Annelere Hediye Önerileri

Hediye alırken, belki de hiç zorlanmadan , kaygı yaşamadan, sıkıntıya girmeden en çok Anneye hediye almak insana keyif verir. Neden derseniz, birincisi hediye alacağımız kişi, en başta bizim Annemiz. Bir kere bunun rahatlığını yaşarız. Çünkü şundan eminiz ki, hangi hediyeyi Anneler Günü Hediyesi olarak Annemize uzatsak, o hediyenin beğenilmeme gibi bir durumunun olmayacağını biliriz. İkincisi, belki de hayatımızda babamız da dahil, en iyi tanıdığımız kişiye hediye alıyoruzdur, yani Annemize. Annemizi çok iyi tanıdığımız için, Annemize alacağımız hediyenin ne olacağını veya neler olmayacağını çok iyi biliriz. Hediye alma konusunda başka hiç kimseye olmadığı kadar Anneye hediye konusunda rahat oluruz. Elbette Annelere hediye konusunda bu rahatlık, Annemize özensiz ve gösterişsiz hediye alacağımız anlamına gelmemeli. Çünkü inanın, bir tane daha Anneniz gibi bir insan yeryüzünde bulamazsınız. Eminiz ki, sizler de, yaklaşan Anneler Günü için sevgili Annenize en güzel hediyeyi seçecek ve hediyeniz/hediyeleriniz ile Annenizi mutlu edeceksiniz. Annenizin elini ve yanaklarını öperek, boynuna kocaman sarılarak vereceğiniz bir hediye, o ana kadar hayatın tüm yorgunluğunu omuzlarından çekecektir. Yılların, güzel gözlerinin altına bırakmış belli belirsiz çizgiler, hediyeniz ile Anne yüzünde gülümseyen çizgilere dönüşecek! Bu vesile ile Anneler Günü Hediyesi fikirlerimize geçmeden, yada Anneye hediye ne alınır sorusuna cevaplarımıza geçmeden önce, Tüm Annelerimizin Anneler gününü tüm kalbimiz ile kutluyoruz. Annelik gibi meşakkatli bir görevi üstlendikleri ve kabul ettikleri için bir kez daha tebriklerimizi şükranlarımızı sunuyoruz…

Yeryüzünde Anne dışında sevgisini bir çıkar üzerine kurmayan bir varlık var mıdır acaba? Karnında dokuz ay taşıyan, hasta olduğumuzda baş ucumuzdan bir dakika bile ayrılmayan, bizimle eğitim gören, sınavlara giren, üzüntümüzde üzülen, sevincimizde bizden daha çok sevinen, bizimle askere giden, bizimle evlilik hazırlığı yapan, bizi, kendisi için gurur kaynağı olarak gören, her türlü fedakarlığı bizim için yapan ve gerçekten bizi karşılıksız seven tek varlık Annedir… O yüzden anneler için ne yapılsa azdır diye düşünüyorum. Annemize hediye almak için, mutlaka Anneler Günün nü beklememeliyiz? Yılın herhangi bir günü annemize alacağımız küçük bir hediye bile onu dünyanın en mutlu insanı yapar… Çünkü hediyeyi uzatan kişi, yıllarca kendi emeklerinin ürünü olan yavrusudur… Aşağıda öneri olarak sunduğum hediyelerin üzerine tıkladığınızda ürün ile ilgili detaylı fiyat ve özelliklere ulaşabileceksiniz. Sitenin görsel kalitesini arttırmak için mümkün mertebe en iyi çözünürlükte resimler bulmaya çalıştım. Lütfen siz, şayet hangi hediyeye karar verdiyseniz, internetten o hediye ile ilgili fiyat araştırması yapın ve güvenilir sitelerden alış veriş yapmaya dikkat edin. En uygun hediye sitesi olarak, sunmuş olduğumuz ilgili linklerdeki ürünlerin, en uygun fiyata veya en güvenilir internet siteleri olduğunu garanti etmiyoruz…

