Kapalı Bayana Hediye Fikirleri

Arkadaşlarımıza hediye seçimi yaparken, zorlandığımız bir gerçek. Bu durum cinsiyet ayrımı yapmaksızın, her insanın başına gelebilecek bir durumdur. Dolayısıyla da hediye seçme işlemi zevk ve mutluluğun yanı sıra, çoğu zaman bir zulüm haline gelebiliyor. Tam olarak bu sebepten dolayı, kapalı bayana alınabilecek hediye listesi hazırlamaya karar verdik. Bu içeriğimizde tesettürüne önem gösteren kapalı bayanlara, sıradan veya özel günlerde alabileceğiniz hediye örneklerini sizlere aktaracağız. Böylelikle hediye seçimi esnasında zorluk yaşamayacağınız gibi, arkadaşınıza en iyi hediyeyi, en uygun fiyatlara verebileceksiniz. Şundan eminiz ki, bu listede yer alan herhangi bir ürünün siparişini vererek kapalı bayan arkadaşınıza hediye etmeniz durumunda, arkadaşınız büyük bir sevinç yaşayacaktır. Çünkü burada bulunan ürünler gerek kişiye özel oluşu, gerekse dinini bir bütün olarak yaşayan kişilere alınacak anlamlı birer ürün olması sebebiyle, büyük mutluluk kaynağı hediyelerdir.


kapalı bayana hediyeSonsuz Aşkımız 3D Led Gece Lambası

İçeriğimizde yer alan ürünlerin tümü için konuşmak gerekecek olursak; özel gün veya sıradan bir gün fark etmediğini söylemeliyiz. Ürünler gerek doğum günlerinde, gerekse de herhangi bir özel günde arkadaşınıza takdim edebileceğiniz harika birer ürünlerdir. Arkadaş dediğimize bakmayın, listemizdeki ürünleri kapalı annenize, eşinize veya sizler için daha özel bir konumdaki kişilere de hediye edebilirsiniz.


kapalı bayana hediyeİpli ve Mandallı Anı Çerçevesi

Belirtmemizde yarar var ki; kapalı bayanlara hitap edebilecek en uygun hediyeler, dini içerikli ürünler olacaktır. Dolayısıyla listemizde ağırlıklı olarak dini içerikli ürünlere yer vererek sizlere ışık tutmaya çalışacağımız gibi, daha farklı ürünler arayan kişileri de düşünerek, farklı birkaç hediye örneğini de sizlere sunacağız.


Süslemeli Kaftan Biblosu

Kapalı bayana sıradan bir hediye vermek isteyen kişilerin ilk tercihlerinden birisi, süslemeli kaftan biblosudur. Bu biblo, eski dönem kadınlarının gündelik kıyafetlerini çağrıştıran bir ürün olması ile birlikte, ışıklı olması sebebiyle evlere yeni bir soluk katacaktır. Bu müthiş tasarıma sahip olan kaftan biblosu sert polyester malzemelerinden üretilmiş olmasıyla birlikte, hediyeyi vereceğiniz kişinin evine yeni bir ışıltı, yeni bir renk katacaktır. Verilecek bu hediye o kişi için büyük bir anlam ifade edecek olurken, evinde sizden bir hatıra saklamasına ve ürüne her bakışta sizinle olan güzel anılarının aklında uyanması sağlanmış olacaktır.


Ayetel Kürsi Duası 3D Çerçeve

Müslüman bir insanın evinde olmazsa olmazlar arasında neler vardır diye soracak olsak, buna verilecek cevaplar az çok bellidir. Genellikle verilen cevaplar seccade ve Kuran-ı Kerim’dir. Bunların yanı sıra çoğu ev, hadislerden veya dualardan oluşan tablolara da sahiptir. Kapalı bayana verebileceğiniz en anlamlı, en güzel ve en hayırlı hediyelerden birisi, Ayetel Kürsi duasının 3D çerçevelenmiş halidir. Bu hediye, arkadaşınızın direkt olarak evinin en güzel odasının duvarına asmak isteyeceği bir ürün olacaktır. Dolayısıyla da bu hediyeye karşı nasıl bir sevinç gösterileceği, şimdiden belli olmuş oldu.


Seni Tanıdığımda Gökyüzü Kanvas

Her evde çeşitli hediyelik eşyalar bulunur. Bu çoğu zaman biblolardan oluşuyor olsa da, kar küresi veya dantel örgüleri gibi ürünleri de içerebiliyor. Eğer arkadaşınıza evine yeni bir dekor katabilmesi amacıyla bir hediye sunmak, yada gösterişten uzak bir hediye vermek istiyorsanız, zırhlı Osmanlı askeri biblosu en ideal tercihlerinizden birisi olacaktır. Bu ürün tamamıyla el işlemesi bir ürün olmakla birlikte, renkli bir üründür. Hediyeyi sunacağınız kişi ürünün gerek görsel zenginliğine, gerekse de ışıklı olmasına bayılacak! Bu harika hediyeyi hemen Hediyemen’den satın alarak, özel hediye paketinde kapalı bayan arkadaşınıza hediye edebilirsiniz.


kapalı bayana hediyeSeccade Kahve Rengi – Özel Hediye Kutusunda

Tesettürüne önem gösteren, namazını asla kaçırmayan kapalı bayanlara manidar bir hediyede bulunmak istiyorsanız, seccade bunun en güzel örneklerinden birisidir. Namaz, her Müslümana farz olan bir şeyken, verilebilecek en hayırlı hediyelerden de birisidir. Dolayısıyla seçiminizi bu yönde kullanmanız, eminiz ki hediyeyi sunacağınız kişinin de fazlasıyla hoşuna gidecektir. Kahverengi ve bej renklerinden oluşan bu harika tasarıma sahip seccademiz, şimdi Hediyemen’de!


