin de etrafında bu tarz dostlarınız, arkadaşlarınız, eşiniz, ailenizden birileri varsa doğum günü, sevgililer günü, terfi günü, işe başlama günü, evlilik yıl dönümü gibi özel günler veya zamanlar için alabileceğiniz bir çok polis temalı hediye mevcuttur. Mesleğini severek yapan polis yakınınıza alacağınız bu konsepte bir hediye onu da çok mutlu edecektir.

Polislere Hediyeler

polise hediye

Öncelikle karar verilmesi gereken ne tarz bir hediye seçimi yapacağınızdır. Polis figürlü hediye arıyorsanız aradıklarınız bir çok hediyelik dükkanda ya da online da satış yapan bir çok siteden temin etmeniz mümkündür. Polis figürlü anahtarlıklar, emniyet teşkilatı ambleminin ve ismin yazıldığı isimlikler tercih edilebilir. Bir diğer bütçeye uygun tercih emniyet teşkilatı amblemi olan kupalar veya çay bardakları olabilir. Bu kupa veya bardakları iş yerlerinde masa başı kullanabilirler. Polis figürlü biblolarda tercih edilebilir. Hatta özel yapım atölyelerle anlaşarak hediye edeceğiniz polis kişinin üniformalı halini bile ona özel yaptırarak hediye edebilirsiniz.

polise ne hediye alınır

Polislere hediye alırken en çok tercih edilenler arasında isminin yazdığı kalem, ajanda, telefon koymak için bölmesi olan masa üstü aksesuarlar yer almaktadır. Polislere özgü amblemlerin bulunduğu saatler, amblemin olduğu masa üstü takvimleri de masa başı çalışan polisler için alınabilecek hediyelerdendir. Saha çalışanı olan bir polis memuruna hediye alacaksanız saat tercih edebilirsiniz. Ayrıca çay ve kahve tüketimini seven ya da soğuk içeceklerden tüketmeyi seven bir saha çalışanı polis memuruysa içecekleri sıcak ve soğuk tutmayı yarayan amblemli bir termos alabilirsiniz. Hediye alacağınız kişinin çalıştığı departman önem arz etmektedir. Çünkü eğer saha elemanıysa ve genelde dışarıda vakti geçiyorsa masa üstü alınacak bir hediye çok gözü önünde bulunmayacaktır.

Polislere Uygun Hediyeler

polis hediyeleri

Özel bir günde mutlu etmeyi istediğiniz polis yakınınıza alabileceğiniz hediye şayet trafik polisi ise göreve çıktığı araç içine koyabileceği bir aksesuarda olabilir. Polislere hediye önerileri verirken sadece iş için değil ev içinde alabileceğiniz hediyelikler vardır. Bazı atölyelerde plaket üzerine istediğiniz yazıyı yazdırarak sevdiğiniz kişinin hem mesleğindeki hem hayatınızdaki önemini ifade edecek bir hediye hazırlatabilirsiniz. Gündelik hayatında kullandığı çantalarına, giysilerine takabileceği polis temalı rozetler veya yaka iğneleri de alabilirsiniz. Bu sayede hayatının büyük bölümün kaplayan işi hakkında özgüvenini topluma da yansıtmış olur.

polis hediyeleri

Polis yazısı baskılı, kelepçe motifli ve ismin yazdığı yastıklarda ev yaşamında kullanılabilecek polislere uygun hediyelerden biridir. İş ve ev yaşamındaki bütünlüğü yansıtacak bu hediyeye ek evde kullanabileceği bir diğer hediye ise polis amblemi ismin olduğu duvar saati veya tablosu olabilir. Yaşam alanına asılabilecek bir tablo polis kişiye ve mesleğine duyduğunuz saygıyı ifade edecek güzel yollardan biri olacaktır. Çünkü bu sayede sizlerde hediyeyi evinde sıklıkla göz önünde görebilirsiniz.

Polislere Hediye Fikirleri

polise ne hediye alınır

Polislere hediye fikirleri konusunda arayışta olan bireyler için verilebilecek en güzel tavsiyelerden biri de kişiye özel baskı hazırlatarak yapılan yahut hazır giyim sektöründe hali hazırda satışı bulunan bir mağazadan satın alınacak polis baskılı t shirtler, sweetler olacaktır. Günlük hayatında iş dışında gömlek giymeyi seven bir polis yakınınıza yine özel baskıyla hazırlatacağınız özel yapım hatta gümüş, altın tercih edebileceğiniz kol düğmeleri de unutulmaz bir hediye olacaktır.

polisler için hediye

Sevdiğiniz polis yakınlarınız şayet kış aylarında dışarıda görev yapıyorlarsa kış aylarının geçtiği soğuk zamanlarda veya geceleri soğuyan havayla kullanabileceği eldiven, bere, iç bere, iç eldiven, yünlü içliklerde kullanım açısından fayda sağlayacak hediye önerilerindendir. Polislerin tabancaları için kullandığı kılıflarda özel olarak üretimi yapılabilen ve deri olarak tercih edilen hediyelik olarak öne çıkmaktadır.