Anneler İçin En Güzel Hediye Fikirleri


Annelerin En Güzeline Ödül

Özellikle Sevgili Anneniz bir ev hanımı ise, hem ev işlerinden biraz kafasını kaldırması, hem de kendini daha özel hissetmesi açısından Anneler Gününde Ona harika bir sürpriz yapabilirsiniz! Nasıl mı? Mesela Annenizle birlikte sinemaya giderek! Ya da Annenizi keyif alabileceği bir konsere, tiyatroya veya Stand Up gösterisine götürebilirsiniz! Muhtemelen size gereksiz olduğunu düşündüğü ve böyle bir aktiviteye sırf para harcadığınız için, “Oğlum ne gereği vardı Allah Aşkına…” şeklinde serzenişlerde bulunacaktır ama, günün finalinde Anneniz de kendisini eminim ki çok iyi hissedecektir. Final demişken, Anneler Günü için bir de yukarıda gördüğünüz akrilik ödülü Ona hediye edebilirsiniz! Annelerin En Güzeline Kristal Akrilik Ödül ile, hem Sevgili Annenizin gururunu okşayacak, hem de evinde her zaman herkesin görebileceği noktada bu özel güne ait şahane bir hatırası olacak!

Harfli Sonsuzluk Bileklik

Sonsuzluk Bileklik!

Hani bülbülü altın kafese koymuşlar da “Vatanım! Vatanım!” demiş ya, işte Anneleri de saraylara koysanız, Dünyaları Onlara bağışlasanız “Evlatlarım! Evlatlarım!” diye haykırırlar! Bir Anne için en kötü şey, yaşanabilecek en büyük acı, çocuğunun kendisinden önce hayata gözlerini yumması olacaktır! Allah, hiçbir Ebeveyne evlat acısı yaşatmasın! Anne sevgisi nasıl sonsuz, nasıl da kudretli öyle değil mi? İşte size sonsuz sevgi duyan sevgili Annenizin bu özel sevgisine, güzel bir karşılık vermek isterseniz, üzerinde sonsuzluk sembolü bulunan ve aynı zamanda sevgili Annenizin isminin baş harfine özel olarak düzenlenecek olan Harfli Sonsuzluk Bileklik armağan edebilirsiniz! Üzeri 14 Ayar Altın kaplama olan “My Name is” serisine ait Divas Marka Harfli Sonsuzluk Bileklik, hem Annenizin bileklerinde çok şık bir aksesuar olacak, hem de her kullandığında sizi hatırlatacak özel bir hediye! Bu özel ürünü, Anneler Günü için ya da doğum günü hediyesi olarak Sevgili Annenize gururla armağan edebilirsiniz! Son derece şık bir hediye kutusuna sahip ve içerisinde mücevher sertifikası ile gönderilen bu özel bilekliği sipariş etmek için en az 2 iş günü öncesinden talep etmeniz gerekiyor!

Anneye Hediye

Pırlanta İnci Kolye

Değerli bir taş olan pırlanta güzel bir işçilik ile bütünleştiğinde, ortaya kusursuz bir zarafet çıkıyor. Bütün zarafeti ile Pırlanta inci kolye huzurlarınızda. Pırlanta İnci Kolye içerisindeki beyaz incisi ve değerli taşı pırlantasıyla zarafetin yeni sembolü. Sevdiklerinize, özellikle yaklaşan Anneler günü için Annenize, Anneler Günü Hediyeniz şimdiden hazır ve burada! Ona, bir inci tanesi kadar duru ve saf, pırlanta kadar göz kamaştırıcı ve güzel olduğunu bu özel kolye ile hissettirebilirsiniz. Pırlanta İnci Kolye hem Anneniz, hem de kız arkadaşınız için ideal bir hediye olacaktır. Okyanus tabanındaki bir istiridyenin inci tanesi, nasıl kusursuz bir güzelliği, saflığı ve duruluğu temsil ediyorsa, Pırlanta İnci Kolye de aynı saflıktaki güzel hislerinizi tarif eden zarif bir mücevher. Aşkınızı, annenize duyduğunuz sonsuz sevgiyi böylesine zarif bir hediye ile bütünleştirmeniz, sevginizi daha fazla yüceltecektir. Bu hediyeye sahip olacak bayanın yüzündeki mutluluk hiçbir şey ile kıyaslanamaz. Pırlanta inci kolye Özellikleri: 0,01 Karat- 0,42 Gram-925 Ayar Gümüş- 2,34 gr Ağırlık.