Bereket Duası Cam Masa Saati

Duvar saatleri, hayatımızı kolaylaştıran oldukça önemli nesnelerden birisidir. Fakat bunun yanı sıra masa saatlerinin de kıymeti oldukça büyüktür. Kapalı bayana, gerek evinin çalışma odasında kullanabileceği, gerekse herhangi bir odasında zevkle kullanabileceği harika bir masa saati hediyesinde bulunmaya ne dersiniz? Üstelik bu masa saati, alışılagelmiş sıradan bir ürün değildir. Ürünün yan kısmı Bereket duası içerdiğinden dolayı, kapalı bir bayana verilebilecek en anlamlı hediyelerden birisi olacaktır. Öyle ki, bu harika ürünümüze olan ilgi her geçen gün daha da büyüyor. Sizde siparişinizi oluşturun, özel hediye paketinde bu harika ürünü hayatınızdaki kapalı bayana hediye edin!


Ayetel Kürsi Duası Yazılı Çelik Kolye

Duaların bir Müslüman için önemi fazlasıyla büyüktür. Dinini içinde yaşayan, tesettürüne büyük önem gösteren kapalı bayanlara hediye edilebilecek en güzel ürünlerden birisi de, karşınızdaki bu Ayetel Kürsi duası içeren çelik kolyedir. Şu bir gerçek ki tesettürlü veya tesettürsüz her kadın, aksesuar ürünlerine karşı koyamaz. Fakat bu iki seçenekteki kadınların kullandığı aksesuar ürünleri de, yine kişiye göre değişkenlik gösterir. Kapalı bir bayana hoş bir hediye sunmak istediğiniz gibi sizden gelen bir hatırayı devamlı yanında taşımasını isteyecek bir hediyede bulunmak istiyorsanız, Ayetel Kürsi içerikli bu çelik kolye, tam isteğinize uygun bir hediye olacaktır.


Güzel Yemeklerimin Sırları Tabak Altlığı

Bir kadının günlük rutinleri arasında ne bulunur diye soracak olsak, çoğu kadının aklına ilk önce yemek gelir öyle değil mi? Peki kapalı bir bayana bu anlamda hediye edebileceğiniz en güzel ürün sizce nedir? Bize soracak olursanız, tabak altlığı muhteşem bir tercih olacaktır. Fakat elbette ki sıradan bir tabak altlığından bahsetmiyoruz. Görseldeki bu ürünümüze, hediyeyi vereceğiniz kişinin ismini işleyebilmeniz mümkün. Şöyle ki; “Şengül’ün Mutfağı” bunun en güzel örneği olacaktır. Bunun yanı sıra yine bu tabak altlığımıza görselde de görmüş olduğunuz üzere “Besmele ile başlar, sevgi ile pişer” mesajı veya isteğinize uygun daha farklı bir mesajı ekletebilmeniz mümkün. Bu da eminiz ki, ürünü hediye edeceğiniz kişi tarafından büyük bir sevgiyle karşılanacak bir hediye olacaktır.


kapalı bayana hediyeDekoratif Kabe Biblosu

Dinimizin en kutsal yerlerine örnek verin diye bir soru yöneltilse, herhalde verilecek ilk cevap Kabe olur. Her yıl milyonlarca insanın gidip gördüğü, duygusal anlarımızın bir parçası olan Kabe, kapalı bayana dekoratif anlamda verilebilecek en şahane ürünlerden birisidir. Kabe biblosu, kişilerin evine büyük bir zenginlik katacağı gibi, yeni bir soluk getirecektir. Dinini güzel bir şekilde yaşayan kapalı bayanlara hediye seçmekte zorlanıyorsanız, bu ürünle birlikte buna bir son verebilirsiniz. Çünkü bu biblo, kapalı bayanlara verilebilecek en güzel hediyelerden biridir.


Allah ve Muhammed Yazılı Dekoratif Tabak

Gerek özel günlerde, gerek yeni ev taşınmalarında, gerekse sıradan bir günde kapalı bayanlara verebileceğiniz harika hediyelere bir örnek arıyorsanız, Allah ve Muhammed (S.A.V) yazılı dekoratif tabağını önerebiliriz. Bu tasarımı büyük, manası derin, güzelliği büyüleyici dekoratif tabak, hediye edilesi en güzel ürünlerimiz arasında bulunuyor.


CEVAP VER