polis için hediye fikirleri

Bir diğer hediye önerisi ise 3 hilal imamesi olan tespih, birimi örneğin özel harekat ise polis özel harekat kısaltmalı yada yazılı tespih olabilir. Polisler arasında yaygın olarak kullanılan tespih dışındaki aksesuar yüzüktür. Taşlı veya taşsız seçebileceğiniz özellikleriyle polis yakınınıza yüzük alabilirsiniz. Polislere hediye seçimi yaparken seveceği türde ve kullanabileceği güzel ve kalıcı anılar oluşturmak önemlidir.

Polislere İlginç Hediyeler

polise ne hediye alınır

Günümüzde yaratıcı fikirlerin ön plana çıktığı malzemenin kolay bulunduğu bir süreçteyiz. Yaşadığımız yüzyıl bir çok mucide ev sahipliği yapmaktadır. Bu yüzyılda hediyeleşmelerin çoğu işe yarar olmasında öte taşıdığı anlamla bütünleşmektedir. Meslek gruplarına özgü öne çıkan hediye fikirleri sıradan olmanın ötesinde, genele hitap etmekten farklı kişiselleştirilmektedir. Zor meslek gruplarından biri olan yürekten bağlılık gerektiren polislik mesleğine sahip bireylerin yakınları da bu sebeple genelde özel günlerde meslekle bağlantılı hediyeler tercih etmektedir. Hem farklı hem polislere ilginç hediyeler almak isteyen kişiler kişiselleştirilmiş hediyelerden yana tercihte bulunmaktadır. Örneğin yunus adını alan  bir motosikletli polis memuru için üniformalı bir fotoğrafı karikatürize edilmiş bir çizimi yaptırılarak; çerçeveletilip hediye edilebilir.  Çakı, zippo gibi eşyalara adını ve polis amblemi lazerle yazdırılarak yine kişiselleştirilmiş ilginç hediyeler vermek mümkündür.

Polis figürlü hediyeler kategorisinde Polis figürlü afişler, polis figürlü posterler bastırmak yer alabilir. Polis temalı severek izlediği veya favorisi bulunan bir artist var ise o filmin DVDsi alınabilir. Türk bayrağının üzerine üniformalı fotoğrafını dijital ortamda yerleştirmeyi başarabilirseniz daha sonra çıktı alıp çerçeveleterek de hediye edebilirsiniz.

Polislere Alınabilecek Özel Gün Hediyeleri

polisler için hediye ne alınır

Polislere hediye modelleri ne kadar obje olarak düşünülse de son dönemde sık çalışmış ve yoğun çalışmış bir polis için ondan habersiz amirinden alacağınız idari bir izinde çok mutlu edebilir. Hem bu sayede bir süreliğine çıkabileceğiniz bir tatil ya da aynı ilde kalsanız bile gün için planladığınız aktivitelerle unutulmaz bir gün yaşatmanız mümkündür.

Bir diğer masraf gerektirmeyen tamamen evdeki eşyalarınızla hazırlayabileceğiniz hediyeniz hatıra kavanozu olabilir. Beraber geçirdiğiniz unutamadığınız anıları renkli kağıtlara yazarak koyacağınız kapaklı bir kavanozun üzerine renkli kalemlerle ve süslü bir yazıyla yazdığınız anı kavanozu etiketini iliştirerek hediye edebilirsiniz. Bu sayede zorlu göreve çıktıklarında dahi kavanozdan seçtikleri bir anı parçasını beraberlerinde götürebilirler.

polis hediyeleri

Polislerin özleştiği üniforma gündelik hayatta siviller tarafından kullanılamasa da kullandıkları bazı aksesuarlar sivil insanlar için de cazip ve kullanışlı olmaktadır. Polis denildiğinde gözünüzde canlanan en temel resimde dahi polis güneş gözlüğü bulunmaktadır. Bu sebeple sizlerde sevdiğiniz polis yakınınız şayet yoksa polislere hediye önerileri olarak sıkça anılan güneş gözlüğünü alabilirsiniz. Polis güneş gözlüğü üniformayla birleştiğinde tamamlayıcı bir görüntü sağlarken; sağlık açısından da koruyucu bir etki göstermiş olacaktır.

Polislere verilecek hediyeler çeşitlilik göstermekle bütçe olarak her kesimin de alım gücüne göre çeşitlilik göstermektedir. Verilebilecek en güzel hediyelerden biri yaptığı işe duyduğunuz saygı ve hayranlığı başarısını gösterebileceğiniz bir mesaj veya ses kaydı da olabilir.

CEVAP VER