Bayan Hediyeleri

Gümüş Kelebek Kolyesi

Annenize bir hediye verdiğinizde, eminiz ki en büyük beklentiniz, annenizin gülen gözlerinde mutluluğu görmektir. Sevgi temelinde mutlulukla ancak artar ve çoğalır. Aslında biz insanların ömrü, yaşadığımız sanki çok uzunmuş gibi gelir, ancak işin derinine inip felsefesini yaptığımızda bizim de kelebeklerden bir farkımızın olmadığını ve yaşadığımız anın çok ama çok kıymetli olduğunu anlarız. Annenize, Anneler Günü Hediyesi olarak, yaşadığımız anı veya zamanın kıymetini hissettirmek için O’na Divas Marka şık ve çok zarif bir kolye hediye etmeye ne dersiniz? Narinliğin simgesi olan Divas Pırlanta Kelebek Kolye, tüm bayanları mutlu edebilecek güzellikte ve çok özel bir hediyedir. Hayatınızın bir gün olduğunu ve o gününde bugün olduğunu düşünecek olursak anımızın kıymetini çok daha iyi anlarız. Hem şık hem de bir kelebek kadar narin Divas Pırlanta Kelebek Kolye, eşinize, sevgilinize, kız kardeşinize hediye edip onlara ne kadar değer verdiğinizi hediyeniz ile gösterebilirsiniz.

Hediye Fikirleri

Anneye Kişiye özel Fotoğraflı Mousepad

Sürekli bir şekilde bilgisayarla haşır neşir olan sevdiklerinize, dinlenmek için bir mola verdiklerinde, sizin kendisi ile çektirdiğiniz bir fotoğrafa gözünün ilişmesi ile yüzlerinde tatlı bir tebessüm oluşturmak için kişiye özel bir mousepad hediye edebilirsiniz. Sürekli bilgisayar ekranına bakmaktan göz pınarları buharlaşan ve yorulan gözler sevdiklerinizin fotoğraflarının basılı olduğu Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad ile dinlensin. Siz de vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? Sevdiklerinizin, sizi görmeye pek vakti kalmıyor mu? O’na her zaman çok yakın olabileceğiniz bir çözümüm önerimiz var, Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad! Üzerine fotoğraflarınızı bastırın, eli ne zaman mause’yi tumak için uzansa bakıp sizi hatırlasın. Bu şekilde ne aklından çıkın ne gönlünden. Bu ürünü öğretmenlerinize hediye edebilirsiniz, babanıza iş yerinde kullanmak üzere hediye edebilirsiniz. Hatta çalışan ve bilgisayar başında olan belki bir bankacı veya muhasebeci annenize, bu kişiye özel ürünü hediye edebilirsiniz.

Anneler günü hediyeleri

Annelere Özel Resim Basklı Sihirli Kupa

Şımarmak herkes kadar Annelerin de hakkı! Annelerin bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjilerinin olduğunu ve bütün sıkıntılı anlarımızda bizlerin yanı başında olan, her derdimize deva Annelerimizi şımartmanın işte bugün tam sırası! Anneler Gününde Annenizi hem şaşırtacak hem de şımartacak bir hediyeye var mısınız? Anneler Gününe Özel hazırlanmış Resim Baskılı Sihirli Kupa ile hem annenize olan en yalın sevginizi gösterecek, hem de uzun yıllar kullanabileceği kişiye özel şahane bir hediye vermiş olursunuz. Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa sizi yanıltmasın, ilk başta siyah sıradan bir kupa gibi gözüküyor içine Çay, Kahve veya Sıcak herhangi bir içecek döktüğünüzde yavaş yavaş siyah renk gidip yerine bir tanecik annenizin fotoğrafı, ismi ve ona özel yazmış olduğunuz mesaj beliriyor. Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa soğumaya başladığında ise yine yavaş yavaş tekrar eski siyah haline dönmeye başlıyor. Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa porselenden üretilmiştir. Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa üzerindeki baskı özel ve son sistem teknoloji ile baskı işlemi yapıldığından son derece uzun ömürlüdür. Yalnız yıkarken ılık suda elde yıkamak gerekir. Bulaşık makinesi veya elde çok yüksek sıcaklıkta yıkarsanız kupanın üzerindeki baskılar ancak bu şekilde çıkabilir. Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupayı kişiye özel hale getirebilmemiz için vermiş olduğumuz linkten sepete ekle butonu üstündeki bölüme isim, fotoğraf ve mesajınızı eklemeyi unutmayınız.

Anneye Hediyeler

Canım Anneme Baskılı Kristal

Annelere verilebilecek en anlamlı ve güzel hediyelerden bir diğeri, Kişiye özel Canım Annem Kristali! Bu hediye de hem çok anlamlı, hem de kişiye özel bir hediye! Üzerine mesajınızı yazdıra bileceğiniz bu kristal, annenizin en değerli ve evindeki en özel süs eşyası olacak. Anneler Günü’nde annenize alacağınız hediyenin tamamen O’na özel olması, bir anneyi daha çok onurlandırır ve mutlu eder. Annenize tüm emekleri için teşekkür etmenin en şık yolu O’na bu tip kişiye özel bir hediye vermek olacaktır. Canım Annem Kristal Baskı tam da bu düşüncelerle üretilen son derece şık ve zarif bir armağan ve bu ürün yalnızca annenize olan sevginizi göstermek için tasarlandı. Canım Annem Kristal Baskının üzerinde arka plandaki “canım annem…” baskısı ve kalp şeklinin yanı sıra, sizin belirleyeceğiniz özel mesaj da yer alıyor. Ürün parlak akrilik malzemeden üretilmiştir, yazılar arka kısmına gravür edilmiştir, baskı olmadığından asla silinmez.

Anneler günü hediyeleri

Kişiye Özel Kalpli Nihale

Herkes en güzel yemeği kendi annesinin yaptığına inanır. Çünkü daha bebeklikten beri anne elinden çıkan yemekler kişide belli bir damak zevki yarattığı için, annesinin tabiri caizse yemek konusunda elinin ayarı, kişi için en iyi ve en güzel yemek için kafi ve yeterlidir. Hatta bu durum bazen evli çiftler arasında soruna bile neden olabiliyor. Erkekler evlendiklerinde hanımlarından, tıpkı annelerinin yemekleri gibi yemek yapmalarını beklemektedirler. Neyse lafı uzatmadan Anneler gününde annenize, üzerinde sıcak yemeklerini koyabileceği ve sadece annenize özel bir nihale hediye etmeye ne dersiniz? Kişiye özel olan bu ürün üzerine “Canım Annem” ve Annenizin adını yazdırabileceğiniz bu ürün yine anneler günü için farklı ama güzel hediyelerden biri.

Anne Hediye

Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi

Anneniz için alınabilecek çok güzel hediyelerden bir tane daha! Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi tıpkı Annenize duyduğunuz o müthiş sevgi için kalbinizin heyecanla attığı gibi yerinde duramayacak. Dekoratif etkisi ve ortama kattığı romantizm ile bir annenize alınabilecek en romantik hediyelerden biri! Neden romantizm katıyor biliyor musunuz? Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi bir yandan dönerken bir yandan da kırmızı ışığı ile odanızda romantik bir hava katacak! Anneniz ve sizin en güzel anlarınızı ölümsüzleştirdiğiniz bir fotoğrafınızı, yine onun kadar şık ve güzel bir fotoğraf çerçevesinde sergilemelisiniz. Görmüş olduğunuz bu şık manyetik fotoğraf çerçevesi 10,5 x 10 cm boyutlarında fotoğrafı sergilemek için idealdir. Ürünün toplam boyutları ise yaklaşık olarak 12x20x21cm’dir. Bu şık çerçeve içerisinde 8 adet LED ışık bulunmaktadır. İsterseniz içerisine annenizle olan resminizi koyup hediye edebilir, isterseniz de her baktığınızda annenizi düşünmek için baş ucunuza tutabilirsiniz.

Anneler Günü hediyeleri

Lazer İşlemeli Canım Annem Çerçeve

Anneler günü için özel ve kişiye özel bir foto çerçevesi daha! Kişiye özel hediyeler hediye kategorileri içerisinde en değerli ve en özel hediye türüdür. Anneler günü için annenize kişiye özel bir hediye seçip, hediyenizi unutulmaz kılabilirsiniz. Şimdi önereceğim anneler günü hediyesi kişiye özel yani annenize özel bir hediye! Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve üzerine, kendi annenizin ismini yazıp, ona çok özel bir hediye verebilirsiniz. Bu özel hediye ile annenizin sizin üzerinizdeki emeklerini unutmadığınızı çok güçlü bir şekilde annenize hissettirebilirsiniz. Bizler için fotoğrafların değerli olmasının en büyük nedeni sevdiklerimizi hatırlatmasıdır. Hiç bir karşılık beklemeden, bizlere sevgisini esirgemeden veren annemizin kendisi de, O’na ait fotoğraflar da bizim için çok özel ve değerlidir. Bu özel insanın en güzel fotoğraflarını koyabileceği Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve annelere verilebilecek çok özel anneler günü hediyesidir. Belki başka bir şehirde üniversite okumak için, ya da belki de evlendiğiniz için artık aileniz ile aynı evde yaşayamıyor olabilirsiniz, ama bazı özel günler vardır ki bu günlerde anne ve babalarınız sizi yanında görmek ve varlığınızı hissetmek ister. Bu özel günlerde, siz de annenizi hatırladığınızı ve yanında olduğunuzu hissettirmek için mümkünse boynuna sarılarak ve elini öperek minik de olsa hediyeniz ile onu mutlu etmelisiniz. Anneler günü için tavsiye ettiğim bu ürün, eminim annenizi çok duygulandıracak ve mutlu edecektir.

Pırlanta Melek Kolye

Pırlanta Melek Kolye

Meleklerin iyiliği ve güzellikleri simgelediğini hepimiz biliriz. İyi olan insanlar için ekseriyetle melek yakıştırması yapılır. Çünkü melek diye nitelendirilen kişiler, insanlara iyilik yapma arzusundadırlar ve bu insanların düşünceleri tamamen pozitif yöndedir. Annenizin yaklaşan Doğum günü için Melek Annenize, Doğum Günü Hediyesi olarak Pırlanta Melek Kolyesi hediye etmeye ne dersiniz? Ellerinde siyah bir pırlanta taşıyan gümüş Pırlanta Melek Kolye, yaşadığınız sevginin sonsuz olması için avuçlarını açmış dua ediyor. Bu şık kolye tüm Bayanların en değerli aksesuar takısı olacak kadar özel ve güzel. Melek figürü takı aksesuar alanında oldukça sık kullanılır, daha çok da mücevher figürleri olarak. Bu göz kamaştırıcı ve oldukça zarif olan melek elinde sevdikleri için sonsuz sevgisini temsil eden bir siyah pırlanta taşıyor. Sonsuz sevgisinin devamı için ise, başını göklere kaldırmış, dua ediyor. Gümüş ve siyah pırlantanın harmanlandığı Pırlanta Melek Kolye hanımların şıklığına değer katacak. Bu anlamlı kolye aynı zamanda annenize ve Annenize hediye edebileceğiniz kadar şık ve özel bir kolye. Anneniz siz meleğini boynunda taşımaktan onur ve mutluluk duyacaktır. Bu arada bu kolyeyi boynunda taşıyan Anneı ise melekler koruyacak. Pırlanta Kolyenin Özellikleri: 0,02 Karat, 925 Ayar Gümüş, 3,60 gr. Ağırlık.


kadınlara hediye

Aşk incileri Takı Seti

Annenize, onun sizin için ne kadar özel ve değerli olduğunu hissettirebileceğiniz harika bir takı seti, aşk incileri takı seti ile karşınızda! İstiridye içerisinde kolye, yüzük ve küpe bulunan bu harika takı seti Anneler Gününü en güzel hediyesi olacaktır. İstiridye o kadar enteresan bir canlı ki, salgıladığı enzimlerle, içerisinde bulunan deniz kumundan, o göz alıcı, muhteşem, parlak incileri yapabilecek kudrette bir canlıdır. Birbirinden güzel aşk incileri, Annenize kendisini çok özel hissetmesini sağlayacak ve Annenizi çok mutlu edecektir. Anneler Gününe özel bir hediye bakıyorsanız, size aşk incilerini tavsiye ederim. Bu ürünü Annenizin doğum günü için de düşünebilirsiniz.


en güzel Anneler Günü hediyesi

Gerçek istiridye Damla Küpe Seti

Doğal taşların insanlar üzerindeki negatif enerjiyi aldığı yönünde bir çok yayın okuduğumu hatırlıyorum. Doğal taşlar içerisinde İnci taşlar ile ilgili ise bir çok efsane okuduğumu biliyorum. Mesela bir inanışa göre, inci içerisinde sihirli ve insanı koruyan bir gücün gizlendiği ve o kişinin tüm hayallerini ve rüyalarını gerçekleştirdiği şeklinde bir inanış vardır. Bu tip inanışlarınız var mıdır bilemiyorum ama, şimdi önereceğim Anneler Günü hediyesi, Annelerin takı merakına fazlası ile cevap verecek harika bir inci küpe seti. Dünya’nın en değerli akoya incisi gerçek istiridye içerisinde ve 925 ayar gümüş ile süslenmiş olarak Annelerin beğenisine sunuluyor. Bu ürün aynı zamanda, tasarımı tescillenmiş özel bir kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Annesine, biraz pahalı ama tasarım ve kullanım açısından oldukça şık ve zarif bir hediye arayanlara tavsiye edebileceğim harika bir ürün. Eminim Anne Anneniz, bu hediye ile kendisini Anneler Gününde çok özel hissedecektir.


Anne Anneye hediye

Pırlanta Melek Kanadı Yüzük

Kelebekler, doğada güzelliğin ve saflığın simgesidir. Anneniz de, sizin gönlünüzde bir kelebek kadar saf ve güzel değil mi? Belki de siz Annenize hitap ederken “Kelebeğim” diye hitap ediyorsunuzdur. Anneler Günü için, yıl dönümü için veya doğum günü için, Anne Annenize takı türü bir hediye düşünüyorsanız, güzelliği, sadeliği ve tüm zarafeti ile Annenizin parmaklarında adeta hayat bulacak, pırlanta kelebek kanadı yüzüğünü ona hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Gerçekten de Anneler Günü için veya Annenizin doğum günü için inanılmaz güzel bir hediye olacaktır. 0,03 karat pırlanta ile süslenmiş bu gümüş yüzük, Anneye alınabilecek en güzel hediyelerden biri.


Anne sevgili için Anneler Günü hediyesi

Özel Yonca Kalpler Pırlanta Kolye

Anneler Günü için, eşinize yani biricik Annenize, tasarımı tescilli olan, yonca şeklinde 4 adet kalbin bir araya gelerek oluşturduğu bu şık kolyeyi hediye edebilirsiniz. Göz alıcı şık pırlanta kolyenin şöyle bir avantajı daha var; özel bağlantı noktalarından isterseniz yan yana 4 adet kalp şeklinde kolyeyi sıralayabileceğiniz gibi, hepsini bir araya getirip yonca şeklini almasını da sağlayabilirsiniz. Anneler Gününün en güzel hediyesi olacak ve Anneniz eminim bu kolyeye bayılacaktır. Hem tasarımı hem de, taşıdığı anlam açısından kesinlikle bu hediyeyi Anne Anneniz için tavsiye ediyorum.


sevgili için hediye

Pırlanta Sonsuzluk Kolyesi

Aşk, sonsuza kadar… Bu sözü çok seviyorum, çünkü aşkın ne kadar büyük ve engel tanımaz bir his olduğunu anlatan çok güzel bir söz. Anneniz ile ilişkinizin kaçıncı yılında olursanız olun, hala onu ilk günkü tazelik ve yoğunlukla seviyorsanız ve onun, sizin hayatınızda hala çok geniş bir yeri varsa, sahip olduklarınızın kıymetini ve içinde bulunduğumuz “şu anı” iyi bilin, derim. Çünkü her geçen saniye ömürden gidiyor. Belki de hayatınızın aşkı, ile evlisiniz! Umarım öyledir. Siz de aşkın, sonsuz bir duygu olduğunu düşünüyorsanız, bu Anneler Gününde Anne Annenize, sonsuzluğun sembolü olan ve Annenizin üzerinde sadeliği ve zarafeti ile göz dolduracak pırlanta sonsuzluk kolyesi hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Eminim, Anneniz için, Anneler Gününün, en güzel hediyelerinden biri olacaktır.


Anne Anneye hediye

Anahtar Şeklinde Gümüş Pırlanta Kolye

Bayanların takı ve benzeri aksesuarlara karşı hassasiyetlerini hepimiz biliyoruz. Anneler Günü için veya Annenizin doğum günü için, iyi hediyeler kategorisinde şimdi önereceğim hediye, anahtar şeklinde ve üzeri pırlanta ile süslenmiş gümüş bir kolye. Bazı Anneler özellikle düz ve sade kolyelerden hoşlanmazlar, daha dikkat çekici ve değişik kolye tercihlerinde bulunurlar. Bence anahtar şeklindeki bu kolye bu tarz kolye modellerinden hoşlanan Anne Annenizin ilgisini çekebilir. Tabi anahtarın sembolik bir anlamı da var, hediye edeceğiniz bu gümüş anahtar aynı zamanda sizin Annenizin kalbinin de anahtarı olacak. Anneler Gününde veya yıl dönümü ve Annenizin doğum gününde, Anneniz için iyi bir hediye arıyorsanız, bu şık kolye zannedersem sizin de hoşunuza gitmiştir.

kadınlar için özel hediye

Kişiye Özel Ahşap Kaplama İsimli Ayna

Anneler Gününde Anne Anneniz için hem uygun fiyatlı, hem de özel bir hediye mi bakıyorsunuz? Sizin için harika bir Anneler Günü hediye tavsiyem olacak. Kişiye özel bir makyaj aynası. Yani Anne Anneniz, isminin ahşap üzerine işlenmesi ile harika bir makyaj aynasına sahip olacak. İsme özel hediye olması, hediye alan Annenizi, Anneler Gününde çok özel hissettirecek. Anneler Günü için ahşap makyaj aynası da yine çok güzel bir hediye tercihi olur.


Anneye Hediye

CEVAP VER